3 december


Jag har en tendens att överreagera på saker väldigt mycket. Göra ett träd av ett frö. Anledningen till varför jag över reagerar är nog för att jag är så mån om mina riktiga vänner och nära och kära. Jag vill ha allt löst, utan problem. Jag väntar inte på att surheten och argheten ska gå över. Utan jag vill ha det utrett med en gång. Kanske inte med när jag bråkar med min syster, för då vet jag att vi blir vänner senare igen, trots vad det nu var vi bråkade om.




Detta är från en av våra hederliga SO lektioner på kastanjeskolan. Jag har säkert lovat att inte lägga upp denna bilden, men det är historia nu. Ni kanske undrar varför jag tar upp så många minnen om kastanjeskolan, men seriöst, jag har många fina minnen därifrån och vi hade otroligt kul.  Speciellt på SO lektionerna med Janbanan. Ibland gav jag honom choklad, vilket syntes i mina betyg ;) Nej, jag skojade, men fjäskade, det gjorde jag!

Just denhär gången hade jag min kamera med och filmade hela lektionen. Kanske därför jag kommer ihåg dagen så bra? Theresia läste högt från boken och jag filmade, vilket hon inte tyckte om. Hade velat lägga upp videon, men den är så otroligt lång att det bara är pinsamt att vänta på att den ska laddas upp.

Men jag saknar mig skola så otroligt mycket, och vill nästan gå om nian igen. Trots att jag hatade skolan.



Kommentarer
Postat av: mohammed ali machmud machentachen

Där är jag :D

2010-12-03 @ 16:42:48









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus