Godkväll mina vänner!

Sitter just nu i soffan och tittar på fotboll. Är galed glad över att Sverige redan prickat in två mål i första halvlek. Är för övrig hos Ronja, helt ensam, medan hon solar. Lite töntig hon är. Är också avundsjuk på de som är på Siesta och festar loss, där jag egentligen också skulle varit vid denna tidpunkt. Men så blev inte fallet, på grund av min kassa mage och mitt kassa imunförsvar.
Har inte gjort så speciellt mycket de senaste dagarna, så jag har inte haft något vettigt att skriva om. Jag mår bra och jag är glad. Det är väl allt som räknas? :)
Är också stressad över vad jag ska ha på mig på lördag. Först 20 års fest och sedan sommarnatta. Hur skall detta gå? Men enormt taggad är jag, fastän jag inte köpt förköp än! Men det får inhandlas imorgon :)
Såg kommentarerna på ett inlägg, då jag lagt upp massa bilder på mig, mina älskade och fina. 
Jesper, den bilden var tagen när du,th,jag och fredrik var och bowlade en vinterdag i December, eller i Januari, kanske även november 2010 :)
That's all I've got to say! 
Bye for now!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Snälla kan jag få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-06-11 @ 08:56:26
URL: http://forum.modekampanj.com









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus