godmorgongodmiddaggodkvällgodnatt

Helt sjukt vad lovet går fort, Har glidit igenom det och tänker fortsätta med det :)
Har faktiskt haft jätte fina dagar, fast jag bara sovit ;) Nejmen, har firat rebecka, gjorde vi i lördags. Åt smörgåstårta och hade allmänt trevligt.. och mysigt ;) Sedan blev det söndag, då jag först tog en sväng i tomelilla och åt pizza med finfina vänner, sedan körde vi på filmmaraton och jag kom hem klockan fem, en glad mamma har funnits hela dagen i mitt hus :) Seeeen idag, har jag faktiskt sovit ut, eller sovit ut halvt, väcktes klockan tolv. - EMELIE DET ÄR MAT! mitt svar var ; ajefåä'nmew :@ :@ :@ Har faktiskt städat också, dammsugat hela ovanvåningen. Känner mig inte stolt längre när jag städat så mycket, för just nu känns det som om det mer är en vana, jag städar ju alltid -.- hemska tanke. Men iaf, efter allt slit och stök så tog jag mig till th. Borgaren och alex var allready där, och sofia såklart. Gick ut och köpte gott och bajs. Kvällen slutade med att jag fick köra hem för min mage började att krångla, som vanligt då. Fast inte så värst konstigt eftersom jesper bjöd mig på milkshake.

Tänkte visa mina senaste ringar till min samling ;) köpte 5 st från hm, de här som är "guldiga" och sedan en likadan som den stora, fast i silver. Skit egentligen, och ringar som alla har, men jag kunde inte motstå frestelsen.



Nu tänkte jag däremot lägga mig i min nybäddade säng och sova några timmar. Imorgon är en ny dag, med nya problem. yeeeeeeY!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus