Godkväll fredag!

Kebab är på schemat och det gör också historiearbetet. Känner mig allmänt stressad om jag ska hinna äta kebaben, göra arbetet och sedan till och med åka hemmifrån, till byn gud glömde, för att träffa mina vänner medan jag kan.

Min dag idag har varit underbar. Hoppas att er var det också! Har varit bättre stämning i klassen idag, än vad det varit på länge. Och mitt i all röra har jag ätit thaimat idag. Kommer rulla fram, trots att mitt nyårslöfte var att sluta äta konstig mat som gör en fet och äcklig och hemsk.

Är också otroligt glad av alla fina kommentarer jag och Adrian fått på vår cover. Det hela började med att Patricia, (aka Linssa), lade ut en status på facebook, "om 75 gillar så sjunger Emelie Someone like you". Trots min skygghet, när det gäller min sång, kunde jag inte göra mer än vad jag blev tillsagt och spelade in den jädrans låten, med Adrian på gitarr. Jag kan aldrig bli nöjd överhuvudtaget. Jag hittar alltid fel som tex, jag ser tjock ut, jag ser sunken ut, att jag inte gillar vinkeln där jag blir filmad. Saker som det. Men egentligen vad gör det? Jag får väl se tjockis ut och hålla käften. tror med egna ord att jag har för höga krav på mig själv, vilket inte låter helt orealistiskt. Men som sagt, jag tackar för alla fina ord och hoppas ni alla får en bra fredag! :) Lägger dessutom in videon här, för er som inte hört. Och ni som inte vill höra eller se kan ju bara ignorera den ;)

Puss





Kommentarer
Postat av: elleeeee

emelieeeee, varför visste inte jag att du hade en sån underbar sångröst? SUPERBRA! puss :*

2012-01-16 @ 21:19:14









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus