Godmorgon!

Vaknade med Julia vid min sida. Tror vi inte somnade förrän fem, så länge som vi låg och pratade. Och gud vad jag saknat henne!

Idag  vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska i alla fall träffa Nathalie ikväll. Är sugen på att dra till Borrby eftersom vi har vår husvagn där hela augusti ut. Behöver komma bort lite känner jag.

Nu ska jag fika med mormor och morfar, sedan ska jag ut och sola i det fina vädret innan jag bestämmer mig vad jag ska göra av med min dag.

Ha de!


Godmorgon!



Nu ska jag få lite mat i magen, den är rätt sunken och tom. Lite varmakoppen på detta kanske? Det är nog det godaste jag vet förtillfället.

Ikväll står tjejkväll på schemat. Mys!

wft

tjoho!
ville bara säga godnatt, egentligen. eller? Har haft en toppenkväll med flera nya folk och kända. Har precis lagat mat till tusen personer, och jag orkar inte äta upp det. Känns dessutom dumt att släga alltihopa, faktiskt. Så jag får väl mata de stackars hungriga fåglarna imorgon, om de ens äter makaroner? hihi
Ja sitter nu och knarkar coldplay, varför det vet jag inte. Det får mig att tänka i gamla banor. vem vet om det är bra eller inte. Måste dessutom säga att detta är ett sånt blödigt inlägg. Som jag vanligtvis hatar att läsa i andras bloggar. Men vafan.  Det är natt och jag ska snart sova ändå.




Det finns så få människor på denna jord som jag verkligen bryr mig om. och jag förstår inte vad jag gjort för fel. Jag hade gjort samma sak för dig. Men om det inte uppskattas så har jag inget mer att ge. I'm speechless.



what to wear?

Ikväll ska jag på fest men jag vet inte riktigt vart. I Trelleborgstrakterna är allt jag vet. Och vad ska jag ha på mig? Det jag planerade att ha går ju inte precis att ha på grund av vädret. taskigt läge.

egentligen är jag inte alls sugen på detta, men eftersom Tua snart fyller år så får jag faktiskt offra mig för hennes skull :)


Försöker få in känslan .


If you never try, you'll never know


mys

Mobilen avstängd, utloggad från allt som går att vara utloggad på. Nu ska jag kolla på film, sova och bara vara. Orkar faktiskt inget annat just nu. vet inte riktigt vad det är som är med mig, men det går väl över.
wanted och lite popcorn står på schemat!

Ingen lust

ingen lust för att blogga, tar nog snart bort detta skitet

Detta var ju kul..

att sticka in där igen för att hämta min moped, när jag precis kommit till ro. Nästan sömn. Jättekul!? Svinkallt att köra. Förstod inte varför jag inte tog på mig mer. Och hemskt. jäkla liv och en jäkla irriterad emelie.

Home Sweet Home.

Home Sweet Home. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film och äta popcorn. Har haft en fin kväll med fina vänner och kebabtallrik. Gutt! :)


Hos Ronja

Sitter i hennes säng och väntar på att hon ska komma ur duschen. Har precis ätit varmakoppen och mätt och belåten. Ikväll ska jag vidare till Emma för mys, hihi.
Och vet ni vad jag har gjort idag? satt igång med min träning. Jag tyckte jag började att se lite tjock ut igen, så jag får väl börja med lite nyttigheter istället :)

Godmorgon!


Har sovit långt ifrån gott, eftersom jag vaknat flera gånger under natten och trott att det varit morgon. Gaaaalet! Dagens planer är inte riktigt satta, men en säng är fantamig inräknad!

Nu ska jag i alla fall gå ner och titta i kylskåpet. Lite mat i magen hade inte suttit fel. hihi, om ni nu ville veta.

OCH dessutom så kommer mitt hjärta snart heem. Jag är så glad!

What a night!

Sitter i min säng med översaltade popcorn i ena handen och chibbe i den andra. Förstår inte hur jag kan misslyckas med att salta popcorn. Men jag överträffade mig själv. Kan dock inte välja vilken film jag ska titta på. Water for Elephants eller The Backup Plan? Har dock redan sett The Backup plan, men Jennifer Lopez är så galet snygg! Jag hade lätt blivit 10 år äldre och lesbisk för hennes skull. Eller nej, eller ja? hmm.



Bara jag som får höstkänsla av detta vädret? Jag ska nog ta ett snack med herren ovanför molnen. Skaka lite vett i honom.

Men innan dess ska jag äta popcornen som hunnit bli kalla. Pusss och natti

Make this go on forever



The last girl and the last reason to make this last for as long as I could. First kiss and the first time that I felt connected to anything. The weight of water, the way you told me to look past everything I had ever learned. The final word in the final sentence you ever uttered to me was love


Klara för Perikles

























Bilderna är tagna igår då vi var hos Emma. God mat, bra sällskap och en jädrans massa musik. Kvällen blev underbar! Imorse vaknade jag upp, törstig och träningsverk i benen. Men det är väl så det ska vara efter en bra kväll, right?


I've got nothing but love for you. Ligger...

I've got nothing but love for you. Ligger i Emmas säng och väntar på att de andra ska göra sig klara. är inte ett dugg taggad längre men vad gör man inte för sina damer? Hoppas ni alla får en bra kväll :)


Lagom taggad


bild från förra året innan kulla

Ska när som hoppa in i duschen och sedan göra mig klar. Ikväll väntar mat och födelsedagsfirande hos Emma. Sedan vidare mot kulla! :) Ikväll kör vi all in.

Off i go

Ska nu hämta några efterblivna vänner på stationen. Bär sedan av till fest i Hammenhög lite senare ikväll. Men först lite förfest kanske? vem vet. hemlis

Hejdå fredag

Först börjar spotify att klaga på att jag inte har några fler minuter, vilket förstörde min dag. Och den verkar inte vilja bli bättre. Så jag vill meddela er alla, små barn, att jag inte kommer vara närvarande på något alls idag, utan ligga i min säng och dö.

Men först ska jag äta något, så jag inte måste tvingas upp ur sängen av kurrande mage. Dels ska jag döda flugan i mitt rum så den inte väcker mig genom att surra i örat.

Hemska dag.


sött

Hela helgen är det full rulle. vet inte hur jag ska orka och dessutom börjar jag att bli sjuk. Kul liv.

Gårdagen var så mysig som den bara kunde bli. Satt ju hos emmi och sedan började de åska. Så vi tände massa ljus och spelade spel istället för Tv tittande. Jag kan ju säga att jag och joel sopade bordet med nathalie och emmi.

Min dag förstördes ganska hårt precis, när jag upptäckte att jag har 20 minuter kvar på spotify. Seriöst, ät skit.

Sitter hos emmi och myser i soffan vid TVn...

Sitter hos emmi och myser i soffan vid TVn med Nathalie och Joel. Härlig torsdagkväll !:)


Julleryk


I väntan i bilkön till kivik, igår.
Knasiga pågar. men what the hell.


Ändå helt okej



Trots vädret. Drar snart mig hemifrån, thank god! Vet dock inte vad kvällen bjuder på men jag lär ju märka.

Har för övrigt inte gjort något idag mer än att sega, slöa och nästan dö av uttråkhet. Fast de är nog mitt eget fel, men ändå :D

ska inte skriva en bok om hur tråkigt jag har, för nu ska jag göra något åt saken istället. Puss !

Godmorgon!

Gud vad jag är trött. Gårdagen var nästan roligare än förrgårdagen. Så hade jag fått bestämma nu så hade jag sovit där igår till idag istället. Eller? Nej, de var mysigt nog som det var. hihi

Blev rätt så arg när det inte var fint väder idag. Jag som skulle sola :(
Slänger in lite bilder sedan från helgen osv. om jag orkar.

För nu ska jag äta frulle :D tjoheeej

mer död än levande


Är inte alls taggad längre och vill bara somna om. Jag kämpar riktigt för att hålla mina ögon öppna. Men vafan. Ska sova i Kivik ikväll, fick jag reda på nu. Så jag får väl dricka rejält med kaffe för att hålla mig vaken. hihi

pusss


Sinnes

Körde hem i kylan, regnet och mörkret. Klart jag blir rädd för allting som jag kör förbi, och tror att ett träd är en människa som vill döda mig. Vet inte ens varför jag vågar mig ut om jag ändå är så himla rädd.

Tänkte säga godnatt för idag, hemska idag. Inget har fungerat idag. Inte mitt huvud och inte min mage. Kanske dags att besöka fabror doktor så han kan förklara för mig vafan som är felet på riktigt istället för att vela fram och tillbaka.

Imorgon väntar Kivik på mig och jag känner på mig att det kommer att bli galet. Man kan ju alltid hoppas! :)
pusssssssssssss


Gutt? Jadå!

100media_imag078 (MMS)

Gutt? Jadå!


Proppmätt

Taggar med musik i ett tomt hus. Det är det bästa med att vara ensam hemma, att man kan ha hur högt man vill. Ska snart hoppa in i duschen och sedan till Rebecka. Drar vidare på fest vid sju. Ska bli kul att träffa 9m igen, eller en del av den.




Bild från sist vi var där. Gal1

Kompishäng i utesängen med våran bästavän,...

100media_imag078 (MMS)

Kompishäng i utesängen med våran bästavän, alkohol.


mot ronja



sleden och i mjukisbrallor. Fy

Godmorgon :D

Hade världens äckligaste dröm inatt. Jag var på en fest, som gick överstyr, och så skulle jag hem. Väl hemma var mitt rum täckt av flugor och jag förstod inte varför. Men sen kom jag på att jag hade ju pizza under sängen i en liten påse. och den var möglig. Men jag skulle ändå på att äta den, för det var med bearnaisesås.

Seriöst? jag blir ju äcklad av mig själv.

Nu ska jag i alla fall äta frukost och sedan får jag se vad dagen bjuder på mer än regn!
puss


Bild från i onsdags, på Albins födelsedag

i hopp att bli trött



Eftersom henrik inte vågade köpa detta linnet till sig själv, fick jag göra det åt honom. Till mig själv. Dock i barnstorlek. Men det var väl en sådan kul grej. Inte för att jag kommer använda de någon gång. Men när jag ser det, så kommer jag skänka ännu en tanke till henrik. hihi

Drar vidare

till sjöbo. Gott snack, god mat, och dricka. heheh
puss







lagom söt. ihihihi

Godmorgon torsdag!

Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på musik. Ikväll tar jag bussen till Sjöbo för lite partaj hos Henrik, såhär mitt i veckan. Jag är fortfarande lite småsjuk, men det klarar jag säkert av.

Och kan ni tänka er, det har slutat regna! Hoppas på sol snart, så jag kan sola :D

c ya

Hoppas på en bättre morgondag så jag drar mig undan för ikväll.


Skänker en tanke till henrik, som ska dras med mig imorgon. Stackars henkeflicka :(

fuck my life.

.

På roadtrip. Men vi är ovanligt finklädda....

100media_imag077 (MMS)

På roadtrip. Men vi är ovanligt finklädda. Undra vart vi ska?


Perfect day!

Magkatarr, trött och regn. Somnade inte förrän halv sex imorse pågrund av min mage. Kul liv. Men idag får de bli andra bullar med magen min, jag hade inte planerat att kvida om hur ont de gör hela dagen, bara ett tag till :)

Det enda som är bra med denna dagen är att Albin fyller 10 år idag! :)

hörs sen!


Den tredje och sista! check

Nu är vi klara med vårat filmtittande. Alla tre var verkligen jätte bra. Men tvåan var nog bäst, om jag ska vara ärlig. Alltså flickan som lekte med elden.

Nu tänkte jag däremot sova lite, så jag kommer upp imorgon då jag påbörjar mitt träningsprogram. Har haft fyra veckor ledigt och lider redan av rastlöshet.

Pusssssssssssssss och godnatt.


Nattensunderhåll

http://en.akinator.com/

skitkul :D

haha, what?

Vad har hänt? Jag lyssnar på kärlekslåtar? KILL ME. Detta är fan inte jag?




The Goo Goo Dolls – Iris

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
And all I can taste is this moment

And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

Aerosmith – I Don't Want To Miss A Thing
Jason Derulo – Blind
Daniel Bedingfield – If You're Not The One

WTF?




I'm out

Åker till min lilla solstråle och solar. Alltid bra med sällskap, och hon är ju bara för söt!


Ronja håller andan, woopwoop

vaknade verkligen på fel sida

Jag trodde att om man bor på landet, så borde man ju ändå få lite lugn och ro och inte bli väckt av något. Tänk så fel jag hade.

Idag är de fint väder, så då ska jag minsann sola. Känner mig otroligt vit igen och måste bli brun :( Man känner sig alltid fräschare då. Am I right?


Natti,

Tänkte dra mig vidare in i sömnen nu. Har varit en väldigt hård dag. Fast nej, de har det inte för jag har inget jobb. kul liv, kul lov, kul att vara fattig.

Ni vet då man kommer till ett stopp, och man inte vet om man ska ta höger eller vänster. Det är sådär jag känner idag, eller ikväll. Nu förstår jag dem som är singlar (mot sin vilja), hur de känner när andra puttenuttar och gullar och tramsar. Ensamma, woho. Jag känner på mig att jag kommer sluta upp som en kattkärring. Jag kommer sitta och dricka te och kela med mina katter hela dagarna. Så känner jag! Så nu får jag fortsätta tycka synd om mig själv, för jag vet vad som väntar mig i framtiden :O





Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

Tittar just nu på flickan som lekte med el...

Tittar just nu på flickan som lekte med elden. Sjukt att jag inte sett triologin förr, så de var väl dags nu :) umgås med samma töntar som igår. Lia bra!


vilket väder.


Igår när vi kom till mina kusiner var Samuel överglad, han hade lärt sig att cykla utan stödhjul. Sicken påg! Han är så otroligt söt också :)

Godmorgon!

Vaknade för tjugo minuter sedan, förvirrad. Jag glömde vilken dag det var, att vi hade sommarlov och jag visste inte vad man gjorde efter man vaknat ( alltså äta frukost, gå på toa och liknande). Detta börjar bli läskigt. men det blir inte bättre..

Tur jag inte är sjuk idag. Fyfan, är allt jag säger. I flera dagar av frysande så har de äntligen slagit ut. woho. Tur jag kan leka frisk så bra med lite tabletter.

Igårkväll hamnade jag hos Tobbe med Medina, Ronja och Julius. Vi behöver ju inte heller prata om att jag kände mig som tredje hjulet. Men jag hade mina chips och lite läsk och en mobil. Så det gick helt perfekt ändå! :)


kanske ska jag somna om igen? vädret är inte fint, så jag kan inte sola. Take me away!

natti



död, trött, ... och hungrig. låter som jag.

damn you.

Nu ska jag följa med en sväng till kulla för att lämna av några alkoholiserade ungdomar. Lite små mysigt ändå.

Jag vill också dit..

Godmorgon!

Antar att jag inte fick sova mina timmar inatt alls. Vet inte när jag somnade, runt fem kanske? Fick ett sött telefonsamtal också, men sedan somnade jag bums igen.

Idag ska jag till Sjöbo för att fira att min kusin blivit 18. Bara jag inte somnar. Har blivit konstig i magen också eftersom jag råkade dricka vatten med diskmedel i. Tror nästan inte att min dag blir bättre :) hihi

det är inte min dag idag.

Jag skulle bara vilja sjunka igenom jorden och aldrig komma upp igen. this is to much.
Jag kommer inte alltid finnas där. jag kommer välja en annan väg, ifall detta inte passar.
Jag behöver en nystart, ett nytt kapitel, en ny bok, en ny sida.
Jag behöver det. Mer än allt annat. Jag har fastnat, i klistret, långt långt ner.

Du och jag funkar inte längre, inte alls, och jag finner inga ord att förklara detta faktum.
I've tried to change, trust me. But just give me a chance, jag kan bevisa att detta blir bäst för oss. om vi avslutar det hela. anledingen till varför jag skriver detta här är för att jag når inte ut på annat sätt utan att bli förolämpad, skriken åt
och trampad på mina tår.

Jag är helt ärligt trött på detta, mer än vad någon någonsin kan föreställa. detta tar kol på mig, mitt liv försvinner, all min energi.

I'm done, de blir bäst för båda. jag lovar.

I'm out


Lagom av allt. Återigen står det fest på schemat och återigen är jag inte ett dugg taggad. hm. Ska jag stanna hemma idag?

Hoppas ni får en bra kväll ni också!
ciao.

God mat. Hih

100media_imag075 (MMS)

God mat. Hih


jag är kär

--

Nudlar och tv

är nog det bästa som finns såhär på kvällskvisten. tänkte dra mig vidare till sängen, men jag vet inte riktigt om jag orkar klampa upp för trappan när jag är såhär trött. vill ju inte ramla och dö.

Dramatiskt, jag vet..


waiting

på theresia och jesper. Ska chilla här lite och sedan drar vi och badar. om det fortfarande är varmt.
för det kan man ju aldrig riktigt veta.

Vad har emelie gjort idag då? solat, McDonalds. Ronja,medina,alex och max. Säger nog det mesta eftersom jag inte orkar berätta om min dag. Det är ju egentligen skittråkigt att läsa om? Men eftersom jag är arbetslös och inte har något annat att berätta så får jag dra en snabbis.


cool snubbe, men ännu coolare chey. eller?

Här befinner jag mig just nu .

100media_imag075 (MMS)

Här befinner jag mig just nu .


Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan och har precis ätit kebabtallrik med ronja. hm, gott och väldigt otroligt för mycket mättande. För en kvart sedan låg vi och gnällde som 5-åringar att vi hade ont i magen. sött, mja
Idag är jag totalt ledig. Inget på schemat alls. Mest för att jag kanske inte kan ta mig någonstans. but still.

Har precis ätit jordgubbar med glass. Got...

100media_imag074 (MMS)

Har precis ätit jordgubbar med glass. Gotttt. Hihi


Don't trust a whore, never trust a whore!

Jag vaknade redan klockan sju och kunde inte somna om. Rätt taskig läge om jag ändå skulle upp halv nio och inte fick sova längre. hmm.

Har precis duschat och har upptäckt att jag börjat få lockigt hår. Vet inte om det bara är tillfälligt, eller om det är på heltid. Jag ser i alla fall ut som en jävla pudel. nästan i alla fall. Kanske?

Om en timme hämtar farmor mig och så åker vi och käkar lunch hos mormor och morfar. Lite småkonstigt att de umgås sådär ibland. Men de är väl sånt man får ta när de redan dragits med varandra i mer än tjugo år.



finbild, sådär fyra dagar gammal. Då mitt hår är platt och vanligt.

wtf?

Tjena småkids.
Har varit vacker väder idag och var har jag inte varit om inte ute? Har bränt mig både lite här och var, men det är sådant man får ta när man vill bli lite brun(are).
Är officielt en niggah, men lite brunare borde jag väl kunna bli? hihi
nu ska jag vidare på äventyr med jesper och th. pusspusspusspuss

Saknar min lilla plutta som stack till Montenegro med sin pojke. :(


för att tiden ska flyga iväg

I love,
Godmorgon och godnatt sms, tror inte att någon ogillar det!
Kvälls telefonsamtal, hur mysigt är inte det?
söta sms, hihi fjärilar i magen
Kyckling!
mina närmsta vänner, för de 100% ärliga mot mig och stöttar mig hur många misstag jag än gör.
I HATE,
Flugor, fyy
mörker, jag är så otroligt mörkrädd, så jag kan inte sova i ett mörkt rum såvidare jag inte har någon brevid mig.
att vara ensam hemma, it scares the shit out of me!
sov nu gott och dröm roliga drömmar. jag älskar er alla, nog

well done.

som det har åskat idag. Jag har varit nära på att kissa på mig vid flera tillfällen. tur jag är vuxen och kan kontrollera min urinblåsa, eller..

Nejmen, kvällen har faktiskt varit riktigt härlig. Bra sällskap och goda chips. Och jag som skulle gå ner i vikt, ts, jag glömde nog det ikväll.

Jag har nog fuckat upp en hel del och förstår inte riktigt hur jag ska göra. Detta är inte min stil alls, men jag kan inte sluta tänka på den här humanitära varelsen. Men det är ju inte som i sagor, då prinsen kastar sten på fönstret. Men hur lätt hade det inte varit om det nu varit så? Allt hade varit som pusselbitar. kärlek, livet, ja allt. Ända sedan jag var liten har jag drömt om att det skulle vara just så. Att allt skulle vara enkelt utan trassel och denhär prinsen som kastade sten på fönstret. Men jag tror att jag bara är sorglig. Men vem är inte det vid den här tiden på en lördag? Kan ni tänka er vilken poet jag kommer bli om jag fortsätter sitta här i min ensamhet. precis,

Sticker från min blogg ett tag, sådär några timmar. Jag behöver sömn, kärlek och omsorg. Så därför spenderar jag natten med mitt gosedjur gustav. hihi
puss

Fin jag är. Fest på schemat! Puss och hej ...

100media_imag073 (MMS)

Fin jag är. Fest på schemat! Puss och hej leverpastej


Fin jag är idag. Fest på schemat nu. Puss ...

100media_imag073 (MMS)

Fin jag är idag. Fest på schemat nu. Puss och hej leverpastej


Godmorgon

Trots att jag inte fick i mig någon form av rinnande föda igårkväll, förrutom en coca, så är jag ganska seg. Har sovit från och till hela dagen. Fick nog när jag vaknade av att mobilen plingade. Tre missade samtal och elva sms. Pretty fun.

Ikväll ska jag på klassfest hos allis. Och jag borde göra mig i ordning nu. Så jag har tid över. Men det ät lättare att vara i sista minuten. Det är då det känns som man lever.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus