Natti

När jag tänkte lägga mig i sängen och titta på film ( hade gjort mig i ordning och allt det dära), tror ni inte att en viss Linssa förstör allting med att be mig komma till henne? HALLLÅÅ?
Så jag for iväg, kvick som en blixt och mös med henne en stund. Nu är jag hemma igen och ont i magen har jag. Men vad gör man inte för lite kvällsmys?

Nu är det tänkt att jag ska sova, i min säng, ensam med alla sex kuddar, till en film. Ska upp kvart i sex imorgon. Life is good!

Puss



Gammal bild. Pallar dock inte att jag var mycket sötare på den tiden. Look at me now, Im a total mess.

aauw

Killen - Kom så går vi?
Tjejen - Har du med allt ?
Han tar tag i hennes hand och säger - Nu har jag det.


Tänk om det fanns någon, eller det finns säkert, kille som tänker sådär. Jag tror nästan att det är fler som tänker sådär än vad vi tjejer egentligen vet. Kanske, kanske inte? hmmm

Mot tomelilla

Nina kommer snart och hämtar mig, och sedan sticker vi och tränar. Har till och med varit hemma i bara en kvart och sedan ska jag iväg igen. Jag älskar skånetrafiken och dess tider och planering.

Måste kila. puss

Mot tomelilla

Nina kommer snart och hämtar mig, och sedan sticker vi och tränar. Har till och med varit hemma i bara en kvart och sedan ska jag iväg igen. Jag älskar skånetrafiken och dess tider och planering.

Måste kila. puss

Jag vet inte mycket, men jag vet att jag ...

Jag vet inte mycket, men jag vet att jag är din.


Nya inköp!



Fyndigt och bra. Köpte ett till par, men de såg ut som  clownskor när jag fotade dem. Så det hade bara gjort skorna fula.


Mot Kristianstad för skojakt och för att m...

Mot Kristianstad för skojakt och för att mysa med min syster. Puss småbarn


Favorit i repris

Passionfrukt, film, säng och wasser. Härligt, gott och skönt!
puss och godnatt mina kära vänner

Tjenare, tjenixen och kramiiiiizz

Har precis varit ute och övningskört i både regn och mörker. Nu fattas bara min prins, min säng och en bra film!

Kan ju dock glädja mig åt att jag snart befinner mig i sängen, pluggande till provet till på onsdag. Förstår inte hur man kan sätta prov såhär i början på terminen. fml. Kan också glädja mig åt att jag pratat med nathalie i telefon hela dagen, får väl snart sår i öronen. Hennes röst dödar. hihihi pussssssss





.

hur ska jag göra?


Godmorgon!

Min natt har varit helt galen. Har sovit mestandels men slängt iväg några konstiga sms, i sömnen. Låter väldigt lovande.

Ska snart hoppa in i duschen och sedan iväg till skolan. Jag känner på mig att jag inte orkar och inte vill, men sen att jag måste är en annan femma.


Min kväll blir inte bättre!



Vatten och passionsfrukt och lite film på det. mys! Måste ju inviga tv:en på mitt rum ;)



You cut me into pieces


gårdagen





Detta var de enda bilder som blev sådär lite okej. Dock mobilkamera, som suger, men vad finns det att göra? :) 

Hade i alla fall skitkul och vek mig dubbelt av skratt flera gånger. Galen kväll med andra ord. Somnade runt fyra efter att ha cyklat hem till Nathalie i regn och ätit kalaspuffar.



why do I even care?

Känns som en sånhär söndag. Sån man bara skulle vilja hoppa över.

dödstrött

säng, jatack. Sömn, ännu mer jatack. Morgondagen fest, antar att jag behöver vila upp mig och min mage.
puss

Fredag

Helt död, som vanligt. Fick dessutom sluta en timme tidigare idag, så jag jag sparade en timme åt julia i Tomelilla innan jag stack hem.

Nu ska jag däremot äta äckligt mat, och sedan övningsköra, sen till mitt hjärta. gullet


Gr8

Har mått en aning bättre ikväll, så jag far nog vidare till skolan imorgon. Sitter och tycker synd om mig shäkv som inte befinner mig i malmö, som jag egentligen skulle..

Jag tänkte skriva ut bilder till ramarna jag har på mitt rum. Av de fem datorer vi har så funkar inte just den jag behöver. Blir man inte lite lagom irriterad då?

Annars har väl min dag varit toppen. Har legat i soffan och sovit en stor del av förmiddagen och eftermiddagen. Trotsade magen och övningskörde också. Rätt coolt men läskigt eftersom jag inte varit på själva vägarna förr, men det gick skitbra!

Nu ska jag klödda med datorn.. ciao.

Godmorgon

Fy vad jag inte mår bra. åker antagligen till sjukhuset imorgon om jag inte blir bättre. damn, this is so good! Och dessutom hatar jag att vara ensam hemma när jag mår dåligt. Men eftersom alla är i skolan, så finns det ingen som kan underhålla mig. Ganska tråkigt dock.

Ändrade planer

Istället för att gå och lägga mig och sova bestämde sig min kropp sig för att bli magsjuk. Det låter väl kul? Hoppas i alla fall på att jag får någon sömn inatt. Som sagt, min dag blir inte bättre!

this is to much.

godnatt, sov gott. I know I will. Ett tag i alla fall. Känns verkligen som allt går emot mig idag, har ännu inte hittat något positivt med alla denna dagens händelser. antar att jag inte kommer att göra det heller. MEEEEEN jag hoppas dock att morgondagen blir bättre, att jag slutar vara så nojig och paranoid, this is not me.


bilder från i måndags.










baby i've got a plan, run away fast as you can

Skolan var hemsk, som sagt. Fick läxa första dagen också.  Yeey, eller vad säger man? Fick dessutom reda på att det inte var säkert att vi skulle ha vårt tre-timmars lektion imorgon, men vi skulle ändå dyka upp vid åtta. Jag förstår inte.

Tror nästan också jag lägger bloggen åt sidan ett tag, inte ett dugg intresserad och har inte tid. tihi
puss så länge.

Blir rätt deprimerad av mitt schema. Stan...

Blir rätt deprimerad av mitt schema. Stannar nog hemma resten av året.


Kvällsmys

Shakira – Underneath Your Clothes

Ska när som helst göra mig i ordning för natten. Ska bara få tummen ur röven. Den verkar sitta hårt. Imorgon börjar allvaret, åter igen. Det jag hatar mest är att man inte längre kan glida igenom allt. Läxor måste göras, och arbeten måste göras. Allt måste göras. Tror inte jag kommer ut ur detta överlevande.


såhär kommer jag se ut i slutet av veckan

Galen dag

Har svävat i de fina korridorerna på kastanjeskolan i början av dagen. Perfekt start? eller ja. ganska. Träffade en del gamla lärare och alla var lika glada över att se mig, igen.

Efter det asade jag mitt ass till ronja för lost och vitlöksbröd. Åkte spontant till Ystad med mamma kort därefter. Fick med mig lite smink, och lite brallor och lite tröjor. gutt och fint! Så nu är jag redo för skolan imorgon. Allt är klart, vilket är ganska skönt sådär ändå.

Nu ska jag däremot städa mitt rum, ser ut som en bomb exploderat.

Jay Z – Why I Love You

Vitlöksbröd ,lost och Ronja. Och jag är då...

100media_imag093 (MMS)

Vitlöksbröd ,lost och Ronja. Och jag är då otroligt kär. Detta blir inte bättre :)


mys!

Orkar inte lägga upp några bilder från dagen. Är rätt trött och sleden. Ganska ont i magen också faktiskt, med tanke på att jag inte fått i mig ordentlig mat på sådär tre dagar.

Imorgon ska jag våldgästa min gamla skola. Dvs Kastanjeskolan. Måste ha lite saker, som jag glömt osv. Känns dock dumt att komma dit sådär ett år för sent.

Nu börjar ögonlocken bli en aning tunga. Dags att sova kanske?
Sov gott snuffsar.

o to the m to the g

Tror nästan min lista är bäst vid sånna här tillfällen. hemlis

Home sweet home

död, säng jatack

Skön söndag

100media_imag092 (MMS)

Skön söndag


It's sucks to be you right now.



Troligen min favorit just nu.


Finally

Satte klockan på tio, för att jag tänkte vara smart så jag skulle hinna med allt. Istället stänger jag av alarmet i sömnen och vaknar nu. Dock bara en och en halv timme senare, men man kan göra rätt mycket av det egentligen.

Still,
idag ska jag mysa med Nathalie eftersom hon kommit hem från Turkiet i natt! Som jag har längtat efter min blomma.

Lite frukost på detta? Kanske till och med en dusch.


come over here and just hold me.

Mös till det riktigt ordentligt hos Julia. Lite chips, lite dippa och allt det dära. Tog tåget hem vid elva, och sedan raka vägen hem. och nu är jag död, min mage är död.

Dags att sova, puss barn

Tjeeeeeeena

Vaknade med världens finaste, antar att det få bli hans namn, hihi. Drog mig hem vid halv tolv, och sedan har jag bara slöat. Ikväll ska jag till Juliett och mysa med henne. För det lär nog bara bli mys eftersom jag är galet trött och seg. Antar att gårkvällen blev väldigt bra.

Måste hoppa in i duschen om jag ska hinna iväg till tomelilla. Julia tjatade på mig att jag skulle snabba mig, för hon var hungrig.. den cheyen alltså.

På fest hos Jimmy. Gott och härligt! :D

100media_imag092 (MMS)

På fest hos Jimmy. Gott och härligt! :D


Godmorgon!

Lagom trött efter att ha somnat vid fem och vaknat halv tio. Galet. Springer runt i mina hello-kitty brallor och sportbh. Rätt töntingt. Jag vet inte hur många gånger jag öppnat kylskåpet för att se om där är något gott. Hittills har där inte varit något som såg smarrigt ut. Så jag tror jag håller mig till min soppa. Den är underbar!

Ikväll står 18års fest på schemat. Vet inte vad jag ska ha på mig. Vad för tröja, vad för brallor, vad för skor? Antar att det kommer bli en sista-minuten-outfit. Men de blir faktiskt alltid bäst, enligt mig.
Have 2 go, ciao


You had me at hello.


we all make mistakes from time to time unfortunately for me being me was mine


blä

Jag måste seriöst ta hand om min mage. Och måste seriöst sova. this is not working at all. Ligger atm i soffan och hänger framför tv:n. Aloone. Alla andra sover och jag hatar att vara ensam. Borde stannat i tomelilla. Men min jäkla mage tillät inte det. fuck it all.

Going to bed, have a great life.

På tåget till simrishamn. Hade hellre stan...

På tåget till simrishamn. Hade hellre stannat hemma och solat än detta. Hihi puss


I guess this is it



Tur jag orkar bry mig om någonting idag, pallar inte bara. Är också galet irriterad av personliga skäl.
Ska dra till Ronja nu och hämta min laddare. Skiter i matchen. Blirarg av att bara titta på den. Jag sitter här och skriker på dem, men de lyssnar fan inte. så himla taskigt.

Just nu

Fotboll!

jo men tjena

Gick precis in efter en halvtimme i solen. Anledningen var till att jag hittade en larv och en nyckelpiga i min bikini överdel. På låret hade jag en tusenfoting på foten en annan sorts larv. Så jag sprang in och det känns fortfarande som det kryper överallt på mig.

Istället tänkte jag smaka på min mango sorbet, om den är god. Gud vet


Gud vad mat. Drar oss snart hemmåt och läm...

100media_imag091 (MMS)

Gud vad mat. Drar oss snart hemmåt och lämnar terese här. :)


All the things you'd say, they were never true.


Godmorgon!

Idag är det onsdag, vilket betyder att Terese ska flytta. Därav min vakenhet vid denna tiden. Har inte sovit gott alls inatt, jag har bara drömt mardrömmar. Och sen när man vaknar är man helt förvirrad och hjärtat går i 110. Riktigt hemskt.

Bär snart iväg till Kristianstad. Bara en timme kvar, och jag ligger fortfarande i sängen och myser. hihi
Ha en bra dag små barn!


pussssssss

smarrigt


What goes around, comes back around


Eftersom ljussakerna matchar mina gardiner, så var jag tvungen att köpa dem. Känner mig dock väldigt vuxen som köper saker till mitt rum.

Myser till Ansiktet – X och ska snart gå ner och skära upp lite stjärnfrukt. Var otroligt länge sedan jag åt det sist, men gosh, så gott det är!



leaving the building




Följer modern min och handlar. Snäll tös ändå. När jag kommer hem, då jäklar ska jag slagga. Dödstrött

Ello



Idag har jag bara legat i solen och filosiferat. I stort sätt. Hälsade på släkt i Simrishamn, och vad gjorde jag om inte somnade när jag var där? Jag somnar alltid.

Imorgon flyttar min syster. Jag tycker det ska bli ganska skönt, fast jag kommer ändå att sakna henne, en del. På tal om annat liksom. hihi


Vilket väder! Känns verkligen som sommar ...

Vilket väder! Känns verkligen som sommar igen. Ligger ute och solar just nu, och det steker verkligen. Så himla härligt! Klarblå himmel, precis som det ska vara. Underbart!


Drar och kollar fotboll. Kind of fun. I t...

Drar och kollar fotboll. Kind of fun. I think


mys


Godmorgon

Antar att jag nått botten. Jag kan inte ens röra mig. Kan inte bestämma mig om jag ska ta en tripp till sjukan, eller stanna hemma och se om det går över.

jag hatar min mage.


I'm in love.

högt

home, sweet home

Sitter i soffan och äter mina älskade vitlöksbröd. Tänkte att eftersom jag ska vara nyttig nu, så måste jag få säga förväl. Fast de är redan slut.

Tänkte dessutom snart gå och lägga mig, jag är helt slut. Plus att jag har tonvis med träningsvärk i benen.
pussinatti

Ligger i medinas säng medan de leker med s...

Ligger i medinas säng medan de leker med sina datorer. Fast nu ska jag titta på lost och sen äta vitlöksbröd. Life is Good


Bored







Nu ska jag ner och äta. Har precis duschat och är fräsch igen. Ikväll, om en hel halvtimme befinner jag mig i mitt andra hem, där jag spenderar hela kvällen med min snutteputta

träning!

Måste komma igång igen. Har slappat allt för mycket. Och mina lår bara växer och växer, jag dör. Så nu jäklar är det dags. Ciao


irriterad



Inget går som jag vill idag. Till och med min kärakära dator strejkar. Jag ska nog gå och lägga mig igen, och vakna upp imorgon istället.

what to do.



tagen från världens finaste vinkel, but who cares?

Såhär på nattetid så blir jag som mest fundersam och hundratusen tankar flyger omkring i mitt huvud. Det jag inte kan är att kontrollera så de inte tar över. Förstår ni vad jag menar? Det är därför jag hatar att sova totaly alone. Men, det var inte riktigt det jag skulle få fram utan dessa jäkla mobiler. Jag hatar deras existens överhuvudtaget. Hur många gånger får man inte hjärtklappning bara för att man väntar på ett sms från en speciell person? Eller när man frågar något och är orolig över svaret?  Och när man blir nojig för att den andra personen inte svarar? Come on. Det har tagit över vårt liv, nästan. Jag säger inte att jag är emot mobiltelefoner, för jag kan själv inte leva utan min fattiga HTC Legend. Hur många gånger jag än önskar att jag kunde, så är det som sagt bara en önskedröm.

Ibland bestämmer jag mig själv för att stänga av den, bara för att känna att man kan vara otillgänglig. Och det varar sådär i en halvtimme. Det är i stort sätt ganska sorligt. Dessutom visar studier att dagens ungdom är mer stressade pga mobiler, och sms och hela dedär köret. Men det stämmer ju, klart som fan vi är mer stressade. Förr sprang man och cyklade till varandra istället för att ringa. Visst, vi hade också kunnat göra det om vi kände för det. Det är bara de att vi är så jäkla lata. De är datorn, de är mobilen, de är TV:n. Eller sängen, eller soffan. Same shit. Vi är inte bara lata, vi är bekväma. Och dessutom sparar man på tid, för det är ju faktiskt den som är viktig. Som sagt, de har tagit över vårat liv. Men jag undrar om det är på ett bra sätt eller ett dåligt? Man blir ganska ledsen när mobilen slutar fungera. Jag skulle jämföra det när min katt dog, jag var lika ledsen att förlora katten som min älskade mobil. Seriously. vad händer med världen?




Natthumor



Martin och jag var ganska överrens om att det var 4:an

Döda mig

100media_imag090 (MMS)

Döda mig


Sitter här och myser med terese, Alex, Jim...

100media_imag090 (MMS)

Sitter här och myser med terese, Alex, Jim och Linda. Snart är det kaffe och fy, vad mätt jag är. Jag kan nästan rulla hem.


Uppe med tuppen.

Fast inte riktigt. Idag står 70 års kalas på schemat. Min farmor har fyllt år, eller ska fylla år? Tur jag håller koll.


Lagom trött, ont i magen och hostig. Egentligen hade det varit bättre att bara ligga i sängen hela dagen. Men ibland måste man offra sig.

Puss så länge

Don't give up on me baby.


Sött

Spenderar hela min fredagkväll i sängen med filmer. Tror det behövs.


Fy vad jag är duktig. Har precis städat he...

100media_imag087 (MMS)

Fy vad jag är duktig. Har precis städat hela badrummet. Eller hela huset dvs. Nu är jag slut och ska sova. Gott dessutom!


Godmorgon Fredag!

Är fortfarande inte på topp och vet därför inte hur jag ska göra ikväll. Om jag ska dra mig in till Ystad eller stanna hemma i sängen? Jag har inte träffat folket på jättelänge och det är en anledning varför jag ska dit, men jag är ju fortfarande inte på topp och helt hundra.

hur ska jag göra :( 


död


Time 4 bed



Beger oss mot sängen. Sov gott suckers. eller barn menade jag
pussssssss

söt bild på mig och ronja försådär sex år sedan. jummy

hjärta


mys i soffan



Varma koppen, leopardkalsonger och Family Guy. Min sjuka blir inte bättre, dessutom har jag Ronjas sällskap också. Så ikväll får hon ta hand om mig, eftersom jag är home alone.


Vilken tur att jag blivit sjuk nu. Fast ja...

Vilken tur att jag blivit sjuk nu. Fast jag antar att det är mitt eget fel eftersom jag inte får i mig det jag behöver. Jag orkar inte!!


Vaknade bredvid världens finaste vid tolv....

Vaknade bredvid världens finaste vid tolv. Åkte hem och nu är jag i Tomelilla igen. Fy vilken håla detta är egentligen. Faaast det är ändå bestämt att Ronja bor här, för annars hade jag inte kunnat ligga i hennes sköna säng och titta på simpsons. Hihi puss


Hämtar juliett



Sitter i bilen på ICA. Rätt tråkigt att j...

100media_imag085 (MMS)

Sitter i bilen på ICA. Rätt tråkigt att jag följde med till Tomelilla. Det enda roliga jag gjort var att äta en korv. Resten av tiden har jag spenderat i bilen..jag vill bara hem till min säng.. :( men jag antar att jag måste vänta.. blörk


Tjena grisar!

Ligger i sängen med Julia och har precis ätit frukost. Eller precis och precis. Vi åt och sedan somnade vi om till en film som vi somnade till igår också. Jag hatar när man somnar till en film, och ska se om den och somnar då också. hihi

Idag ska jag städa hela huset, för att vara snäll. och sedan ska girlsen komma hit. Så jag äntligen kan fitta med Ronjas dator. Antar att den behöver formateras och lalalala.

Vi hörs sen, nu ska vi dö


gårdagen










Godmorgon!

jävlar. hemskt. trött. förjävligt. what's up? Hey.

Where’s the truth when I need it
Get rid of the glitter and the gold
Put the love where I feel it

Mot smedstorp!

100media_imag085 (MMS)

Mot smedstorp!


Vackra lördag

Vaknade relativt tidigt och hade tio minuter på mig att göra mig i ordning. Kom till ronja, sunkig och totaly fucked up. Lika bra.
Gav ett försök till att sola, men solen gick i moln. Istället fick jag svarta prickar på min mage efter att ha färgat fjöntans hår och fick prickar, som kan misstas som hudcancer. Ikväll ska vi vidare på partaj, antar jag. Om inte min mage plötsigt bestämmer sig för att jag ska ligga sjuk. Ibland kan det bli sådär hårt. För idag mår den inte bra, inte jag heller, men de är kanske inte så jättejätte konstigt beroende på vad jag gjorde igår. hmm?
Nu ska jag däremot hitta på något roligare än att sitta här, eftersom det precis kom in en påg i huset så får jag lov att vara social med honom. så han inte känner sig utstött.

wow

Sitter i telefon, vilket jag har gjort i över tre timmar nu, till och med fyra. Tänkte också säga godnatt. Lagom sliten, lagom trött, lagom av allt. Lagom kär, lagom töntig, lagom hungrig, puss och godnatt

..

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't wanna play that part

Hihi, lit vin, lite fina flickor, lite m...

100media_imag085 (MMS)

Hihi, lit vin, lite fina flickor, lite mat. Underbart!


Mot Rebecka!

100media_imag084 (MMS)

Mot Rebecka!


Tog äntligen mitt förnuft till fånga. kan ...

Tog äntligen mitt förnuft till fånga. kan ni tänka er? Och kom då på att jag skiter nog i detta..


herrejisses

Tur jag kommer ihåg att jag skrev inläggen igårkväll. Eller vad jag skrivit överhuvudtaget, det var ett stort what-moment. Ska snart till Ronja och fixa lite saker, sedan möta upp Julia och Johanna för att sedan dra vidare. Hoppas på en toppenkväll, trots att vädret tydligen inte ska bli det bästa.

Kameran är inte med, för lat som jag är så har jag inte laddat den. Gr8.
puss barn

Varje gång jag ser dig, känns det som allting stannar till

och jag vet inte varför..
Men oj, det gör jag visst


Total mess.

Eftersom jag inte längre har något roligt att skriva om i min blogg, så blir detta ännu ett onödigt och virrigt inlägg om hur händelserikt och dramatiskt(ironi) mitt liv är just nu.

Sommarlovet började ganska bra, men jag undrar fan vart det bra lovet är nu? Vädret är okej, allt är egentligen okej, men jag är inte okej. Vet verken in eller ut eller till höger eller vänster. Och jag bryr mig inte, fun huh? Jag kommer bli en sunkig kärring, med sina jävla katter, springandes i mjukisbrallor och en gammal tröja från 2011 talet. (50 år framåt), fast det bästa med att leva i nuet är att jag vet vad jag vill i alla fall. Eller jag tror jag vet, men jag är ändå ganska säker.

Inte nog med det, jag har fått solsting. Är också lite febrig som salt i såren. Tänkte till och med göra en kategori för mina personligainlägg. Det är synd att man inte kan låsa dem, som man kan med facebook statusen. För visst hade det varit skönt att han något lite för sig själv? Fast då hade man inte skapat en blogg från början?

Något jag hatar mest på denna jord är missförstånd, har jag sagt det? Jag är världsbäst på att bli missförstådd. Jag säger fel saker vid fel tidpunkt, men ändå är dem så rätt men också så fel formulerat. Jag har alltid haft problem med att förklara saker och ting, och inte hittar rätt ord för att det ska låta ordentligt. Tror dessutom att mina vänner är arga på mig för att jag suger på att förklara, för det är så mycket som kommer ut fel.
Nog om mig, detta är deprimerande.

Vad händer imorgon då? Ja, gud vet att jag ska formatera en seg jävel till dator (dock inte min, för min är blixten), sedan vidare på födelsedagsfest hos Rebecka. Allt detta kommer att hända, om jag är frisk imorgon, vilket jag hoppas. Dock kommer jag aldrig att bli riktigt frisk om jag inte tar tag i vad jag äter, och när jag äter, och hur jag äter. Många konstiga och listiga saker att tänka på ändå, och det är bara mat. Om det går att bajsa ut, så är det mat. Det får bli mitt nya citat.

Kanske borde jag, Emelie, säga godnatt och sova? Men en liten film på det, och ett stort varmt täcke, kanske också några kuddar och en säng.Om bara eporna som kör fram och tillbaka på vägen utanför mitt hus, så hade sömn nog varit möjligt. Ska ut och skrika på dem, så jag trotsar lagen, går ut med en flugsmälla och smäller till. Det gör ju faktiskt ganska ont att bli slagen med en sån.

Eller så fångas jag i lusten att förmöjliga mina synpunkter på detta komplicerade levnadssätt och hedra existensen av livets gåvor. Godnatt!



Ligger hemma hos Jensen och solar. Och jis...

Ligger hemma hos Jensen och solar. Och jisses vad jag blivit brun. Ibland kan man inte mer än att älska livet, och solen.


Ligger hemma hos Jensen och solar. Och jis...

Ligger hemma hos Jensen och solar. Och jisses vad jag blivit brun. Ibland kan man inte mer än att älska livet, och solen.


Men godmorgon torsdag!

Ronja sover fortfarande och jag är vaken. Känns dock inte så ovanligt. Verkar dessutom som om det är fint väder, så vi spenderar nog förmiddagen i solen, om jag får liv i henne.

Igår kom de hit några snubbar och glodde på tv och film och åt kanelbullar, eftersom jag har varit totalt ensam hemma hela natten. Just därför höll Ronja mig sällskap, så jag inte skulle bli rädd för monsterna under sängen.

Idag mår jag bra, måste bara tillägga det.


Är så himmla irriterad att jag inte ens ka...

Är så himmla irriterad att jag inte ens kan tänka klart. och med det vill jag nog säga godnatt, innan jag skriver något jag ångrar. C ya all suckers.


Mot Borrby

Hoppar i bikinin och drar vidare till stranden och vår kära husvagn i Borrby. Vet dock inte hur jag ska klara mig utan min dator, men som sagt. Det är bara en natt.

Måste packaaa,
puss




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus