Inget att hurra för

Var på ett friskis och svettis pass (tantgympa) och guess what. Skit tråkigt. Hände ingenting kul alls, och inte blev jag anfådd heller. Absolut inget jag kommer besöka fler gånger. Nina sa att det berodde på att jag fått bättre kondition. Kanske det, eller så var de bara icke-ansträngande.

Nu är jag iaf hemma och tog mig en dusch, trots jag inte behövde. Men det skadar ju aldrig att vara kliniskt ren.

Längtar verkligen tills jag får bil. Hör bara massa bilar utanför som vrooooom, pssch (när de växlar), vroooom, psch. Jag blir så avundsjuk för jag vill också köra bil. Och dessutom ha en bil som låter sådär ljuvligt. Totalt efterbliven eftersom jag borde leka med barbiedockor och köra volvo v70.

Enda sedan jag var liten och spelade spel, som Need for speed (som jag har klarat sådär över 100000 gånger), så visste jag att jag inte tänker sitta i en fjuttig liten bil och vara svensson. Men dock ska jag ha pengar till det också, och vart hittar jag dem? Jo, jag ska gifta mig rikt så han kan köpa alla bilar jag vill ha. Men hittar jag inte mannen och inte pengarna. Då får jag väl sitta i en jäkla volvo v70 och låtsas vara lycklig. Lika bra!


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus