sommarväder

Idag har jag legat i solen. Och imorgon väntas ännu finare väder. Jag är lycklig. Var snäll och fotade mammas blommor, åt mamma. Den kvinnan blir så glad då.







fet kisse

ännu en dag

Som jag är hemma från skolan. börjar bli galet trött på detta nu. Orkar inte att min kropp är som den är. Hade gärna bytat. Skulle egentligen ha friluftsdag, i någon slag, som tvåorna ordnat. hm.

men i alla fall, vad har jag gjort idag? Inte ett skit. Funderar dock på att springa en runda. Känns som om det är väder för det. Härligt!

Ledigdag!



Borde egentligen göra klart mina läxor, men vet ni ? Jag orkar inte trots att jag somnade klockan nio igår. Har blivit helt fast vid The event. Kanske för att det går på ettan och inte har något reklamavbrott? vad vet jag.

Idag har jag gjort allt jag inte skulle. Jag har läst bloggar, sovit och tittat på lite film, spelar cityville och gud vet vad töntig jag är. Istället skulle jag egentligen gjort läxan, ansiktsmask och hårinpackning, tränat och städat.

Får väl sätta igång med det, såfort det inspelade the event är slut! :D

Bal 21/5

Tereses bal 21/5

















Louder

Hade min fjärde körlektion med mamma idag. Slutade med att jag blev irriterad och vi körde hem. Imorgon hoppas jag på andra bullar. Eftersom jag har en extremt kort dag, och förmodligen är humöret på topp. Beror på mitt np i matte går som vi ska ha klockan åtta. Yeey.

pusshej leverpastej?


Ystad

Hoppar nu in i duschen för att sedan vara klar för utsparken i rådhusparken. Idag är det inte min dag alls och jag hoppas att vädret håller i sig så att det kan ge lite lycka till min dag. Natten spenderar jag i tomelilla också, så det innebär extra stor packning och extra tungt att bära på. Men det ska väl lösa sig ändå. Tar kameran med mig, så jag hoppas att det blir lite fina bilder som jag kan lägga upp. En blogg utan bilder är sååå tråkig så det nästan är hemskt. Klockan sex händer också en stor sak. Jorden går under. Tror knappast det. Men i alla år av gissningar när jorden ska gå under, så hade det varit kul om detta hade varit sant. så om det är sant, vill jag tacka för alla fina år, alla fina vänner, och alla fina minnen.

Nu måste jag rusa. Puss och godnatt

Hej jag heter emelie

och är otroligt förkyld idag.

Imorgon drar jag vidare till skolan och sedan på kvällen blir det lite festligheter med mina underbara vänner! På lördag väntar en liten utspark för treorna också med underbara vänner. Tänk så lyckligt lottad jag är! Och tänk sådan fin helg jag får!

Har inget kul att dela med mig av alls. Eftersom mitt liv, just nu, är väldigt hektiskt och stressigt att jag inte hinner lägga märke till dedär små detaljerna av det goda.


Känns också som vintern är tillbaka. Lika tråkigt väder som det var för några månader sedan. Kan det inte bli sommar nu istället?

Håla

Wow vad härligt. Håla i fem timmar. Vill hem också. Är sjuk och förkyld och extremt sliten. Hoppas bara jag är frisk till helgen. Lina hälsar. Det var allt.
nu ska jag äta, sen försöka sova en stund

don't blame it on the sunshine




jisses

"jag älskar dig" , wow. Jag tror inte de flesta av oss så unga småbarn ens vet vad ordet innebär, eftersom de flesta av oss slänger det ur sig hit och dit och till vem som helst. De tar ett långt tag innan man verkligen älskar någon och inte en vecka, inte en månad och definitivt inte en dag.

Man kan däremot älska egenskaper hos en person, but still. Du kan inte älska en person bara sådär. Jag vet inte heller varför jag sitter och klagar på detta egentligen eftersom jag själv var så, innan jag upplevde det. Men personer som om och om och om igen sitter och säger, jag älskar dig, till folk de knappt känner. Eller om man varit tillsammans i tex två månader. Jag klarar inte bara av det. Kanske är jag bara en gnällspik men detta funkar inte. Usch nej, jag blir bara så irriterad.

Kan bero på vädret. Regn och åter regn. Och nu, äntligen, klarnar det upp får jag hoppas. Tänkte börja med min läxa nu. Sedan träna lite. Behöver nog det, eller nog och nog. Jag behöver det

Min dag idag

Redan sjutton år. Det går så snabbt. Hade jag fått välja hade jag varit 12. Liten och oskyldig och glad över ingenting. Men istället håller jag på att växa upp och bli vuxen. Något som jag verkligen försöker förhindra så gott det går, genom att låta det ske.

Jag kan i alla fall längta till mitt körkort, för det är ett år kvar innan jag får ta det. Så arton är okej att bli, men inte mer, tycker jag.

Väcktes med sång, jag var redan vaken, och presenter. Fick en parfym och ett presentkort och ett batteri till min dator av mamma och pappa. Tereses presenter har jag inte fått än, eftersom hon valde att umgås med sin pojkvän istället för mig ;) hihi

Nu ska jag däremot göra mig i ordning så gott det går. För ikväll är det fest som gäller och jag hoppas den blir över mina förväntingar!
Puss och ha det bra, för det vet jag att jag kommer! :D


Stod och väntade på bussen då en bil stann...

Stod och väntade på bussen då en bil stannade vid mina fötter. Blev så klart rädd och trodde de var någon äckelgubbe som skulle kasta in min i bilen. Visade sig vara borg och plutten som frågade om jag skulle med till Ystad. Så nu sitter jag i en bil på väg till Ystad. Hihi. Idag är de en kort dag. Två lektioner. Mys!


Nu kan du få mig så lätt

Godkväll ska jag kanske börja med att säga. Klockan är snart nio och jag taggar inför att få allt gjort som jag ska ha gjort idag. Har faktiskt möblerat om mitt rum.. Igen. Och skulle egentligen baka till fredag idag. Men får göra det imorgon. Verkar som jag får göra allt själv, eftersom jag inte har någon som vill hjälpa mig här hemma.

Nu tänkte jag, när jag är klar, att jag ska titta på Harry Potter som jag lånat av min älskade Henrik (L)
Pusspusspusspuss
på er alla. fast nej.

Godnatt!

natti



Drar min undan för ikväll. Hoppas på ett bra humör imorgon

ännu en runda

Sen får det vara nog med fixningar och blonderingar med mitt hår. Detta blir förmodligen sista gången jag använder mig av blondspray, för nu har jag den färgen jag vill ha och vill inte heller att mitt hår ska trilla av. Gött!

Kanske ska berätta om min galna helg? Fast nej, tror den blir för galen för er.

Idag är självförtroendet på noll, trots mitt "glada" inlägg. Trodde det skulle bli lite bättre, men nej. Alla dessa tankar som förvirrar en. Vad håller jag på med? Måste nog skärpa mig en aning. Känner också att jag mina magproblem kommer tillbaka och dehär med andningen börjar förvärras. Herregud liksom? Är nog bara stressad

Idag har jag varit ute i solen, något som gör mig varm om hjärtat i alla fall. Läxfri, men prov imorgon och övermorgon, dvs onsdag. aka Johans birthday. Hur ska jag orka? Och på fredag? hur ska jag orka..

when i get sad i stop being sad and be awesome instead

Lika bra när man ändå är igång. Nu är jag trött på att alla i min närhet ska vara så himla deprimerade så att det smittar av sig. Hur kul är det? Visst, ledsen kan man vara med bra anledningar. Men enough is enough. Så eftersom jag hädan efter kommer vara som världens alla solstrålar, hoppas jag att det kommer göra alla glada igen. Om man ler mot världen så ler världen tillbaka mot dig. That's it. Puss och hej

What to do?

speechless

Doing the thing I do best



NOooothing. Väntar fortfarande på dendär kraften. OCH det visade sig att mamma gjort kaffe ändå till mig. Vilket änglabarn hon är!

Nu ska jag städa. Wish me good luck. Denna bomben tar nog flera dagar :(

Taggad

Inför helgen!
Antagligen blir det festligheter både fredag och lördag.

Idag handlade jag det sista till Ninas present, och är därmed klar med presenthandligen för denna veckan! då återstår bara Johans. Fick med mig ett par byxor också när jag var ute och strosade på gatorna, som jag hittade på hm. Lite kul var det, eftersom jag bara gick in i affären och såg byxorna direkt. Letade upp min storlek och betalade. på mindre än fyra minuter, kan ni tänka er? hihi

Just nu sitter jag på mitt rum och väntar att kraften ska komma. Kraften som ska lyfta upp mig från min sköna säng och sparka mig i röven så jag kan städa. Har jättemycket att göra idag och är inte ett dugg taggad på att göra något av de.

Min och mammas konversation innan,

Jag: Mamma, jag vill fika. Sätt på kaffe och kalla på mig när det är klart!
Mamma: du kan väl sätta på kaffe själv?
Jag: men jag måste städa
Mamma: men vad tror du jag måste göra då?
Jag: sätta på kaffe?
EGD_Cool_mamma68!

where them girls at?

Årets sommarplåga, enligt mina små gissningar.

David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)

Hello sunshine

Är klar för att dra mig vidare till tomelilla, fastän det är nästan en timme kvar tills bussen går. Totalt rastlös. Har dessutom inget roligt att berätta eller dela med mig av.

Roar mig med en gammal goding så länge.

Nirvana – Smells Like Teen Spirit

So sick of love songs

Nu sitter jag här i min ensamhet och pluggar. Har aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv. Men nu är jag snart klar och kan njuta av min säng. Känner att ögonlocken börjar bli oerhört tunga.

Kanske ska jag berätta om min gårdag, eller ska jag skita i det?
Det återstår att se i ett senare inlägg. annars delar jag med mig av informationen imorgon!

Nu ska jag i alla fall tycka synd om mig själv ett tag, och sedan hämta något att dricka. Varma koppen hade inte suttit fel!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus