Nu är vi hos Martin. Hoppas på en toppen k...

100media_imag002 (MMS)

Nu är vi hos Martin. Hoppas på en toppen kväll. Har ju trots allt några av mina bästa vänner och min pojkvän här :-*


Bjuder på en smaskig låt

Nu är det bara en timme kvar, sedan är jag ute ur detta huset för kvällen.
Bjuder på en smaskig låt, dock lite gammal men helt underbar.

Flux Pavilion – I Can't Stop

Kvällens sminkning





kollakolla, jag har icke grönt hår och jag har redan sminkat mig och madde har inte ens duschat. vad är det för kvinna? jag ska bara platta håret, sen är jag klar för att åka iväg!

Henrik kom för en stund sedan och vi sitter och lyssnar på Radio active eftersom emma tipsade om att det var en snubbe på vårt plan som skulle nyårsprata i år. hehe

Puss så länge! :D eller?

Ligger i sängen med madde och tittar på sc...

Ligger i sängen med madde och tittar på scary movie 3. Känns som det är dags att få lite sömn. Ögonlocken är rätt tunga. Imorgon kommer Henrik hit och då jävlar ska vi festa till det hehe. Kvällen spenderas hos Martin med underbara vänner, galet! Men ja, sov gott små vänner :-) vi hörs av imorgon


Godkväll!

Sitter och väntar på att Maddefjant ska komma hit. Ikväll befinner vi oss himmavi. Film och hårfärgning står på schemat och mycket sömn så vi orkar med morgonkvällen! Vet dock inte riktigt hur vi tar oss hem imorgon, men det löser sig. Det gör det alltid! :)

Det är någon i närheten av vårat hus som fuskar. De smäller redan raketer och smällare, och har gjort det i flera dagar nu. Fy på er!

Har jag visat vad jag fått i julklapp? eller nej, men då får det vara en hemlis :) Slänger i alla fall in bilder på tjejkvällen hos Johanna! :)








skorna



399 på skopunkten, som hittat!

Hej tussar små!

Just nu är det storstädning i familjen Håkanssons hus. Dammsugarn ligger framme och väntar på att jag ska ta ett tag i mitt rum.

Fredrik åkte nyss hem och sedan dess har jag bara städat. Eller han åkte för en och en halvtimme sedan och jag saknar honom redan.

Jag fick min nyårsoutfit helt klar igår! Hittade ett par skor, som jag var tvungen till att köpa, och örhängen från Indiska!

Visar bilder senare när jag är klar med städningen! :)

tipsar om en bra låt!

T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera

Sitter i soffan med Fredrik Emma och Johan...

Sitter i soffan med Fredrik Emma och Johan och tittar på Orphan. Vi har inte kommit till den läskiga delen än, men jag väntar spänt. Emmas kommentar om tjejen i filmen "självklart att hon ska heta något äckligt" esther var namnet. Wow Hehe


Sitter i bilen påväg till nova lund och ha...

Sitter i bilen påväg till nova lund och har precis varit en runda inne på IKEA och jysk. Hittad inget som föll mig i smaken förutom vanilj doftande ljus. Som sagt, sitter i bilen och dunkar sönder basen med "Who's that chick" och väntar på älv få stiga ut ur bilen och börja shoppingen på riktigt! Jeans, skor och armband står på min lista. Hoppas ni alla får en bra dag, såhär 2 dagar kvar till nyår! :*


I'm off

Tjofaddefittan, nu drar jag! Magen längtar efter tacos och jag längtar efter sällskapet! Hoppas ni alla får en fin kväll. För det ska minnsan jag ha, och se till att jag ska ha. Pusspuss

Tjejkväll på schemat

Håller på att fixa mig i röran på rummet. Bestämde mig för att möblera om rummet och har precis utfört handlingen. Bild kommer när det är klart. Eller gör det? Det kan man aldrig riktigt veta!

Ikväll ska jag till Johanna på återträff med 9m gänget. Eller en del av det iaf. För vissa är sjuka andra upptagna, ni vet det vanliga ;) Man hittar aldrig en dag eller tid då det passar alla. Tur jag inte fått någon sjuka än. Kommer väl antagligen få det snart eftersom jag umgåtts med Julie, som för tillfälligt är sjuk.

Men iaf, måste nog snabba mig att göra klart rummet, om jag ska hinna göra mig själv klar också!
puss så länge!



tried something different







Är det bara jag som fallit för lite grönare ögonskuggor? Mossgrönt, helst! Att blanda det med svart är bara så otroligt snyggt. Och man ska inte prata om vitt! Perfekt till Nyår och ett rött läppstift. Kommer passa mig och min klänning jättebra!

Och ja, jag vet. Jag måste plocka mina ögonbryn. Men det får bli en annan vacker dag!

julekulor






Godmorgon!

Har precis fått underfund med hur mobilbloggande fungerar.

Är fortfarande hos julia. Har klämt i mig en billys pan pizza och druckit cola.
Gårkvällen var galen, med fia med hutt och ett annat wierd spel. Men kul var det! :)

Nu sitter vi i soffan och väntar på att tiden ska rinna iväg, eller?
Tv:n står på svt2, diskussion om demokrati och diktatur. Intressant? nej.

Nu ska vi kolla på film. Puss så länge! :)

SMS-inlägg

100media_imag001 (MMS)


LOL

LOL


godafton!

Sitter nu hos Juliababe med Fredrik och Martin. Vi får se hur kvällen slutar. Bra hoppas jag! :)
hehe, jag hoppas att er jul varit bra! för min har verkligen det!

Jag är så glad över alla saker jag fått och hoppas alla är lika glada över saker som alla fått av mig.
Hihi

Men vi hörs senare ikväll. antar jag. eller?
min uppdatering har varit någon nära botten, och jag ska försöka bättra mig, så det blir antagligen ett inlägg lite senare. Puss! :)

God eftermiddag!

Just nu gör jag vad de allra flesta i Sverige gör, tittar på Kalle anka. Jag har gjort det varje år, sedan jag var liten.

Jag ska snart göra mig i ordning för att åka till mina kusiner, om vi ens kommer iväg. De skulle sluta ploga på vår väg nu. Great! Mamma är så otroligt negativ och vill stanna hemma. haha in my ass. jag tänker inte vara hemma på julafton och fira den i ensamhet. lol!


Godmorgon såhär på julafton

Jag hoppas att vädret lugnar sig lite. Just nu är det snökaoz, som igår. Smhi sa att det ska vara såhär i tre dagar. Vad har vi gjort för att förtjäna detta? :( Men man kan se det på den ljusa sidan, eller finns det någon egentligen?

Trots snön legat i snart två veckor har inte jag varit ute och gjort snöänglar ens, hehe. Men slängt mig i snön har jag gjort, i bara mjukis brallor och yttertröja. Kallt var det och blött blev det!

Vad ska jag ha på mig ikväll ? Dagens i-landsproblem ( om man bortser ovetandet om vädrets vindar och flingor )



vinterland

God jul och godnatt!

Blev besviken för att vi inte kom någonstans idag. Men tur var det! Mellan Simrishamn och Tomelilla var det runt 500 bilar och plogar som var fast i snön. Hehe, och tur att vi inte var en av dem!

Nu ska snart jag och fredrik sova. Jag är extremt trött efter att ha varit uppe sedan sex imorse. På tal om annat, jag visse inte att mamma och pappa skulle jobba idag, så när jag gick ned och tittade, så var inga bilar där. Så jag trodde att de hade blivit stulna. Och mamma svarade inte på mobilen. Satan vad rädd jag var! Jag hade nästan kunnat kissa på mig!

Men ja, en timme kvar till julafton. Dags att säga god jul och gott nytt år då?
Eller? nej, jag är udda och skiter i de. Fast lite Svensson får jag dock vara. Ni får nöja er med bara god jul! :)


Några bilder från igår












Min fina tise



Är det bara jag som tycker kattögon är otroligt läskiga? Ormögon också. Godmorgon på er förresten! Nu ska jag ta en snabb dusch så jag slipper fightas om duschen och om att jag inte håller toaletten ledig. Ikväll får jag min mobil, wow, och lide julamaud. Jag längtar nästan, till maten då. INTE min mobil. Tänk på barnen i afrika, de har inga mobiler. Jag kanske borde ge min gamla till välgörenhet. Ja, det hade varit något!

Godnatt sov gott

Jag är riktigt trött efter en hel dags slöande. Imorgon ska jag upp tidigt, fixa de sista julklapparna och sedan är jag minsann klar att åka till min mormor och morfar. Hur blir vädret imorgon? ingen som vet. Snöstorm ska det bli nu i natt i alla fall. Vi får helt enkelt se! Och nu ska jag sova! :D


Bild från tidigare idag


Mina tidiga julklappar, hehe

Fick en ring och ett nagelack av Ninis, hihi
och Julia droppade precis av sina klappar till mig. Två par örhängen och två armband.
Jag är så otroligt glad över allt jag fått idag, såhär två dagar innan julafton!


snöträd




Godmorgon!

Ligger i sängen igen, fast jag har massa saker att göra innan Nina kommer.

Vaknade redan vid halv sju, jag iaf, Fredrik sussade vidare. Han har precis åkt btw.
Lite skönt att ha en egen säng för sig själv hehe, eller?

 Måste berätta om gårkvällen, som blev katastrof i slut ändan. Det började med att vi skulle gå och lägga oss och titta på någon film så vi satte igång att förbereda med lite popcorn och chips. Det slutade med att halva skålen chips åkte ner i mitt täcke. Så fick vi rysta det och städa undan. Sedan gick vi och la oss igen. Då fredrik råkar dra lite i täcket för mycket, så att vänstra kanten dras över mitt nattuksbord, där chipsen stod, och skålen åkte ner på golvet. Det blev inga chips för oss igår. Kanske bara bra ändå ;)

Men i alla fall, Nina kommer vid halv ett, ett och då ska jag ha städat mitt rum, ta bort snön från häcken, fotat lite och städa allmänt i hela huset.

Så det är kanske dags att runda av inlägget och säga
bye for now! :)


Äntligen jullov!

Som jag har längtat! Och detta lovet ska jag faktiskt försöka ta det lugnt och bara vara. Ska bli skönt med två veckor utan läxor!

Just nu sitter jag med Fredrik där uppe och tittar på tv. Fast jag sitter ju här, men han sitter och tittar. hehe
Det är faktiskt Jurassic Park på TV4 film. Jag har aldrig i hela mitt liv sett den. Var nära några gånger, men mamma stängde alltid av. Jag var då 6 år gammal och kunde inte skilja på filmer och verklighet. Men nu är jag 16 och hinner inte se filmen eftersom jag och min syster har lite fuffens på G. mer säger jag inte! hehe


Hej och godnatt

Den dåliga uppdateringen beror på att jag inte haft någon dator till hands.
Jag ligger nu i sängen, slut efter en hel dags stressande hit och dit.
Hopplöst avslut på dagen, konsert i sjöbo. Ingen höjdare precis. Falsksjungande och trummor i otakt. Ibland hatar jag att jag har bra öron för musik. Jag njuter aldrig, utan hittar bara fel. Typiskt mig

Nu tänkte jag rusa upp ur sängen, slå in lite julklappar sedan välkommna min pojkvän till byggnaden.
Vi fightades för ett tag sedan, så vet inte riktigt hur stämningen är. hehe
mitt fel, as usual. eller ?
ingen vet.

Godnatt söndag









Det började i alla fall normalt.

Detta är vad som händer med mig när jag börjar tycka det är tråkigt att ta bilder på mig själv. Och idag inträffade det redan efter tredje bilden.

Men nu ska jag faktiskt mysa med min kudde och en bra film. Mest för att somna till något.
Hoppas ni haft en fin söndag! Det har jag ! :D

Ystad

Drar till Ystad för att köpa ny mobil, tihi!

vitsöndag

Känns skönt att veta att det är skola imorgon, för det är bara två dagar kvar nu!

Idag ska jag bara ta det lugnt och tänkte nörda mig med sims. Var ett tag sedan jag spelade, sådär i förrgår ;) hehe

Visst har det kommit jätte mycket snö inatt? När emma skulle hem, vid elva, snöade det jätte mycket och jag var orolig att hon inte kom hem. Men som tur var så gjorde hon det! :)

Nu ska jag som sagt spela lid sims. Vi hörs senare! :)

Och grattis till alla själar som fyller år idag! :D



Snart sätter jag igång med mitt projekt "bli-blond-igen-men-icke-fjortis-blond". Men jag funderar på om jag verkligen vill bli blond? Egentligen trivs jag i mörkt hår, men jag tror inte att jag passar lika bra i mörkt som ljust.


kan man bry sig mindre?

dålig stil

home sweet home

Hemma från en heldag i utkanten av malmö.
trött i benen och oerhört förkyld.
Emma kommer snart hit och myser med mig. hoppas jag. h3h3

Är ofixad och känner mig snurrig av julkänslan.
Hoppas vi snart bakar lite lussebullar, känner suget redan nu!

Off I go

Tjofadderittanfittan, eller vad var det Mats egentligen sa?
Lyssna på inspelningen nedan.



Fast kanske inte?
hehe, lurifax

Drar faktiskt ut i snökaoset nu.
Nästa stopp är hos Fredrik där jag ska spendera natten.
Imorgon bitti drar jag till Ikea och inhandlar saker till vardagsrummet, som nu är helt klart! :)

Puss och hej,
leverpastej?

jag gav upp för länge sedan




vad hände?
vissa saker måste man kanske bara släppa taget om?


fontän

Till min besvikelse blev det inte chicken nuggets idag, utan kyckling wook. Slutar snart och jag hoppas att jag kan ta mig till min pojkvän ikväll. Vädret är ju inte det bästa.

Sitter just nu i datasalen och väntar på att vi ska fika. tihi Cecilia har köpt figa till oss små hopplösa barn! Fast vi kanske inte är så hopplösa ändå, annars hade hon inte köpt fika? eller?

Slänger in en bild på mig och essie från unga dagar.
Gud vad jag saknar tiden när man var liten.


Tagen från Esmeraldas fb.

sugen på mat

och vet ni vad det är för mat i skolan idag? ;)
Chicken nuggets. Tror inte min dag kan bli bättre om man bortser från min förkyldning! :D Idag är det som vanligt en kort dag, och dessutom den sista fredagen som vi går i skolan! :D

vi hörs sen!
puss

Högst på min önskelista



H&M har fått in fler par nu och vad glad jag är! :D Om någon inte vet vad de ska köpa till mig i julklapp, köp då dem här! :D 150 kr !

Godkväll!

Sitter och håller på med läxan. Verkligen dagens höjdpunkt. eller vad säger ni?
Ångrar att jag gick till skolan idag, mår verkligen jätte dåligt nu och är helt slut. Imorgon ska jag till Malmö och handla klart mina julklappar. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre då. Annars får jag bli kvar i sängen hela dagen och det är inte roligt alls. Jag hatar att vara hemma från skolan, för man har inget att hitta på här hemma ändå.

Vi hörs imorgon! :)
Puss



jag och min pojkvän :*

sjuk

Hatar att må såhär. Är extremt förkyld och hostar som en galning.
Kan trösta mig med att det snart är helg, och julafton nästa vecka.
:D


Godmorgon! :)

Kan inte mer än säga att mitt internet inte fungerar där hemma. och kommer inte göra det på tio dagar till. wow, jag är så glad!

Idag har jag bara 2 lektioner, sedan ska jag minsann hem och skriva på läsloggen som ska vara inne imorgon.
fast hur ska det gå till om jag inte har internet? 

öl

Godmorgon!

Hoppas alla små liv har sovit gott. Eller va?
Sitter i datasalen och har matte. Tänkte gå ner och köpa en frullebulle när vi har rast. Vilket jag hoppas vi har snart, eftersom min mage låter som en hel festival.

Idag är det en lång dag. Till fyra.
Tjosan i trosan nu ska jag fortsätta men matten.
vad gör jag egentligen?
ingenting

Boktips

Min pojkvän har precis farit hem. Jag ligger i soffan och försöker pussla ihop en läslogg som ska vara inne på fredag. Jag har läst boken "Bakom stängda dörrar", någon annan som läst den? annars, gör det!

Det handlar om en flicka, i 14 års åldern, som blir sexuellt utnyttjad av sin pappa. Hon föder två av hans barn, båda blir dock utvecklingsstörda eftersom det är inavel. Det är en riktigt hemsk bok. Och jag läste ut den på en dag, eftersom man blev så tagen. Hur kan samhället seriöst missat detta?


Tisdag

Ännu en dag i skolan. Kan ta och berätta att jag verkligen tvekade om jag skulle gå hit eller inte. Men nu är jag i alla fall här och väntar på att vi ska redovisa.

Idag tror jag att jag stannar i Ystad och köper klart alla små julklappar. tihi! :)
Visst vill man ha hårda paket, och inte mjuka? Så därför har jag bara handlat hårda paket, än så länge.
funderar på vad jag ska köpa till min moster, och min mormor och morfar? Det återstår och se, men jag hoppas jag får en snilleblixt snart. Jag inväntar den.

Nu ska jag logga ut, eller ska jag ;)?
vet man aldrig!


Just nu..



Med pojkvän! myspys till film. Det kallar jag en redig måndagskväll! :D

Bilder från dop

Tjabba. Lägger upp lite random bilder av placet där vi spenderade vår gårkväll! :)



Godmorgon! :)

Var verkligen en galen natt inatt. Massa olika drömmar hit och dit. Har knappt sovit något alls! Om 25 minuter så borde jag vara ute ur huset och gå till bussen, eftersom att de har tagit bort min hållplats, måste jag vandra någon kilometer till nästa. Och i detta vädret kan man ju inte cykla eftersom det är 11 minus? eller?

Måste snabba mig, sitter fortfarande i det jag sov i.
Ha en bra dag alla! :D


Säg hej till min julklapp


Hoppas verkligen på att denna ligger i mina händer den 24 december. Den är min stora kärlek, dirkekt efter fredrik då. Endast 4000. Dock lite "out of my budget", därför önskar jag mig den i julklapp. Vilket fick mig att tänka på att jag aldrig betalat för mina tekniskaprylar? är jag bortskämd? Eller är det så samhället ser ut idag?

  -----> 

Big change, huh?

Godhelg



Wow vad helgen varit händelserik, kanske inte igår, men i fredags och idag. Jag tycker det är otroligt skönt att hålla igång hela tiden, inte sitta still och ruttna. Jag undrar om man skulle gå och sova lite? Men jag är så otroligt frustrerad över hur jag ska ta mig in till tomelilla. Men egentligen vet jag hur, det är bara min hjärna som klöddar till det. som vanligt, eller? va?

NU tänkte jag däremot titta på de jäkla avsnitten som jag sa att jag skulle titta på. Det blev aldrig riktigt av! :(


Robins dagen, dvs torsdagen den 9:onde december

Dagen började med en tågfärd till Malmö.





Sen bowling på Big Bowl





Shoppingtur i Malmöstad





Mellan dehär två bilderna var vi och tittade på robins, man fick inte fota eller något. så blev inget därifrån. Men från resten av dagen blev det ju!







Dagen avslutades dock med en tågresa hem vid tio. Låg i sängen och nannade vid tolv. Vi behöver inte ens nämna min trötthet som uppstod under fredagens förmiddag! :)

Henrik leker tuff


Söndagsmys och mina sovmorgnar är förstörda.

Har egentligen artikel om mobbning att skriva idag. Men vet ni, den får vänta till imorgon!
Eftersom jag måste ta åtta bussen in till ystad och fast jag börjar elva.

Idag har jag varit på dop. Fredriks kusin. God mat och underbart sällskap! :)
Drog hem här, jag och fredrik, pizza avslutade vår kväll och ett avsnitt av 2 ½ men. Han har precis färdats vidare på nya äventyr och jag tänkte natta mig med lite gossipgirl och desperate housewives avsnitt.

Och på tal om annat så kommer det upp bilder från Robins snart! :D


Kvällens filmer

The Sorcerers Apprentice och Down to earth. skit coolt.
eller va?













Lördag, sjuka lördag

Min dag har bestått av en kvarts pepparkaksbak, sedan två timmars sömn och nu sitter jag här.
övergiven i ett tomt hus, mår skit och väntar på bättre tider.
Planerna för ikväll spolades ganska snabbt med mitt mående, sedan med skjuts.
Så nu sitter jag i ett tomt hus, besviken på att människor kan vara så otrevliga.
Nej, nu ska jag inte sitta här och sura.

bild på mig och julia från igår. snodd av julia också, dessutom!



lol, eller? va?

Sitter hos mig med madde nu. Ska fixa oss inför kvällens roligheter hemma hos martin.
Mitt stora problem idag, varfan är mina kläder?

Allt ligger tydligen i tvätten, så vad ska jag ha på mig?
tror jag går naken. eller vad tycker ni?


Hej små barn!

Gårdagen var helt ut sagt toppen! :)
Bilder kommer definitivt senare idag, eftersom jag är i skolan.

Har naturkunskap just nu och som jag skrattat idag. Lektionen var helt ... wierd?
Nu ska jag fortsätta att hjälpa de andra hjälplösa barnen.

pusss

Godkväll!

Håller på med tyskan, som jag verkligen måste göra klart ikväll.
Eftersom jag inte kan plugga imorgon då vi ska till malmö med klassen. Först och bowla och sedan titta på Robins. Markoolio är gäst, mer vet jag inte. Men kul kommer det att bli! :)








dag 7 - min bästa vän♥



Jag har många nära vänner, men en person som ligger gott om mitt hjärta är min bästa vän Emma Lundborg. Hon har alltid funnits för mig, eller hon finns fortfarande för mig. Hon hjälper alltid mig i svåra situationer, när jag mår dåligt och när jag bara vill vara. Ibland är hon själv onärvarandre, och då försöker jag hjälpa henne på rätta spår igen. Men jag antar att det är vad vänskap är. Att man tar hand om varandra, ser till så man har det bra.

De fyra år som jag kännt emma, har varit de bästa i mitt liv. Inte bara för att jag inte kommer ihåg vad som hänt innan dehär fyra åren, utan för att jag vekligen menar det. Innan vi träffades var jag ofta deprimerad och nere. Jag hatade världen. Men när jag träffade henne så vändes allt. Det kan jag inte ljuga om.

Just nu står vi på stadiga ben. Vi har haft våra nedförsbackar och uppförsbackar. Men just nu känns det som vi står stilla på den plats vi stod på från början. Jag vet var jag har henne, och hon vet var hon har mig. Hade jag inte träffat emma den dagen, då vi satt på mitt köksgolv och spelade kort, så vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Ni vet när allt känns mörkt och man behöver sitt ljus. Emma var mitt ljus, det är hon än idag. 


Long time ago



undra vad jag gör där?
jag har börjat fundera på hur mycket man egentligen förändras från barnsben till nuläget.
tänk alla ändringar man gör på sig själv, tänk så många gånger man säger att man inte duger.
Hur gjorde man när man var liten? Jag sket i vad jag hade på mig och sminkade inte mig. Jag kunde inte ha jeans på mig, för jag tyckte det var obekvämt. Första jeansen jag någonsin hade på mig var i ettan eller tvåan. Men jag ansåg inte att det var riktiga jeans för de var gula. (gula jeans, what?) Men blåa jeans, ansåg jag vara riktiga jeans, och de bar jag inte förrän i trean. Än tycker jag inte om att bära jeans, jag känner mig så instängd. Haha? hade jag fått bestämma hade jag gått i leggings året om! utan att visa röven och ha korta tröjor på mig förstås. Jag är inte någon äcklig fjortis. än så länge?

allt är yogans fel.

varför är jag så trött?
varför orkar jag inte göra läxorna?
varför mår jag inte bra?
varför är jag totalt nere?
varför hatar jag allt som jag egentligen gillar?
varför ?

jo, det är yogans fel.
Madeleine och jag kom fram till att allt var yogans fel,
den sög ut all vår livslust.
hm


hopplöst

-

har ni märkt en sak?

Jag sket totalt i att skriva massa minnen och sanningar om mig själv. Jag har dels inte tid till det och det var inte alls roligt att sitta och skriva om. därför kommer jag göra som alla fjortisar, med dag 7 osv. Och själva listan snor jag från paow.

Har lektion i tre timmar nu, och väntar på att det ska bli rast så jag kan gå ner och köpa en bulle! :D
GOTT!


In school

Sitter och gör absolut ingenting.
slutar om en timme och då ska jag plugga tyska för fullt! Har bara tre dagar på mig att få in allt i mitt lilla huvud.
känns jätte bra!

haj. och. ivaj.

säger godnatt!:)

Ett perfekt slut på helgen - mys med film och pojkvän!
sov gott ! :D


Lördagens festligheter
















If I die young bury me in satin, Lay me down on a bed of roses



5 december

Kom hem för en stund sedan från fredrik. Idag har vi bara myst och gjort ingenting.
som en vanlig söndag.
Mina planer för dagen dissades ganska tidigt pga vädret. Ibland är det bara hemskt att bo på landet.
bilderna från igår kommer under dagen. men bilderna från farmor kommer nu! :)






släktlördag!

Vaknade med madde vid min sida, konstigt att hon inte snarkade. tihi

Har precis kommit hem från farmor och nu ska jag göra mig klar för fredriks mammas kusins födelsedags fest.
Hoppas ni får en fin lördagskväll! :)

Pizza på menyn!

Klockan sex ska jag och madde dyka upp i tomelilla för att äta pizza med fredrik och martin. Sedan dra vidare hem till fredrik.

Blev faktiskt rätt mycket kaosväder idag. Vi fastnade med bussen, i tio minuter, när vi skulle hem. Hörde om de som satt fast i en buss i tre timmar för någon dag sedan. Det kan ju inte varit kul ? Tänk om man var kissig eller bajsig? Då får man göra som i  dum dummare, kissa i en flaska. Det har jag alltid velat prova. Men tror inte jag har kapabel till att göra det. :(


3 december


Jag har en tendens att överreagera på saker väldigt mycket. Göra ett träd av ett frö. Anledningen till varför jag över reagerar är nog för att jag är så mån om mina riktiga vänner och nära och kära. Jag vill ha allt löst, utan problem. Jag väntar inte på att surheten och argheten ska gå över. Utan jag vill ha det utrett med en gång. Kanske inte med när jag bråkar med min syster, för då vet jag att vi blir vänner senare igen, trots vad det nu var vi bråkade om.




Detta är från en av våra hederliga SO lektioner på kastanjeskolan. Jag har säkert lovat att inte lägga upp denna bilden, men det är historia nu. Ni kanske undrar varför jag tar upp så många minnen om kastanjeskolan, men seriöst, jag har många fina minnen därifrån och vi hade otroligt kul.  Speciellt på SO lektionerna med Janbanan. Ibland gav jag honom choklad, vilket syntes i mina betyg ;) Nej, jag skojade, men fjäskade, det gjorde jag!

Just denhär gången hade jag min kamera med och filmade hela lektionen. Kanske därför jag kommer ihåg dagen så bra? Theresia läste högt från boken och jag filmade, vilket hon inte tyckte om. Hade velat lägga upp videon, men den är så otroligt lång att det bara är pinsamt att vänta på att den ska laddas upp.

Men jag saknar mig skola så otroligt mycket, och vill nästan gå om nian igen. Trots att jag hatade skolan.



Tjabba tjena hallå

Vädret är väldigt snöigt för att jag ska fara till skolan. Helgen är redan planerat och allt kommer gå som smort.
Hela lördagen ägnas åt släkten, dels min och dels fredriks.

Idag är det en relativt kort dag, men jag håller tummarna på att det blir lite kaoz med vädret så vi kan åka hem ännu tidigare!

Måste kila, ifall bussen kommer!  :)
Ha en bra dag tussar!


2 december

Nu är det såhär att jag tänkte göra en kul sak för mig själv, på bloggen.
Jag tänkte räkna ner till julafton, och berätta en sanning och ett roligt minne varje dag, beroende på vad jag kommer på.
eftersom jag ligger back en dag, så skiter jag i den! Eftersom det faktiskt är min blogg.
Till mina små inlägg finns det dock en passande bild om jag hittar någon på mina små backup diskar!
Läs och njut småbarn!

Dag 2

Jag kan börja med sanningen, eftersom det är lättast! :)

När jag var liten trodde jag alltid på sagor. Prins får prinsessa, alla är lyckliga. Jag var en sådan tjej som lekte med barbie och gillade rosa otroligt mycket. Tills en vacker dag, eller vacker och vacker. Tills en dag, då jag bestämde mig för att vara med och leka med bilar med de andra killarna och jag tyckte det var roligt. Jag slutade inte leka med dockorna, för det var det enda jag hade här hemma, eftersom vi var två flickor. Men sedan började jag tänka på mitt utseende, och jag tyckte jag liknade en pojke, och inte en flicka. Wierd, eller hur? Och jag gillade "pojksaker" vilket fick mig att tvivla på mitt kön. (liten och dum). I dessa åren hade jag kort hår, jätte kort hår. varför vet jag inte, fråga min mamma. Men en dag sa min syster till mig "om man är gul under fötterna, så är man en kille" och den dagen brast allt och jag sprang gråtandes till min mamma för att jag trodde jag var en pojke. Och sedan dess är jag alltid orolig att jag faktiskt gör det. Om jag inte har något smink alls, till exepel.
 Så tänk vad mycket en mening kan göra när man var liten, som faktiskt sitter i än. Men inte nog med det, min syster var också gul under sina fötter!


Hittade ingen bild på alla.

Det var en fin tid vi hade, tjejmaffian på kastanjeskolan. Skolans "mobbare"? sjukt faktiskt, att lärarna och eleverna fick sådan fel uppfattning om oss. Bara för att vi var ett gäng tjejer, som var väldigt nära. Johanna, Julia, Amanda, Rebecka, Th, Jag, Lisa, Pernilla, Mathilda och Allis. Ibland tänker jag tillbaka på tiden, hur otroligt roligt vi hade det. Inte bara i skolan, utan på fritiden också. Alla fester, alla tjejkvällar och alla bråk. Haha, vi var nästan aldrig sams, men trots det hängde vi ihop på något sätt. Jag saknar det, jag saknar er.

slutartid





Detta är vad som händer om man har roligt i en park med ankor med en bunke fjöntar. Det vill säga henki och maddefjant. Men kvällen var otroligt fin, och ungefär en månad sen tillbaka.
Jag är glad över att jag har er!

zup?

Kan ta och berätta om min lilla dag.
Jag vaknade tidigt för att se om jag skulle till skolan eller inte.
Vädret var inte en grad av det bästa så jag stannade hemma med min pojke.

Var dessutom och ute och skottade innan, de som såg mig måste trott jag var galen.
För i mina blåa mjukisbrallor till en rosa halsduk var inte någon speciell hit. Sedan en vit, för stor mössa till det.
Såg ut som ett litet barn i mina bästa år!

har inte tränat på länge, och de märkes verkligen när jag skottade.
 Och jag har bara vädret att tacka och hata. Dels för att jag får lite träning när jag skottar.
Men jag hatar att jag inte kan ta mig någonstans när jag vill.

Nu ska jag spela sims och låta mig själv vara nördig.
Känns som en sådan dag idag! :)






Tjo

hej jag heter fredrik
jag är trött och vill sova
men tyvärr låter inte emelie mig göra de
för hon är dum och njuter av att se mig lida
nu ska hon slå mig
hejdå


sovdags

Lite film, lite popcorn, lite dippa. mums!
Verkar som om det blir mys ikväll.
Ville bara berätta om att jag älskar min lilla nusse,
dels så är han världens finaste.




no shit!



Är det verkligen jag?

SP1G, sluta spamma på fb-chatten. Jag försöker göra mig läxa... hrm

onsdagsmys!

Åkte faktiskt hem från skolan redan halv tolv idag. Sedan dess har jag jag städat, gjort lite läxor och bara myst i kylan. Ljusen utökade sig och gick från sju till sjutton. Galet varmt här är nu, men usch vad det är skönt! I väntan på att min pojkvän ska dyka upp, har jag en kopp te i handen och myser till bra musik. Rummet är städat och rent. Då tycker jag bara man ska ta de lugnt! :)






Black and white



utan skärpa.

Fikar med kaffe. ellor?

Nej, faktiskt inte. men om en minut gör jag!
Ska släpa mig ner för trappan bara och in i den kalla våningen.
Kan säga att vi har extremt kallt, precis överallt i huset.
Jag gör det bästa av saken och tänder lite ljus i mitt rum eftersom elementet verkar ha lagt av lite halft.


slutat snöa, yes!

Sitter i skolan just nu, har en lååång rast.
Har precis kollat hm, och valt ut saker som jag ska beställa senare, när jag är hemma :)



Allt från Hm och extra billigt! :D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus