Day and night.

Tjena, på en sådär vacker lördagskväll.
Sitter just nu med ett glas vin i handen hos Rebecca. Hoppas på ännu en toppenkväll, som så många kvällar förr. Vet inte var vi tar vägen ikväll, men nathalie ska med oss på banan.

Nu ska vi ner om i tomelilla och inhandla en del onyttigheter.
Glad lördag vänner. Drick med måtta!

Hey guys!

Lite sådär taskig uppdatering, men eftersom tjejen är fullt igång med både körkort och vanliga ungdomliga festligheter, så skiter jag totaly i bloggen ett tag, tills jag fått ork och tid och det köret.

Ni vet själva hur det är. Man kommer till en punkt då det är skittråkigt- rent ut sagt. Och eftersom jag har liv i överflöd så har jag inte tid att uppdatera.

Och dessutom, jag brukar jag ändå bara lägga upp egobilder, då kan ni lika gärna tjuvkika på facebook. vilket jag egentligen inte råder er att göra om ni inte är vän med mig. Annars ser ni inte mig, hihi

Råder er också att ha en fortsatt bra onsdag :) Ciao

chill hos jensen

Hamnade hos jensen ikväll och hela natten. ska mysa ihjäl mig. Ikväll står både spel och kul på schemat med ett gäng sköna boys. 

tog dessutom min första mjukglass detta åretm ganska sjukt att jag inte märkt av den (laktosintollerant) kanske bara bra? :)

nu ska jag fixa mig lite, ser ut som ett krig. Hoppas ni får de lika bra som jag. tror nästan inte.;)


hippie kväll!



Hemkommen efter en skön heldag i Ystad. Kvällen blev underbar, precis som uträknat och ni väntar min stora sköna säng. Imorgon ska jag minsann och dag sova länge, för en gångs skull!

Hoppas ni hade en lika trevlig fredag som jag! :D
pussss

Mina skor har kommit!


En aning gladare och ett par skor rikare!


Got a lot of work to do.


Grattis Pappa!

Idag är faktiskt den enda dagen på hela veckan som jag är symptom fri. Passar bra eftersom det är pappas födelsedag idag :) Vi har redan haft min fabror och "faster" på besök. Redan klockan nio bjöd dem oss på bullar och vi dem på pålägg. Som vanligt, i stort sätt.

senare kommer även mormor och morfar, Petra och farmor. Hoppas på en smaskig tårta. Om en sådan kan slinka ned, dvs.

Sitter här och tittar på hår, vet inte hur jag ska göra med mitt. Det känns som ett ganska meningslöst och hopplöst fall. Det bara hänger och existerar.


I have died everyday waiting for you


Feeling good

Idag är jag frisk, vilken lycka!

Men trots att det är fredag, och jag är frisk, så är det nog bäst att ta det lugnt för säkerhetens skull. :)
Hittills har jag bara chillat i soffan med några glas vatten och ätit frukost :)

Idag ska jag i alla fall äta chips, hoppas jag på, behöver nog äta upp mig lite. hihi


Favorit just nu!

Är otroligt kär, mest för att den får mig att längta ännu mer till sommaren, vissa delar är jag inte lika förtjust i, men helheten. jisses




What about today?


Trodde jag skulle bli bättre men det verkar som om jag går på fel håll. Fick också provsvaren idag. Dessutom är det rätt tråkigt för er att höra om min hemska sjuka. Så vi släpper den ett tag.

Tittade igenom H&m's online butik och tror nästan jag ska dra till med en beställning. Många fina blusar och toppar föll mig i smaken. Så nu har jag ialla fall något att göra, bortsätt från allt skolarbete. Fick förklarat för mig att nästa vecka är smockad med läxor. Hur ska detta gå?



my body needs a hero, come and save me,
something tells me you know how to save me.

Reverse?

4

Tror ni att detta kommer bli en lika stor hit som orginalet?

Jag tycker då att det absolut inte är något fel på den alls, utan att den gör en så otroligt glad, i mina såhär sjuka dagar. Är inne på min fjärde dag nu och är en aning trött på detta. Jag vill ut, jag vill till skolan. Det finns så mycket jag vill göra..
'

sjukhus

Spenderade hela gårdagen på sjukhuset pga vätskebrist. Har aldrig varit med om dess like och vill aldrig vara det igen heller.

Idag mår jag dock bättre, men har inte kunnat äta något på någon dag så jag är ändå trött och hängig. Soffan är numera mitt hem.

Jag vill bara gå ut, göra normala saker men jag ska alltid bli sjuk. :(
Håller tummarna på att jag är frisk imorgon och kanske kan gå till skolan !


vårväder

Är hemma från skolan idag. Har precis ätit frukost och ska påbörja matten. Var ute och fotade igår innan jag blev sjuk, inga storslagna bilder precis, mest för att.

Vädret var fint och det verkar bli lika bra idag. Himlen har börjat klarna upp. Fast det blåser :(
Eftersom jag är hemma extremt mycket, så borde jag hitta något som jag tycker om att pyssla med. Men eftersom vi ungdomar inte har något liv i dag, så verkar det som jag får sitta och uggla istället. :)

Vaknade igårkväll av ett samtal av nathalie, som var så extremt glad över att rodney kommit in i bb-huset igen. Vilket gör det hela mer intressant. Jag kanske också borde ta mig en titt?






What a day!

Blev aldrig något pluggande, ligger inne med det värsta som någonsin hänt mig. Orkar inte vara sjuk igen, så jag hoppas och håller tummen på att detta går över till morgondagen.

Är i alla fall soffliggande, än en gång och är så himla uttråkad som jag bara kan bli.
Nu ska jag luta mig tillbaka och titta på äkta människor. galen i serien!



Godmorgon!

Vädret är fint och jag är glad. Det kunde dock varit varmare, då hade jag varit ännu gladare! 

Idag är tanken att jag ska plugga till provet och kanske till och med kommer rebecca hit en sväng, för vi måste beställa sieestaaa!

Nu tänkte jag bada och sedan börja med dagen! :D


Fruktfat på fruktparty efter en inchecknin...

100media_imag029 (MMS)

Fruktfat på fruktparty efter en incheckning hos jensens granne. Snart ska vi sätta på en skräckis och skrämma upp varandra . Puss och natti


Lördagsmys!

Idag är en sådan dag som man glömmer bort tiden. Jag vaknade tidigt och segade hela dagen, och gjorde matte, som jag har prov på på tisdag. Hoppade sedan in i duschen och nu är jag redo för kvällen.

Ska spendera natten med jensen. Undrar vad vi kommer hitta på. Verkar som om tomelilla är rätt stilla idag.

Nu ska jag packa, sedan sticka. Hörs senare! :D



Mys

Myser hos mig med julia med ett glas vin. Ett perfekt avslut på veckan!



daydreamin'


Natti

En trött Emelie somnar när som helst. Imorgon är mina planer att gå som vanligt i skolan, men kanske också umgås med Julia Persson. Jag är fortfarande ovetande om situationen och låter det vara så till imorgon. Ska i alla fall bli skönt med helg, som en paus! Men nu kom jag på att jag har matteprov på tisdag, och jag inte kan någonting. Där rök min helg, omg.

Nu säger jag i alla fall godnatt. Vi hörs imorgon guys!


Woho

"intervjun" gick bra. Men tänker dock fortsätta söka jobb överallt, i fall att jag inte får det. Har hunnit träffa Th också idag.

Nu ska jag börja göra min läxa klar och mumsa på mumsig melon. Blir lite irriterad också, eftersom det inte går att ladda upp bilder!!! ahhhh

Seeee you later ! :*


Svar till bestfriend



känner ironin, men dina är blå, inte svartaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! älski


Ska man slå till?


LUNDBERG / BROOKLYN

Slår nog till, när jag kommer hem från intervjun!

Godmorgon!

Har frisknat till en hel del. Kanske inte helt bra, men bra nog för en dag i skolan! Helgen närmar sig med storm steg och jag har så mycket att göra innan dess, så jag slipper det i helgen och bara kan njuta av ledig tid.

Måste fortsätta med mitt nu. See you later dudes!


Mys



Ligger redan i sängen, mest för att jag ska vara pigg och glad imorgon. Ska nämnligen på en kort arbetsintervju, hoppas verkligen att jag får jobbet!

Chillar med en müslu bar, de godaste i stan! Billighets-skit är så otroligt gott ibland, men dessa är gudomliga. Hade kunnat leva på dem, och kyckling, och hasselbackspotatis!

Säger godnatt för dagen, eftersom jag hoppas på att sussa gott snart! :D

puss små vänner!


Hemskt!



Det är sånt här som får mig att gråta!


Hey y'all!

Ligger just nu inne med världens magont. Jag som tänkte göra massor idag är nu ganska begränsad. :( Har jättemycket läxa och arbeten som jag borde ha gjort .

Idag skulle jag lämna CV till en del grejer här i Tomelilla. Ett sommarjobb är ett måste och körkort. Jisses.

Nu tänkte jag göra en smoothie och sedan villa lite, kanske orkar åka iväg trots allt. vi får helt enkelt se! :)



Har extrem bildbrist. orkar inte ta några heller. galetgalet

Ledig idag! Så idag har jag inte gjort någ...

Ledig idag! Så idag har jag inte gjort någonting som jag egentligen skulle. Det blev ingen bokläsning, körkortsteori eller historiearbete. Känner en aning panik över att jag inte kommer att hinna. Ligger redan i sängen och inväntar morgondagen, tittar dock på Erik och mackan. Älskar alla deras program! Och tycker att Filip och Fredrik bara är skit! Blö. Ska försöka slockna, så, vi alla barn ses imorgon. Sleep tight<3


Vad betyder brb?


GOSH

Hittade urgamla bilder! Gotta show u!


Emelie Håkansson i egen punkversion. Skulle tippa på 12 års ålder?


En lika söt Nathalie Jensen!


Lätt inte en facerape



Tur att nathalie kan mitt lösenord och loggar in. Ganska taskig rape eftersom jag är laktosintollerant och kan därför inte utföra något av detta. Gör kanske de flesta besvikna, but that's how it is!


Tid för körkort?

Jag vill ha mitt körkort när jag fyller arton, så det kanske är dags att börja plugga? Har gått några teorilektioner, sådär förra året, typ två. Men nu måste jag ta tag i detta. Vill verkligen, och behöver, mitt körkort till sommaren. Dock beroende på vilket jobb jag får. Men det är ju alltid bra att ha, och att ha det överstökat.

Jag sitter nu på min tre timmars långa håla och pluggar teori över nätet. Kan ju inte säga att det går så himla bra, men bättre och bättre för varje prov jag gör. Och jag har inte ens börjat läsa i böckerna. Men jag lär mig alltid bättre genom att göra test och sedan se om det är rätt eller inte.

Så snart får ni hålla er inne på vägarna, för snart har jag mitt kort i handen! :D


Happyness


Hey you!

Försov mig hemskt mycket idag men nu är jag klar för skola!
Har dessutom ett prov som jag absolut inte vill missa, that's why I have to go now ;)

See you later! Ha en bra måndag :D


Movie-time!



Har lyckats få virus på min dator, och orkar inte hålla på med det idag heller. Nu ska jag bara slappna av, ta de lugnt och njuta över min sovmorgon imorgon. That's all.

Ikväll ska jag se Just go with it, som jag sett någon gång innan. Men om jag ska kunna sova så måste jag välja en film jag sett innan, för att inte fastna och bli pigg för att se hela. Ni förstår? för jag tror att ni har det exakt likadant! ;)

Puss och sov gott små liv! :)


wellwell.

As you all know, tittar jag på en hel del serier över internet och tänkte därför tipsa lite om bra sidor.
Förr var tvduck min favorit men har nu till tvlinks . Det största utbudet av kvalitet finns på sistnämnda sidan. Jag älskar putlocker och sockshare, eftersom de är buffrar snabbare.

När jag tittar på film, eftersom jag aldrig laddar ned, så brukar jag titta på watchfreemovies. Som den nörd jag är.

frågor på detta?

Nu ska jag fortsätta med min smoothie och sedan är det dags för mig att sova!



Hey there!



Är precis klar med läxorna. Har dock ett arbete som jag också måste göra, men jag tycker det räcker för idag.

Men nu är jag rastlös. Men samtidigt för trött för att göra något. Har också tagit tag i det där med sommarjobb idag. Dock bara skrivit CV, och sökt på något ställe. Men imorgon får jag ta tag i det på riktigt. Allt tänkande på sommarjobb får mig att tänka på siesta. Gud vad jag längtar. Ska beställa biljetter om någon vecka och kan knappt bärga mig. Tänk att sitta där i värmen (om det ens är värme) och bara mysa. woohoo

Snart börjar Äkta människor, serien på ettan som jag inte missar ett program av! Det är anledningen till varför jag ibland, i hemlighet, längtar till söndagar.

I mitt inlägg blev det ingen röd tråd, jag ordbajsar. Kanske för jag är glad? och trött.

See Y'all later! 


Memory




Pluggning på G



Allis är nu kommer och nu börjar vi med pluggandet. Till detta blir det lite fika med mackor. Så highclass! ;)


Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan har har precis ätit frukost :)
Gårdagen blev hur mysig som helst och jag somnade direkt när jag kom hem.

Idag är det i alla fall andra bullar. Allis kommer snart hit så vi ska plugga både träningslära och göra ett arbete om parapsykologi (övernaturliga ting). Det är synd att jag måste sitta inne hela dagen. Vädret är så soligt och varmt. Jag har slått vad med mig själv, så fort tempraturen stiger över 13 grader, ska jag ut och sola. För man blir ju faktiskt brunare på våren än på sommaren! :)



Mys med mina två vänner. Tv och popcorn. ...

100media_imag028 (MMS)

Mys med mina två vänner. Tv och popcorn. Har till och med hunnit sova en stund. Life is good!


If you never try, you'll never know



Känner mig sunken och hemsk idag, men så får det bli. Blev inget partaj alls ikväll. Vilket jag kan tycka är ganska tråkigt men så otroligt skönt!

Spenderar min lördag hos jensen. I sängen antagligen. Lite film kanske, godis? Det är ju trots allt lördag! :) Men innan dess kommer Jakob hit. Undrar vad vi ska hitta på imed att jag måste städa. Han får hjälpa mig helt enkelt ;)



Sängliggande

Har sovit i stort sätt hela dagen, men nu får det bli andra bullar. Jag tänkte nämligen fräsha upp mig en aning. Ser ut som ett krig. Både jag och mitt rum, för den delen.

Kvällen har klarnat upp och jag har numera planer och ideér.
ååh, blev otroligt sugen på popcorn. Hihi, vi ses. Nu ska jag poppa! :D


Frulle! Är så otroligt trött och vill inge...

100media_imag028 (MMS)

Frulle! Är så otroligt trött och vill inget annat än att gå och lägga mig igen. Vad som händer idag har jag ingen aning om. Men något säger mig att jag ska ta detta lugnt! :)


Natti

Sitter här vid köksbordet och funderars starkt på att gå och lägga mig. Kvällen har tagit hårt på min energi.
Hoppas ni fått en bra kväll, för det fick jag.

Puss mina vänner!

bilder kommer imorgon :)

Nu kör vi!

100media_imag028 (MMS)

Nu kör vi!


Puss, hela världen



Drar vidare in till Tomelilla. Partaj väntar oss, på olika håll. Men jag fick ändå några timmar med mitt hjärta, och hela natten verkar det också bli! WONDERFUL!


I'm off



Ut på fredags äventyr. Love it. Vet dock inte vart jag hamnar eller vart jag tar vägen. Men nu lämnar jag i alla fall mitt hem!

Ha en fin kväll töser och pågar! Jag lovar att jag kommer ha det, vare sig ni vill eller ej! :D


To live doesn't mean you're alive


I <3 flätor



Jag tycker flätor är snyggast just nu. En löst-hängande fläta över axeln eller en waterfallbraid, som på bilderna. Önskar dock att jag hade en aning längre hår, så jag också hade kunnat fixa och dona med det. Men tyvärr verkar inte mitt hår vilja bli längre. Tur det finns löshår, om jag nu vill ha det långt!



Vilket väder!

Sitter i bussen till skolan. Har ni sett vädret? Soligt och en blå himmel. Tror inte att min fredag kan bli bättre. Förutom om jag får pussa på linssa eller inte, förstås! Vilket jag hoppas på. Vet inte vad jag har för planer till helgen, kanske bara ta det lugnt? Fast nej, det har jag gjort hela veckan. Behöver nog lite liv ;) vi hörs senare! Hoppas ni får en underbar fredag :)


i will love you always, and forever



mitt fina hjärta. I hate to see you like this




Godnatt!

Har inte alls pluggat till provet idag, som jag skulle. Istället har jag tränat och umgåtts med mamma. Jag intalar mig alltid, dagen innan prov, att det kommer gå bra. Sedan när jag väl sitter där med pennan i handen, står det stilla i mitt huvud. Jag antar att jag bara har mig själv att skylla.

Innan jag somnar, tänkte jag bjussa på tre hemlisar om mig. Eller kanske tre sanningar. Beroende på vad jag kommer på ;)

1. När jag var liten klippte jag sönder mina lakan och sa att en bomb exploderat. På denna tid ville jag även ha sjörövare som framtida yrke.
2. Jag sjunger i duschen. Kanske inte så oväntat. Ibland får jag knackningar på dörren om att vara tyst.
3. Jag klarar mig inte utan majs. Majs är min stora kärlek, i miniformat.






Dear Karma, I have a list of people you missed.

Är en aning irriterad för att jag blir anklagad för något jag inte gjort. Antar att detta, återigen, är Tomelilla. Längtar till den dagen jag bara kan ta mina väskor och dra. Jag börjar bli en aning trött på denna hålan.

Men det känns som, när man en gång bor här, så kommer man inte härifrån. Det är alltid något som håller en fast. I mitt fall är det mina vänner, men vill de umgås med mig 24/7 får de faktiskt följa med mig på mitt äventyr!


weheartit


Blommigt



Nämde det här med H&M, 10 % och fri frakt osv, så jag tog mig en titt och hittade lite saker som föll mig i smaken. Älskar blommiga blusar och klänningar. Det känns så otroligt somrigt! Kanske ska dra till med en beställning trots allt?






Hey you!

Halva dagen har gått och jag är mer än trött. Skolan tar livet av mig, speciellt Graf. Tre timmar vid en dator. No thanks!

Det enda jag ser fram emot i dagens läge är zumban som jag och mamma ska dansa idag. Det är så himla roligt så det inte ens är sant. I LOVE IT! Man tänker inte på att det är träning, bara att det är kul! :)



Hugs and kisses! :*

Godmorgon!

Ännu en hektisk dag i skolan. Har till och med prov på fredag och som jag inte förstår någonting på och det verkar inte heller som om jag är ensam om det.

Håller dessutom tummarna för att mitt paket kommer idag! & att dem passar. Var tvungen att beställa i storlek 39, eftersom melba inte har storlek 40. Så jag får helt enkelt krympa mina fötter eller få ont. Eller bara skicka tillbaka dem ;)



Puss på er glada!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus