Feels like something's missing.

Hej hopp små vänner!

Har precis ätit, och kommit hem med för den delen. Är trött, riktigt trött. Blir snart pigg igen hoppas jag på.
Nu tänkte jag faktiskt inte göra ett skit, eftersom jag inte har något att hitta på riktigt.
men jag är sugen på en cykelrunda :) riktigt sugen. får se vad det blir av det.

ciao


sick of being taken for granted.

Har precis kommit hem, mitt humör är fortfarande på botten. Försöker så gott det går iallafall :)
ska ta mig lite mat, sedan vet jag icke vad jag göra skall. Städa rummet? naaae
har faktiskt inte någon läxa alls :) härligt, man får vara glad så länge det varar ju.

magen min kurrar, dags att värma majskolv.
puss

viiiilken helg

Fredags mys blev det faktiskt, hos emma, med timmi, johan och kevin.
och igår blev det lördagsmys hos mig med rebecca, timmi, johan, simon, kevin, morgan och oliver.
vad gjorde vi? snackade och hade allmänt trevligt. Somnade vid halv sex efter många skrattattacker med kevin, eftersom alla andra somnat. tittade på bröllop och jäkelskap, tror jag att den heter, därav skrattattacker.

Idag vaknade jag vi halv elva. Åt frulle och sedan städade vi stugan. När nästan allt var klart och fint så slutade dammsugaren fungera. min vanliga tur. Inget att göra åt saken. Åkte sedan till tomelilla till rebecca. men nu är jag hemma igen. Är så saaaaaaatans trött att det inte är sant. Dessutom är mitt humör på botten och allt är bara otoligt kasst.

men nu ska jag skita i att skriva mer, för jag orkar inte. Tittar på tv med mina föräldrar.
CYA

urtrött

Tror seriöst jag ska gå och lägga mig. Mår inte alls bra och är allmänt trött.
Alltså det är en sak som är extremt äcklig. Varje sak jag äter, hittar jag en spindel på. Igår när jag åt cornflakes till frulle, tro inte att det kryper en sån liten jävel i skålen då? och idag när jag käkade ett päron, hittade jag en spindel där också!? Verkar som om de växer på mig? nej, gud vad äcklad jag blev nu. Föreställde mig själv med ett spindelbo i håret..

sängen väntar nu :) puss

världens skönaste låt!

Tim Berg – Bromance - Avicii’s Arena Mix
klart bäst just nu!


Hej och hopp! :)

Vaknade faktiskt tidigt idag, men det gör jag ju alla dagar ;) skulle egentligen tagit bussen till skolan nu, men vi börjar inte förrän nio, och då kom mamma på att jag kunde stanna hemma en stund till. Hon skulle till malmö idag ändå så jag får skjuts in till tomelilla :) Idag är en relativt kort dag, hoppas jag iaf på. Tror vi skulle sluta vid två.

men nu ska jag fortsätta göra mig klar :) puss


Bo ohlsson

Åkte in till tomelilla med mamma för att handla saker till imorgon, skolsaker. Gick till bo ohlsson, i tomelilla hej här får du mest för pengarna, köpte mina saker, lite pennor och block. Mamma handlade faktiskt en tröja, som jag antagligen kommer sno lite emellanåt. Men man tänker alltid, "euw, den är handlad på bo ohlsson" för jag tänker alltid så. vet dock inte varför, eftersom bo ohlsson också säljer grejer som säljs på Vero Moda.


absolut jätte seriös bild ;) meningen att jag ska se pittögd ut, vilket jag också gör, men på denna bilden ser det ju ut som jag är det normalt också. hmm? dock tröjan som mamma köpte, till sig själv ;)


dag tre.

började halv tio idag, slutade kvart i tolv. riktigt skönt faktiskt :)
Lyssnade på någon som stod och snackade i femtio minuter sedan hade vi samhällskunskap. efter det var de bara haj ivaj och bussen hem :) Smakade coca cola vanilj av anton, och inte världens höjdare nej, blörk! nu vet jag iaf att jag aldrig kommer köpa en sån och sparar mina pengar på det sättet ;) Har varit hemma en stund och inte gjort ett skit, förutom att skruva upp volymen på musiken, eftersom jag är rätt så mycket ensam hemma :)

Nu ska jag fixa mitt busskort, hitta bild och så, men jag hittar ju ingen!? borde man inte kunna ta en flippbild bara för att ?

hittade en bild på tereses dator från när vi vart små. jätte sött ju!







andra dagen i skolan.

Vaknade hos emma :) Fick höra att jag slagit till henne tre gånger inatt. Och dessutom vaknade jag inatt av att vi höll om varandra (!?) börjar bli lite läskigt detta, haha.

Såg PUSS på bio igår, väldigt konstig film om jag får säga det själv, men helt okej, absolut inte långtråkig. Promenerade hem till emma i regnet. Efter många om och men somnade vi. märks att man inte är van att lägga sig så tidigt. Iaf, idag hade vi bråttom till bussen. Hann som tur med och kom vidare till skolan. Dagen idag har varit rätt lugn och trevlig. Har lärt oss grunderna i de flesta programmen som vi ska använda oss av. Slutade vid två, och jag var hemma strax innan tre. hittade Ivan på stationen i tomelilla, trodde inte han gick i skolan, men det gjorde han. tji fick jag.

men nu ska jag faktiskt oroa mig över vilka kläder jag ska ha imorgon. Kommer vara extra pinsamt eftersom både tvåor och treor börjar då. undra hur detta ska gå.. ;)


end of the summer.

Har varit slut på den ett tag egentligen. Men man vill bara inte inse det, så man hoppas på att vädret ska vara soligt och 25 grader varje dag, men blir lika besviken när man tittar ut - blåsigt och moln. så då tänkte jag mig en sammanfattning av sommaren 2010 i bildform :)
de flesta bilderna har jag tagit av Emma Lundborg Rebecka Svensson, eftersom min dator inte funkar som den ska, så är bilderna fast där.. :(

Mitt sommarlov började med att min kusin tog studenten :)




Dagen efter firade vi Nathalies födelsedag
, massa folk och massa kul!


Grillkvällar hos johanna :)




Kiviksmarknad- Simon, en aning borta :D haha


Min systersgrillkväll :)


Titta så liten johan ser ut! :O


Backstreetboys?


Stranden



mys hos Rebecka


Tokkes 16-års fest




Emmas födelsedagsfest/kulla







Rebeckas födelsedagsfest :)





Fest hos Johanna :)


övernattning i nybrostrand med mina favoritflickor!


Amandas födelsedagsfest :) här blir hon våldtagen ;)


Krök hos mig, bästa slutet på sommarlovet! :) med underbara vänner blir allt så mycket bättre!


Kan aldrig bli för mycket korv ;)



Pussssss




Grab my tittees


jag i egen hög person (!?!??!?!?!)


här käkar vi mye korv!


kvällens dj :D


avslutar bildbomben från denna kvällen med en bild på 3 goa pågar :)


Nu är det på riktigt. Min gamla klass finns inte mer. Finns dock många som jag valt att inte hålla kontakten med och andra som jag kommer att kämpa för, för att få ha lika bra kontakt som nu. Det var tre fina år, när det väl kom till lags. Vi hade våra stunder, både dåliga och bra. Tjejmaffian, något jag aldrig kommer glömma. och kommer aldrig sluta ogilla rektorernas sätt att se på oss. Nu kommer vi dock gå olika vägar, och som sagt vissa kommer jag hålla kontakten med och andra inte. Men jag hoppas ändå att alla får det otroligt bra på sina nya skolor och får en extremt bra framtid.
9m.


Måndag

tror nästan bestämt att jag kommer dö denna veckan. Dock sista veckan på lovet, men jag har absolut inget planerat, förutom i helgen. And that's killing me. Samtidigt tror jag att jag behöver det, lite semester från allt.
Men nu ska jag kila in i duschen och antagligen ta mig till tomelilla.


Godkväll!

idag har jag varit i ystad en stund, lämnade av terese och alex på saltsjöbadet och sedan bjöd mamma mig på glass på Mc Donalds ;) woooow

Efter det har jag suttit och tittat på medium, snart klar med säsong 6. (Y)
Nu tänkte jag installera sims på min dator, den tönt som jag är! :)

puss och kram! :)


dunkar i mitt huvud


Lördag

vaknade relativt tidigt idag :) tolv..
Faktiskt skönt att sova ut, men samtidigt jobbigt för att man sovit bort en del av dagen. Idag gjorde det inget eftersom jag inte hade något planerat på dagen. Men ibland har man det och får eld i röven, vilket är väldigt jobbigt ;) men borde kanske ändra mina tider, och gå och lägga mig runt ett?
fast naaaaaaa, sommarlovet är ju faktiskt inte slut än, så inga ändringar blir det inte än :)

Är faktiskt helt klar med allt jag skulle göra idag, dvs inget, och har inte ens plattat håret. För det orkar jag inte, så det skiter jag i idag. Gör inget om jag ser ut som en uppblåst igelkott. 
 
åker till tomelilla ikväll för att träffa emma och rebecka. Har ingen aning om vad vi ska göra, men de märker vi :)
pussssssssssss


talkin' 2 myself


So why in the world do I feel so alone
Nobody but me, I'm on my own
Is there anyone out there, who feels the way I feel?
If there is then let me in so that I know that I'm not the only one




Säng sweet säng?

Kom hem, frysande, och loggade in på fb. 8 nya händelser, okej tänker jag då. Visade sig att jag hade skrivit ett jätte fint inlägg. Haha, blir väl så när man lämnar datorn till någon annan och glömmer att logga ut. Det roliga var att min mamma kommenterade; skriver man verkligen så?
Hoppas hon inte seriöst tror att det var jag som skrivit, haha

men iaf, nu ligger jag här, med inpacknig, och ska snart låta john blund fånga mig. Imorgon så ska jag leka med emmski, fick jag besked om när jag lämnade henne.

- Vi hörs imorgon! eller nej, vi ses imorgon!
antar att det var en hård order.

Synd att jag inte har bilder från kvällen. Hade verkligen jätte kul, riktigt kul att titta på andra som vinglade runder och gjorde bort sig ;)
men nu så ska jag sätta på en film, sedan sova. börjar bli galet trött! :)
vi hörs :*


stressad

hittar inga kläder som jag är villig att bära ikväll. Allt i gardroben ligger just nu i min säng. Ska snart iväg, och är bara halvfärdig. Låter som min vanliga tidsplanering :)



Tog tag i att få nya bilder på mitt hår och mig. Blev seriöst inte en ända bild där jag blev "bra" så nu blev det en helt random från högen.

Hoppas ni får en fin kväll, för det tänker minsann jag ha! för det är jag verkligen värd :D HAHA

för en minut sen var du min

Nu är jag klar och fit for fight för kvällen :) mitt tidsfördriv är min gitarr. fast min och min, mammas gitarr, men eftersom de bara är jag som spelar på den ser jag den som min gitarr. Skulle dock vilja ha en egen, som alltid finns på mitt rum. så mamma, fin julklapp till mig där :)

bomben smått borta.

Mer tänker jag inte göra idag, tappade både lusten och orken. Just nu vill jag bara iväg och inte sitta hemma och dryga. Mamma har gjort pyttipanna till mig.´Världens lättaste måltid och inte ett dugg god. men vad finns det att göra när jag absolut inte tänker laga mat själv. haha, ja, idag är jag lat. Och på tal om det så ska jag in till tomelilla ikväll. Tror jag ska ta en sväng hem till rebecka =) Men först, äta och duscha.

godmorgon torsdag! :)

vaknade halv ett, trots att jag inte gick och la mig så värst sent igår. Märkte att jag var ensam hemma och gick och la mig igen. Vaknade för ungefär en halvtimme sedan :) Idag tänkte jag städa på mitt rum, behövs verkligen. Ser ut som ett bombnedslag. Hoppas nu inte emma ser bilden, för hon blir galen när jag har kläder på golvet. ;)



Så detta är vad jag ska ta itu med. dammsuga och hela köret.


jag säger att jag inte bryr mig, men klart jag gör det.

Jag brukar köra på dubbelmoral när det gäller just detta. På senaste tiden har jag blivit iskall. känslolös och allmänt kall, från topp till tå. Antar att jag har en 16 års kris, haha. Jag kommer ihåg hur känslig jag var förr. så fort någon sa något, som inte var menat illa, tog jag alltid illa vid mig och mådde dåligt över det. Nu skiter jag i vilket och orkar seriöst inte bry mig om andra som inte bryr sig om mig. Oj, nu fick jag hela denna texten att låta helt negativ, men om man jämför hur jag var för några månader sedan och nu. då klarade jag inte av att vara ovän med någon, och ha någon som tyckte illa om mig. Man kan ju säga att jag var en fet rövslickare. Men nu bryr jag mig inte ett skit om dehär. gillar inte folk mig som jag är så kan de ju faktiskt dra.  Jag gråter inte till filmer, hur sorliga de än är, för jag kan inte längre. förr bölade jag som en jude, men nu går det inte. dör någon i en film känner jag inte ens sympati. så vad jag menar med detta är att jag kanske borde fixa till mitt bryande, kanske berätta för personerna i mitt liv hur mycket de betyder för mig, innan jag skrämmer iväg dem;)?
Och dessutom vara ärlig, när det gäller allt. Jag säger att jag inte bryr mig, men klart jag gör det.

flugjävel

Precis när jag äntligen bestämt mig för att gå  och lägga mig blir jag störd. Visst blir man irriterad när man ska sova, eller när man vaknar, av att flugan surrar? oh! synd att jag är för trött på att ta dö på den! :(
inte lätt detta...

iallafall, vad har jag gjort de senaste dagarna ?
kan ju iaf berätta att jag var hos johanna igår, trevlans faktiskt! :) sedan sov jag hos rebecca, alex skjutsade oss dit, snäll som han är! imorse vaknade jag vid elva, stack hem, åt och sedan var jag iväg igen, till rebecca. Haha, men idag har vi faktiskt kollat på Harry potter med timmi. Galet ;) efter filmen stack vi och käka pizza och drog sedan hem till svedis :) Lirade lite need 4 speed, gick väl inte värst bra. Har tappat färdigheterna.. illa illa.
 
Men nu ligger jag i min sköna säng och ska sova till en surrande fluga och en film :)
puss


Stop stealing my heart away.

Nu är jag helt ensam igen, och sängen väntar starkt på mig!
jeppan med keppan stack precis hem. Har kollat på film, rat race, och sedan har vi spelat snood. haha, min mammas favoritspel ;) & innan dess, så har jag varit med th, borg och alexriddare. Lika trevligt som vanligt :)

finns väl inte så mycket mer att säga vid denna tidpunkten mer än att jag ska borsta gaddarna och sedan är jag sängen och sover :)
så godnatt! ;)


godnatt lördag?

Från en regning väg hem, är jag nu torr och klar för nattens mysterier ( vilka liksom? vem som gömmer sig under sängen eller? ) men iaf, var hos rebecka :) kollade på två filmer, Ondskan och Tjenare kungen. Helt okej filmer meeen kinda boring, no not at all. För vet ni vad vi höll på med? jag th beckli satt och sjöng nästan till varje ord som kom upp. tex, om någon i filmen sagt öl, så hade vi som kollat på den börjat sjunga öl är bäst, eller bärs är livet. galet men otroligt underhållande och fantastiskt roligt ;) fast borg blev rätt så trötta på oss till slut och började gnälla " varför är jag ensam kille här, just idag!?!? ", eller "förfan, jag vill kolla". Men det är ju faktiskt sånt man får ta om man bestämmer sig för att titta på film med tre ganska så trötta tjejer ;)

Innan rebecka så besökte jag faktiskt th:aren på hennes jobb (bion). Träffade faktiskt victor utanför, som jag inte sett på nästan hela lovet, galet! Eller jo, i spjutstorp, men då var han inte helt 100.. to bad

Men iaf, så nu ligger jag i min säng och drömmer mig bort. 
klart jag inte gör? haha, jag har allt jag behöver här :) mat, vatten och en toalett! Fast dock inte i min säng, men tillgång till det. jag menar, vad behöver jag mer :)? nooothiiing. th:aren skulle säga karr, men vet ni. jag klarar mig finfint utan ;D vilket är nästan ett helt under, ett mirakel från ovan! njaa, överdrev nog lite... rätt så mycket om jag ska vara ärlig. Jag är bara arg och rutten idag, på denhära snubbeeeeeeen

nu vimsar jag bara omkring med orden i mitt huvud så nu ska jag försöka vara hm.. seriösare?
iallafall, imorgon  ska jag till simrishamn. varför? min moster fyller 39, hon börjar närma sig nollan. Hoppas jag inte smittar någon med min hemska förkyldning. Har dessutom halsont som känns som knivar.
OCH nu ska jag sova, orkar snart inte hålla mina ögon öppna länge till. och ni som orkar läsa, grattis!

 
en bild på emma och mig, tagen i sexan, tror jag, för imorgon kommer hon hem :)
OM vi har tur


Godmorgon LÖRDAG!?!?!?!?

FY VAD VECKAN SKA GÅ UNDAN!?

men iaf, har vaknat för en rätt så lång stund sedan, var som sagt dödstrött igår. ikväääääll så hade jag kunnat åka till kulla, eftersom de är sista gången, men nej, det gör jag inte, utan ikväll kör jag på ickefest. vilket passar väldigt bra :) fortfarande lite krasslig i halsen, men det får jag ta med en nypa salt. har precis plinkat klart på min gitarr och nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag haft inpackning i håret under natten. vet ni hur mycket det hjälper :D ? jätte mycket, woooooow. så nu ser jag ut som en labb-dude som fått en elektisktchock. Eller som en rumpnisse. kan inte riktigt bestämma mig.. eller så ser jag ut som mamma mu?
nej, nu ska jag duscha!


so close, but so far away

Kom hem för inte så länge sedan faktiskt. Riktigt trött, och så har jag även lite feber kvar från igår antar jag.
Var på grillfest hos mina kusiner. Åt först godmat och sedan bjöds det på olika drinkar. vid tolv tiden vinglade pojkar ut till seltic och kort därefter åkte vi hem. Trött som jag är, vet jag inte varför jag sitter vid datorn alls. därför ska jag sova till ett avsnitt av how i met your mother, och i tanken ska jag ha en varm billys pizza. för pdslkmögfk vad det skulle vara gott just nu!

godnatt småfolk!

trött på dina lekar


haj och ivaj

Ska faktiskt snart iväg (väntar på att nagellacket ska torka) till bo ohlsson och köpa färg. Therese möter mig där, och sedan ska vi hem och färga, vad det nu blir för färg. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi hittar på, det ända jag vet är att vi har en 500 g chipspåse. lucky us? naae ;)

nu ska jag borsta gaddarna för andra gången idag (!?!?!?!?!?) och sedan köra min lilla moped till tomelilla! :)

puss barn!

låter har dunkat i mitt huvud hela morgonen


strålande!

Är på finfint humör just nu, så därför tänkte jag dela med mig av saker som jag blir rikitgt glad av :) tänk vad snäll jag är? haha

- Godmorgon och godnatt sms,
finns ju inte något bättre än ett godmorgon sms från någon man tycker om, eller hur?

- städat rum,
jag skulle beskriva mig själv som städaholic, men det är bara i vissa perioder. tur det!

- överraskningar,
Tex om man får en present, utan att det är julafton, födelsedag osv, utan bara ändå. Det blir man glad av! :)

- komplimanger,
gör mig glad, men i dagens samhälle finns så mycket avundsjuka att vi är för dåliga på detta, borde bättras!

- myskvällar,
men folk man tycker om, en bra film och lite onyttigheter. det är saker det!




färgning av hår ska ske idag!


vet dock inte vilken färg än, och om jag verkligen vågar. Återstår att se ;)
men jag är sugen på brunt som går lite i rött eller ljusbrunt bara. Therese kommer som en hjälpande hand idag ;) så hon får hjälpa mig att välja. Är så trött på blont, att man liksom inte kan fixa det hur som helst, för att det så så fucked up. Så därför vill jag ha något mörkare, inte något blont alls. får se hur det blir, och bilder tas ju antagligen också, före och efter. Nu ska jag ner och käka frulle, sedan sätta igång med att göra mig själv i ordning så jag kommer iväg. Jag brukar alltid sega när jag vet att jag har lång tid på mig, och fixar alltid i sista minuten, men så kommer det inte bli idag nej ;)

vi hörs sen, puss

godmorgongodmiddaggodkvällgodnatt

Helt sjukt vad lovet går fort, Har glidit igenom det och tänker fortsätta med det :)
Har faktiskt haft jätte fina dagar, fast jag bara sovit ;) Nejmen, har firat rebecka, gjorde vi i lördags. Åt smörgåstårta och hade allmänt trevligt.. och mysigt ;) Sedan blev det söndag, då jag först tog en sväng i tomelilla och åt pizza med finfina vänner, sedan körde vi på filmmaraton och jag kom hem klockan fem, en glad mamma har funnits hela dagen i mitt hus :) Seeeen idag, har jag faktiskt sovit ut, eller sovit ut halvt, väcktes klockan tolv. - EMELIE DET ÄR MAT! mitt svar var ; ajefåä'nmew :@ :@ :@ Har faktiskt städat också, dammsugat hela ovanvåningen. Känner mig inte stolt längre när jag städat så mycket, för just nu känns det som om det mer är en vana, jag städar ju alltid -.- hemska tanke. Men iaf, efter allt slit och stök så tog jag mig till th. Borgaren och alex var allready där, och sofia såklart. Gick ut och köpte gott och bajs. Kvällen slutade med att jag fick köra hem för min mage började att krångla, som vanligt då. Fast inte så värst konstigt eftersom jesper bjöd mig på milkshake.

Tänkte visa mina senaste ringar till min samling ;) köpte 5 st från hm, de här som är "guldiga" och sedan en likadan som den stora, fast i silver. Skit egentligen, och ringar som alla har, men jag kunde inte motstå frestelsen.



Nu tänkte jag däremot lägga mig i min nybäddade säng och sova några timmar. Imorgon är en ny dag, med nya problem. yeeeeeeY!

WHAT IS LOVE?

varför existerar kärlek?
Det är i stort sätt bara pain in the ass. Fjärilar i magen? usch nej, egentligen vet man inte vad fjärilar i magen är, för det kan ju faktiskt vara rallybajs på g också. Man känner i stort sätt ingen skillnad. Men förhoppningar då? fyyyyyyyyyy, vad hemskt det är. När man tror allt är okej och sedan visar sig vara det motsatta. Och varför verkar jag så negativ? jo, det kan man ju faktiskt fråga sig. För att jag är en person som alltid får fjärilar i magen, alltid får förhoppnigar, och alltid såras. & tänker därför bli lesbisk. Fast nej, kan jag ju inte bara bli sådär, men you get my point. jag orkar seriöst inte med oseriöst skit och slänger alltså det i soptunnan. Men tänk ändå, outside the box, hur mysigt det är att mysa framför tv:n, hur underbart det är att gå på stan och hålla handen, att alltid ha någon som man verkligen kan berätta allt för, och att ha någon som säger att den älskar en, och menar det. det är som en dröm på rosa moln. Och drömmar på rosa moln är ju mer eller mindre overkliga, eller hur? Det är stort sätt bara patetiskt att göra som jag, få förhoppningar osv, för jag lär mig aldrig. I mitt 16 åriga liv, har jag alltid haft fjärilar i magen och hela köret, alltid sårats men aldrig lärt mig. kärlek är egentligen bara skit, men ändå så vackert.  Ser man ett par som är så totalt nerkärade i varandra, så blir man avundsjuk så att det gör ont. Tror faktiskt att det bara är jag, på en jord full med töntar, som är såhär känslig och dum när det gäller kärlek. Känns aldrig som att jag gjort ett bra val i hela mitt liv. Men jag jobbar på det, bäst och lugnast så.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus