Fest

Mys hos runja. Folket har redan börjat anlända:) nu kör vi !

Godmorgon!

Idag känns det nog mer som julafton än nyår. Men det är ganska skönt att det är kallt, för det ska det ju faktiskt vara vid denna tiden på året!

Sitter för övrigt i soffan och tittar på film med pappa och väntar på att mamma ska komma hem med taco tillbehör. Det är nämligen det vi ska äta innan jag far vidare till Jensen och fixar mig/oss för kvällen.

Kvällens planer är att vi först ska äta hos Ronja, sedan vidare ut och se på fyrverkerier och antagligen till esse sedan på efterfest. Känner på mig att det kommer bli en bra kväll :)

4 ever alone

Nathalie lämnade precis mig. Så nu sitter jag här, oerhört trött och sliten. Lagade faktiskt mat till oss idag. Tacos och sedan chokladpudding till efterrätt. Ibland är jag bara för söt.

Har hela outfiten för morgondagen klar, känns ganska bra ja :)

Kvällens godheter!



Nu tänkte jag sova och ladda upp inför morgondagen! Har så mycket att fixa, men ändå inte alls mycket.
Ialla fall godnatt och sov gott småttingar! :)


dålig update

Har i stort sätt haft fullt upp och inte haft ork när jag väl haft tid. Igår var jag och Nathalie hos oscar en stund. Efter vi fixat med mitt hår och morgondagens skor. Väldigt trevlig kväll må jag säga! :)




Oväntad destination

Åkte till Ystad istället, då vi kom på att vi inte behöver något. Jag fick sms om att skorna ska hämtas på posten! Tror de dock är de skorna från H&M och inte de jag klickade hem igår. Så snabbt kan de ju inte gå. Fick i alla fall med mig hem från Ystad, ett par leggings och lite smink :)

Ska snart dra mig vidare till Jensen, men är fortfarande lite pömsig. Ikväll står tjejkväll på schemat och utväxtfixning! :) Men först ska jag sova en stund! Himmelskt trött.

Pusshejjj


rise and shine, baby



Far vidare på okända vägar, antingen mot nova lund eller center syd. Detta är i alla fall mina sistköpta skor. Tänker dock inte använda dem idag, eftersom jag antagligen kommer sluta med skoskav. Men en annan vacker dag :)

Ikväll ska jag dessutom fixa den jädrans utväxten jag har, så jag blir fin till nyår. På bilderna i alla fall ;)

Nu måste jag kila! Ha en bra dag småttingar :)


Julklappar av min sköna dam




+ ett kit där man gör sitt eget halsband.
Jullan är världens finaste vän!


Mysigt vi har det



Hemskt god mat, och hemskt bra sällskap har jag haft ikväll. Både med Julia och Nathalie, som kom lite senare. Tjejmys och tjejsnack. Precis som det ska vara !




Nyklickat!

Klickade precis hem dessa skönheter. Lagom fina, lagom billiga, lagom mina. Om en dag eller två!


Godmorgon!

Vaknade halv två idag. Totalt olikt mig. Nu ska jag dra mig vidare till gärsnäs för lite bff-häng och lite julklappsbyten skulle jag tro.. Lär behövas efter de senaste dagarnas konstigheter och händelser! Mot julia!






Vilken skillnad!?

Har som ni alla märkt varit pretty buissy. Var på nova lund idag med Linssa, vilket resulterade med ett besök i Eslöv, en tutning, ett finger och lite skoshopping. Köpte ett par skor alltså, that's all. Och en hamburgare på doken på vägen hem. Men jag tycker inte det räknas. Eller? ;)

Men klickade i alla fall hem två par skor för någon dag sedan också. Som snart kommer på brevlådan, hoppas jag i alla fall. Hade varit bra och fått dem innan nyår, så jag hade sluppit att tänka på vad jag ska ha för skor då. Men jag tror inte jag har sån tur. Jag är ingen turfis. Om jag säger så...

Sitter just nu vid mammas och pappas dator och kollar igenom lite gamla cambilder. De flesta är ju dock på mig (hehe), who else, och kom fram till att jag blivit förändrats totalt på bara några månader. Borde göra som hon chibbanesen som tog bilder på sig själv varje dag i ett år. Hade varit så jävla kul att se. Ursäkta språket.





Det ser ut som om det kunde varit för två år sedan. Jag såg exakt lika dan ut då som i somras. Pretty much fjortis över hela mig. Skäms kan jag dock inte säga att jag gör, för alla har vi vår fjortis period. Men jag var ganska söt.



A whole new me? 


Natti

Går och lägger mig med jensen nu. Har myst hela kvällen. Film, popcorn och ostbågar.


Jo men tjena!



Lagom sliten. Nu ska jag in i duschen, sedan vänta på att jensen kommer mer donken! Puss så länge små vänner!


Godmorgon!

Blev relativt sent igår vilket relaterar till mig enorma trötthet. Vaknade tjugo i ett, men inte blev jag piggare för det. Ganska uppenbart.

Idag ska jag bara ta de lugnt. Nathalie kommer nog hit en sväng eller till och med stannar över natten.
Nu ska jag städa. Det behövs, tro mig!


Gårdagens mat hos Jensen. Gottgottigottgott!


mys



Myskväll hos min stjärna.. Sicken mysis..


Godmorgon!



Idag ska jag bara njuta av mina klappar, ta det lugnt och bara vara. Ganska sjukt att det är nyår om exakt en vecka. Jag har inga kläder, inga skor. Ingenting.. Herrejisses.. Ska i alla fall iväg och handla imorgon. :) Ganska skönt.


Julafton







Fick ear cuff:en av min syster och smink och borste av Nathalie. Detta är bara en tusendel av vad jag fick i år, nästan hihi. Men jag orkar inte fota allting och lägga upp.

Jag fick i alla fall lite parfymer, en tröja, lite smink, lite saker till gitarren, lite godis, lite saker för ansiktet och håret. Lite smått och gott i alla fall :) + presentkort.

Nu tänkte jag säga hejdå till julafton, sådär 30 minuter försent. Kan säga hejdå till er också för den delen! Nu ska jag titta på en film, tänka och filosifera och till och med sova. Har en hel del i huvudet, och jag vet inte hur jag ska hantera allting. Det är en mysterium.

Puss och gottnatt. Hoppas alla fått en underbar julafton och härligt många paketer!





Planering hur vi gör oss av med kalle..



What's up with stenväggar?


NÄMEN



Är alltid så himla töntig och har en adventskalender. Sjukt barnsligt, men det hör liksom till julen och all dess konstigheter. Har precis varit över hos grannarna och fikat med julgodis och julkakor och nu envisas pappa att vi ska äta ännu mer. Jag kommer att rulla fram efter jul. Inte bara för maten utan av allt godis jag fått. Varför ger man varandra godis? VARFÖR?


Gårdagens Julfirande

I sjöbo. Dock ett halvtaskigt hår, utsmetad mascara och hängig kropp. Det var min look igår. Håret blev det inte tid till att fixa, utsmetad mascara berodde på att vi skrattade som idioter hela kvällen och hängig kropp, berodde på att jag inte tänkte på att sitta rakryggad alls. hihi









Godnatt!

Är proppmätt och galet trött..

puss och natti



God Jul förresten !



Julfirande!

Drar till sjöbo för julfirande. Har för det första en bad-hair-day och så hittar jag inte mina svarta strumpbyxor.. Det kan inte bli värre.

Dagens!

Pratade med martin om julmat och jag kom då fram till att jag inte alls är sugen på någon julmat. Gissa vad han gör?



Som jag skrattade! Detta gjorde verkligen min dag!


Godmorgon kära barn!

Imorgon är det julafton. Helt galet. Har ingen julkänsla alls och det finns inte ens snö på marken. Öppnade min julklapp som jag fått av Nathalie. Fick precis det jag önskade mig. Helt sjukt vad hon känner mig bra. Man blir nästan galet rädd.


Mysigt vi har det



Ronja och Emelie. Vi gör det vi gör bäst!



Julklappar, check!



Inslagna och fina! Dock ska dessa vidare på annat håll, ut i världen. Till Julia och Nathalie.


Första dagen på lovet!

Och jag vaknar åtta. Fast egentligen vaknade jag tjugo i sex för jag har glömt att stänga av alarmet. Låter som jag.

Idag ska jag :
- julstäda rummet (dammsuga, putsa fönster, dammtorka)
- Plocka alla mina saker från resterande delar av huset
- Baka kladdekaka
- Slå in julklappar

Låter underbart kul :)



Men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen,så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.


Den svenska björnstammen – Svalkar vinden




Härlig början på lov!

Hamnade hos Emmi till slut. Lite tv tittande och prat. Precis som det ska vara. Nu tänkte jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt och städa. Har saker överallt i huset. Mamma brukar alltid säga att jag lämnar spår överallt jag går. Antar att det är lite sant också. Men i alla fall!

Nu ska jag sova gott, i min stora säng, all by myself.


Look what happends to the taco...







Mot Jensen i glansig svart skjorta, svarta brallor och fjäderörhängen samt v-ringad halsring. Puss och hej leverpastej


Fikamys



Efter några timmar på ystads gator begav jag mig hemmåt. Hittade en söt Linda på stationen. Fikaaaaaaa, yeees!
Har en del att prata om, hihi


Godmorgon



Idag är det dagen, då mitt lov börjar. Ganska glad! Ska hinna med de sista julklappsinköpen och träffa Linda. Som jag inte gjort på år, känns det som. Men det är väl så det blir om hon hänger i Falun om dagarna ;)

Gotta put some clothers on. ciao!




söta småbarn



Hade en fin kväll ikväll med nina. Pratade en del och åt lussebullar.

Fastnade nu vid telefonen, som vanligt, sedan ska jag väl sova. Och imorgon slutar jag skolan :D wiiiiiie


jag ska inte dö i dina armar.

Monty – Dina armar


Myys

i soffan hos Ronja. Eller ronja och ronja, hos robin.
Ska snart bege mig hemmåt för att äta och städa. Sedan kommer Ninisen och fikar med mig och myser. Vi ska nämnligen fira jul, på vårt eget lilla sätt :) har inte träffat henne på flera månader, så vi har en del att ta igen! :)

Lunch!



Lunchar hos allis, med allis. vaaaaa.
Sedan väntar provet på mig.. Hemskt, men sant.
Dessutom försvann mitt gladahumör för en stund sedan. Jag är så himla förvirrad just nu.


Peddosmile


Drar på mig min nyinköpta skjorta och drar vidare till bussen!
Pusssss


Godmorgon!



Sista "skoldagen" idag. Underbart! Har dock ett prov som jag måste ta mig igenom, egentligen två. Men det ena går säkerligen att skjuta upp. Dessutom har jag sovmorgon, kan inte bli bättre! :D


Today, is a good day!

Har shoppat heeela dagen. Lagom glad, hihi. Pluggandet glömde jag helt totalt bort och är inte direkt sugen på att göra något nu heller . Men i alla fall, fick med mig en hel del kläder hem från kristianstad när det inte ens var till mig själv som jag skulle handla. Men det blir lätt så när man är ute i vilda världen :)

Tänkte plinga lite på gitarren och sedan försöka mig på matten, som jag redan vet kommer gå åt skogen!



Ser lite ut som en bitch idag, men jag antar också att det är så jag är. Today only, promise

I was a fool to let you go.

Uppe på min lediga dag. Why? Jo, idag ska jag till Kristianstad till min syster och sedan handa lite julklappar till mina nära och kära. Faktiskt bara några dagar kvar till jul nu, så jag är lite småstressad. Men det fixar sig säkerligen.

Har sovit som en kratta hela natten. Drömt mardrömmar och vaknat upp helt skräckslagen. Var i alla fall riktigt längesedan jag hade någon mardröm, vilket gör det hela mer läskigare. Så vi får se hur mycket jag orkar med idag, och hur många affärer jag orkar springa i!

Och så måste jag plugga på allt detta! Har två prov imorgon, jag blir så ledsennnn

tjarrå vänner.






Nattiii

mysdag. telefonsnack i timmar. underbart!


I'm off!

Drar mig till Linssa för lite mys. Puss och hejj

min gårkväll..

.. spenderades i nathalies säng. låg där i flera timmar, ensam. Medan hon tittade på "hur man slog in paket" på youtube. Den tjejen slutar aldrig att överraska mig. Sedan var vi hos oscar i en timme eller två. Tittade i gamla skolkataloger och hade allmänt trevligt. Min kväll slutade där och sedan befann jag mig i min säng pratandes i telefon någon timme. Trots att jag kanske inte hittade på så mycket, även fast det var lördag, så hade jag otroligt mysigt ändå.


this is sick

Hur mycket man tror att man känner en person, som sedan verkar vara motsatsen. Jag vet inte om jag varit blind, för att inte sett allt detta. Jag svävade högt bland molnen. Men jag tror att kärleken gör en blind. Hur mycket man än fängslas av en person är bara sjukt. Ni småbarn har säkert ingen aning om vad jag pratar om, ni tycker säkert jag låter pretty lame. I guess I do. Men jag hatar att bli dragen bakom flötet, att aldrig veta.

Sen tycker jag att facebook har blivit platsen där man gör allting, finns inget som är privat längre. Och detta är det sjukaste jag någonsin varit med om. Just sayin. Detta är en annan sak, för det är min blogg. och just nu skriver jag ned vad jag känner. Inget illa menat mot någon, det kan jag lova. Det är bara jag som är fast i min fantasi och vill alltid tro det bästa.

Med detta kanske jag säger godmorgon, och kanske säger att allt snart kommer bli bättre. vad vet jag. Orkar inte vara nere för någon som kanske inte ens förtjänar det. vad vet jag.




what a guy!

EVERY GIRL SHOULD READ THIS :) It's stolen but WRITTEN BY A GUY..... Girls need to realize: We guys don't care if you talk to other guys. We don't care if you're friends with other guys. But when you're sitting next to us, and some random guy walks into the room and you jump up and tackle him, without even introducing us, yeah, it pisses us off.... It doesn't help if you sit there and talk to him for ten minutes without even acknowledging the fact that we're still there. We don't care if a guy calls you, but at 2 in the morning we do get a little concerned. Nothing is that important at 2 a.m. That it can't wait till the morning. Also, when we tell you you're pretty/ beautiful/gorgeous/cute/ stunning, we freaking mean it. Don't tell us we're wrong. We'll stop trying to convince you. The sexiest thing about a girl is confidence. Yeah, you can quote me.


Don't be mad when we hold the door open. Take Advantage of the mood im in. Let us pay for you! dont 'feel bad' We enjoy doing it. It's expected. Smile and say 'thank you. Kiss us when no one's watching. If you kiss us when you know somebody's looking, we'll be more impressed. You don't have to get dressed up for us. If we're going out with you in the first place, you don't have to feel the need to wear the shortest skirt you have or put on every kind of makeup you own. We like you for who you are and not what you are. Honestly, i think a girl looks more beautiful when she's just in her pj's. or my tshirt and boxers, not all dolled up. Don't take everything we say seriously. Sarcasm is a beautiful thing. See the beauty in it. Don't get angry easily. Stop using magazines/media as your bible.

 

Don't talk about how hott Chris Brown, Brad Pitt, or Jesse McCartney is in front of us. It's boring, and we don't care. You have girlfriends for that. Whatever happened to the word "handsome'/ 'beautiful' i'd be utterly stunned by a girl who greeted me with 'Hey handsome!' instead of 'Hey baby/ stud/ cutie/sexy' or whatever else you can think of. On the other hand im not sayin i wouldnt like it ether. Girls, I cannot stress this enough: if you aren't being treated right by a guy, dont wait for him to change!!!!! Ditch his sorry butt, disgrace to the male population and find someone who will treat you with utter respect, Someone who will honor your morals. Someone who will make you smile when you're at your lowest. Someone who will care for you even when you make mistakes. Someone who will love you, no matter how bad you make them feel. Someone who will stop what they're doing just to look you in the eyes....and say 'i love you' ..and actually mean it. Give the nice guys a chance. Guys repost this if you agree. Girls repost this if you think it's cute..


Every Guy who isn't a jerk will agree with this, so we hope that all the girls that read this will repost this. Life is too short to complain about everything that comes your way so stop and smell the roses in life because you might never have another time to take it, so take your time because they are all different in every way, so take chances in life, if it doesn't work out then fine, there are always more roses to smell

 


...


Förstörd

Just like the clouds, My eyes will so the same. Everyday it will rain..

Det är aldrig fel att alltid ha rätt.


dag 17 – vad jag åt idag.


Finns ingen bättre frukost!

...


chillar järnet




Nu ska emelie se film, äta lite chips och njuta av att ha en hel soffa för mig själv. För en gångs skull! Men inte alls kul att ligga hemma en fredag. Känns riktigt hemskt. Och hemskt är det. Luftrörsinflammation är inget kul alls.
Hoppas alla får en fin fredagskväll!
Puss!


what a day

Jag har sovit mest hela dagen, sett lite halvdåliga filmer, ätit något litet. Njutit av att vara sjuk med andra ord. Fast så sjuk är jag egentligen inte heller, but still. Jag ska i alla fall vara på bättringsvägar om någon dag, då jag fick med mig tre olika mediciner hem från sjukhuset, som jag befann mig på idag.

Har också inhandlat min första julklapp! Galet!


sjuk



life is good, right?
-.-

dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.


Kanske denhär tjejen. Jag skulle vilja byta liv med de barn som har svårt att få mat, inga pengar, inga föräldrar, för att få en inblick hur de lever och hur de gör för att överleva och hur de blir behandlade i samhället. Känner mig ganska filosofisk. Men jag hade hellre bytt liv med någon som har de svårt än med någon som har det bra. Och om jag nu fick byta liv, så vet jag ju sen hur man ska göra för att det ska bli bättre för dem, dem när nere.


yeey

Tog mig igenom dagen trots allt. Mamma ringde sjukhuset, men de ville att jag skulle avvakta, som jag gjort i några veckor nu. Lagom irriterad. Jag gillar inte att ha ont.



Godmorgon!

Vaknade bredvid världens finaste och sedan satte jag fart mot skolan, där jag är nu. Idag är en sådan dag, som man bara vill ta sig igenom. Blir ju inte heller bättre av min hosta, bara sämre. Hoppas bara jag inte höll daniel vaken hela natten.

Nu ska jag fortsätta läsa artiklar och ha extremt tråkigt.
Puss 4 now



thaimat på detta!



Sedan ska jag skriva tyskaprovet. Wish me good luck!


dag 14 – någonting jag ångrar.

Om jag ska vara ärlig så finns det ingenting jag ångrar. Det finns inte tid för sådant. Man kan istället lära sig av sina misstag och göra saker annorlunda nästa gång. Jag gillar att jag låter jätte vis, men jag tror att så är fallet också. I alla fall när det gäller sånthär.


Något fint!


http://www.sixbillionsecrets.com/

Antingen så blir man glad, eller ledsen. Det är en otroligt fin sida!


Done!



Klart med pluggandet. Nu kan jag ta det lugnt resten av kvällen. Kanske städa mitt rum? eller klä granen som vi precis tog in? Eller så ligger jag bara i min säng och ser film, vilket låter mycker mer lockande.

puss


vem ska man tro på?

Är ganska förvirrad just nu. Är inte ett dugg hundra på vad jag vill längre. This is killin' me

dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.



För ett år sedan var jag inne i min sportperiod. Jag tränade tre gånger i veckan, ibland fyra. Jag hade brunt hår och var i form. Sedan färgade jag håret tillbaka till blont, jag blev sjuk och här är jag idag. Otränad och blond. De enda muskler som finns kvar av det jag en gång hade är i armar och ben, resten är slappt som en pannkaka :)


dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på



Här är jag mest om nätterna. Ganska galet ändå. Men svarar jag inte när ni ringer, så är det här jag är. Det är bara till att hämta mig. :)


Uppe med tuppen.

Lagom pigg och lagom vaken. Det är inte min dag idag. Är vaken nu, trots min sovmorgon. Och varför vet jag inte.

Nu är det inte längre många dagar till julafton. Och jag har inte ens börjat med mina julklapps inköp. Dessutom är jag inte bra på julklappar alls. När jag var liten, sådär fem år, så tog jag saker från mitt egna rum och gav bort som julklapp. Mest för att jag inte skulle behöva köpa själv. Detta kom i alla fall min mamma på mig med och sedan fick jag inte göra så längre. Men jag var ändå lite finurlig och slog in mina saker, men det här året gav jag dem till mig själv. För att det skulle se ut som att jag hade fler julklappar än min syster. Jag antar att jag var knäpp redan då.

Nu ska jag däremot hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning. Idag ska jag till skolan och sedan träffa Daniel. mys



Natti







Med denna, säger jag godnatt!

...


Gårdagens klassfest!




































Godmorgon!

Somnade inte förrän fem imorse och har därför varit slö hela dagen. Tog mig till Nathalie för lite donken, och sedan sussade vi gott i hennes säng fram till kvällen.

Nu är jag i alla fall hemma igen. Trött, seg och sliten. Vill inget mer än bara sova, men måste plugga på tyskan. Luktar snart prov.



Natti



Vilken kväll.



Besviken

Trodde inte ens att det fanns i vår natur att bete sig såhär. well,well.
Har precis kommit hem från Nathalie. Lärde mig spela fifa hos Oscar. Kan ju inte säga att han är så bra på att förklara saker. Men jag blev riktigt bra till slut. Eller?

Nu ska jag städa inför ikväll då klassfest står på schemat. Julia kommer också, som extra mys. Känner att jag behöver det!



Tradig bild på oss.

This aint workin', you know.




Jag har en foul näsa idag. But that's life, I guess.

Drar mig vidare in till storstaden,hm, för att umgås med jensen. Kanske får jag träffa daniel också, vem vet.



dag 9 – bild på mig och min bästa vän.

Hon ändrar hårfärg rätt mycket. Utseende också :)











Har inte så vackra bilder på oss. Och på några av mina bästavänner har jag inte ens någon bild överhuvudtaget sedan min dator sa förväl till gamla bilder..


Mys!



Dyker under vattnet en stund!


dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Har i stort sätt inga dåliga vanor. Om man bortser att jag alltid får för lite sömn, som det klagas om här i mitt hus.

Dålig vana.. Jag blir lätt arg kanske? Det borde man kunna se som en dålig vana. Eller jag blir inte lätt arg, men när jag är arg så får jag stora attitydproblem. Detta är dock bara min mamma och pappa som får uppleva detta vid enstaka tillfällen. Och det är tur kan jag säga. Brukar faktiskt släppa ut all min illska på dem här hemma. Är jag irriterad och någon frågar hur min dag varit så kan jag antingen bryta ihop eller sura, när de enda de gjorde var att vara trevliga. Det kan man nog se som en dålig vana.
Dessutom är det nog rätt vanligt att man som förälder måste ta all skit som ens tonåring kastar på en. Jag kan då vara glad över att detta inte händer ofta, för jag är världens ängel! :)




dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

ja, vad skulle jag gjort?

Jag hade gett pengar till min släkt, de närmsta behövande. Sedan hade jag åkt någonstans. Någonstans varmt, soligt och mysigt ställe med en vän eller något liknande. Kanske fyllt på i garderoben med något enstaka plagg och sedan hade jag sparat resten. Just nu har jag inte en blekaste aning om detta ens stämmer. Hade jag ens gjort detdär? eller hade jag slösat?

Jag kommer ihåg serien på baksidan av lyckoslanten som man fick i skolan när jag var liten. Jag påminner ganska mycket om slösan, men är en sparare när jag väl känner för det. Och en miljon är ganska mycket pengar för att säga vad jag skulle göra med dem. Jag antar, från egna åsikter, att mina "dagar 1-24" inte är ett dugg frestande att läsa. Why is that? Jag är tom på fantasi helt enkelt..




What about today?

Idag har sängen varit min bästavän hela dagen. Mår fortfarande inte bra och undrar när jag egentligen kommer att göra det. Det har liksom gått sådär några veckor nu,om inte månader.

Nu tänkte jag, nyklippt och nyduschad, hoppa ner i sängen. Ska nog till skolan imorgon, och måste därför vara lite extra utvilad, kanske..


You make my world a better place.


dag 6 – typ av killar jag faller för.

Smaken är som baken. Fast jag har den finaste pojken och honom föll jag för direkt.

Men jag tror att min smak är rätt så olika och inget jag direkt kan sätta fingret på. Kanske borde jag skriva datanördar? Ingen aning. Det enda jag vet är att jag faller för någon som får mig att må bra, och för någon jag gillar förstås!



Wazzzaaap

Lagom trött och lagom mätt. Nu tänkte jag mysa ned mig i sängen med lite film och njuta av både min långa sovmorgon och att jag är läxfri hela veckan. Life is good, but I miss my boy.


dag 5 – en låt som får mig att gråta.

Det finns en del låtar jag blir gråtfärdig till men bara en som får mig att gråta. Tiden är förbi, but the song remains.





dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.

Egentligen hade jag kunnat ljuga ihop en hel historia om att jag vill få barn, en fin bil, gifta mig när jag blir stor, att de är mina drömmar. Sanningen är att jag inte ser någon framtid. Nu lät det helt mörkt och hemskt som jag-vill-inte-leva. Men jag älskar att ta dag för dag och se vad som händer. Om jag slutar upp som en hemlös alkis, så låt det vara så. okej, jag kanske inte ska ta i. Men jag gillar att leva nu och sedan när det gäller, då kan jag börja tänka på det där. 

Men önskningar och mål det har jag massor av. Förlora några kilon, inte äta godis och chips, ha en vit månad, att alla ska må bra, inte dricka coca. Ungefär såna svensson.  Men jag önskar att jag alltid fick som jag ville. Tänk vad allt hade varit mycket lättare då. Jag kunnat tvinga vem som helst att umgås med mig när jag har tråkigt. Men det hade ju också blivit tråkigt i längden.

Men det jag önskar allra mest de är att få göra det jag älskar och få vara med dem jag älskar. Jag tror det är allt jag behöver för att överleva.


Mot köpingebro

Död, hemsk och hemsk. Har myst med allis hela dagen, färgat hennes hår och bara varit. Mys
nu ska jag in till Tomelilla, och sedan med tågajäveln.

puss


Godmorgon!

Har precis ätit en nyttig frukost och nu ska jag städa mitt rum. Som vanligt ser det ut som ett bombnedslag. Väntar också på att allis ska komma hit, vill inte skrämma iväg henne heller.

Hörs sen!


Var de allt vi fick?







Lite frost en vacker dag, för någon vecka sedan. Nu är det bara regn och blask. Blev det inte mer än det? känns lite tragiskt. Det är ändå december och snart jul.


Mys





Har haft en otroligt mysig kväll. Tror nästan jag behövde ta det lite lugnt. Mat, godis, sängmys med två av mina favorit flickor. Livet blir inte bättre!




I'm off



Mot Jensen för mys!


Oh YES

Lite Desperate Houesewives innan jag drar mig vidare och umgås med mina finfina vänner. Thai stod på deras schema, men dock inte mitt. Jag tycker jag börja blir lite knubbig igen, så därför får jag skippa det. Känns hemskt, eftersom jag älskar thaimat med hela mitt hjärta. Men jag älskar nog mig själv lite mer.


dag 2 – en person jag vill träffa just nu.



Det är faktiskt min farfar. Jag saknar honom väldigt mycket fastän jag bara var sju år när han försvann i cancer. Jag kommer fortfarande ihåg hans röst och ser honom i stortsätt varje dag, eftersom pappa är så otroligt lik honom.

När han dog tog det ganska hårt på mig. Farmor var inlag på sjukhuset samtidigt med en hjärtinfakt, så det var jobbigt redan då. Men inte förrän jag var tolv år, så förstod jag att han faktiskt var borta.


NAAAAAAAAATTTI



Har hunnit med en del idag faktiskt. Pussat på min pojke, lekt med ronja och planerat helgen i minsta detalj. Nu är jag däremot helt slut och är otroligt lycklig över min sovmorgon imorgon. Tänkte spendera min förmiddag i sängen så länge jag kan.

Nu ska jag titta på lite Vampire diaries och sedan pussa på kudden.
Natti småfolk.

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.



Eftersom jag inte är så himla förtjust att ta bilder på mig själv exakt hela tiden, så fick det bli någon månad gammal bild.
Jag vet inte riktigt vad ni inte redan vet om mig. Men jag försöker mig på det ändå :)

1. Jag bor på lanneeed
- Förstår inte riktigt hur mina föräldrar tänkte när de köpte detta hus. Ändå sedan barnsben har jag drömt om att flytta här ifrån. Men vart har jag ingen aning, och det hade jag inte då heller. Det finns så många nackdelar med att bo här, men också många fördelar. Jag kan i alla fall vara glad över att det inte är någon bondgård vi bor på!

2. Jag blir ofta frustrerad.
- Jag klarar inte riktigt av när saker inte går som jag vill. Jag brukar inte visa mina känslor när det gäller det heller, men inombords skriker jag. Det kan vara allt från ändrade planer till när något oväntat (negativt) händer. Man skulle kunna säga att jag är en crazy bitch, i hemlighet

3. Mina vänner betyder allt för mig. (låter jävligt töntigt, but that's the truth!)
- Utan dem hade jag inte vetat vart jag skulle ta vägen. Det är så himla mycket man delar med varandra. Inte bara minnen utan hemligheter och andra konstigheter. Jag hade heller inte kunnat säga "detta är min bästavän", för att alla mina vänner står mig väldigt nära och de har alla olika egenskaper och personligheter. Även om man kanske inte umgås så ofta så vet jag att de alltid finns där.

4. Jag ogillar mitt namn
- Om jag tittar mig i spegel så tycker inte jag att det ser ut som en emelie, och absolut inte en håkansson heller.

5. Jag älskar nybäddade sängar.
- När man bäddat rent och ja. Det känns allmänt bra.

6. Jag är otroligt mörkrädd
- men har ändå lyckats övervinna detta på något sätt. Allt började med en skräckfilm hos Jensen när vi var sådär åtta år gamla. Och det var ganska mycket att ta in. The ring. Klarar inte heller att se den nu. Antar att jag är en riktig barnrumpa, men den tänker jag aldrig se om. Jag har men för livet.

7. Jag älskar överraskningar!
- Vill man få mig på bra humör, så överraska!

8. Myskvällar är det bästa jag vet
- Skulle någon beskriva mig med ett ord så hade de varit "partygirl", men jag föredrar faktiskt hemmakvällar. Ligga i sängen, käka lite popcorn och se en bra film. Kanske inte så himla kul att göra det själv, men med någon annan.

9. Jag älskar stunder med mig själv
- Det lät helt fem, om man väljer att misstolka. Men jag älskar att ta hand om mig själv, bara vara för mig själv. Tänka, andas och leva.

10. Jag är kär



Dorky

Eftersom det inte händer så mycket nu innan jul, tänkte jag att jag kunde vara nördig och hålla på med dethär. I hope that's okey?


dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.
dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv som liten och en för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – Mina bästa vänner, och varför är dem det?
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – En bild på mig från julafton ett annat år


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus