Tjena och godnatt

Just nu vill jag bara sjunka genom jorden.
Varför har jag ovanligt många läsare idag? Det är precis som om ni bara läser för ni tycker synd om mig. Stick igen va. Fast nej, jag gillar er. hittills!

Ska faktiskt sova nu, orkar verkligen inte sitta här längre. Har gjort det hela dagen. Och inget har blivit bättre av det. Hade nog velat skita i skolan och åkt utomlands och jobbat istället. För det enda som håller mig kvar är skolan och mina vänner och familj. Men tänk va skönt de hade varit. Jobbat som bartender eller något liknande.

Men iaf, ska nanna nu. Det är en ny dag imorgon. Tack och lov! Det är nästan så jag ber till gud, fast jag inte ens tror på någon alls. ja, vad ska det bli av med mig egentligen? En get, låter bra.

I guess this is the end.

don't let me fall

but now, it's to late.



Kommer ni ihåg de äpplena? Tror de såldes på ICA till alla hjärtans dag. De är rätt påhittiga nuförtiden. Fick dock inget äpple av min käraste förra året utan av mamma. Ja, sött i alla fall. Har de sånna i år, så ska jag minsann och dá köpa några! :)


min dag i ord

musik träna mobil säng nudlar läxa dator

Antar att det var allt.

I väntan på bättre tider bjuder jag på en skön låt!
DJ Khaled – Victory


Räddaren i nöden!

Madeleine kollade upp läget på google och mina s k chrispy corns. Och nyttiga var de, men inte som ett mellanmål. De ersätte typ de andra tjockis grejerna. Tänk vilken lättnad det blev för mig nu! Nu jävlar ska jag slänga chokladpuddingen i soptunnan och in med de nya matvanorna. Ingen mera kebab, inga chibbe. Synd att pojkarna och Linda åt upp de sista chibbena jag någonsin kommer att äta. på några månader, hehe.

Men iaf, för att sammanfatta en konstigt skriven text: Nu börjar allvaret!


I'm gonna love you like I've never been hurt before.

Godmorgon!
Normala människor hade idag varit på jobbet eller i skolan. Men själv är jag hemma och kvider om hur ont det gör i min mage. Försökte träna lite innan, eftersom det inte gick igår. Kändes faktiskt bättre att hålla igång än att sitta still.

Idag ska jag bara chilla röven av mig, göra lite läxor osv. Och ska förmodligen till skolan imorgon, om min mage är okej.



Är det någon som har någon aning om chrisp corns är nyttiga eller onyttiga? för det har verkligen inte jag. Och eftersom jag ska gå på "diet" så är de rätt bra och veta. För de är verkligen smaskiga!

jag är nästan som du



I'm tired of you pretending to care

En vanlig dag i skolan


sovdags

jag är död. undra egentligen varför? fast nej. Jag vill bara sova, vakna imorgon och känna att det är en ny dag. Idag slösade jag bort hela mig dag genom att slöa, vilket jag tyckte kändes bra just då. Men nu vill jag ut och springa och till och med städa. Jag undrar vad som hänt med mig? men sen är där ju ett problem. Jag är trött.



Bild från sommaren som verkligen väcker fina minnen

vinterkallsöndag



tänk att vakna till detta. Ligger fortfarande i sängen med fredrik och tittar på the losers. Jag är rätt sugen att gå ner och äta. Men jag tror att "sova" fortfarande står på hans schema. Men jag måste äta.
hej så länge

nattetid





Min natt. hehe. Hamnade hos mig och såg en oanvänd mango. Sen poppade vi lite popcorn och åt mango och såg film i 10 minuter. Sen slocknade båda två.

Ville bara berätta en historia om min tröja på bilden. Den är ful och jag vet det. Men den är verkligen jätte skön. Så det var det. lol jag glömde visst tvätta av mitt smink. Som det kan gå ;)

gårkvällen i bilder


Julia tog isönder ett glas, genom att tugga på det. Man kan ju undra vad hon drack?









wazuuuuuuup



Hamnade på tåget till malmö för att se en skitkass film som jag till och med somnade till. Fick tillsägelser om mina chibbe också. Efter filmen hämtade jim och david oss för att åka vidare till xxxlutz. wow säger jag bara. Priserna är dock inte samma som ikeas, men vilket sortiment! Om man är ute efter en lampa tex, får man gå en hel dag för att välja en. Så mycket saker var där verkligen. Jag börjar nästan längta tills jag flyttar hemmifrån, så jag kan inreda.

drar mig undan för en tur till malmö

måste verkligen hinna med tåget hem vid fyra, annars hinner jag inte komma till festen i tid. ooooooh.
fast klart jag gör det, jag tror jag har hemliga skills som dyker upp när jag behöver dem. Jag får hålla tummarna för det i alla fall! Hoppas ni alla får en fin lördag! :) för de ska jag haaa :D


Lördagsmorgon

Ligger i sängen och väntar på att klockan ska ringa. Lönt egentligen eftersom jag redan är vaken? Jag kan aldrig sova länge om jag inte varit uppe sent på kvällen. Jag vaknar alltid med tuppen. Hur mycket jag än vill sova länge så går det inte.

Jag funderar på hur jag ska hinna göra mig klart till ikväll. Om jag ska sminka mig nu, eller inte. Tror det blir utan smink. Så har jag inget att tvätta bort till kvällen och jag sparar en del tid :)


puss

fredagens tystnad

tjenamoss!

Ligger i min säng, fredrik har precis åkt. Så nu ska jag för en gångs skull sova själv en fredagsnatt. Det kommer gå galant! Hur gick mitt prov då? Ja, det undrar jag med. Jag hoppas jag klämde in ett litet VG när jag förklarade mer än vad jag borde på vissa saker. Men iaf,

Imorgon ska jag dock iväg och se på bio. Dock svart och vit. Något som min kärekäre kusin lurade med mig på en gång, och nu måste jag följa med henne flera gånger... Nej jag bara skoja, det är faktiskt hur kul som helst. Även om man inte tror det. Första gången jag följde med henne tittade vi på en hiskligt dålig film och jag somnade. Andra gången lyckades jag hålla mig vaken, men förstod inte handlingen på filmen. Jag tror bara jag har varit med och tittat på två? vem vet. Men det är faktkiskt trevligt och sedan har jag faktiskt underbart sällskap! :)

Nu funderar jag på att titta på en b-film och sedan sova. Ska upp tidig och i säng sent imorgon. Ska fira fredriks lillebror på kvällen förstår ni! :)

puss och godnatt

Godkväll!

Skulle egentligen se på bio idag, men vi kände att vi inte riktigt hade ork till det idag. Så det får bli imorgon istället :) Just nu sitter jag och pluggar till äckelprovet som vi ska ha imorgon och hoppas verkligen på att läraren är sjuk. Idag har jag bara pluggat, sedan kom fredrik och nu har vi fikat på wienerbröd och delicatos chokladbollar. mums. och jag har ont i magen. Kanske borde ta tag i att ta fler foton, så jag har något att komma med. Meeeeeen jag hittar inte min kamera.

on my way to school



Två lektioner idag. Bortkastad tid? mjaa

Knight and day

Ska börja kolla på Knight and day nu. Och förhoppningsvis somna till den också. Är otroligt trött och känner mig extremt hopplös eftersom jag knappt fått in något i huvudet av naturvetenskapen. wow!

Men som sagt, lite sömn har aldrig skadat någon. Godnatt på er, sov gott!
en del av er i alla fall! :)


Som magi ett ljus man drunknar i





min lediga dag.

Den skulle egentligen gå ut på att plugga till provet på fredag och göra mina val. Men istället umgicks jag med min pojkvän och bara mös igenom hela dagen, förrutom när vi lagade mat, men större delen av dagen tittade vi på filmer och sov.

Fredrik åkte precis hem, och nu ska jag ta tag i pluggandet. Vill verkligen inte kugga. Men som sagt, är verkligen inte intresserad av ämnet.

fotosyntes och cellandning, who cares?

Godnatt

Antar att detta är godnatt. Ögonlocken börjar bli tunga och all min energi är borta. undra varför. Hittade en bild på honken. Antar att ingen i SP1G sett den innan ;) Döda inte mig henrik :(


lika vacker som sommarsnö



Har varit och gjort några ärenden i tomelilla. B.la skickat iväg nellypaketet och lämnat två filmer vi hyrde över nätet. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Kent. Eftersom Fredrik har förbjudit mig att lyssna på dem när jag är med honom, får jag passa på när han inte är här. Och vet ni? det snöar. Jag som vill ha sommar.

Lördagskvällen


Fotade dock inte mycket alls under kvällen, men några bilder blev det!


Fredrik och Emir


Martin och Maria


Julia och Paul



Firade fredriks morfar i lördags. Det bjöds på smörgåstårta och tårta. Mums!


Tisdag

Vem kom egentligen på veckodagarna? De har jag aldrig fått reda på med mina tio år i skolan, det är väl ändå allmänbildning? nog om det

Väntar på att fredrik ska dyka upp, så vi riktigt kan mysa till det. Det ända jag behöver ikväll är min pojkvän och en bra film. Det står iaf på listan! Och eftersom jag är ledig imorgon så kan jag vara uppe hur länge som helst (hihiihihi, evil), fast jag avstår nog. Måste plugga hela dagen imorgon. Har ett prov på fredag i ekosystem och kretslopp. Väldigt intressant om man verkligen hade varit intresserad. Men för mig är det bara bokstäver på ett papper.


Jag just nu. hehehe


Har dessutom ingen aning om varför bilden blev så pass stor fast jag laddade upp den i 400. gal1. Men ni står väl ut ändå.

Tips



Istället för att köpa lösögonfransar som går på 6o kr styck, betalade jag samma pris för tio par. Galet? japp. Tradera har alltid flera igång, så jag klickade hem mina. Tyckte dock de var lite mycket med tio par till mig själv. Så jag och min syster delade. Just dem här är med olika former på fransarna, vilket jag tycker är ett stort plus!

This ruined my evening



Har pluggat till läxförhöret,som är imorgon, nästan hela eftermiddagen och kvällen. Jag som verkligen hoppades på att jag skulle hinna möbelera rätt och klart i mitt rum. Har tröstat mig med att jag är ledig på onsdag, som alla andra småjävlar på öp. Kanske dags att slänga in lite bilder från helgen? Eller så låter jag det bli ett mysterium. Tänkte dock lägga historian åt sidan för att springa ned och ta en kopp te. Mitt liv är så intressant just nu!


lol




What a change. Och glad är jag över det!

Hej vackra söndag

Har faktiskt inte haft ork till att blogga. På något sätt har det inte känts så speciellt inbjudande. Min helg var fin. Tjejkväll i fredags med mina bästavänner och igår var jag med fredrik. hm, jag kan berätta att det finns inget jag vill dela med mig av eftersom jag inte har något intressant att komma med.

Idag vaknade jag bredvid fredrik. Gårdagen var totaly crazy. hihi. Fick eld i röven och var hos nina vid två. Vi tittade lite på film, hon hjälpte mig med läxan och sedan åkte vi och tränade.

Nu ligger jag i sängen och tittar på film och ska sova! :)
h3h3


godkväll!

Har precis gjort mina läxor till imorgon. Fredrik klagade på att de tog för lång tid. Men nu är jag minsann klar! Har laddat med popcorn och Whip it. Så ikväll ska jag bara mysa med min pojkvän, och ta det lugnt! Känns verkligen som jag behöver det, och min mage! :)


Latmask!

Har latat mig i soffan hela dagen och nu är det verkligen dags att röra på sig lite. Därför ska jag träna nu! :) Har tittat på både Step up 3 och I love you Beth Cooper. Det är faktiskt rätt underbart att ha ont i magen ibland så man kan se många bra filmer! Som sagt, nu ska jag vidare på min crosstrainer.

Nytt inköp


Godmorgon!

Bestämde mig för att stanna hemma idag eftersom min mage inte fungerar så bra. Medicinen har inte hjälpt än och ont har jag!

Idag tänkte jag plugga matte och titta på avsnitt jag missat och filmer. Fick mina saker från Nelly igår btw! Jag visar bilder senare på vad jag köpte! Dock blev det bara tre små saker.

puss så länge



Visst ser jag inte riktigt kry ut?


HEJDÅ!

hehe, sticker kommunhuset för att prova på yoga. Det var riktigt kul sist jag gjorde det, så jag har höga förväntningar.

Måste kila!

jag vet inte hur mycket mer jag orkar ta

time 4 bed!

Min dag idag har varit toppen. För att ge något adjektiv på den. Började dock lite nervöst men jag tröstade mig lite senare med Mcdonalds tio kronors hamburgare. Att bli bjuden av mamma är lite bättre än att betala själv faktiskt :) Dagen rullade på och jag kom till och med till skolan. Gjorde ingenting viktigt alls idag, så jag hade lika gärna kunnat fara him igen!

Men ändå rätt kul att jag ska gå på diet i två veckor och inte utsätta min mage för chibbe, ketschup, läsk och andra godsaker. Nu ska jag iaf ta tag i mitt problem på riktigt. Jag vill inte gå runt med en gravidmage hela dagarna ut, faktiskt.

Tänkte runda av inlägget med att säga godnatt och att jag är extremt hungrig. Dax för nudd att ejda!

hihi

puss så länge. sov gott små änglar. jag älskar er alla. fan vad jag älskar er. wow ni är underbara.
lögn. Ni är hemska små barn hela högen :*


time 4 bed!

Min dag idag har varit toppen. För att ge något adjektiv på den. Började dock lite nervöst men jag tröstade mig lite senare med Mcdonalds tio kronors hamburgare. Att bli bjuden av mamma är lite bättre än att betala själv faktiskt :) Dagen rullade på och jag kom till och med till skolan. Gjorde ingenting viktigt alls idag, så jag hade lika gärna kunnat fara him igen!

Men ändå rätt kul att jag ska gå på diet i två veckor och inte utsätta min mage för chibbe, ketschup, läsk och andra godsaker. Nu ska jag iaf ta tag i mitt problem på riktigt. Jag vill inte gå runt med en gravidmage hela dagarna ut, faktiskt.

Tänkte runda av inlägget med att säga godnatt och att jag är extremt hungrig. Dax för nudd att ejda!

hihi

puss så länge. sov gott små änglar. jag älskar er alla. fan vad jag älskar er. wow ni är underbara.
lögn. Ni är hemska små barn hela högen :*


Jag kan inte få nog!

Kent – Skisser för sommaren




Först var albumet ingen hit, enligt mig, men nu har jag äntligen fått upp ögonen. Vad tänkte jag egentligen?

Dags för det-jag-inte-vill-göra-alls

Måste plugga! Tänka sig att jag har ett kort arbete till onsdag. Jag har skrivit fyra meningar. Tror inte det går hem till läraren faktiskt. Kanske borde vara med fokuserad på skolarbetet. Finns så många olika tankar som cirklar runder i huvudet och de tar faktiskt upp all min tid. Jag orkar ingenting längre. Jag gör inte saker som jag tycker är roligt längre, har inte samma humör som förut. Hemsk start på 2011, att förlora sig själv sådär. I sina egna tankar.

Inte konstigt jag fick magkatarr egentligen, med tanke på allt som jag oroar mig över och hur mycket jag egentligen tänker på saker som jag aldrig tar upp med någon.

Ja, jag har magkatarr, glömde nämna det. Och något annat med. Kommer inte ihåg namnet på det. Krångligt var det iaf. Testade mig även för gluten. Får inte svar förrän om en vecka. Gal1

Det gick bra!

Läkarbesöket gick bra. Så fort jag kom in gick jag ut igen, så snabbt gick det. Dock vet jag inte svaren än. Är i skolan nu och äter. Sedan en sista lektion, innan vi slutar igen klockan två. Lönt.

Hoppas på att mina grejer från nelly kommer hem idag. Har längtat efter att paketet ska dumpa ner på Ica hela helgen. Beställde dock bara lite smågrejer. Och något till min pojkvän. Vad det är, är en hemlis!

Ska fortsätta med mitt nu. Tjarå!

slänger in världens finaste bild på mig själv. Om jag själv får säga det förstås!


Tjadå!

Ligger i sängen och orkar inte gå upp. Mamma har kallat på mig några gånger. Men jag orkade inte lyssna. Idag ska jag till doktorn för lite blodprover och lite annat mög. Egentligen vill jag bra stanna i sängen, och stanna där. Men inte nog med blodprover, för efteråt måste jag åka till skolan också. Jag som hoppades på att slippa lite mer än bara en lektion. Har två idag.

Kanske dags att stiga upp, efter att ha varit vaken en halvtimme?  fast nej, kan säkert ligga lite till.


AAAH

Jag måste fixa mig. Men hinner för fasen inte! Andréa kommer när som helst och jag har inte hunnit fixa håret eller sminka mig, inte ens valt kläder. Eld i baken är vad jag behöver. Om inte en pungspark.

uppdaterar senare, om jag hinner! :O

svittlördag!

Står och hackar massa grönsaker och håller på i köket. Känner mig gammal och börjar till och med få ont i ryggen. Förbereder för kvällen hos mig, då vi ska göra en reklamfilm till skolan. Wiho. Undrar verkligen hur det kommer gå. Jag har aldrig hållt i en filmkamera. Tur vi har våra statister och Henrik som hjälper oss. Måste återgå till arbetet! :)

hej så länge!



Visst är jag duktig?



Fredag

Fredag och jag är hemma och städar. Är ovanligt trött och vill bara sova. Hamnar då och då i soffan hos mamma och pappa. Längtar nästan till läkarbesöket som jag ska göra på måndag. Och jag hatar att åka till doktorn. hm? Jag vill bara få rätt på allt, så jag kan slippa detta. Not fun at all att inte ha koll på vad som händer med min mage? hehe

Ska fortsätta att städa nu, och må dåligt för att jag inte är med therese och emma ikväll.

Vad gör man när det känns som man aldrig räcker till?


Årsresume av 2010

Eftersom nästan alla gjorde detta förra året, så tänke jag att göra det lite senare. Bara för att vara udda. MEN nu är det inte så, utan jag har varit för lat och trött för att bara sätta mig ned och skriva vad jag gjort. Egentligen så kan man ju bara kolla igenom bloggen och låta alla andra göra det också. Men fint ska det vara! Fast jag ångrade nog mig precis. Jag tror inte jag vill göra någon årsresumé. 2010 har varit ett sådant dåligt år.

Jag har gjort misstag, som jagar mig i röven än idag. Men jag tänkte att man måste få börja om. Detta kanske är mitt år? Jag känner mig mognare än vad jag någonsin gjort. Jag har en underbar pojkvän som alltid finns för mig, underbara vänner och en underbar familj. Under all min sorg 2010, tror jag att jag inte tänke efter hur jag betedde mig mot mig själv, eller mot andra. Men nu blir det andra tag. Jag mår jätte bra nu. Jag kan, för första gången på länge, säga att jag är lycklig.



Och nu är jag beredd på sommaren. Den ska bli den bästa jag någonsin upplevt!


Idag igen.

Var hemma igår från skolan, vilket jag är idag också. Vet inte vad det är med mig alls. Mamma trodde det var magkatarr, och jag själv har ingen aning om vad det är eller vad det annars kan vara. När jag ligger ner gör det inte alls ont. Men när jag sen ställer mig upp igen, gör det jätteont.

Färgade håret i alla fall och det blev nästintill svart. Fast kanske inte? Bild kommer senare när jag är piggare. Hehe

Ha en bra dag! Det ska jag iaf ha, i soffan!

Tisdag

Andra dagen i skolan, allt flyter på. Kanske beror på att vi bara haft en lektion idag och har håla för tillfälligt. Sitter i datorsalen med Lina, Henrik och Madde. Har facebook krig, som vi brukar ha.

Ska färga mitt hår idag. Färgen får bli en överraskning för jag vet själv.
Men jag är sugen på någon av dessa!


Jag är lyckligast i världen

du, min älskling.


Bilderna från Niklas fest!

























Prinskorv

Ligger i sängen och försöker sova. Går inte så bra. Märks det?

Har ångest över att jag ska upp så tidigt imorgon och så kan jag inte sova nu. Väckarklockan står på sex. Trots jag inte börjar skolan förrän tjugo över tio.

Tänkte trösta mig med ett avsnitt av cougar town, och hoppas på att sömnen besöker mig snart!


tjena mittbena!

Jag har precis tittat klart på Dinner for Schmucks. Dock lite halvtråkig, men det gick. Har inte mått toppen idag alls, men det gick det också!

Nu tänkte jag, som den geek jag är, titta på Desperate Housewives. Eller jag ska se om där är något avsnitt jag inte sett. Så det får väl bli kvällens underhållning. Imorgon är det skola och jag har ingen aning om när vi börjar. Och så kommer det väl förbli. Mitt schema har inte dykt upp någonstans, så det är omöjligt för mig att veta. :(


What a night!

- "emelie, jag har en gris kvar", "NEEEEEEJ,NEEEEJ, JAAAAAAA" "MMMMMMMMMMMM" "YEAH"
Citat av fredrik som sitter och spelar Angry birds på min mobil. Har precis ätit frukost som mormor och morfar kom och bjöd på.

Gårkvällen blev totalt lyckad. Hade verkligen jätte roligt. Pallrade oss till Niklas och sedan ramlade det in folk från min gamla klass. Nicke bjöd på grillspett och några korvar i någon deg. Smarrigt, mums. Vid ett började ögonlocken bli tunga, så vi drog oss hemmåt.

Bilder kommer senare idag, när jag har ork att lägga upp några! :)


Fest på schemat

Sitter hos Rebecka och väntar på att hon ska bli klar. Vi ska snart iväg till Niklas, i vår gamla klass. Ska bli kul att träffa alla igen faktiskt! :D Gårkvällen blev underbar, trots min mage! :) 

Idag vaknade jag med fredrik. tittade på film, Kalle och choklad fabriken, hihi. Sedan var jag snäll och lagade mat. Som till och med blev bränd. Kycklingfilé med potatishalvor och lid sås. Åt och gjorde oss klara. Och nu är vi här. Tänker dock inte vänta på rebecka länge till. För jag vill handla något till tokke! :D 

Puss mina små barn. Vi hörs senare eller imorgon. vem vet? ;)

Sitter på Roma med Emma, Fredrik och Johan...

100media_imag004 (MMS)

Sitter på Roma med Emma, Fredrik och Johan och äter kebab. Ska sen in på Ica och handla det sista för ikväll. Senare drar vi alla iväg till Skurup för att fira madde. Hoppas på en fin kväll!


Torsdag

Har inget på schemat idag eftersom vädret förstörde det. Tur Fredrik sov hos mig igårkväll, annars hade min dag varit TOTALT förstörd. Skulle egentligen träffa Andréa, men så blev dock inte fallet. Jävla snö.

Sitter nu och gör absolut ingenting. Har inget att göra ikväll alls. Men det är kanske skönt ändå? Känner för att pyssla om mig själv lite. Kanske inpackningar och ansiktsmask? Måste dessutom färga håret. Är trött på att ha grönt hår nu! hehe

Vi hörs av senare, ska dra mig en funderare på vad jag kan hitta på!

Bad update, jag vet. Idag har jag hälsat p...

100media_imag003 (MMS)

Bad update, jag vet. Idag har jag hälsat på både mormor och morfar, gammalfarmor och moster. Innan dess klippte jag dig. BLev dock lite kortare än förväntat, men allt det slitna måste ju väck! Nu sitter jag i bilen påväg till gladsax. Tänka sig. Kanske borde ta det lugnt någon dag. Fast nej, de är inte min stil. Ha en bra kväll! Dagens Face Look! Dock skämt


Har precis bowlat. Jag förlorade :-( fasen...

Har precis bowlat. Jag förlorade :-( fasen. Jag har alltid otur. Fast åt andra sidan kanske jag suger fast jag tror jag är bra. Ni fattar! Man lurar sig själv att man är bra och blir jätte besviken för att det visar sig vara motsatsen :-( nu ska jag vidare till onslunda. Ciao :-)


Godmorgon!

Igårkväll fick jag fint besök av mina bästa vänner. Kvällen bjöd på Tacos och vårt eget nyårsfirande! :) Fin kväll med massor av prat! Hamnade vid köksbordet, där vi satt hela kvällen :)








Look what you've done

Tittade precis på ett program där en kille eller tjej anmäler sin partner till en skola där de får veta vett om hur man beter sig i ett förhållande. Rätt underhållande att se eftersom alla betedde sig som skit mot varandra och de andra paren. Galet dock att det kan gå så långt. Men det är väl bara verkligeheten.

Jag tror inte att det finns någon kille eller tjej på hela jorden som aldrig blivit sårad i ett förhållande. Och den som aldrig har får tusen kronor av mig. Kanske inte. Men ni förstår vad jag menar. Jag tror att vissa människor väljer att vara som dem är. De vill inte förändras. Verken för kärlek eller något annat. Visst, man ska inte hitta en partner som man måste ändra på och slipa detaljerna på. Men ibland måste man göra en uppoffring. Och det är vad dehär killarna och tjejerna gjorde för varandra. De visade att de ville vara tillsammans utan att vara otrogna eller säga fula ord till varandra. Alla vann på det. Men verkligheten fungerar inte på det där sättet. Dehär paren tävlade om 100.000 kronor. Hade inte pengarna varit med i spelet, hade nog ingen velat delta.

Jag tycker människor är naiva. Att alla gör saker bara för sin egen vinnings skull. Det borde inte vara så alls. Man borde vara glad för att man fått sitt liv och vara tacksam över det man har. Inte dra nytta på andra.

Godmorgon!

Godmorgon på riktigt!

Är i ett hemskt tillstånd och funderar seriöst för att gå ner och äta frukost. Detta har i stort sätt varit den hemskaste dagen jag någonsin varit med om. Men jag hoppas att det blir bättre snart. Eller iaf imorgon.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som väntar. Hoppas på något bra så jag blir lite uppiggad. vem vet.


livs värsta natt

Jag vill egentligen inte dela med mig av detta alls. Men jag har inte mått såhär dåligt någon gång under mitt 16 åriga liv. Jag vet inte vad jag ska göra. Att gråta sig till sömns är inte det roliga. Inte heller att vakna gråtande. Jag vet nu hur det känns för de som verkligen har blivit sårade. Jag vet inte hur jag ska göra för att må bättre och jag vet inte vad jag gjort fel. Det går bara inte. bra start på 2011.


Fick en fin kväll igår. Gick ut vid tolv o...

Fick en fin kväll igår. Gick ut vid tolv och tittade på raketer. När de var slut gick vi direkt in eftersom det var otroligt kallt och blåste. Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på film. Couples retreat var en av dem :) Fredrik kom förbi en sväng, men åkte igen. Hehe Bilderna från igår lägger jag upp imorgon. Jag orkar inte sätta mig vid datorn idag alls. Men jag hoppas alla får en fin fortsättning på året! :D



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus