Diggin' it


Vacker dag.

Skolan bara flöt på. Håla hit håla dit. Mys ändå, eftersom jag och henrik hade så satans kul och filmade en del. Filmerna kommer ikväll. Om inte någon dyker upp sådär när som helst. ingen vet.

Borde läsa på provet, men jag orkar inte. Är så trött, hemskt trött. Och godiset jag köpte gjorde inte mig piggare. Börjar nästan tro att jag är sjuk. Fast man blir väl mer än bara trött om man är sjuk? Tål att funderas på, kanske.
Funderar dessutom vilken låt som kommer bli 2011's sommarplåga?

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit

Loreen – My Heart Is Refusing Me - PJ Harmony Remix

Milk & Sugar vs. Vaya Con Dios – Hey (Nah Neh Nah) - Milk & Sugar Radio Version

Kylian Mash – Club Certified (feat. Akon & Glasses & Puls) - Radio Edit

David Guetta – Missing You (Feat. Novel) [New Version]

Någon av dehär, är jag nästan säker på att de blir!


sommarbild

ointressant

Verkligen, vilket liv jag har?
Känner direkt för att flytta någonstans då jag verkligen kan berätta om mina dagar då jag gör massvis av saker! I tomelilla, vad finns det att göra här liksom. Nej, jag vill bara bort.

Nu ligger jag i sängen med inpackning och sminket borta. Har bara pluggat i dag. Imorgon ska jag också plugga, och sedan se om jag hinner få in lite träning på schemat. Har varit slappt denna veckan. To bad!

so long suckers!



Trying to make it work, but still, I can't stop thinking about you.


Kul på samhällskunskapen. Snart lunch och ...

100media_imag044 (MMS)

Kul på samhällskunskapen. Snart lunch och hungrig är jag ! Mums!


Godmorgon! har precis kommit till tomelill...

Godmorgon! har precis kommit till tomelilla och väntar nu på bussen. de är Ingen här förutom jag och en till, så det känns inte som om de ska komma någon buss,.men Oj. den kom nu. hihi ciao!


Vackra tisdag

Idag har jag pluggat, ätit och ätit ännu mer. Magen sprängs snart. ska se om jag hinner träffa juliett idag också. Måste som sagt plugga till provet på fredag. Kan fortfarande ingenting.

Nu ska jag fortsätta så jag hinner städa rummet också! :)


Första och sista gången ...

.. Jag springer till bussen. Hann precis med den och usch, hoppas att det bara var en engångsupplevelse. Satte dessutom min kondition på prov. Tänka sig, jag kunde springa hela hundra meter, haha. Får nog jobba lite på det där. Rätt mycket också till och med!

Nu har jag precis fått bort allt det slitna på mitt hår och sitter nu med inpackning. Har inte tränat idag, eftersom läxorna kom emellan, men trots det har jag inte tagit fram papperna. Konstigt? Men sedan tror jag att jag är sjuk också. Var ju ute två timmar igår och frös.

Nu ska jag äta mango, sedan titta lite på läxorna. C yaa later

nytt för idag



dödstrött

Somnar i vilken sekund som helst. Dehär med träning och allt därtill is killing me! Har varit helt borta idag, ända sedan jag vaknade. Gick till och med in i en lyktstolpe. Tror inte någon såg, så jag slapp pinsamheterna. Men jag har fått en stor bula nu och ont gör det! :(

Tänkte dra mig undan för ikväll nu. Förkyld har jag blivit idag också. Det går bara utför för mig!

Fotbollstittande med Emma, rebecca och ronja

100media_imag042 (MMS)

Fotbollstittande med Emma, rebecca och ronja


Godmorgon!

Pigg och vaken och har precis ätit frukost. Mormor och morfar kom hit med frullebullar. Nu tänkte jag göra mig i ordning och läsa lite till ett prov som vi ska ha på fredag. Fast det mesta kan jag redan eftersom det handlar om andra världskriget.

Idag ska jag in till tomelilla för att titta på match, och ikväll ska jag träna! Härlig söndag, verkligen! Solen skiner och ingen söndagsångest känns av. Kan bero på att jag har sovmorgon till halv elva imorgon? vem vet ;)

Nu ska jag däremot dra till komstad för kolla lite skor! :D

Ikväll.

Befinner mig i tomelilla på fest ikväll med juliett. Har inte kameran med mig heller. Så får bli halvtaskiga mobilbilder.
Vi hörs senare! ciaao


10 år sedan



Idag är det tio år sedan min farfar dog. Lite därför det var släktmiddag idag. Kommer inte ihåg hur han var som person, eftersom jag var sju år och min barndom är lite sådär halvsuddig. Men jag kommer ihåg att jag gillade honom jätte mycket och älskade att vara hemma hos farmor och farfar. Körde förbi deras gamla hus idag, och kunde inte låta bli att tänka på hur det var när jag var liten. Saknar tiden, och saknar farfar något så enormt.



I bilen påväg till farmor. Undra egentlige...

100media_imag042 (MMS)

I bilen påväg till farmor. Undra egentligen vilken mat hon bjuder på idag. Gott är det i vilket fall som helst!:)


Du säger du älskar mig.

Supermarkets Feat. Medina & Anders Bagge – Du säger du älskar mig

Anders Bagge? visste inte ens han kunde sjunga. men okej, gubblåt lite sådär, men annars helt okej!

Nu har alla mina små töser åkt hem. Hamnade i köket som vanligt och bara satt och prata och hade kul. Våfflorna var skitgoda, men som vanligt så är det bara två stycken som går ned. Efter det hittade vi lite chibbe och popcorn. Hamnade tillslut på mitt rum. Fyra trötta tjejer vars mobiler vibrerar hej vilt när man skulle sova. Men somnade gjorde vi alla till slut! :)

Nu ska jag fixa mig, för sedan bär det av på en liten släktmiddag hos farmor med mina kusiner.
Hej så länge! :)

Fredagen.

Hände en liten rolig sak innan idag. Skulle ta bussen hem med julia. Gick på bussen, men hittade ingen juliett. Visade senare att hon missat mig också, och att jag satt fem meter bakom henne. Men som tur var så fann vi varandra på stationen i Tomelilla. Så vi käkade jordnötter som vi fått av pundare och drack energidryck. Sedan kom johanna och gjorde oss sällskap en stund också! För sedan far jag hem. Och nu ska jag städa !




Bilder sen sist de var här. Ikväll blir det våfflor istället för taco. Men innan onyttiga våfflor ska vi äta vårrullar. Mums! Måste fixa mig också, byta kläder, smink och fixa hår. Galet egentligen vad man gör för att se någerlunda bra ut. Och dessutom så har dehär tjejerna sett mig i mina värsta dagar, men ändå ska jag på det.

uppdaterar senare, antagligen

Våffeldagen

Idag är det som sagt våffeldagen. så ikväll ska jag och mina damor äta våfflor hos mig. Kanske blir det lite partaj också. Återstår att se! :) Hamnar i alla fall i pluttestugan

Nu har jag håla, eller lunch? Har i alla fall ätit precis. Schnitzel, mums. Fast ändå inte lika god som på kastanjeskolan. Den maten var helt klart bäst!

Hör sen :*


Godmorgon fredag!

Sovmorgon, riktigt gutt. Dock bara en halvtimme extra, men den kan göra mycket! Måste snart rusa till bussen, men vet dock inte vilka kläder jag ska ha på mig idag. Funderar på att vara naken, lika bra!

Hittade en låt för ett tag sedan, som jag inte kan sluta lyssna på, och som jag tänkte dela med mig av. Tro då inte att spotify tagit bort låten. Så nu finns den inte där längre. Lika dant var det med David Guettas 50 degrees, men den har hittat tillbaka igen. Kan inte göra mer än att hålla tummarna att den ska dyka upp igen, så får ni också smaka på något bra! ;)



Lika som bär? jadå!


Inget att hurra för

Var på ett friskis och svettis pass (tantgympa) och guess what. Skit tråkigt. Hände ingenting kul alls, och inte blev jag anfådd heller. Absolut inget jag kommer besöka fler gånger. Nina sa att det berodde på att jag fått bättre kondition. Kanske det, eller så var de bara icke-ansträngande.

Nu är jag iaf hemma och tog mig en dusch, trots jag inte behövde. Men det skadar ju aldrig att vara kliniskt ren.

Längtar verkligen tills jag får bil. Hör bara massa bilar utanför som vrooooom, pssch (när de växlar), vroooom, psch. Jag blir så avundsjuk för jag vill också köra bil. Och dessutom ha en bil som låter sådär ljuvligt. Totalt efterbliven eftersom jag borde leka med barbiedockor och köra volvo v70.

Enda sedan jag var liten och spelade spel, som Need for speed (som jag har klarat sådär över 100000 gånger), så visste jag att jag inte tänker sitta i en fjuttig liten bil och vara svensson. Men dock ska jag ha pengar till det också, och vart hittar jag dem? Jo, jag ska gifta mig rikt så han kan köpa alla bilar jag vill ha. Men hittar jag inte mannen och inte pengarna. Då får jag väl sitta i en jäkla volvo v70 och låtsas vara lycklig. Lika bra!


Tagga träning

100media_imag037 (MMS)

Tagga träning


Home again



Har precis kommit hem från Linda. Gjorde inte så mycket, det vanliga. Tittade lite på film och pratade. Faktiskt riktigt härligt! :) Nu är det iallafall mat. Spaghetti och köttfärssås. Tur att mamma väljer mat som jag älskar...

Ikväll ska jag antagligen träna, mums. Och träffa Nina ett slag! =) Härlig torsdag!

Godmorgon!

Är som sagt ledig idag. Trodde dock det skulle bli fint väder, men icke. Det är kallt och blåser. Solen syns inte alls till. Sånt gör mig ledsen. Jag som ville ut och sola lite smått. Tänkte iaf gå ner och äta frukost. Sen träna lite. Vid elva far jag iväg till tomelilla, ska hjälpa terese med att få hennes balklänning insydd. Måste bara säga att hennes balklänning är nog den finaste klänningen jag någonsin sett. Jättevacker! Efter det så ska jag till Linda, min kusin. Och bara mysa. Magen kurrar, dags för mat!

wzzup

Ligger i sängen och filosiferar all by myself. Mina tankar är högt hemlighetsstämplade och därför tänker jag inte dela med mig av en enda. Förbereder mitt hår inför färgning med hårinpackning. Tänkte ta det nu i några dagar, för att få önskad kvalité på håret. Vet dock inte alls hur jag vill ha mitt hår. Ljusare? mörkare? blondt?

Hoppas på att jag vet snart, eftersom förändring måste ske! och det genast.





vilkeen?

Nu, chokladbulle med Julia lundgren!

100media_imag034 (MMS)

Nu, chokladbulle med Julia lundgren!


Godmorgon!

Vaknade med extrem träningsverk i hela kroppen. Var kämpigt att komma upp ur sängen. Men nu är jag i alla fall uppe och har precis ätit frukost. Ska iväg om fyrtiofem minuter och börjar dagen med Matte. I två timmar, yeees! Kommer antagligen få reda på provet och jag förbereder mig för det värsta.

Nu måste jag kila! :) Puss så länge! :)

mys



Har precis tagit mig ett långt och varmt bad. Perfekt efter träning och man känner sig så fresh.  Nu ska jag börja på tyskan, och sedan tänkte jag sova och njuta av min extrahalvtimmes sovmorgon imorgon!

tjosan

Har precis ätit mig mätt som en gris. Nu ska jag vänta på att magen ska smälta maten så jag kan sätta igång med dagens träning! Vet dock inte vad jag ska hitta på idag, det återstår att se !

Look what happends.







Något som jag blir extremt uttråkad av är att ta bilder på mig själv, och då händer detta. Tror att alla, någon gång, hamnat i samma sits som jag gjort!

Godmorgon.

Eller godeftermiddag. Har precis slutat. Men eftersom ingen är hemma vid denna tiden, så kan jag inte ta mig hem på något sätt förrän två. Idag har jag jätte mycket att göra. Ska göra läxor, städa, hinna träna. Men egentligen så var ju inte det så mycket alls. Så varför gnäller jag? ja, det kan man ju undra.
Imorgon ska jag på övningskörningskurs. Är jättenervös. Jag tycker man blir så vuxen om man kör bil, eller övningskör. Tänk, lilla jag, i en stor bil. hm, hur ska detta gå?

natti

Jag slocknar när som. Dags för mig att sova. Natti!

Sötaste ever



Henrik tipsade om den. Gud vad söt liten unge!

soet



Tänkte lämna datorn för idag. Tänk så mycket tid av mitt liv jag missar när jag sitter vid den? Alltså tänk, jag hade kunnat göra så mycket mer om inte jag hade en dator. Men ja, nu ska jag inte lipa. Man väljer ju själv vad man lägger tiden på. Ikväll ska jag träna med Ninis. Riktigt härligt!

Nu ska jag packa, och sedan försvinna från sälens hög.
Bjuder på en gammal goding, kanske inte för er del, men för min ;)

Slipknot – Psychosocial


All I want is a little of the good life


Hemma om.

Ska iväg igen. Ska följa med terese och prata med sömmerskor till balen osv. Är trött, mums. Träning sen ändå, yesbox! :)
Men eftersom jag inte har något viktigt att dela med mig av, så avrundar vi här! :)
TJAAAAAAAARå

So, sen slutar vi :) wohoooo

100media_imag034 (MMS)

So, sen slutar vi :) wohoooo


Godmorgon!

Vaknade redan nu, och mår dåligt över att jag hade kunnat sova två timmar till. Somnade redan halv tio. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte sovit många timmar dagen innan och det hårda step-passet. Nu tänkte jag däremot gå ner och käka lite frukost. Mat i magen hade verkligen inte skadat!
Puss så länge

Söndag



Hamnade på Bertils ett tag med Th och borg. Och nu är jag hemma i min säng igen. Ska träna om ca en timme, så jag får väl börja samla lite krafter! Men taggad, det är jag verkligen!

Gårkvällen i bilder


















Hej frukost

100media_imag033 (MMS)

Hej frukost


Haudi partner!

100media_imag032 (MMS)

Haudi partner!


Jag är på G



Hörs senare ikväll. Har kameran med mig, så jag hoppas på lite fina bilder :)
hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll!
I'm out!

Taggad.

Nu tycker jag det är dags att åka hemifrån. Är 100 procent taggad till kvällens festligheter. Arri fyller 17 och vi ska fira honom. Jag undrar verkligen hur han kommer att reagera över min och rebeckas present.

Vet dock inte vilka skor jag ska ha på mig, svarta, bruna, gråa ? Det är den stora frågan. Men jag tror jag kör på svart ändå. De passar till allt!

Slänger en bild sen! :D
Puss så länge

Dagens låt!

I was born a champion.

Chipmunk Feat. Chris Brown – Champion - Explicit Version



oh happy days!

Pigga och glada! Pigg, nej. Glad, ja!
Somnade inte förrän vid tre, låg och kollade lite film och lite sånt där innan jag fick för mig att slockna. Vaknade nu av att solen sken i rummet. Det är det bästa sättet att vakna på! tycker jag ;)

Har fortfarande ont i halsen idag, men det går väl förhoppningsvis över. Känner dock att jag är klar med allt som har med sjukdommar att göra.

Nu ska jag äta frukost, och sedan fixa mig inför kvällen! :)

Natti

Slänger in bilder från igår på finajulia och mig!






In my head

oh, emelie är vaken! Tänka sig!

Ligger i sängen och fixar mina naglar. Har fixat ögonbrynen också. Fick lite extra engergi av tårtan, eller vem vet? Ska med mamma till Ystad senare. Men jag tror jag skippar och sover lite istället! Är Galet trött nu, och vill bara sjunka ner i sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för att träna lite och hinna med dagens sysslor. Dags att nanna. mmums

Kaffe och godis



Mums! Nu har vi precis fikat klart med allt. Det bjöds på lax med (god) potatis, sedan tårta och nu godis. Börjar bli rätt galet trött. Fredagar tar kål på mig!

Ha det så bra så länge! :)

Fredag!

Hej hopp alla glada!
Är hemma nu, efter alla omständigheter. Försöker gå in mina skor. Går sådär. Måste städa. Gäster ikväll. Vad glad jag låter? eller hur? :)

Nejmen pappa fyller år idag, så vi ska ha något litet för honom. Men stämingen här hemma verkar inte vara på topp? Har kanske hänt någonting undertiden jag varit borta?

Hittade i alla fall något att ha på mig imorgon tack vare julia! :)
Nu måste jag städa, ciao!

Godis?

100media_imag032 (MMS)

Godis?


Snösnösnö. Hur ska detta gå?

100media_imag032 (MMS)

Snösnösnö. Hur ska detta gå?


fiz



Ligger nu i sängen med julia. kinesjulia. fizjulia. korköppnarjulia. ja, hon julia. hungriga? ja. fisiga? ja. törstiga? mmmmm

godnattttt

Hos Julie. Har precis käkat pizza och god ...

100media_imag032 (MMS)

Hos Julie. Har precis käkat pizza och god vad mätt jag är.


Hej småliv!

Har precis städat undan allt som är mitt i hela huset. Wow, nästan stolt över mig själv. Dock ska jag dammsuga och damma av lite här och var nu. Idag ska jag förmodligen till Julia och mysa med henne, vet inte riktigt när jag åker. Men det får vara ett mysterium for now!


Anton är såå konstnärlig

100media_imag031 (MMS)

Anton är såå konstnärlig


Dagens look. Precis gjort provet. Gick int...

100media_imag031 (MMS)

Dagens look. Precis gjort provet. Gick inte som jag tänkt mig alls. Nu har jag en jätte lång håla. Mums! Så kan jag dra mig en funderare :D


Gårdagens inköp!

Glömde ju visa linnet och ringen jag köpte! Så här kommer dem! :D
Tagga matteprov nu!




Baby, Im gone

For noow. Tänkte dra mig undan för ikväll. Har som sagt matteprov imorgon och jag vill vara fit for fight. For the bitch called matte is going down. Ska bli så skönt att får det överstökat! Blåser gör det ute också och imorgon skulle det snöa? Vafan händer med världen? This is makin' me crazy! Sommar och sol det hade verkligen inte suttit fel. Får drömma mig bort istället. Och kanske tagga till helgens festligheter? Låter som en bra idé!
Puss så länge! :)


You make me this,
Bring me up,
Bring me down,
Playing sweet,

Closer look on the shoes.




Hela dagen vände!

Kan ni verkligen tänka er hur glad jag blev efter att få höra att mitt paket hade kommit? Hela dagen vände och nu är jag på toppenhumör för att allt passade! Gaaah :D Som kompensation för min gladhet, ska jag träna. Mums. Vet dock inte varför jag fått för mig att jag tycker det är kul. Kommer ihåg för ett år sedan då jag aldrig skulle tänka mig att röra på mig. Och titta vart de tog mig? till en tjock liten knubbis. Så nu ska jag minsann ändra lite på det och få tillbaka mitt "gamla" jag. Även om det kommer ta lång tid, så är det ett mål jag tänker ha!

hej så länge! :D

Britney Spears – Till The World Ends
mums

Nytt inköp för dagen!:)

100media_imag030 (MMS)

Nytt inköp för dagen!:)


Maud, mums

100media_imag030 (MMS)

Maud, mums


Mattelektion. Dagen började dåligt. Gick ...

100media_imag030 (MMS)

Mattelektion. Dagen började dåligt. Gick till bussen med en sten i min sko. Blev galen. Sen visade det sig att jag gått för tidigt och fick stå och vänta på bussen i kylan och blåsten. Som pricken över i:et, var mina vantar för kalla och det var i stort sätt inte lönt att jag hade några. Nu har jag iaf matte och pluggar till provet. Och tänka sig, jag förstår!


Natti

Hård dag, lite energi
Emelie slocknar, godnatt

träning!

Blev ingen träning med juliett idag, så jag får träna ensam =/ Har dessutom tre mango som ligger därnere och bara väntar på att bli uppätna. Kanske får jag belöna mig med en sådan? om de är nyttiga dvs. Och det visade dem vara sig. Så ikväll blir ni mina, eller i alla fall en! =)


sommarlängtan.


Tisdag!

Började redan klockan åtta idag. Hade media, så vi gick hem till felix direkt och filmade. Sedan flöt dagen på och när jag minst anade det så var jag hemma igen. Imorgon börjar jag tidigt igen och slutar sent, gott.

Idag ska jag plugga till provet och sedan kommer nog julia hit och tränar lite med mig. Mys!
Nu tänkte jag läsa idrottshäftet och matematiken! tjarå!

Sista lektionen för idag! Sitter med Madde...

100media_imag030 (MMS)

Sista lektionen för idag! Sitter med Madde och Henrik i tvrummet och pluggar lite halvt. Idag ska jag plugga matte och träna, Yes! Puss så länge!


Hej hoopp

Har precis kommit hem, nästan ;) Hann få i mig lite kyckling också innan jag hamnade här. Trodde först att det var värsta tantgympan, men sedan blev man svettig i kanske tio minuter. Sen var det inte mer? Det var bara styrkan som tog. Så det var bara tantgympa och jag blev till och med svettigare med crosstrainern i trettio minuter. Men jag ska inte klaga. Det är ändå på min topp 5 lista över svettiga pass. och step står överst och är fortfarande min favorit.

Innan jag far iväg hann jag byta gardiner och allt. Känns som ett nytt rum och där får jag en vuxenpoäng. Hur många ungdomar byter sina gardiner? haha, tror nästan det bara är jag. Så nu är mitt tema blått.



Tänkte att passa på att använda ljuslyktorna jag fick av fredrik för ett tag sedan. Dock när vi var tillsammans, men de spelar ju ingen roll! :D

Nu tantgympa med Julie!

100media_imag030 (MMS)

Nu tantgympa med Julie!


Taggad inför träning!

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit

Jadå!

We're all dying in the end

Hemma från skolan och jag har absolut inget att göra. Bortsett från att jag måste plugga senare idag till matteprovet på torsdag. Tur att jag suger i matte då. Tror inte ens att jag har ett fjuttit litet G. Och jag förstår inte något av det vi håller på med. Tror jag började att tappa allt som hade med matte att göra i åttan. Sedan dess funkar det inte längre. Gal1



Dagens låt!

Otroligt bra, dock inte ny. Men vad har det med saken att göra egentligen?

Dr. Dre – I Need A Doctor - Explicit Version


Godmorgon!

Gör mig i ordning och blir tokig på att alla saker inte ligger på samma plats. Måste springa upp och ner för trappan stup i kvarten. Ska iväg och en halvtimme och sen ta bussen fem över till Ystad. men urk vad jag är död. Trots jag sov lite längre än vad jag brukar. Men nu måste jag hitta någon tröja. Verkar inte som om det är min dag idag.

Puss så länge!:)

Nattii

Men jag vet inte riktigt om jag ska sova eller inte. Är sugen på det, men samtidigt så har jag jättemycket att göra. Varför väntar jag alltid i sista sekunden dessutom? Ibland blir jag bara så arg på mig själv. Ska i alla fall tvätta av det lilla smink jag har på mig idag och byta om.

Puss så länge :*

Just waiting



I väntan på nina. Musik, hög musik. Mums.
Bjuder på en låt!

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit

Min söndag


Träffade Rebecka och Kamil på stationen. Dock försvann kamil på tåget rätt snabbt. Men kändes dumt att inte nämna honom :) Körde sedan en runda i det kalla vädret och nu är jag hemma igen.

Funderar på om jag ska träna idag, eller inte. Är riktigt trött, men jag vill ju träffa nina.
Dagens i-lands problem!

Ändring: ingen träning, nina kommer hit istället!
YEEY, puss

Dagens låt!

wooohoo, han gör det igen. Var först väldigt skeptisk, men efter att lyssnat på den några gånger så blir den riktigt bra!

Flo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]





Söndagsångest!

Har varit uppe sedan åtta, galet men sant! Förstår inte var jag fick min energi ifrån. Nu har jag precis gjort mig iordning och tänkte ta ett tag på rummet. Det ser ut som om en bomb exploderat, fast jag städade igår. Känner för att möblera om också, så jag hittar väl på något ! :)

Hööööööööööörs sen :D


Lämna mobilen aldrig utan uppsikt!

Nu ligger jag i sängen, och tänkte dra mig tillbaka för idag. Glömde dock kameran hos madde, så det blir inga bilder idag, eller ikväll. Eller imorgon heller.

Höll på att somna på tåget hem, och kämpade för att hålla ögonen öppna. Och det är inget jag tänkte kämpa mot längre. Utan låta det ske istället. Imorgon ska jag träffa Julia, och sedan träna. Ooom, min mage är bra! annars får jag strunta i det.

Vi hörs imorgon! :D

Kvällens festligheter!

Har precis kommit ut ur duschen och fixar mig nu inför kvällens festligheter i Skurup! Funderar på om jag ska våga våga mitt hår. Eller bara ha det platt? tror jag vill ha lite förändring, för kvällens skull :) Tror jag inte att jag lämnar skurup från imorgon.

Har jätte många saker jag måste göra innan jag far iväg

- ta ner disken.
tar dock inte lång tid!
- sminka mig
- hitta kläder (?) att ha på mig
- packa väska, samt tabletter osv
- bestämma mig om hur håret ska vara ikväll!

dags att sätta igång! Jag har en och en halv timme på mig!

Godmorgon Lördag!

Rullgardinen är fortfarande nere och vi ligger i sängen. Fanny sover fortfarande. Jag tycker man blir så överraskad när man drar upp rullgardinen, för då ser man vilket väder det är. Idag tror jag att det är molningt. För annars hade det varit jätte varmt på mitt rum eftersom att min rullgardin är svart.

Varför är jag vaken nu egentligen? Jag hade säkert kunnat somna om och sovit lite till. Kanske ska prova det!
Hej så länge :)


sommarbild

Natti!

Nu film och sedan slocknar både fanny och jag som små prinsessor. lovar!

Kliniskt rent

Är mitt rum när jag är klart! Tänkte dammsuga och göra allt annat som måste göras. Har inte städat på jättelänge och har hittat en och annan dammråtta. Anledningen till varför jag måste städa är att fanzy kommer hit. Undrar vad vi kommer att hitta på ikväll :)

Tidsfördriv på non. Är helt död efter att ...

100media_imag025 (MMS)

Tidsfördriv på non. Är helt död efter att ha sovit tre timmar. Gud, hur ska jag klara av kvällen :o ska fortsätta nu. Kanske störa de andra i sitt arbete. Låter bra!:)


Förmiddagens låt!

Tänka sig att detta var låten som spelades ur mina hörlurar hela vägen till skolan. Sa ju att jag skulle ta fredagen med storm ;)


Disturbed – Warrior


Godmorgon!

Emelie drar sig till skolan! Feberfri gårkvällen och feberfri nu. Bättre kan det inte bli. Eller jo, det kan ju verkligen bli mycket bättre än vad det är. Gilla läget får jag göra i vilket fall som helst.

Men nu är jag i alla fall fit for fight för att ta fredagen med storm. Och nu är jag till och med klar för att åka! Pussssssssss


2 år sedan.

Jäkla blåsande!

Jag blåser snart iväg. För jag lovar att mitt fönster kommer att gå isönder när som helst! Kanske ändå rätt kul att åka på nya äventyr. Men att åka ut genom fönstret stod inte med på min lista. Känns som de lugnade sig nu, så jag får väl hålla tummarna för det och sedan kanske få sova i lugn och ro!

Dessutom hördes det precis som om en bil parkerade på  vår utfart.
Måste checka läget. Hör jag inte av mig så har jag kanske mördats? Eller så kan de vara så enkelt att jag somnade istället för att vara ute på spaningsjobb!

Godnatt fooks! :*


Emelie kan inte sova

1. Är du singel? Yes
2. Är du lycklig? Ja, det tror jag att jag ska kunna påstå
3. Är du uttråkad? At the moment, ja :)
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? absolut inte!
7. Är du full? Nej :o
8. Är du en cooling? Självfallet ;)
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Dem har aldrig varit :P



1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, inte kärlek. Men kanske förälskelse?
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja, det har jag
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Har nog hänt ja.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Nej, det tror jag inte :P
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vem vet?
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Har ingen aning faktiskt ;o

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Kise
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar?
Få bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet :)
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på humör :)
8. Pengar eller lycka? Lycka (:
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil, helt klart!

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej, har aldrig smitit hemifrån ändå :)
2. Brutit ett ben? Nej, men fått spricka
3. Gjort nåt du ångrar? Om jag har ;)
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men jag längtar till dagen jag vågar göra det!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, någon vitlögn då och då.
6. Ätit en hel tårta? aunej
7. Gjort bort dig offentligt? Vem har inte?
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Jag har blivit det innan och det gick ju inte så bra. Så nu har jag dragit slutsatsen att man inte ska blanda sig med sina ex ingen :P
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jag kommer inte ihåg. Tror inte jag gråtit, men varit ledsen.
10. Velat försvinna? Ja

Skit
Vad såg du på tv sist? Little Fockers
Vems blogg läste du sist? Hemlis
Vad åt du sist? Middag och frukost i ett och samma
Vem pratade du med sist? hm, martin kanske?
Vad sa du? Har pappa gått och lagt sig?
Vem ringde du sist? Terese
Vem messade du sist? Julia :)
Vad läste du sist? en blogg, eller denna listan. vem vet?
Vem pussade du sist? oh, det förblir också en hemlis
Vem kramde du sist? Har suttit och funderat i tre minuter nu och har inte kommit fram till något svar, så jag har väl glömt vem det var :)
Vem bjöd du sist på något? Terese, på en tia. hehe
Vad köpte du sist? Hemlis


Tjarå!

Bingen väntar. Puss hej leverpastej.
Sov gott, eller gör inte de, vill inte vara allt för trevlig! :)

Blåa naglar gör allting bättre!



Hello korvfingrar och dammig dator!

wake me up, I'm living a nightmare.

Wow! Nu var första gången jag kunde äta utan att det kom upp igen! Förstår ni hur glad jag är :D :D :D? Vet inte om jag ska våga ta tempen, ifall jag har för mycket feber om måste vara hemma imorgon. Det vill jag verkligen inte vara! Och eftersom jag nu ska gå i skolan imorgon så måste jag ha gjort min läxa också, så det är vad jag ska göra ikväll.



Dagens låt! Mums

Tänkte dela med mig av två stycker idag, Inte för att detta kanske är så intressant vad jag lyssnar på för fattig musik. Men jag tänkte mer ändå liksom. :)

Wiz Remix – Black and Yellow (Synth Remix-Clean)

Nablidon – I Like That - We No Speak Americano


Im fighting for my life.



Titta vad jag hittade! Brun, blond och fjortis. Kanske inte var så taskigt att vara blond ändå? Men så blond vill jag nog aldrig bli igen.

Är avundsjuk på min syster för att hon ska utomlands på påsklovet och bli brun med sin pojkvän. Och som det ser ut nu, tror jag inte det hinner bli varmt eller soligt i Sverige tills dess :(

Tänkte gå ner och leta efter något att äta nu. Pizz ut

Bilder från i lördags!


Eftersom Emma och rebecka hatade att bli fotade när de åt, så är jag snäll och inte lägger in dem bilderna :D


Hos David!
Johan och emma


Morgan och Therese


Rebecka


Torsdag.

ligger forfarande i sängen och drar mig. Har inte lika mycket feber som igår vilket gör mig väldigt glad! :) Idag måste jag nog ta det lugnt, så jag blir helt frisk till imorgon! Om jag ens blir frisk vill säga. Men idag ska jag iaf beställa kläder från hm, även skor. mums!



Mums på vårkläder :*

fem saker


Emelie gillar..


.. långa telefonsamtal mitt i natten
.. att bli överraskad
.. sena sommarkvällar
.. Godnatt och godmorgon sms
.. de som vågar vara sig själva

Tänka sig att jag blivit så töntig och delar med mig av detta. Jag borde nästan få vuxen poäng!

Mer död än levande

Ni kan ju gissa hur död och livlös jag har varit om jag har haft nästan 39 graders feber, när 37,5 och uppåt är feber för mig. Idag har jag fått i mig mat i alla fall. I små mängder dock, men det är bättre än ingenting alls. Hoppas dessutom på att må bättre imorgon, vilket jag vet att jag kommer göra :)

Nu tänkte jag sätta igång en film, sedan försöka sova så att tabletten inte hinner "sluta verka" innan jag somnat :)
Puss små barn!:)


Bild från i somras på Linda, Maria, Wg och Terese. Härlig kväll och underbart folk! Längtar tillbaka.

Jag faller.

Det enda stället jag faller till är ned från sängen. Idag har jag bara sovit, och åter sovit. Somnade när det var sol ute, och vaknade med blåst och regn. Riktig mood killer. Ligger fortfarande i sängen, mamma tjatar på att jag ska komma ner. Men vet ni? det är skitkallt och jag ryser bara jag tänker tanken att stiga upp från min varma säng.

Mamma väckte mig innan. Jag var yr och trodde seriöst att jag hade sovit i flera dygn. Vilket jag tänkte göra nu! Sova bort allting!:)  LIA BRA

Dagens låt!

Eftersom jag är sjuk och längtar riktigt mycket till sommaren, så tänkte jag lägga in en gammal sommarfavorit. Konstigt nog har jag aldrig tröttnat på den, kanske för att man har så många minnen med låten. Inte låten för sig, utan ja, ni förstår ;)

Stromae – Alors On Danse


(solen skiner nu) MMUMS

Godmorgon feber.

Vaknade vid fem och upptäckte att jag var extremt törstig. Upptäckte sedan att jag inte kunde stå på benen. Jag smsade mamma, och hon kom med allt jag behövde. Snäll chey.

Nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Jag hatar att vara hemma från skolan för de händer ju inget här hemma ändå. Men jag får väl göra det bästa av situationen. Så nu ska jag kolla på film! :)

Bums i sängen

Trött som bara den och därför blir detta mitt godnatt-inlägg. Förstår egentligen inte varför jag bloggar om sånt onödigt som jag gör. vem vill egentligen läsa ett godnatt-inlägg? Jag, personligen, tycker det är tråkigast att läsa om och skriva om, eftersom ingen har någon fantasi alls.

Ligger verkligen som en isbit under täcket. Elementet är inte till så stor hjälp fast det är på det högsta. Blir snart galen på denna kylan. Det hade absolut inte varit fel med sommar. Steka på stranden, bada i havet, utomhusfester, tältningar och allt det där som gör sommaren riktigt bra. För nu är jag förkyld och antagligen sjuk pga av kylan. Ska inte klaga allt för mycket! :) Men ja, film och sedan ska jag sova.


Tänk vad smink kan göra för att förändra ett utseénde. Det är nästan galet. Jag menar, ofta jag ser ut såhär annars? Och det röda läppstiftet gör ju så att min mun ser jätteliten ut. Tänk vilka förändringar!

Snälla Julia gör en macka till mig :)

100media_imag025 (MMS)

Snälla Julia gör en macka till mig :)


Dagens låt!

Mmm, mys och riktigt mums! Dutty dutty


Sean Kingston featuring Nicki Minaj – Letting Go (Dutty Love) featuring Nicki Minaj



borttappad

Kände mig som ett borttappat barn idag. Min mamma skulle hämta mig på sationen tjugo över tre. Men hon kom aldrig.. Min mobil var död, så jag kunde inte ringa. Och jag stod och väntade i tjugo minuter. Sen visar det sig att hon glömt bort var hon skulle hämta mig. Tack för tjugo minuter i kylan!

Men nu är jag i alla fall hemma. Tänkte städa ordentligt nu. Mår faktiskt lite bättre idag. Kunde äta lite på lunchen. Det är tummen upp! Så nu hoppas jag på förbättring av min mage! :)


you know what it is.

Sitter i tvrummet i skolan och väntar på att det ska bli tid att dra sig hem. Är galet trött och vill bara sova. Har ingen energi överhuvudtaget. En säng hade ju inte varit fel alls. Ikväll ska jag träffa juliett ett tag, så jag får väl hålla mig vid liv tills dess ;)

Efter att sett timmis uttörjning i örat, blev jag också extremt sugen. men det är dock en annan historia :)


Tisdag!

Är tom på fantasi. Men ont i magen har jag. Tog en tablett men det verkade inte som om den hjälpte ändå. Fick ingen bra start på dagen heller. Haha, jag har börjat störa mig på småsaker. Helt galet. Men kolla, jag har gjort mig i ordning och ska ta mascara. Tro inte då att jag sätter en fet klump på näsan, som var jätte svår att få bort? Sedan ska jag ta på mig lite smycken osv. Ringarna är helt plötsligt förstora och alla ramlar av på alla fingrar? Men de brukar väl bli att när fingrarna är kalla, så blir dem mindre och tvärtom med värme? Så nu är jag en aning irriterad, för dehär småsakerna. Men jag hoppas att det inte blir fler mood-killers resten av dagen. :) Jag vill inte verka totalt efterbliven. :*



Where did it go wrong.

Jag har legat och filosiferat (tänkt, för er som inte förstår svåra ord) om när jag förändrades så pass och väl mycket. Det var tider då jag bara låg i min säng och lyssnade på My chemical romance och sjöng med så högt att mina föräldrar blev arga på mig. Eller också då jag tyckte det var skönt att vara ensam och att vara hemma. Eller då jag hade så mycket energi till allting.

Idag är jag motsatsen. Jag kan inte vara ensam, och jag hatar att vara hemma. Jag tror att de är något som ligger djupt inne i mitt huvud. Men ensam har jag inte kunnat varit sedan två år tillbaka. Eller jo, klart jag kan vara ensam, men inte på samma sätt. Då kunde jag ta det lugnt bara göra ingenting. Men gör jag det idag så blir jag antingen totalt emo eller efterbliven i flera veckor. Nätterna är såklart värst, nu i alla fall. Jag vet inte riktigt vad man gör åt efterbliven-ensamhets-problem. Om man kan jobba bort det, eller vad man gör.
Det återstår att se. Nu slocknar jag i alla fall när som.

Tänker ligga och tycka synd om mig själv ett tag, jag är kanske värd det trots allt! 


Hemma igen

Var en snabbis i tomelilla och träffade timmi. Riktigt härligt. Pratade mest och gud vad skönt det var. Lättade lite på hjärtat mitt. hihi, sedan mötte vi upp rebecca. Mys!

Men nu är jag hemma, i ett kallt rum. Och det blir inte bättre av att jag själv är en fet isbit. Har dessutom ingen läxa, riktigt skönt! Och nu väntar en stor säng på mig, men först några filmer, mums.
Puss så länge!

HEMLIS

Imma star


Måndag

Sminket är glömt och är just nu hos johan, allt är allmänt dåligt. Gårkvällen var hemsk, riktigt hemsk. Ångest, förvirrad och en aning lättlurad kanske? Usch vad jag inte är van vid sånt här. Fast det är kanske en bra sak trots allt. Men iallafall. Nu tänkte jag sluta må dåligt. Och kanske försöka äta något eftersom allt jag åt igår, kom upp rätt snabbt igen (intressepil). Så nu är min mage platt och fin, men tom.

Ska göra mig i ordning nu, så jag kommer iväg till skolan. Börjar inte förrän halv elva. Galet skönt!


Bara jag som ska träna idag?

Nu kör vi på riktigt. Genomsvettig och härligt.

Är galet taggad, kanske bara idag jag är det. Ska dessutom försöka mig på GI diet, så blir det dubbel effekt. Hej så länge! :)

Snoop Dogg – We Came To Bang Out
Mums!

Myser i solen med denna sköna dam. Skriver...

100media_imag023 (MMS)

Myser i solen med denna sköna dam. Skriver om helg sen :)


Vädret idag, wow säger jag bara. Var hos m...

100media_imag023 (MMS)

Vädret idag, wow säger jag bara. Var hos min kusin innan idag. Tittade både på skidor och film. Somnade gjorde jag det med, och drog någon snarkare. Nu sitter jag hos David där pojkar spelar poker. Ha de bra så länge!:)


plingplingpling

Mobilen plingar stup i kvarten. Ni behöver inte vara oroliga! Jag mår fint! :) Men tack för omtanken! :)
Tänk vilka underbara vänner jag har.

Nu sitter jag osminkad och väntar på att jag ska få ork tillbaka att sminka mig.Är galet trött efter att ha sovit tre och en halv timme i natt. Men jag hoppas jag överlever! :)

hörs senare



Godmorgon lördag! :)

Idag mår jag faktiskt toppen. och har precis kommit hem. hihi, mamma var snäll och hämtade mig så slapp emir och juliett lämna mig här hemma senare. Jag var ju ändå vaken.

Magen hungrar efter mat så jag får väl snart titta efter lite halvt efter något gott. Ska till Linda idag. Skulle egentligen till malmö men den tosan hade kollat fel på filmerna. Så det blev ingen bio idag. Men umgås med min kusin, det ska jag göra ändå! :)

Fast nu har jag andra planer. Nu ska jag rensa bilder. Har många bilder på en person som betydde väldigt mycket för mig för en dag sedan, men som betyder inte alls lika mycket, inte ens hälften eller en femtedel. Jag är förvånad att jag tar "the break up" så lätt, men som sagt. Den som fäller mångar tårar har aldrig så det räcker när det gäller. Och det är väl vad mina är, slut? för länge sedan. Men vem lurade man egentligen? Om man varit tillsammans två gånger innan så finns det många skäl till att inte vara tillsammans en tredje. Men nu är det faktiskt slut på det. Och jag vet inte riktigt hur man ska beskriva mina känslor. Är nog mest besviken på att fredrik verkligen inte tog hänsyn till mina känslor alls och strulade med en 96:a, en kvart efter hans "göra slut" samtal. Eller det var nog till och med innan han "gjorde slut". skrattretande, Men det är ändå inte jag som förlorar på det. Det är tvärtom! :)

dick pick

emelie bad mig gästblogga och kort därefter säger hon "skriv snopp... så SNOPP!

Chibbe, mango, läsk och Juliet och emir. P...

100media_imag022 (MMS)

Chibbe, mango, läsk och Juliet och emir. Perfekt fredag!


Fredagskväll

Drar mig in till tomelilla för mys med julia och emir! :) Lite smink ska på och byte av kläder. Sedan är jag fit för fight. Just nu sitter jag i mina lumpigaste jeans, en yttertröja och ett för litet linne. hm, fettet nästan väller ut. Haha, fast nej. Så tjock är jag inte.. än

Hoppas ni alla små barn har det bra ikväll :*


Dagens låt!



Eric Carmen – All By Myself

En riktigt gammal goding. Fin, underbar och vacker tect. mums.


Sitter på sjukhuset nu med min syster. Ell...

Sitter på sjukhuset nu med min syster. Eller sitter i.väntrummet och väntar på någon doktor. Nu har jag kollat allt nytt på fb, läst alla bloggar jag läser, rensat bilderna på mobilen och läst tidning. Tiden går väldigt sakta här och jag längtar till hemfärden. Har börjat störa mig på den gamla musiken som spelas ur radion. Måste hiiim! Tror jag ska ta det sista på rummet då. Så de blir rent och fint igen. Tror att jag bara ska vara hemma ikvall, eftersom det inte verkar som att något bättre dyker upp! Hej så länge:)


Har no. Väntar på att tiden ska r...

Har no. Väntar på att tiden ska rinna iväg. Är riktigt hungrig och vill bara här ifrån. Hem till min säng. Ikväll ska jag inte göra något alls. Det är enbart ett stort frågetecken. Nu ska vi bilda en familj och räkna ut hur mycket el de slösar. Puss så länge!:)


vill ha!

Är det bara jag som tycker att H&Ms utbud på skor bara blir bättre och bättre? Säkerligen är det dålig kvalite, men vad vet jag? Fina är i alla fall vad jag kan kalla de flesta!


är riktigt sugen på thaimat :(


on my way to school

Lagom söt!


kattajäkel.

Skulle kela med min kise. Men den ville inte kela med mig. Så nu har jag tre rivsår på armen och det ena är riktigt djupt. Det är nu man börjar tacka sjukvården för att man fick en stelkrampsspruta i sexan och vid födseln. Eller.

Ligger i sängen och ska snart sova. Idag var jag så smart att jag, imorse, stängde av elementet. Så nu när jag kom upp på mitt rum för att sova, var det iskallt. Och hur skönt är det att ligga i en iskall säng? inte alls skönt! Men nu är den minsann uppvärmd! :D

Måste berätta om dagens misslyckande. Blev ingen träning, ingen läxläsning heller städningen? jo, den börjades på. Men ja, jag har gjort massa annat nödvändigt och behövligt. Därför är jag trött nu, och vill sova. Och jag ska inte tvinga mig mer att hålla ögonen öppna. För nu ska det sovas!


guttes mit mango

Tyskan är sådär, halv dålig. Men usch, jag har krängt i mig två mangos, med mamma. Gott! Dessutom extrapris på Lidl. (Därav min knorr om tysk-rubrik) 5 kronor styck! och förra veckan köpte jag 1 för 25 kronor på ICA. Galet att det kan skilja så mycket.

Mango är förövrigt min favoritfrukt. Jag är inte så mycket för äpplen, päron osv. Utan exotiskt ska det vara! Så om någon, någon gång, vill överraska mig på ett bra sätt. Köp mango, då kommer du verkligen göra ett gott intryck på mig! :D


kent ur mina högtalare

Nu sätter jag igång med röjningen på rummet! Fint till helgen ska det i alla fall vara!

Dagens låt.

Willow – Whip My Hair

whipwhipwhip
mest för att de är våran låt, mina småtjejer! puss på er



läxor?

Tänkte ta ett tag i mitt rum idag och hinna med läxan också! Men idag är jag så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Hemskt egentligen. Läxor är så tråkigt! Inte sant?

Ikväll tänkte jag verkligen komma igång med att träna. Var det blir och när det blir är fortfarande ett mysterium. Springa? Crosstrainer? F&S? Power walk? Ja, det återstår att se!

Nu ska jag i alla fall få lite mat i magen, mjaao


Foto: Weheartit.com

Fika!





Tog bussen hem till tomelilla vid ett, där Terese stod och väntade på mig. Lämnade Linda och sedan åkte vi hem. Städade undan det värsta och sedan kom faktiskt mormor och morfar med fika! :) jätte sött!

Har precis fikat på en liden torr bulle från reimans och laktosfri glass. Och det var egentligen detta jag ville säga, att jag inte äter laktosfri glass i vanliga fall. Jag tycker den inte är så god alls. Och äter hellre ingen glass alls än den. Men mamma hittade en ny sort och gud vad god den var! :) SIA har inte haft någon "Laktosfri" innan, men nu verkar det som om de också börjat. Vilket jag var glad över. För den var verkligen gudomlig, och smakar likadant som vanlig glass! :) Tror den gick på 25 eller 30 kronor.



Madeleine är bra.

100media_imag021 (MMS)

Madeleine är bra.


Dagens look!


Nu: mot skolan!

Nighty night

Tänkte bege mig för idag. Är rätt trött för att vara frisk. Kanske börjar jag bli sjuk? Men nu väntar den lilla sängen på mig. Pusshei


Julia och emelie konversation

Julia:
-duu
kan man ändra så att bilderna i ens blogg inte blir så små hela tiden :S
Jag förklarade. Och hon svarade:
-jaa :O:O
åååååh fan va dum jag e. har aldrig fattat de:O!
här har jag suttit o dragit i bilderna så att dom blir suddigaa!!

Och detta säger gärsnäs största bloggare. haha? (observera att gärsnäs inte är så stort, tror inte att det finns med på kartan ens ;)


Halv åtta!!!!!!!!!!- hos mig

Ligger vid TV:n och kollar på halv åtta hos mig. Gud vad jag börjar bli töntig, dels tantig! Har varit jätte skönt i skolan nu. Inga läxor och inget ansträngande. Så nu chillar jag i soffan och förbereder mig på att somna! Tänk vad skönt det hade varit och vaknat imorgon bitti och inte vara ett dugg trött? Fast då saknas bara en stor säng. Min är förliten. I alla fall om jag har besök av min pojkvän!



Mitt försök att fånga fredrik på bild. Tycker han blev lite enfärgad? kanske sjuk?

SNUGGLES

Eftersom jag inte bloggade mycket igår, så tänkte jag. Lika bra att lägga in lite bilder då. hihi. Men just de här är tagna från igår. När jag var och fikade på Snuggles med fannypi, olivis, lina, madde och henke! :)

mums, och ja, åter mums. Redet god morotskaka och redet bra sällskap! :)








På vår medialektion!


Madeleine in action!
Igår skulle vi ut och intetvjua folk på gatan om hundattacker. Galet töntigt ämne, men kanske ganska viktigt? vem vet. inte jag.

fisksoppa?

Ja, det är tydligen vad som står på menyn ikväll. Hoppas den är lika god som den man köper för 15 kr på ICA. Timmi tipsade mig om det förra sommaren, när vi var hos Rebecca. Men gud och fy vad god den var. Var först väldigt skeptisk. Men sedan dess har jag köpt den själv, lite sådär ibland.
Bland annat när jag och mina pinglor var hos Therese, Då de andra hade köpt pizza och själv satt jag och sörplade i mig en liten fisksoppa. Denna kvällen var faktiskt också en av de roligaste kvällar jag varit med om! :)

Men nu sitter jag här, förväntansfull, över att den jäkla norska fisksoppan ska smaka likadant som affärens. hihi.


Godkväll! :)

Ligger framför TV:n och halvsover. Har precis ätit, har ingen aning om vad det var.Brunt och grönt var det i alla fall. Mamma fick en liten kick om att göra något "annorlunda". Och det slutade med att jag fick ont i magen. Skitbra!

Jag vet inte hur jag ska göra ikväll, om jag ska träna eller om jag ska ut och springa? Det börjar ändå bli mörkt, skönast då! :) Men jag vill ju träffa juliiaa!
Måste fortsätta med mitt nu, vad det nu är ;) hej så länge!

Bild från i vintras


Nu, fika på snuggles!

100media_imag021 (MMS)

Nu, fika på snuggles!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus