Redo för kvällen! Sitter hos timmi med reb...

100media_imag058 (MMS)

Redo för kvällen! Sitter hos timmi med rebecca och Therese och väntar på att det ska bli dags att dra sig vidare. Ciao!


Uppe och hoppar

Godmorgon! :)
Verkar som om det bara är jag som är vaken. Fast i vanliga fall hade jag också sovit nu. But still.

Hamnade hos mig igår istället för hos Rebecca. Tog först en sväng om in till Ronja och träffade alla efterblivna som var där. hm.
Sedan hämtade jag upp Rebecca och vi drog oss hit. Det blev lite foto, lite galenskap och ännu mer galenskap. Men riktigt kul hade vi och vid ett slocknade vi bums båda två.

Nu tänkte jag göra lite läxa och sedan hoppa in i duschen. Ikväll blir det både grillning och festligheter hos Morgan. Hoppas på en toppenkväll!








Tjarå!

Nu tänkte jag dra mig in till tomelilla en stund. Rebecca står på schemat. Och ska hinna träffa Julia en stund också! :) mys!


come, take me away

Kort skoldag för min del. Åkte dit vid nio och tog bussen hem elva. Är heltrött efter fyra timmars sömn, och ska nog sova en stund nu, innan jag börjar med läxan! Peace!

Då drar jag vidare

till Sturup. Är riktigt avundsjuk på Terese och Alex. Hade jag haft pengar till en resa hade jag följt med! Nu måste jag snabba mig, så de inte missar sitt flyg, hihi! :D

Puss så länge! :D


fina syster!

Godkväll!

Nu har jag skrivit en halv a4 på mitt tal. Antar att det inte räcker långt. Men jag hittade i alla fall ett bra ämne! :)

Imorgon ska jag upp tidigt, redan vid fyra. Ska lämna av min syster på flygplatsen, och jag vill såklart säga hejdå ifall något hemskt händer. vilket det inte kommer göra, men ändå :) Tänk så kärleksfull jag blivit. Tror bara det är till henne.

Fyra står klockan på och då måste jag nog sova nu, om tio minuter.
Vi hörs imorgon, eftersom jag inte har något planerat alls. Så hinner jag säkert blogga heeeeeeela kvällen och natten. Tror dock inte jag har ork. but still

Pusss



Vacker bild på alla oss tre. Tror detta var en av våra bästa dagar. Gal1234

Tagen på bar gärning





Min katt är så äcklig. Fast jag är nog äckligare som ens fotar henne. Tur jag inte la upp en tredje bild. För vem vill se en katt bajsa? och varför väljer jag ens att skriva detta inlägget? ja, det kan man ju undra. Men jag är som jag är. Trött på livet och totalt ointresserad av tråkiga åsikter. h3h3 7kt hur barnslig jag är :(

I like it

Var hemma från skolan igår och sov bort nästan hela dagen. Och när jag inte sov var jag på toaletten och kissade. kan ni tänka er att jag verkligen delar med mig av sådan information. Så nu går jag på penicillin och hoppas att jag blir frisk, i alla fall till imorgon.

Nu har två koppar kaffe slunkit ner i min strupe och jag är pigg som en gris. Måste förbereda talet, eller kanske till och med börja skriva det. Vet inte vad det ska handla om alls, och få allt till 5 minuter verkar omöjligt.

Bjuder på en låt, mums
Mann – Buzzin Remix - Explicit Version

Dagens låt!

Adele – Rolling In The Deep


Sängen väntar.

Det är nästan så jag inte ens själv kommer ihåg vad jag hittat på med på lovet. Tänkte berätta vad jag gjort, men jag tycks glömt det mesta.

I början av lovet så åkte jag, therese, emma, henrik och rebecka till Lund för att söka till Idol. Dock bara jag, therese och henrik som sökte av oss. Men också tre av 2500. Vi gick inte vidare och inte heller Henrik med sin oemotstånliga "Oops I did it again".

Sedan har det bara flytit på med grillning och någon fest och sådär. Och självklart har jag hunnit med att umgås med mina vänner också!

Igår var jag, henrik och nina på en liten cykelrunda. Kan ni tänka er? Dock var det väldigt svitt pga värmen, men skönt var det verkligen. Kvällen avslutades på Ths koloni med Borg och Henrik. Vi åt grillat och spelade kubb. Självklart var både jag och Th naturbegåvningar, och sopade banan med dem. Sedan kom också Plutten och Ann-Charlotte. Då försvann våran naturbegåvning hux flux.

Nu ska jag däremot sova och känna ångest över att det är skola imorgon. Men det är ju faktiskt bara tre dagar där, sedan är det helg igen! Verkligen skönt!

Sov gott små liv.


Solbränd och en bok i handen



Har nu gått in efter en heldag i solen. Skulle läsa en bok till skolan och tänka sig, jag har redan läst mer än halva. Trodde dock inte jag var en sådan läslus, då jag, i andra fall, tvingat mig att läsa böcker. Men idag var det annorlunda. Beror nog på vädret.

Nu ska jag däremot läsa klart och sedan ut och göra vägarna osäkra. Jag ska nämligen övningsköra, är det tänkt.

Dream chaser




Godmorgon!

Min sista lediga dag i dag, studiedag. Nu sitter jag här och letar upp fakta om min bok till skolan. Tänkte faktiskt ta med mig min frukost ut, så jag kan bli lite solbränd på köpet. För vädret är det verkligen inte fel på, idag heller. Hade jag haft bil så hade stranden varit det stället jag hade befunnit mig på just nu. Men jag får såklart nöja mig med att vara hemma i trädgården. :)

Ha det så bra så länge! Nu ska jag ut i solen 8)

Sommar på G










Istället för påskägg! Ligger nu i soffan t...

100media_imag055 (MMS)

Istället för påskägg! Ligger nu i soffan trött av värmen och lite småkrasslig. Ska mig snart hem, men innan dess fika med kaffe och kakor!:) mums


Godnatt! :)

Imorgon väntar en tidig uppgång på mig. Ska äta middag hos mormor och morfar. Hoppas på något gott så vi kommer ifrån resterna från påsfesten. Det börjar bli lite enformigt. Nu ska jag i alla fall titta på The Dilemma och se om den är något bra! :)

Och det gör jag på Let me watch this som verkligen är en bra sida om man inte orkar ladda ner. Eller vill bryta mot reglerna dvs. Kvalitén på filmen är ju dock sämre, meen det går att titta på en sen lördagskväll :)

Äntligen!



Efter många om och men bestämde jag mig för dessa. Marinblå, låga converse. Som häxan i ugnen och som bina i blommorna passade de mig perfekt! Valde mellan vita och marinblå. Men jag tyckte inte att de vita riktigt passade mig alls.

Bion var sådär. Inte en film jag skulle sett annars, om jag inte tvingades till det ;) Men ändå helt okej. Jag somnade inte förrän på tåget hem, och det var ju ett litet plus i kanten. Funderar på att gå och se en riktigt film. Water for elephants verkar vara i min stil :)

You can run, but you won't come far.

Nu drar jag vidare till Malmö. Ska ha skor och en present till Nina också! :) Ha det bra så länge ! :D

All I want is a little of the good life



Dödstrött och sliten. Nu jäklar i det ska jag sova! Är fortfarande mätt efter kvällens alla rätter och verkar nog vara det en lång tid framöver också! Sov gott små troll. Imorgon ska jag upp tidigt för att följa med Linda och kolla på en koreansk film. Förstår inte hur hon lyckas övertala mig.

Har dessutom fått en allergiskreaktion. på mina  ben, armar och ansikte. Kliar gör det verkligen :(
Men nog om det! Pusssssss

Stop making a fool out of me.

Stressar som en galen kossa. Har hunnit göra jätte mycket idag, trots min trötthet och seghet. Solat också! :D Det är riktigt skönt nu när sommaren är på G. Känner mig verkligen som en medelålders kvinna som tjatar om vädret. men det får en verkligen till att må bra! Eller jag mår bra i alla fall! :) Det är inte lika segt att gå upp på morgonen och dagarna är långa och fina. Precis som det ska vara.

Ikväll ska vi ha gäster över på påskmat. Så det är lite därför jag stressar röven av mig. Allt måste tydligen vara skinande rent och vackert. puh!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, så jag får något gjort här i livet! :*


Ella var här igår och mös med mig i solen, de glömde jag nämna! :)

Trött i benen, proppmätt och trött. Känns ...

Trött i benen, proppmätt och trött. Känns som om det är dags för hemfärd snart. Har än så länge fått med mig ett linne och en bh. Härligt!


Godmorgon!

Idag ska jag till Helsingborg, och göra vad? Ja, det kan man ju verkligen undra. Men det blir som en liten utflykt med Therese, Emma och Rebecka. Hoppas på härligt väder eftersom det skulle vara 16 grader där, och 13 i Tomelilla.

Men nu får jag snabba mig! Ha det så bra småglin! :)


Vacker i nyduschat och ofixat hår.. hm

Herrejisses!

Sov hos emma inatt. Vaknade vid halv nio och vid en timme senare var jag på g hem. Eftersom hon och jag cyklade från mitt hus igår var jag tvungen till att cykla hem. Helt okej tänkte jag, alltid bra med motion. Sen var det motvind hela vägen hem. Kämpigt och svettigt. Men det gick!

Så nu är jag hemma och hjälper mamma att möblera och städa. Verkar som om det blir vuxenfest här på fredag. Med påskmat, som det blir varje år.

'



bilder från igår. Då jag bakade kladdekaka, sockerkaka och chokladbollar, bara för att vara snäll! :D Tog en tur till bonbon land och hämtade en vattenbringare också! perfekt!

Grillat med fina vänner. Th Jesper och Emm...

100media_imag055 (MMS)

Grillat med fina vänner. Th Jesper och Emma. Mums!


Godmorgon!

Vilket väder! Jag blir så otroligt glad, verkligen! Om allt går som det ska idag, så ska jag träffa Emma. Tror att jag vistas ute rätt mycket indag. Inte ens ett moln på himmeln? Vi hörs senare :)


Säng, sweet säng!









Mös på koloniområdet ikväll. Spelade lite kubb och bara umgicks. Det var minsann en perfekt söndag. Nu är det bara så att jag är ledig imorgon också. Skönt med påsklov, jadå! :D

Jag är inte världsbäst på att gilla. Jag b...

100media_imag054 (MMS)

Jag är inte världsbäst på att gilla. Jag bränner ju maten. Stackars mig och dem som ska äta!:(


Thaimat med Henrik. Gott! Nu väntar engels...

100media_imag053 (MMS)

Thaimat med Henrik. Gott! Nu väntar engelska och samhälle efter. Ska fika med Johanna sedan efter skolan. Var jättelänge sedan vi sågs så jag längtar riktigt mycket!:)


Meine haar

100media_imag053 (MMS)

Meine haar


Kvällens låt

Tinie Tempah – Pass Out

Blir helt varm när jag hör denna låten. Tror låten är skickad från gud.
Eller i detta fall Tinie Tempah. Gillade inte honom innan, men nu. Wow, hans låtar är klockrena.
 

Finns inte mycket att säga..

HAR NI HÖRT? JAG KOMMER DÖ, TOTALT DÖ. FALLA TILL MARKEN HELT, DÖD?


"Upcoming changes to Spotify Free/Open
April 14, 2011, 09:20

Spotify’s aim from the very beginning was to make music on-demand available to all. To give you the power to listen to, discover, share and manage your music the way you want to - simpler, faster, better - while making sure the artists whose music we all love continue to see the benefits as we grow.

Making Spotify available to millions across Europe has seen the service become incredibly popular. People are listening to more music and from a wider range of artists than ever before, and are giving up on piracy, which is exactly what we hoped would happen.

So it’s vital that we continue offering an on-demand free service to you and millions more like you, but to make that possible we have to put some limits in place going forward.

Here’s how the changes will work:

  • New Spotify users will be able to enjoy our unrivalled free service as it is today for the first 6 months.
  • As of May 1st, any user who signed up to the free service on or before November 1st 2010 will be able to play each track for free up to a total of 5 times. Users who signed up after the beginning of November will see these changes applied 6 months after the time they set up their Spotify account.
  • Additionally, total listening time for free users will be limited to 10 hours per month after the first 6 months. That’s equivalent to around 200 tracks or 20 albums.

The changes we’re having to make will mainly affect heavier Spotify Free and Open users, as most of you use Spotify to discover music – on average over 50 new tracks per month, even after a year. Plus, the average user won’t reach the limit on plays for 7 out of 10 tracks, after a year of using Spotify. For those of you using Spotify to find new tracks to enjoy and share with friends, these changes shouldn’t get in the way of you doing that. Rest assured that we’ll continue to bring you the biggest and most diverse music catalogue available.

For anyone who thinks they might reach these limits, we hope you’ll consider checking out our Unlimited and Premium services, neither of which will be affected, plus we have a 7-day free trial for Spotify Premium that we’d love you to try. Throughout May, we’ll also have a pretty nice 30-day free trial for Spotify Premium – more details on that in the next few days.

Above all, this means we can continue making Spotify available to all in the long-term. We’ll be bringing out some awesome new features as well as significant improvements over the coming months, which will make the Spotify experience even better.

Thanks so much, as ever, for your unbelievable support and I hope to come back with some exciting news in the next few weeks." - Taget från spotifys hemsida

Jag kommer dö, vill inte att första maj någonsin ska komma. Fan!


Let's get it started

Bilder på håret kommer imorgon. Vill inte fota det nu, för jag har inte sett det själv. Det är fortfarande blött. Men såfort jag vaknar imorgon, så lovar jag att fota och lägga upp. Kanske, om ni är snälla förstås!

Still, vet inte vilken låt jag ska sjunga på lördag. Jag försökte vara lite finurlig och hemlig om vad jag skulle göra. Men jag tror inte att någon är efterbliven utan alla listade ut att jag ska till Lund.

Är, just nu, riktigt trött. Och det är skönt att jag har sovmorgon imorgon men utnyttja den kan jag inte, eftersom jag måste plugga till provet. Så jag åker in i vanlig tid, sätter mig i tvrummet och pluggar där. Underbartunderbart! Fast kanske inte? äh, får se hur jag gör med det.


Fin bild på emma och min kusin samuel. Tänkte därför skryta om att jag ska vara med emma imorgon. Inte många som ska det, bara jag :* Kommer dock ihåg denna dagen till 100%. Haha, usch nu ska vi inte prata om det mer, eftersom kvällen var lite.. hm, vad ska jag säga. Ostabil :)


Changes.



Snart är den gamla hårfärgen borta! Fotar senare så ni får se bild. Detta var den jag hade innan! :)

Vi försökte i alla fall.

Snart är det en månad kvar tills jag fyller år. Dock är jag fortfarande liten, men det är väl ändå något. Vill ändå inte bli äldre. Ska ringa pippi och fråga om hon har mer inte-bli-stor-piller, håller tummarna!

Hittade ett födelsedagskort från när jag fyllde fjorton år som jag fick av Rebecka, Emma och Nathalie.













Vet dock inte var de fick ordet "porrigaste" ifrån när det gällde att beskriva mig.. Men det var kanske bara deras sätt att se på saken ;)


Godmorgon!

Har precis ätit frukost och nu tänkte jag faktiskt ut och springa en runda. Ibland är det bra att bo öde. Fast ibland kan det vara lite läskigt.

Har ingen fantasi vad jag ska skriva om eftersom jag är hårt efterbliven idag.
Måste dessutom plugga och städa....... wow. hicka fick jag på köpet också efter frukosten. den har inte slutat än.

Godnattlåt

Kent – Töntarna

Kentnörd som jag är


bye for now.

Sitter nu med sista omgången blondspray i håret och imorgon kör jag på med slingor. (Så emma, du behöver inte göra det på fredag :*) Still, funderar på om jag verkligen vill ha det i den färgen jag håller på att fixar och donar det till? Jag är som ett stort frågetecken.


Lite sådär fast mörkare.

Nu ska jag i alla fall säga godnatt. Galet trött efter att varit igång hela dagen. Men det är väl såhär det ska kännas, så det känns som man gjort något bra med dagen.


McDonalds och våfflor

Kan min kväll bli ännu onyttigare?
Så nu får jag ta ett tag på crosstrainern. Är galet taggad. Är även taggad inför min lediga dag imorgon. Ibland är allt bara för bra! :D

Tänkte dra en städning på mitt rum också när jag ändå är igång. Behövs verkligen.
Seeeen tänkte jag berätta för er att jag ska slinga mitt ljusbruna hår med lite blonda slingor. Hoppas på att det blir fint eftersom jag vill se rätt så bra ut på lördag, då jag ska göra en hemlis. Och sen hur det går med det, det får vi se! :)


So damn beautiful! Har precis kämpat mig i...

bluetooth_imag00 (MMS)

So damn beautiful! Har precis kämpat mig igenom nationelltprov i tyska. Det som återstår av dagen är engelska och idrott där vi har dans. Yeeey. Och som ett perfekt avslut väntar ett utvecklingssamtal klockan fem. Tur jag hinner med allt jag skulle göra idag. Funderar på att klona mig själv eller skaffa en dubbelgångare!


Underhållande bajslåt


Kvällens låt!

Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)

Är klart med mitt pluggande för idag. Verkligen skönt. Nu längtar jag tills jag somnar. Eftersom jag inte sovit många blundar inatt. Max fyra.
Imorgon har jag dessutom sovmorgon. En halvtimme extra. härligt!

Nu ska jag däremot sätta i håringpackning i mitt slitna hår! :)
Ha det bra och sov gott! :)

Pluggpluggplugg

Är så otroligt avundsjuk på de som tar studenten i år. Blir irriterad på mamma också för att hon inte kunde ploppa ur mig lite tidigare. Jag är så trött på alla dessa läxor och prov så det inte är sant. Så att ta studenten hade inte alls varit fel. Men dock har jag istället två år kvar och får istället bevittna min systers och andra fina vänners student.

Anledningen till varför jag klagar så pass mycket är för att jag pluggar och pluggar till provet på fredag och ändå får jag inte in ett skit om energi i mitt huvud. Hur fasiken ska man kunna räkna ut hur mycket en glödlampa kostar om året? usch, jag borde nog hänga med mer i alla ointressanta ämnen om jag vill ha bättre betyg. Men gud vad jag ogillar detta.. :(


Härligt!

Vaknade klockan sex och trodde jag var försenad, vilket jag inte var! Vilken skön känsla att man vet att man inte är det. Komplicerad mening. Nu har jag i alla fall ätit frukost och blir snart lämnad av Terese på stationen. Idag slutar jag tjugo över ett. härligt att jag inte kan komma hem ändå (y), jag vill också bo i tomelilla, för stunden. Iaf när jag slutar tidigt.
Vi hörs senare!

Hur Högt – Hur Högt? (feat. Dj Vietnaam & Jerry Hoffmaestro)
mums

The party is in my head

Tänkte få tummen ur röven och träna lite. Tänkte prova på en ny sak idag, vad det är förblir en hemlighet. Idag har jag varit nyttig också, för den delen. Fortsätter med det i resten av mitt liv. När man säger så, då känns det som man inte ska leva länge till. Men det är ju inte så jag menar. Såvidare jag inte dör helt oväntat, vilket jag inte hoppas!

Nog om det, nu väntar träning!


Nytt inköp!



Beställde kläder från H&M för ett tag sedan, glömde dock visa vad!
Meeen, detta linnet fick bli mitt även fast jag beställde en storlek förstort. Men det verkade att passa ändå. Skitsnyggt!

godkväll

Fick idén att frysa in bananer. Vet dock inte om det är gott, men jag har hört att det ska smaka precis som glass. Sååå det ska jag prova nu och äta lite hallon också!
Gott gott gott

+   =?

Godmorgon!

Ska snart ta bussen vidare in till tomelilla och sedan ta mig till ystad. Har egentligen jättelite tid på mig. så vi får höras senare helt enkelt. Bjuder på en låt, perfekt för stressiga mornar!

Music Super Circus – When I Get Old

ljugare

Det är vad jag kan kalla mig själv. Skrev att jag åt mango, vilket jag inte gjorde då och jag sa att det var gott! PI KATTEN. Trodde den var mogen. Och mogen var den verkligen. Så nu sitter jag och äter en äcklig övermogen mango för att det känns onödigt att slänga den, om den går att äta. Jag kämpar, tro mig! Märkte direkt att jag valde fel mango att äta idag. Smakar ärtor. Eller något i stil med bönor. Verkligen inte gott alls.

Dessutom kan jag ta och berätta för er att jag håller på att bleka mitt hår. Dock bara någon nyans ljusare. Gick till Coop innan för att Julia skulle färga sitt hår, men det slutade med att hon inte köpte någon färg alls och jag köpte blond-spray. Jag har använt den några gånger innan när jag ville ha en nyans ljusare och det funkade perfekt! När jag var blond använde jag alltid den på utväxten också. Men i detta fall, vill jag bara ha pytte ljusare. Och verkligen inte bli blond!


000ojsan

helgen har varit galen. Precis som den ska vara. Har dock extremt mycket energi idag. Skulle egentligen träna ju, men de blev inte riktigt så. För någonstans däremellan fem och sju tog min kraft slut, sen återkom den när jag asade min feta röv bort från ronjas soffa.

Nu ligger jag i min säng och käkar mango. Gott och nyttigt! Sedan ska jag sova , verkligen. Sovmorgon imorgon. Och är det fint väder så tänker jag minsann cykla till tomelilla. Utan tvekan!

OVER AND OUT







Min nyttighetsvecka har inte börjat bra alls. Och verkar inte sluta bra heller. Mamma bjuder idag, fredag, på hemlagade pommes och chicken nuggets. Woow, min mage kommer må bra sedan! :D
Men ja, ska vidare om till Ronja sedan, sedan möta upp jeppe på stationen.

Ha en bra kväll idiotas!

Fridaynight

Funderar att åka till ystadträffen. Tror det lutar mest åt det. Mest hur jag ska ta mig hem osv, men de löser ju sig. Det gör det alltid :) Mitt sällskap ikväll är iallafall Th och borgaren!

Måste berätta. Jag skulle hoppa in i duschen för kanske en timme sedan, så var där inget vatten. Jag blev extremt stressad över det och tänkte "hur ska jag nu göra?". Sedan kom vattnet tillbaka. Och det var ungefär som att ge godis till ett barn! Ni skulle sett min min. Eller kanske inte, för jag kan vara riktigt läskig ibland.. :/

Hör av mig senare.
Pusssss


Dagens låt!

T-Pain feat. Chris Brown – Best Love Song


Grattis!

Vill jag säga till min kusin som fyller 20 idag. Dock har han bara ca två och 20 minuter kvar av sin dag. Så vad har jag gjort ikväll? jo, jag har firat Jim helt enkelt. Kakor och tårta, precis som det ska vara! Nu ska jag dra vidare till sängen, där jag ska spendera hela min natt. Men först, hitta en kollbarfilm!


Underbar bild från jims student! Mest om ni ville ha ett ansikte till inlägget.

Jag blåser iväg

Jag blåser iväg


mys!

Klar med städningen och mitt rum är nu kliniskt rent! Nu tänkte jag däremot njuta av att jag har tv i min dator och titta på "Min stora kärlek" som jag aldrig sett förr. Har velat se den jättelänge, men aldrig kommit på vad den heter. Men nu vet jag, och den går på sexan! Dock har jag missat 25 minuter, men wtf ! :)

puss och godnatt kära små vänner!


mys!

Klar med städningen och mitt rum är nu kliniskt rent! Nu tänkte jag däremot njuta av att jag har tv i min dator och titta på "Min stora kärlek" som jag aldrig sett förr. Har velat se den jättelänge, men aldrig kommit på vad den heter. Men nu vet jag, och den går på sexan! Dock har jag missat 25 minuter, men wtf ! :)

puss och godnatt kära små vänner!


Humördödande

Skitigt och lortigt rum är det värsta jag vet. Och nu håller jag på att storstäda. (raderar allt damm och skit)
Fy, hittade en riktigt stor dammråtta under sängen. Klöktes nästan vad äckligt det var.

Tur jag överdriver, h3h3. Dammråttorna har nästan blivit mina husdjur under de senaste veckorna. Vem ska annars sova med mig, och ta hand om mig om inte dem? Var tvungen att säga hejdå idag. Hoppas de får de bra i dammsugaren. Har hört att det är samligsplatsen för dammråttor och att man får ett bra liv efter det. Men vad vet jag?

Måste forstätta leta upp kompisar åt de tre små liven. Har nog lite fler bakom byrån. piss out!

Ovanligt att jag är helt random. fyyyemelie, förlåt. det blir såhär när man inte riktigt har någon att dela all sin kärlek med. haha, fast nej. Skämt åsido. Jag mår bra helt enkelt. Länge sedan sist!

Men Godmorgon! Sitter just nu på en tyskal...

Men Godmorgon! Sitter just nu på en tyskalektion. Och jag kan slå vad om att ni har mycket roligare än vad jag har. Är för de första riktigt trött och för de andra allmänt uttråkad. Kan glädja mig åt att vi slutar om tio minuter, och det verkar vara det ända. Längtar tills jag kommer hem. Har Ingen läxa alls vilket betyder att jag kan träna! Förstår ni hur glad jag blev när jag fick reda på det. Hela veckan har jag slitit för att få bra betyg på proven. Och nu har jag inte bara prov förrän nästa fredag. Idag är jag minsann glad!:)


It's got to be perfect.

Nu minsann ska jag ta tag i att plugga. Tänkte dessutom kombinera pluggningen med träningen. Får se hur det går. Allt man behöver är lite tejp och vilja. Provet är som sagt imorgon, och plugga är därför ett måste. Ganska tråkigt att jag inte har någon fritid nuförtiden. Det är bara läxor, plugga till prov osv. Kind of boring.

Men nu måste jag sätta igång, vill inte få underkänt! eller?


Nytt i garderoben




Taskiga bilder.
Men ja, just nu rea på de blå "linnet" 149 kronor på hemsidan, men jag fick den för en hundralapp på H&m i Lund. Även koftan 100 kronor. jag älskar rea.

Dock ser det ut som att kläderna är oversize. Koftan är en kort modell och inte en lång. Men det kanske ser ut så när den hänger? hmm.
Men i alla fall! Jag tänkte de blåa linnet till fest. Den och ett par mörkblå jeans, high heels och med antingen svarta eller silvriga accesoarer.

Koftan tänkte jag mer till sena sommarkvällar. Fint till vad som helst!

I bussen påväg hem. Trött, våt och hungrig...

I bussen påväg hem. Trött, våt och hungrig. Jag som hoppades på sol i lund hoppades fel. Vinterjackan borde vara på istället för min gröna vårjacka. Och ett par vantar hade verkligen inte suttit fel nu heller. Usch!


I lund. De första vi gör är ätt handla gla...

100media_imag048 (MMS)

I lund. De första vi gör är ätt handla glass. Gottmums!


Godnatt!



Tur att jag hade den hårfärgen innan jag färgade håret. Jag som älskade den så mycket! Man saknar inte något förrän det är borta. Och i detta fall är det min gamla hårfärg. Dum som jag var färgade jag det mörkt. Vilket jag ångrar stort i dagens läge.

Imorgon väntar en heldag i Lund. Studiebesök. Jag har redan bestämt mig för att äta på McDonalds. Mest för att jag vill ha min cheeseburgare och för att Man måste vara lite onyttig ibland. (säger jag som åt pizza igår). Avrundar inlägget lite smått eftersom jag ska sova nu. Har inpackning i håret. Har tipsat om den innan, förr. Meeeeen får väl tipsa om den igen, eftersom den gör verkligen susen på mitt skadade hår. Och den gör kanske det på ert med? vem vet!

Sov gott små nötter!


Emelie's to do list!

- Städa rummet
- Plugga samhälle
- Plugga till nationella i tyska
- Lägga i hårinpackning i håret (var annars?)
- Måla naglerna
- Packa väskan inför morgondagen
- Ladda mobilen, Kameran
- Hitta kameran för det första!
- Bädda sängen (byta lakan osv)
- Vattna mina blommor så de inte dör, igen


Wow, ska jag hinna allt detta och klockan är redan halv elva? Dags att sätta igång!


Mitt humör just nu!

Uppdate!

- Städa rummet [x]
- Plugga samhälle till provet på onsdag [/]
- Plugga till nationella i tyska
- Lägga i hårinpackning i håret (var annars?) [x]
- Måla naglerna [x]
- Packa väskan inför morgondagen [/]
- Ladda mobilen, Kameran [x]
- Hitta kameran för det första! [x]
- Bädda sängen (byta lakan osv) [x]
- Vattna mina blommor så de inte dör, igen
[x]

Det gick snabbare än vad jag trodde. Score!

Beautiful day

Solen skiner fortfarande och det känns verkligen som att sommaren är på G! Till och med de hemska myggorna har tittat fram. Och det vet jag pga av att jag har ett fett myggbett på min armbåge.

Just nu sitter jag och försöker in hur Sverige styrs och riksdagen, blablabla blablabla. Saker som jag inte tycker är ett dugg intressant, sätter sig aldrig fast. Så jag vet inte hur många gånger jag tagit upp boken och ska börja läsa. Då jag "ska bara", för att jag inte orkar.

Dock ska jag ta något att äta nu, sedan måste jag börja med pluggandet till provet på onsdag. Då jag inte har tid imorgon för jag är i Lund då.


Årets första mjukglass, check!

100media_imag048 (MMS)

Årets första mjukglass, check!


Jag idag! Hoppas sinnet täcker mina ringar...

100media_imag046 (MMS)

Jag idag! Hoppas sinnet täcker mina ringar under ögonen. Annars sjunker jag under jorden!:o


Klar för skolan! Lagom trött och hängig. D...

Klar för skolan! Lagom trött och hängig. Dragit på mig en förkylning också. Glad ätt dagen är kort, trots allt!:)


Underbar gårkväll

Var som sagt hos emma igår och gud vad mysigt det var! så stort tack till min lilla emmski som var så underbar och gjorde kvällen möjlig! hade verkligen jättekul!

Vaknade klockan åtta idag. Usch, verkligen pi katten, när man vill sova mer och så kan man inte.
Nu ska jag iaf gör mig i ordning för dagens roligheter, hehe

puss

Feestligheter ikväll!

Ska snart dra in till tomelilla för att möta upp therese, sedan möter vi upp emma och sedan hem till emmski. Hoppas på en underbar kväll! verkligen!

Idag hade jag prov, helt totalt död efter det. Såg ut som ett lik då, och gör det nu också. Tur smink täcker det mesta. Utan de hade jag sett ut som ett levande spöke.

Tänkte lägga in en bild på mig själv, men ångrade mig snabbt igen. hehe
Hoppas ni alla får en trevlig fredagkväll! :)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus