Total mess.

Eftersom jag inte längre har något roligt att skriva om i min blogg, så blir detta ännu ett onödigt och virrigt inlägg om hur händelserikt och dramatiskt(ironi) mitt liv är just nu.

Sommarlovet började ganska bra, men jag undrar fan vart det bra lovet är nu? Vädret är okej, allt är egentligen okej, men jag är inte okej. Vet verken in eller ut eller till höger eller vänster. Och jag bryr mig inte, fun huh? Jag kommer bli en sunkig kärring, med sina jävla katter, springandes i mjukisbrallor och en gammal tröja från 2011 talet. (50 år framåt), fast det bästa med att leva i nuet är att jag vet vad jag vill i alla fall. Eller jag tror jag vet, men jag är ändå ganska säker.

Inte nog med det, jag har fått solsting. Är också lite febrig som salt i såren. Tänkte till och med göra en kategori för mina personligainlägg. Det är synd att man inte kan låsa dem, som man kan med facebook statusen. För visst hade det varit skönt att han något lite för sig själv? Fast då hade man inte skapat en blogg från början?

Något jag hatar mest på denna jord är missförstånd, har jag sagt det? Jag är världsbäst på att bli missförstådd. Jag säger fel saker vid fel tidpunkt, men ändå är dem så rätt men också så fel formulerat. Jag har alltid haft problem med att förklara saker och ting, och inte hittar rätt ord för att det ska låta ordentligt. Tror dessutom att mina vänner är arga på mig för att jag suger på att förklara, för det är så mycket som kommer ut fel.
Nog om mig, detta är deprimerande.

Vad händer imorgon då? Ja, gud vet att jag ska formatera en seg jävel till dator (dock inte min, för min är blixten), sedan vidare på födelsedagsfest hos Rebecka. Allt detta kommer att hända, om jag är frisk imorgon, vilket jag hoppas. Dock kommer jag aldrig att bli riktigt frisk om jag inte tar tag i vad jag äter, och när jag äter, och hur jag äter. Många konstiga och listiga saker att tänka på ändå, och det är bara mat. Om det går att bajsa ut, så är det mat. Det får bli mitt nya citat.

Kanske borde jag, Emelie, säga godnatt och sova? Men en liten film på det, och ett stort varmt täcke, kanske också några kuddar och en säng.Om bara eporna som kör fram och tillbaka på vägen utanför mitt hus, så hade sömn nog varit möjligt. Ska ut och skrika på dem, så jag trotsar lagen, går ut med en flugsmälla och smäller till. Det gör ju faktiskt ganska ont att bli slagen med en sån.

Eller så fångas jag i lusten att förmöjliga mina synpunkter på detta komplicerade levnadssätt och hedra existensen av livets gåvor. Godnatt!



Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus