tjena muffins





halvtaskiga bilder, men jag orkade verkligen inte kolla igenom alla.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, så jag slipper det imorgon! :)



Söndagsmys



En ganska ny favorit. Ligger för övrigt fortfarande i sängen och tittar på How I met your mother och äter en muffin.

Självklart ska bilderna upp på mina cupcakes. Men det får bli imorgon!

puss små vänner

icke produktiv

Känner att bloggen inte kommer i första hand. Och verkar inte som om jag vill göra något åt det i heller..

Min helg har varit underbar, på alla möjliga sätt.
Igår var det mys och idag släktkalas. Full rulle.

Ligger dock redan i sängen, död.
Mår dåligt över att det är skola imorgon! isch.


Hallon,blåbär och vanilj muffins



Har en bak-kväll med min syster, som kommit hem över helgen. Bakar egentligen inte för något vettigt, mer än till ett arbete till skolan. Vi bakar dem, i stort sätt, bara för att kunna dekorera dem sött sedan. Har nämligen köpt hem lite sockerpasta och karamellfärger, så här slås det på stort! :)

Hoppas alla ni andra får en bra fredagkväll ! Puss

Godmorgon!

Började min dag med ett prov som gick skitbra! Gissade en hel del, men det visade att mina gissningar också var helt rätt :) Feeling smart.

Nu sitter jag på grafisk-kommunikation och längtar efter lunch.
Idag har jag inga läxor alls, vilket resulterar i att jag kan träna. Så lycklig jag är.

Hörs sen, puss puss


All they want is for you to end up hurt. What do you want?


vandrar vidare..

.. förkyld med en nysning på g, som aldrig riktigt vill nysas. Man ser först ut som en idiot och sedan ser man ännu mer ut som en idiot för att man aldrig nös.


pic said it all


Godnatt!

Ligger i sängen, redo för natten. Funderar gör hon också. Borde nog städa mitt rum imorgon, fastän jag har jättemycket läxor. Orkar inte med att det är så mycket i skolan. Ligger back med ett prov också, som jag inte kan göra förrän om två veckor ändå, och en redovisning om inte två, men känslan av att ligga efter är inte den roligaste. Allt blir så stressigt. Men eftersom mitt imunförsvar ligger på botten så har jag en stor tendens att bli sjuk för minsta lilla. Drog ju på mig en förkyldning förra veckan, med feber. Denna veckan drog jag på mig en till och det är bara andra dagen.

Så egentligen borde det vara förbjudet för mig att gå i skolan för att jag blir sjuk. Doktorn sa till mig specifikt att jag skulle stanna hemma en vecka, för att bygga upp imunförsvaret igen, och med mina problem med magen sa hon "skaffa en pojkvän".

Verkar dock inte som om det blir något av båda av tillsägelserna jag fick. Vad ska det egentligen bli av mig?

Nu är jag pömsig.. Byye for now!


Lördagens festlighet

























Godkväll!

Hemma efter en kämpig dag i skolan. Njuter av att jag är ledig imorgon, men dock inte av alla läxor jag ska göra, både idag och imorgon.

Kanske borde starta upp med det, men ska nog spela sims en runda. Har inte gjort det på månader.

Passar också på att lägga upp några bra låtar, som jag inte kan sluta lyssna på. Mest för att dela med mig av det goda :)

Redrama – Du
AWOLNATION – Sail
Snoop Dogg & Wiz Khalifa – Young, Wild & Free - feat. Bruno Mars
Timbuktu – Flickan och kråkan
Norlie & KKV – Tröjan du hatar
Ansiktet – Äckligt
Florence + The Machine – Shake It Out



död

what a night. ska sova. tjarrå

gårdagens härligheter









Ja, fina bilder? na, hoppas på bättre bilder idag! :)


rekord

Har inte suttit vid datorn på hela dagen. Kanske för att jag varit upptagen med allt annat?
Vaknade i alla fall tidigt idag, så jag skulle hinna med allt. Och dessutom var min kusin här, som numera bor i Falun, och hennes föräldrar och åt frukost med oss. Jättelänge sedan jag träffade Linda, senast var julafton.

Förut brukade vi hänga en hel del, men nu när tösen flyttat blir det ju mer sällan.

Har ni sett vädret föresten? Dum fråga, vem kan missa. Undrar hur jag ska kunna ta mig ut ikväll, hihi. I värsta fall får jag ringa så de hämtar mig med heliktoper ;)

Got to go, see you all later :*



Facelook 2day


partyparty

Kom hem för en stund sedan och har redan kastat i mig maten. Ikväll bär det av till Linnéa i köpingebro. Hoppas som vanligt på en härlig kväll! Nu ska jag packa lite, och fixa det sista, sedan bär det av!

Puss och ha en fin fredagskväll!


lång dag idag, vill inte


what a day!



Vilket väder!? Regnade i Ystad medan det snöade i Tomelilla. Efter avhoppningen av bussen hittade jag Ronja mitt ute på gatan. Pratade en stund och sedan far jag vidare till en mycket efterlängtad och saknad bv, nämnligen th. Möttes av en liten tuss vid namn Dexter redan vid dörren. Tror att de är en av de sötaste hundar jag någonsin mött, säger det med kärlek eftersom jag inte är ett big-fan av hundar.

Anyway, mös med dexter och th ett tag. Ringde sedan efter taxi och åkte hem. (mamma såklart, what else?)


Godmorgon!

Sitter just nu på lektion. Har så himla mycket att göra idag.

Fixa present-Slå in present
Hålla tal
Träffa ronja, om hon hinner
Göra NV
Köpa fika till lektion
Städa rummet


åhh, hur ska jag hinna allt detta när jag slutar sent idag?

Längtar riktigt mycket till helgen nu, är så himla taggad och det kommer bli så kuuul. Självklart lägger jag upp bilder från denna hemliga hemlighet, som utspelar sig på lördag..
Pusspuss

mosa mosa

¨

chillar i sängen och säger nu godnatt. Men först en filmajävel och sedan åtta timmars sömn. Härligt med sovmorgon, och härligt med rebeccas axel.

pusspuss


min hyllstal till min mamma!

 

Jag kunde egentligen hylla vem som helst, men valde att hylla den som kämpade med mig i magen i nio månader, nämligen min mamma Annika.

Min mamma och jag, vi har ett ganska stabilt förhållande. Fast det händer ju då och då att vi ryker ihop, men det anser jag vara mer än normalt för föräldrar och barn att göra.

Hon är min stora förebild, och har alltid varit det. För jag förstår verkligen inte hur hon orkade med mig och min syster när vi var små. Jag var barnet från helvetet, nästan i alla fall, jag klippte i sönder mitt lakan och skyllde på att en bomb exploderade, jag målade med orange nagellack på min nalle och skyllde på att nallen ätit köttfärssås, jag ritade med pennor på mina väggar, rispade in mina initialer på möbler och skyllde på min syster och att jag till och med övervägde att bli sjörövare. Vad för hemskt barn var inte jag? Men trots detta så har min mamma alltid varit väldigt förstående och alltid velat att jag ska följa mina drömmar.

Vi känner varandra så bra att hon genomskådar mig. Börjar jag fjäska och vara överdrivit trevlig brukar hon alltid fråga mig ”vad vill du ha nu?”, ibland funkar det och ibland inte. Mestadels inte.

Skulle jag beskriva min och hennes relation, så skulle det vara med ett ord, och det är underbar. Jag älskar min mamma högt upp bland molnen. När jag var liten sa jag ofta till min mamma att jag ville dö före henne, för att jag skulle bli så ledsen om hon försvann. Vem skulle då göra min frukost, vem skulle natta mig när jag skulle sova och vem skulle säga att jag inte fick titta på skräckfilmer? Jag tror inte att jag tänkte riktigt hur det hade varit för henne att förlora sin dotter i förtid, men jag tyckte att det lät väldigt bra då. Hon brukade alltid skratta åt det och försöka förklara för mig att ingen av oss skulle dö på lång tid, så det var inget jag behövde oroa mig över. Jag uppskattar hennes försök till att få mig att förstå som liten, hennes enkla förklaringar som jag inte begrep ett ord på.

Jag beundrar också henne för hennes tålamod. Så många gånger jag och min syster har bråkat, och mamma hamnat mittemellan. Jag får nästan dåligt samvete hur många hemska och elaka saker jag sagt till henne som jag verkligen inte menar. Men jag antar att det är så det är att ha ett barn i tonåren. Man uppför sig dåligt, säger förlåt och så är allt bra igen.

När hon är glad lyser hon upp ett helt rum och får alla andra att må bra. Jag tror inte att hon vet att så många egentligen ser upp till henne. Om jag skulle säga det själv så är hon en sådan mamma som alla drömmer om att ha. Egentligen hade det inte spelat någon roll vad för mamma hon varit, bara jag hade vetat att hon älskade mig så hade jag varit nöjd.

Att flytta hemifrån är nog det värsta jag kan göra, tycker i alla fall hon. Och när jag berättar om mina framtidsplaner om att flytta utomlands är det enda hon säger ”nej”. Jag antar att hon vill ha mig hemma och hon inte vill att något ont ska hända mig. Därför älskar jag min mamma, hon visar att hon älskar mig på sitt eget lilla speciella sätt.
 


Home again!

Slutade fyra idag, så var inte hemma förrän halv fem. Hade en visit av farmor här hemma. she always bring me candy! what a lady. Försöker få mig tjock ;) hon lyckas också säkerligen!

Blev precis klar med mitt tal till morgondagen och det väntar nu i skrivaren på mig. Är superduper nöjd även fast jag kastade ihop det på en halvtimme! Fick reda på att jag har sovmorgon imorgon och jag kan inte ta mig härifrån efter nio, så därför försvinner jag hem till smokey och stannar över natten.

Ingen som har tänkt på att de var längesedan vi här i tomelilla kallade flickan smokey? anyway,
Jag måste packa, fixa talhelvetet (fast så kan jag inte säga, för de är om mami) och sedan övningsköra hem till äckelpecka. Kärt namn har många namn, right?

Pusss!


ma sweety

Ganska vågat?








off to school!


Being a real man doesn't mean you sleep with 100 girls. It means you fight for one girl even when 99 others are chasing you

Time for me to say goodnight.
Har blivit klar med ett satans arbete och imorgon påbörjas nästa.

Nu är tanken att jag ska gå och lägga mig, men innan dess ville jag säga godnatt till er och be om ursäkt för att jag inte varit så aktiv på den här fronten.

Men ja, vad har hänt med mig då? tjaaaa
Jag heter fortfarande emelie, bor på samma place, ligger i samma säng, har samma kläder som jag haft i en vecka. joke.

Jag är en glad version av mig själv. Jag antar att jag är lycklig. Tror faktiskt också att det är länge sedan jag kunde säga att jag var det. Jag trodde att jag var det ett tag, men lurade prakitskt taget mig själv och ljög mig själv rakt upp i ansiktet, hur man nu kan göra det. Jag inbillade mig, kan man kanske säga istället.

Jag lovade mig själv, att när det var ett nytt år skulle det bli nya tag, men de tagen glömdes bort ganska snabbt och här är jag. Lycklig. Tror inte jag behöver alla dessa bantningskurer och sluta-äta-godis saker. Jag som inte ens äter godis, varför ska jag sluta med någonting jag inte ens börjat på? Ibland är jag som jag är, och det är inget jag ber om ursäkt för. Life is to short.



This sucks.

Är hemma idag igen, men kan förmodligen gå i skolan imorgon. Längtar nästan. Det är så himla tråkigt att inte kunna göra något.

Eller det jag har gjort dessa två dagar då jag varit hemma är att plugga. Men ändå känns det inte som om jag kommer längre. Vill verkligen att det ska bli helg igen så jag kan ta de lugnt. Är så himla mycket denna veckannnnnn.. It's killin' me.

Lägger in en låt som verkligen får mig på bra humör!


lördagens runda


Godkväll!

Har varit hemma  hela dagen. Sovit, tittat på film och bara tagit det lugnt. Har fått feber, så jag gör mitt bästa för att bli frisk.

Måste plugga nu satan.. Hade glömt en redovisning. fml.

gårdagen !













Gulligt, hihi


Godmorgon

Jag är så himla trött idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen, trots att jag sov någon timme i soffan innan.

Historiearbetet då? Antar att jag får börja med det nu. Det är så hemskt att sova på dagen, i alla fall idag, då jag hade jättemycket att göra. Får nog sluta upp med dehär att somna närsomhelst.

slänger in en bild från igår också. :)



Liiaar

Ljög faktiskt i förra inlägget. För bara någon minut senare, så kom jakob hit. Tittade på Tv, somnade i soffan och så liknande. Vid fyra kastade jag ut honom, för att gå och lägga mig i sängen. Känner mig som en otroligt bra vän, hihi. Nej men båda var så otroligt trötta, så det var lika bra att traska till sängen.

Idag har jag inga planer, vet inte om jag ska in till tomelilla, eller om jag ska med mamma och pappa till deras vänner och äta pizza. Ganska kluven. Så jag får se vad som händer. Kanske blir soffliggare hela dagen, vem vet?

Nu ska jag äta lite, det förtjänar jag efter en timmes gång i det fina vädret! :)
Puss


goodnight sweetheart, well it's time to go



Drar mig mot sängen. Trött tjej, som ni ser. Haft en otroligt rolig kväll hos Julius med fina vänner. Nykter, pigg och glad beskriver nog min kväll :)

Sov gott mina vänner. Imorgon är det lördag, då nya äventyr skapas. (eller?)


Godkväll fredag!

Kebab är på schemat och det gör också historiearbetet. Känner mig allmänt stressad om jag ska hinna äta kebaben, göra arbetet och sedan till och med åka hemmifrån, till byn gud glömde, för att träffa mina vänner medan jag kan.

Min dag idag har varit underbar. Hoppas att er var det också! Har varit bättre stämning i klassen idag, än vad det varit på länge. Och mitt i all röra har jag ätit thaimat idag. Kommer rulla fram, trots att mitt nyårslöfte var att sluta äta konstig mat som gör en fet och äcklig och hemsk.

Är också otroligt glad av alla fina kommentarer jag och Adrian fått på vår cover. Det hela började med att Patricia, (aka Linssa), lade ut en status på facebook, "om 75 gillar så sjunger Emelie Someone like you". Trots min skygghet, när det gäller min sång, kunde jag inte göra mer än vad jag blev tillsagt och spelade in den jädrans låten, med Adrian på gitarr. Jag kan aldrig bli nöjd överhuvudtaget. Jag hittar alltid fel som tex, jag ser tjock ut, jag ser sunken ut, att jag inte gillar vinkeln där jag blir filmad. Saker som det. Men egentligen vad gör det? Jag får väl se tjockis ut och hålla käften. tror med egna ord att jag har för höga krav på mig själv, vilket inte låter helt orealistiskt. Men som sagt, jag tackar för alla fina ord och hoppas ni alla får en bra fredag! :) Lägger dessutom in videon här, för er som inte hört. Och ni som inte vill höra eller se kan ju bara ignorera den ;)

Puss





Feel free to live, while you can


Good life

Sitter här på graf-lektionen och har rast, men jag vill bara hem. Hoppas bara jag kan ta mig igenom dagen, för detta ser inte ljust ut. Men jag är glad över att jag slutar extra tidigt idag för att sluta extra sen nästa torsdag.

Roar mig med happy wheels ett tag framöver, så jag får upp humöret lite. Puss :)

http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php


An old must





Var tvungen, för ett tag sedan, att klicka hem dessa. Har velat ha dem jättelänge men sedan inte fått tummen ur röven. Bra vad då att dem reade dem precis när jag skulle beställa. Happy girl? Yeees. Men egentligen är de inte några wow-skor, utan mer till sommarfester och allmänt mys. Good right?


What doesn't kill you make you stronger



Ena dagen är det minusgrader och andra plus. Det verkar som om vi bara får halv-dana årstider numera. Förra året hade vi snö enda in på våren, jag vill verkligen inte ha det så igen. Att gå omkring i varm utrustning, är inte riktigt en förteelse i min krydda. Finns ju alternativet att frysa, men jag vill inte bli sjuk pga av skolverkets nya regler. Finns det ingen ändamålsenlig själ som kan modifiera vädret till den varmaste årstiden med frodig grönska?

Med detta säger jag förväl för dagen. Anser att det är dags för mig att få lite sömn, trots att jag är piggast i staden.

puss



Lagom gott



.. Att komma hem till detta. Vet inte hur jag ska kunna förklara min kärlek till sallad. Den är min bästavän. I vått och torrt. I hemskt och i underbart. Synd bara att man måste äta upp den...


filminspelning pågår. pinsamt, nervös, hemskt. wish me good luck


Godkväll

Sitter hemma hos Linssa och chillar järnet. Vet inte vad vi ska göra dock, men antar att vi bara kommer att hänga och kanske till och med spela in den jävla videon. Pusspuss hehe

Godkväll

Sitter hemma hos Linssa och chillar järnet. Vet inte vad vi ska göra dock, men antar att vi bara kommer att hänga och kanske till och med spela in den jävla videon. Pusspuss hehe

cute, huh?



Det är ganska sjukt att jag, redan på den tiden, färgade mitt hår. Eller "tonade" det. Men samtidigt var jag lite mer våglig då. Nu vågar jag bara gå från brunt till blont och inget där emellan. När jag var liten, eller ända upp till sexan, hade jag redan provat på alla färger. Svart, brunt, orange, rött, lila, blont och allt vad färgkartan kan visa.

Med detta säger jag godnatt och sov gott.
Hoppas ni alla haft en underbar dag! :)


I'm so, so sorry

Bad update. Know why?
När jag kom hem efter skolan, hade jag en inställning att göra mina läxor. Har ett stort arbete som snart ska vara inlämnat, dels ett tal jag inte börjat skriva på som snart ska talas. Men jag somnar istället och vaknar nu. Jag brukar då aldrig somna efter skolan, såvidare jag inte är jättetrött. Så jag vet inte vad det är med mig idag. Bara det inte är någon sjuka som spökar. Jag har fått ganska nog av sånt ;)


"Höst", pic by me


Nya i samlingen



Mamma ägde ut mig totalt innan idag, och sa att jag inte fått några skor. Att hon till och med kanske glömde att beställa dem.

När jag väl fick syn på lådan var det som att ge godis till ett litet barn.


Gosh, what I love you


Things fall apart, so other things can fall together.



Mot skolan efter två veckors underbart, skönt och regnigt lov. Det har varit så mycket jag skulle hunnit med, men istället prioriterat fel på grund av tröttheten som uppstår när man vänt på dygnet totalt. Jag tackar gud för att allt är normalt igen och jag längtar tills man börjar komma in i dem gamla rutinerna. It's so cool, u know. När man vaknar och redan har allt planerat. Vad ska man göra när man kommit hem, när ska man sova, äta osv. Kanske bara är jag som är så allmänt knäpp. Men utan rutiner så fungerar inte jag riktigt som jag ska.

That's all. Have a great day!
:)


There is so much more things that I can do, than sittin' here and cryin' over you


Godnatt

Tänkte samla en del krafter till att gå upp imorgon genom att lägga mig nu. Är vrålhungrig men håller mig till frukosten imorgon, om den hinns med. Fastän det är det viktigaste målet på dagen, så slarvar man. Och när man slarvar med frullen är det lättare att gå upp i vikt och jag orkar inte förklara varför.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med min hårfärg. Trivs bra i det, men ser mognare ut i mörkare hår måste jag själv säga. Min hårfärg säger inte ett skit om mig egentligen. Men ändå är folk så omogna och elaka och drar alla över en kam. Och jag är ju faktiskt en av dem som hamnade där över den kammen. Även om det mesta bara är blondin-jokes, så är det inget jag vill bli igenkänd som, En korkad blondin? come on..

Jag är faktiskt den enda människan jag känner som har svar på det mesta (förutom henrik). Vad det än gäller. Om det så är atomer till datorer eller hur man planterar en blomjävel, så vet jag det. Jag har bra betyg, det har jag alltid haft. Jag glider genom skolan, i do. Jag lägger inte ned så mycket energi på arbeten, prov eller uppgifter. Utan allt kommer av sig själv och sedan står jag där med ett skitbra betyg. Jag tycker faktiskt synd om dem som har svårt för att lära och få in det i huvudet. Det känns som att jag kastar bort min skoltid genom att glida, när de kanske sitter där och pluggar ända in på natten och fortfarande inte kan någonting ändå.

Och jag har faktiskt ingen aning varför jag drar in massa olika engelska ord när jag skriver, eller pratar för den delen. Men det känns som det blir mer kraft och som att fler lyssnar eller läser och verkligen förstår.

Att brusa upp över hemska blondin-skämt tyker jag själv är ganska idiotiskt. Men när någon kallar mig något jag verkligen inte är, så kan jag inte hjälpa det. Det tar ganska hårt. Jag vet ju själv att jag absolut inte är korkad, och jag vill inte att någon ska få bilden av att jag är det heller. Inte för att jag bryr mig om vad andra tycker, utan det handlar ju mer om mig själv. vad jag mår bra av.


Chillat järnet

Har jag gjort idag, med jensen. Några skräckfilmer har det blivit. Samt en hel del tacos.

Jakob var en sväng här också. Så fastän det inte hänt så mycket idag så har det ändå hänt en hel del!


lovely


I just wanna fly away, far away


Tired as hell

Vilken dag. Skogsäventyr och soffhäng, with a lot of friends.

Nu är jag dödstrött, längar efter sömn, säng och säng.
natti

Gammal goding!


Start of the day

Börjar dagen med en kopp kaffe. Idag har jag planerat en hemmadag, då vi har gäster och det verkar bjudas på jättegod mat. Men en runda till Ronja ska jag också hinna med senare, ikväll!
Just nu trängs jag i soffan med tereses dumma pojkvän och ser på när de spelar Wii. Egentligen är Wii extremt bra träning, man tänker bara inte på det.





Fika med Tua!


Godmorgon!

Gick upp för ett tag sedan och fastnade vid tv:n, fastän jag borde duscha och göra mig helt klar för att åka iväg. hihi
Har dessutom pregat i mig en rejäl frukost, så nu är jag mer än propmätt! :) Vädret är heller inte det bästa. Att jag ens ska våga mig ut i det, kommer bli ett mirakakulöst ögonblick.  Men vad gör man inte för Tua?

Nu måste jag vidare för att hinna med bussen. Jag vill inte att den kör förbi mig!

Hoppas alla får en underbar torsdag! Pusspuss


never trust something that bleeds for 5 days and doesn't die


It is what it is !

Hoppar vidare ner i sängen. Känns ganska skönt att sova hemma för en gångs skull!
Ikväll har jag bara tagit det lugnt hos jensen, tv tittande och mys. Men nu får jag tacka för mig. Imorgon har jag inget planerat förrutom om jag skulle in till Ystad en sväng. Så jag antar att jag sova ut. I alla fall ett tag! :)

Puss och godnatt mina vänner!

avslutar med världens sötaste filmklipp ever!





Gårdagens festligheter!

Födelsedagsgrisen!












Off to Jensen


Bilder från nyår.

Tog tummen ur röven och hämtade hem kameran. Dags för lite bilder va!















Drar vidare på fest i skurup!



Hoppas på en underbar kväll! :)

söta tjejer



Bilden tagen på nyår, den enda bild jag har i min ägo. Eftersom min kamera är glömd i tomelilla och jag inte haft ork och tid till att hämta den. Antar att det blir inom de närmsta dagarna! :)

Imorgon ska jag på sjuttonårsfest, utan någon tanke på vad jag kan ha på mig. Casual, formal? hm, hard choise. Hoppas dock på att mina skor kommer imorgon, så jag kan inviga dem.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus