Morgondagens ledighet



Sitter just nu med världens finaste människa och bara tar det lugnt. Kanske är dags för lite sömn snart, eftersom hon ska till skolan imorgon och jag ska på körlektion.

Min helg har varit underbar. I fredags var jag hos allis, på fest. Bilderna kommer jag så småningom att lägga upp. snart antar jag. Och igår vad jag hos nathalie och mös med både fotboll och sköna boys.

Är som sagt ledig imorgon och på tisdag. För då nalkas halkan. Jag är jättenervös, trots att jag fått föreläsningar om att det inte är så farligt som man tror. Så jag hoppas på det bästa och att det kommer att gå bra! :D

Nu ska vi prata vidare med varsitt glas yoghurt i handen och kanske en film på det :)


smile


Hej och välkommna!

Sitter just nu och gör absolut ingenting. Galet skönt, men snart börjar allvaret lite sådär. Längtar oerhört mycket till helgen då det naklas 18 års fest och fotbollstittande på lördag. 

Disskuterar tatuering och jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu. Har bestämt allt och är nästan redo! 

DAMDAMDAM, ska gå nu, puss
 

opened my eyes, it was only just a dream



Tjejen säger godnatt, för att säga godmorgon nästa dag. Hoppas jag?
Tar nästan död på mig själv av allt tänkande jag gör. Borde få ett pris i tapperhet för att jag ens försöker rätta till och samla mina tankar!

Puss och godnatt


Hey there!

Vilken fin dag det har varit idag. Det är säkert bara för att jag hann med den där lilla träningen nu innan sängdags som jag tycker så. Grattis! Jag blir alltid på bättre humör av träning. Borde nog träna hela tiden då, så jag är glad lika ofta.

Imorgon har jag fullt upp. Ska intervjua efter skolan. I'm so happy. Sedan körkortsteori på det. Sista lektionen dock! Men det betyder inte att jag inte har läxor. Ligger efter med en del redovisningar och prov, till och med inlämningar. Varför ska jag vara sjuk så ofta? Är det någon av er som har en woodoo-docka som liknar mig och sticker nålar i den varje dag? För om så är fallet, så är det verkligen inte snällt.

Har precis förberett min frukost till imorgon och är snart påväg ner i sängen för lite tv-tittande. Är ganska trött efter den föregående natten då jag inte fick någon sömn alls. Ibland hatar jag mardrömmar.


Saknar min syster.

Crazy is what crazy do


Chillar i solen. Så himla härligt. Synd de...

Chillar i solen. Så himla härligt. Synd det blåser bara. Har idrott och ska snart sätta igång med att springa fem kilometer. Peppad till tusen!


Såhär kan de gå om man inte är förberedd! :)

100media_imag042 (MMS)

Såhär kan de gå om man inte är förberedd! :)


underbar lördag!

Jag älskar när man vaknar tidigt, för då har man tid till att göra allt. Har haft lite sådär fullt upp.
Började i alla fall dagen med träning, vilket brukar resultera till att jag är mycketmycket piggare under hela dagen. Love it! Fast samtidigt ska man inte träna om man är förkyld. dumma mig

Kanske ska ut och sola? det är ganska varmt och soligt. Blir gärna en aning brunare.. hm!

Hoppas på en  trevlig dag och kväll, för både mig och er. Det är ju trots allt lördag! ;)

Fun. – We Are Young - feat. Janelle Monáe

Myspys

Hej mina fina vänner. Verkar som om det blir en lugn fredag för min del. Rätt skönt efter att varit igång hela veckan med läxor :) snart ska jag och n göra fruktsallad och försöka på oss en nyttig månad med träning så ofta vi bara kan. Är lagom glad också eftersom jag fick sommarjobbet som jag gick på intervju , om ni kommer ihåg? Så nu är jag redo för sommaren, ska bara få kroppen också. Vilket jag kommer få kämpa på med länge. Men jag brukar klara det mesta!:) nu ska jag forsätta med mitt. Hoppas ni får en bra fredag mina fina vänner :)

No more games, no more drama. When you wanna be real gimme a holla.


What a day!

Min dag har varit hemsk. Den började med riskettan. Helt okej sådär fram tills slutet då de visar en jättesorlig film. Där var min dag förstörd. Iväg med snabba steg från tåget till skolan för att gå på en lektion sedan åka hem till tomelilla igen. Ovärt men bra för min närvaro, eller frånvaro.

Efter det, en teorilektion på två timmar och när jag var klar för dagen, med exakt allt och då jag hade tid för mig själv, då började det minsann regna, så det blev ingen promenad idag. Det enda som saknas är åska.

Nu sitter jag nyduschad och pömsig i min säng. Tänkte läsa igenom tyskan, som kommer gå åt skogen. Har nämligen nationellaprov i just tyska imorgon. Så min kväll slutar inte här heller, trots tröttheten. Den slutar sovandes i "Lieber Deutsch"..

'

I mina öron om dagarna

Tänkte dela med mig av min favoritmusik just nu! Säkerligen låtar som antagligen redan vet existerar ;)

Coldplay – Charlie Brown
Laleh – Some Die Young
First Aid Kit – The Lion's Roar
Gotye – Somebody That I Used To Know
Kent – 999
Panetoz – Dansa Pausa


every tear has it's reasons but every smile has it's own season

Chillar framför datorn med en smoothie och en hel del skolarbete. Kom hem för ett tag sedan, eller ja, åkte hem. Är lagom sjuk för min ålder och orkar knappt hålla ögonen öppna.

därför tänkte jag dränka mig i uppgifter sen aldrig höra av mig igen.. puss

Det är ett mirakel!


Godmorgon! Är påväg till skolan. Men funde...

instagram_img_20 (MMS)

Godmorgon! Är påväg till skolan. Men funderar verkligen att vända om. Är så otroligt trött och förkyld. Märkte inte mitt alarm i morse, inte heller att mamma kom in och väckte mig. Haha. Det enda positiva med idag är att vi ska lyssna på Björn Ranelid klockan tio. Hmm. Gotta go! Hoppas ni får en bättre dag än jag :)


I'm sorry but the party's over.



Emelie is checkin' in. Har städat ända sedan jag kom hem. Vet inte heller om man stavar enda eller ända. Men jag hoppas ni förstår i vilket fall :)

Nu är det tänkt att jag ska träna lite och sedan plugga. Jag hatar när man är medveten om att man börjar bli plöfsig. Hade de varit finare väder hade jag försökt dra med N till skogen, men finisen gillar inte att springa.. to bad

Back in school

Fick inte sova alls länge inatt, jag som hade längtat. Min hosta höll mig vaken nästan hela natten och jag vet inte hur många gånger jag har varit uppe för att hämta ett glas vatten.

Blir så arg på Nathalie som smittar mig med dessa dumheter. Hon kan dock inte ro för att mitt immunförsvar är på botten. Men det är kanske inte så konstigt eftersom jag är sjuk hela tiden, så det hinner aldrig återhämta sig.

Idag är ingen lång dag, kom ju på att det är tisdag. Ska börja dagen med en redovisning som jag och allis skjutit fram i sådär två månader.

See you later! :D


All about me!

Hej små barn!
Lite halvtaskigt med skola imorgon, kan dock avslöja att jag har sovmorgon och tänker ligga extra länge i sängen bara för att!

Eftersom jag har en del, en drös kanske jag ska säga, nya läsare, tänkte jag dra historian om mig.
Finns dock inte så mycket att berätta eftersom jag föddes i en svensson-familj. Åkte på utflykter som barn, drömde om en prins som skulle rädda mig från mitt torn, ville bli sjörövare och glasblåsare tills dagen jag kom på att jag kunde sjunga normalt, lekte med barbie och rosa lego.

Blev äldre, blev svarthårig,brunhårig,rödhårig,blond,orange, det var vitt,gult och fult.
Blev kär, fick mitt hjärta krossat som vilken normal flicka som helst. Krossade några hjärtan och här står jag. Ensam och stark på två ben. Oftast förlänger jag dem med tio cm, eftersom jag har väldiga komplex över mina ben. De är nämligen för korta. Flickan som bort mitt ute på landet är bara 164 cm lång. Hade man kunnat förlänga benen gratis, så hade jag varit den första till att prova på!

Jag älskar min familj och mina vänner, för dem är de enda jag värdesätter i mitt liv. Jag hatar att sortera strumpor och ta i nytvättade strumpor och blöta handdukar. Inget big-fan av spindlar, flugor, maneter, samt gråsuggor. +laktosintollerant

Jag gillar att sola, sola och sola på sommaren och bli riktigt brun. Jag ogillar folk som gör allt för att dra ned mig, dvs som pratar om mig bakom min rygg. Ibland är det okej, om det är något som man inte vågar säga face 2 face, men när det blir för mycket avund och andra hemskheter, då är det inte okej.

Jag är jättekänslig när något hänt mina vänner eller mellan mina vänner, eller mellan mina vänner och mig. Händer dock inte ofta, men mina ögon brukar vara ett vattenfall vid de få tillfällen. Förr hade jag jättelätt att visa känslor för personer osv, om man känner förälskelse osv osv. Jag vet knappt vad det är längre och har därför lagt allt på hyllan. Och tänker, som en svensson, att "den rätte" kommer när han kommer. Egentligen vet jag att han inte ens existerar.

I alla fall ska han vara brunögd så våra barn blir fina. Förstår inte heller varför jag tänker så. Kanske har något med min ålder att göra, och jag hoppas jag kanske blir lite mer mogen när jag blir lite äldre. Vem vet? Fast det är väl inte konstigt med lite krav?

Jag har problem med att jag tycker att jag ser ut som en pojke och gör allt för att inte likna en. Det började med att min syster sa till mig : Är man gul under fötterna är man en pojke. Detta sa hon till mig vid fyra års ålder och jag sprang gråtandes till mamma. Sedan dess har jag alltid tyckt att jag ser ut som en pojke. När jag är osminkad, har kort hår och är sjuk. För visst gnäller män mer när de är sjuka än kvinnor? För då kan jag hålla med mig själv, att jag är som en pojke.

Jag älskar kyckling, glass och majs.

fick nog med det mesta, för nu är det dags för mig att säga godnatt! :)



mys



Tar mig ett bad med telefonen i handen. Tjejsnack på g!


nytt i lådan!





149/H&M

Ovanligt billigt. Men jag chansar på att jag bara kan använda det någon gång sådär, för sedan går det sönder.

Everything starts with an A.



Det står stilla i huvudet och jag vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av. Påsklovet? Ja, det har varit så otroligt fint och jag har umgåtts med de finisar som får mig att må bäst. I love u all.

I lördags så var jag på en otroligt rolig fest och har nog inte haft så kul på evigheter. Eller ja, i för sig. Hela lördagen var otroligt bra.

Idag ska jag kämpa vidare med körkortsteori och en hälsodagbok som skulle varit inlämnad före jullovet förra året. Kanske borde skärpa mig en aning. (You don't say!!)

See u all later ! :D





chillin'

Tog en tur till Åhléns med Tua igår, när vi ändå var ute och gick. Fick syn på ett ägg och tänkte att det var perfekt till mamma. Som en påskpresent. Tror nästan jag var mer exalterad än vad hon blev.



I äggen var självklart en liten handduk. Vad jag inte förstår är hur de kan pressa ihop den så att den blir så extremt liten.


Godmorgon!



Uppe med tuppen. Vaknade redan vid åtta, ganska skönt att vara uppe tidigt. Har redan hunnit städa extremt mycket och ska snart fixa mig inför den årliga påskfesten som vi har här hemma för vänner och familj.

Jakob kom hit igår, efter jag varit hos esse, och tittade film. Jag ska egentligen inte titta på film på kvällen för jag somnar, vilket jag gjorde denna gången också. Befann mig redan i sängen halv två. Somnade bums.

Bion igår var ingen höjdare. Jag trodde att den skulle vara lite roligare. Men jag kanske bara inte var på humör?

Gotta go, see you later !


Bio. mys. Kul. Nathalie

100media_imag034 (MMS)

Bio. mys. Kul. Nathalie


american pie.

Ska snart möta upp Nathalie för att se bio. Har hört att den är underbartkul. Så det är bara att vänta och se.

Idag tog vi en tripp till malmö som sagt, fick med mig en hel grejer hem, och sedan far jag vidare till Tua. Vi drack lite kaffe, snackade skit och tog en promenad.

och nu sitter jag här, i ordning och väntar på att tiden ska gå!


Jag är inte butter, jag är bitter. Undra v...

camerazoom_camer (MMS)

Jag är inte butter, jag är bitter. Undra vad kvällen bjuder på. Slaggar hos jensen. imorgon en liten roadtrip till Malmö, sedan ska jag träffa min efterlängtade Tua. Life is good! Ligger just nu i sängen. En tur ner i tomelilla blir nog inte av, eftersom det är för kallt och coop har redan stängt.. what to do, what to do.


Kompishäng i min säng med julia. Har myst ...

camerazoom_camer (MMS)

Kompishäng i min säng med julia. Har myst med popcorn och film och tjejsnack såklart! :) nu ska vi sova som prinsessor!


Pigg och vaken med eld i baken. Ska snart ...

camerazoom_camer (MMS)

Pigg och vaken med eld i baken. Ska snart handla kebabtallrik på roma. Varför längtar man ens efter en sådan sak? Skulle egentligen följa med nathalie till bo ohlsson, men tjejen orkade inte vänta tre minuter extra och cyklade utan mig. Så nu får jag gå själv.. fml



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus