mums.


Konsten att ha tråkigt i bilder











Började i alla fall ganska bra ikväll. Och ja, jag har vita tänder. Och ja, de är blekta.

Kom hem för mer än en timme sedan. Verkligen bra spelat av tomelilla men höll tyvärr inte ända in i slutet. To bad. Skulle ta mig hem, verkligen kaos. Bilar överallt och tut tut.

Och nu sitter jag i min ensamhet, idag igen, och bränner skivor. Snäll som jag är till innehavaren av mitt hem2. pusspusspusspusspusspuss. Jag är glad idag, för jag har blivit brun :D pusspusspusspusspusspuss

Fotboll, nu straffar!

100media_imag073 (MMS)

Fotboll, nu straffar!


Steker på stranden. Härligt väder och bra ...

100media_imag072 (MMS)

Steker på stranden. Härligt väder och bra sällskap. Mys!


natti



Lagom sliten i pappas tröja. Somnade redan vid åtta och vaknade igen vid halv tio, och trodde att det var morgon. Förvirrad som jag var vaggade jag mig upp för trappan och försökte sova, kollade sedan på klockan och blev mer förvirrad. Men nu sitter jag här, i min alldeles egen ensamhet och funderar på vad som händer härnäst. Sova? hade gärna velat bara jag kunnat.

Tja. Inte varje dag man kan ligga och stek...

Tja. Inte varje dag man kan ligga och steka fläsket såhär länge som idag. Men nu är jag trött och längtar efter min säng.


min nya kärlek.

Tom Hangs – Blessed (Avicii Edit) - Original Mix

min kväll.


spenderas med denna lilla sockerbiten! Woho, mange mange mange!

piggelin



Har varit hemma i någon timme nu och städat. Vilken hemmafru alltså ;)
Var hos Ronja innan och solade. Har blivit riktigt brun nu de två senaste dagarna. Och brunare blir jag väl, hoppas jag.
Nu ska jag vidare ut i värmen. Vill inte dega inne hela dagen.

ciaaaao

Midsommarklänning. Beger oss till mormor o...

100media_imag070 (MMS)

Midsommarklänning. Beger oss till mormor och morfar för mat och tårta. Ikväll är fortfarande ett svagt frågetecken.


Lagom coolt. Ni som inte förstår så har ja...

100media_imag067 (MMS)

Lagom coolt. Ni som inte förstår så har jag tagit ett hål. Vill göra ett likadant på andra örat. Vackert!


Godmorgon torsdag!

Känns fortfarande inte som om vi har sommarlov, tar ett tag att vänja sig. Hela veckan har jag hattat fram och tillbaka, vilket jag älskar. Var hos doktorn igår, usch vad hemskt det var. Men det gick bra, och jag är i alla fall frisk, vilket jag fortfarande tvivlar på att jag är.

De sa i alla fall till mig att skaffa en pojkvän, så det är väl mitt nästa projekt. hmm?

Full rulle

Trots att det varit full rulle nu i två dagar så är jag inte det minsta trött. Vaknade med huvudet på skaft, precis där det ska vara, och fick i mig något att äta. Vet inte hur många gånger jag vaknade inatt av att magen kurrade. Även fast jag åt lite mat hos david innan jag stack hem. Hade en intressant diskussion med riktiga kvinnor fram till halv två, då jag kände att det var dags att nanna.

Bilder från hela gårdagen kommer antagligen imorgon. Då jag orkar lägga in fler bilder.  Måste bara säga att det var riktigt ös i ystad igår. Det fick en verkligen till att längta då man själv står på trappan. Om två år.

Bilder från Tereses student 9/6 Simrishamn






















Godmorgon!

Idag vaknade jag med solen i ögonen. Inte blev jag sur för det eftersom hela gårdagen var regn och blask, för min del.

Bilder från igår, kommer lite senare idag. Måste ju faktiskt göra mig i ordning så jag är klar till tolv för då ska jag och min familj dra oss in till Ystad för att kolla på dem som går ut på trappan. Jag är på galet bra humör idag, och tänker vara det resten av dagen också :)

tja

Student för terese, och Emma är fin som va...

100media_imag065 (MMS)

Student för terese, och Emma är fin som vanligt :)


Last day in school


dagen.

wow, Jag är lycklig. mer än lycklig. Tänk vad härligt allt kommer att vara i tio veckor framåt! Ser nog mer fram emot att umgås med mina vänner hit och dit, hur länge som helst och bara vara.

Soligt och varmt

En perfekt dag med Ronja i spjutstorp. Perfekt väder, perfekt tempratur både i vattnet och i luften. tog mig friheten att vara ledig idag från skolan för att få lite färg och låta magen rätta till sig helt. Så nu har magen rättat till sig och jag blivit brun.

Allt är bra med mig, men världens hemskaste sak väntar mig. Jag ska städa på mitt rum.. Dun dun dun.
eftersom vi har huset fullt imorgon. Nästan tio gånger fler personer än vad vi är i familjen. Allt pågrund av student som äger rum först i simrishamn, och sedan hem här.

Blir nästan avundsjuk på att Terese slutar allt nu. Jag vill också vara fri och ledig. Låter mer som jag liksom.

Ansiktsmask



Är det bara jag, men visst liknar det en scream-mask? Eller så ser det ut som en alien. Jag kan inte riktigt bestämma mig.

Observera min knubbiga korvfingrar

this is the end of us.

Jag har tagit mitt beslut och jag orkar inte fortsätta såhär. Det är allt jag kan säga i nuläget. vad detta än gäller så låter jag det vara. För första gången vill jag inte uttrycka mig mer. Här tog det stopp. Hur mycket jag än älskar, så finns de inget kvar av mig att ge, när man inte får något tillbaka.

Tisdag

Mads Langer – Microscope

If you put my heart under a microscope
you probably gonna wonder
why it's in such a critical condition


Idag är allt bättre. Trots att det börjat åska nu. Hoppas däremot på bättre väder imorgon, då jag ska bada och sola, hade jag i alla fall tänkt :)



Bild på mig och julia från i lördags, sleden

Inte min dag idag

Som sagt. Mår rätt så dåligt över en sak, som jag egentligen inte gjort, men det spekuleras i frågan från andra håll. Kan jag göra den meningen mer smart? nope.

Efter flera härliga dagar med sol, bad och fester hit och dit, så har jag mått väldigt bra. Tills idag dvs.
Kan se fram emot att skolan slutar på torsdag. Ska bli så otroligt skönt med sommarlov, men samtidigt, vet jag inte om jag orkar med det.

Fick inget sommarjobb, vilket kanske var mitt egna fel, så jag får sitta och dö här hemma ihop om att någon prins med sin ädlaspringare ska rädda mig.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus