In process

Min blogg är långt ifrån färdig, och detta är absolut inte heller den designen jag ska ha. Hittade en gratisdesign, som jag bara gjorde en aning mer personlig, så detta är bara för tillfälligt. Känner mig en aning hjälplös då jag inte alls är bra på detta, men ger det ett försök. Blogg.se är så komplicerat, men om man givit sig in i leken så får man leken tåla.

Kan dessutom påminna, att för er som är medlem hos H&M har 10% och fri frakt fram till den 4 Mars! Så om man är smart, så drar man till och beställer lite nu när det ändå är lite smågratis.

Med detta säger jag godnatt mina små vänner och jag hoppas att ni haft en fin och underbar dag! :)


Om vingarna bär


En av mina många favoriter just nu. Min syster visade dock den för mig redan i Januari och då tyckte jag inte alls om den. Nu kan jag inte få den ur mitt huvud.





Fint!



Fick presenter av min moster i förrgår, av okänd anledning. Jag älskar att få paketer. Den första fick jag öppna 19.00 samma dag, stod det specifikt på paketen. Jag som trodde det var något lurt med det hela blev paff. I första paketen var alltså lite godis, en duschkräm och kakor. Den andra fick jag öppna igår halv sju, och där var denna söta mugg och varmchoklad till. Tänka sig vad min 40-åriga moster är påhittig och söt! :D



Beställda och påväg hem till mig

Tror alltid att jag ska lyckas hålla hemligt allting som jag köper. weird.
Lyckades i alla fall falla för skorna trots alla om och men. Har dock tyckt att de är snygga ett långt tag, men aldrig så att jag velat inskaffa ett par, förän nu! LÄNGTAAAAAAAAAAAAR





Frisk som en mört

Är återigen i skolan, efter en hel veckas med skönt lov. Nu är det fem veckor kvar till nästa.  Dessutom är jag ganska kluven om jag ska åka till Siesta i sommar eller Lalandia i påsk? Har bara pengar till en grej eftersom jag inte haft något sommarjobb i bagaget. Men samtidigt så tror jag att jag kanske har hjälpande föräldrar, men som sagt, jag vill ha egna pengar till mitt nöje och dessutom klara av att leva, lite smått, utan deras.

Internetberoende som jag var igår, hann jag klicka hem ett par skor och blev även sugen på denna skönhet. 
45 :- på style by Tyra.  De kör på lagerrensning för nykommande till sommaren. Love it!


Godmorgon!

Har haft ett underbart lov, fram tills nu. Med nästan 39 graders feber ligger jag halvdöd i soffan.

Jag tycker det är så hemskt att ha feber, för man tänker konstiga tankar och drömmer konstiga drömmar.
Nu ska jag fortsätta att titta på film, och sova en stund :)

pusssssss


Godmorgon söndag!

För en gångs skull finns det ingen söndags ångest! :)

Hade en otroligt bra gårkväll. Bilder kommer så fort jag får tummen ur röven och hämtar min kamera som ligger längst ned i min proppfyllda väska.

Började gårdagen med fika med emma och nathalie. Emmi kom också sedan. Fick eld i våra bakar och gjorde oss klara inför kvällen.

Jävlar vilket ös och tösen somnade direkt när hon la sig i sängen. Nu ska jag fortsätta dagen i soffan och sedan vidare, någonstans..


http://gosms.3g.cn/D?f=1P27KXDU3000M_ViaGo...

http://gosms.3g.cn/D?f=1P27KXDU3000M_ViaGoSMS Mobil-blogg Ligger just nu i Amandas säng. Min dag har varit fylld av skola och födelsedagsfirande då mamma fyller gammal.


New lipstick!



IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom



Har länge varit ute på span efter ett orange läppstift. Hittade ett från IsaDora som passade mig i smaken. Efter många om och men betalade jag och fick det med i en påse hem.
Väl hemma provade jag det och var inte alls nöjd, mina läppar såg extremt röda ut. Men dum som jag är så kollade jag såklart i fel ljus!

Jag är kär! Detta är nog en av de bästa inköpen jag gjort på länge! Det är så fint till vinter-bleka ansikten, istället för det blodröda som. Detta är lite fräshare och tjusigare för den delen :) Och nästan alla passar i det! till och med Emelie Håkansson :D




Wow!



Älskar denna tjejen! Även om hon är, vad vi svenskar skulle kalla, en blond bimbo, så är hon otroligt underbar! Kolla in hennes andra videos!


I'm sorry

Fick ett hemskt samtal precis. Min pojkvän blev väldigt frustrerad över inlägget nedan. Bad om ursäkt och sa att jag aldrig någonsin skulle lämna honom.

Känner på mig att vi kommer leva lyckliga länge, Alex och jag.

Puss på er, och honom!



What a week!



Läxor hit och dit och prov, inlämningar, redovisningar. När kan jag få ta del av min fritid undrar jag då.. Blir lagom frusterad, eftersom jag inte har tid till annat. Tacka gud för att jag inte har någon pojkvän eller liknande.

Kan inte riktigt sätta fingret på mig själv när det gäller pojkvänsfrasen. Jag har på senare tid jättesvårt för att tycka om någon och får absolut inte känslor för någon hur enkelt som helst. Rätt skönt om ni frågar mig, men kanske inte så bra i slut ändan. Who knows? Jag gillar att vara ensam, den enda jag behöver bry mig om i det förhållandet är mig själv. Precis som jag vill ha det.

Ska vidare till fjärde skoldagen denna veckan. Inlämningar och pluggning till prov väntar när jag kommer hem. Kan dock längta till lovet som är nästa vecka ! ;)



You mean the world to me!



(hej utväxt)


Nytt i smyckehörnan!



Vet inte varför jag handlar så mycket smycken. Det känns bra i själen. Tror jag börjar bli galen. Jag kan inte gå in i en Hm butik utan att handla. Jag känner det som ett tvång, som om jag sviker dem annars. Kanske något man borde få hjälp med? naaa

Vet inte heller vilka smycken jag ska bära på lördag. Rätt sugen på det till vänster! Ska låna en blus av Emma, så tror att allt kommer bli perfekt. Förrutom att jag inte får ha mina skor. Men det löser sig!



Hello sir popcorn! Meet my stomack !

100media_imag025 (MMS)

Hello sir popcorn! Meet my stomack !


Godkväll!

Förstår inte varför jag blir tröttare och tröttare för varje dag som går, då jag sover extremt mycket på nätterna.

I alla fall, natti. No time 4 u




O M G

"På grund av nylagt golv i lokalen så måste tyvärr skorna tas av vid ingången på lördag! Vi uppskattar om ni tar hänsyn till detta:) Så vi försöker hålla golvet så rent som möjligt:D Annars är det bara att festa som bara den!"

Hela min outfit för lördagen förstörd. Leker med idéer och vill verkligen att de ska funka utan mina vita klackar. What to do, what to do? Hatar dessutom att springa runt i strumpor. Jag är ju så himla kort. Fy tusan.

Förblir ovetande om min outfit tills på onsdag, då jag får ta en tur på stan. Skattjakt är vad jag kallar det..

Bye for now! :D


:'(

 

 


Godmorgon!

Vaknade relativt tidigt för att ha gått och lagt mig relativ sent. Har precis städat undan allting och är klar!
Ska snart göra mig klar för att hänga med min bff, men innan dess mat!

Gårdagen blev perfekt. Hade två underbara vänner som stannade med mig ett tag längre. Vid halv fem var jag i sängen och sov som en prinsessa!


Taggar tjejfest! mums






whole lot of work!

Har varit igång hela dagen. Känns bra att koppla av nu såhär på kvällskvisten. Det blir ännu bättre av att The House Bunny är på TV. Har inte ett den på jättelänge, och den är verkligen en av de roligaste filmer jag någonsin sett!

Nu ska jag mysa ned mig i sängen och plugga psykologi. Har nog inte tid med det imorgon! ;)

Dessutom klarade jag en hel dag utan smink, så jag kör på det halva dagen imorgon också.
Just so you know! :*




Off to Ystad

Har en del ärenden att göra i Ystad. Ska dessutom lämna in mobilen, om jag kommer ihåg det ;) Ska nämligen ha något trevligt hos mig på fredag, och ni som känner mig, vet att allt måste vara perfekt!

Ha en bra torsdag sötisar! :*

Också nytt!



Blev så himla besviken att det inte fanns i silver!
Men återigen H&M's avkomma. Din för 49,50:-


one test.

Jag undrar om jag hade klarat att gå i skolan utan smink. Tänkte testa det imorgon och jag undrar verkligen hur det kommer gå. Jag som är så osäker i mig själv utan något smink, disaster!

Jag har faktiskt varit vuxen nog att skriva ned ett par saker jag har som mål, i livet, så jag vet vad jag strävar efter. Och om jag någonsin tappar fotfästet så har jag mina guidninglines.

Därav en av mina avbockningar är
- Trivas utan smink

Tomorrwow is the day. Hur mycket jag än inte vill detta, så är det något jag måste göra. Men jag tänker, jag måste ha med smink till skolan, ifall att jag inte klarar det. Jag vill inte ha ett nervöstsammanbrott där. gosh..



På den tiden behövde man inget alls. Varför är det inte så?


If we can't stay friends, why are we even trying?



Känns verkligen som mitt liv saknar liv. Jag är uttråkad och det verkar inte som om något spännande kommer att hända. This sucks.

Känns därför bra att jag kommer flytta härifrån om några år. För så som jag känner det så kommer jag inte lyckas med någonting i mitt liv om jag bor kvar här. Jag är ingen svensson, jag vill inte heller bli det när jag är äldre. Och dessutom verkar det ju inte vara så stort utbud på min smak av män här. Varfan är alla långa, brun-håriga och brun-ögda killar? Jag hittar inte dem någonstans?

Har ni gömt dem från mig?


Nytt i gardroben!





Hann ta denna halvtaskiga-bilden innan min kamera dog. Strosade runt på Ystads gator i förmiddags!  Den svarta 100 :- på Kappahl, LOVE REA!
Och den silvirga långärmade 249:- H&M
Man ser dock inte så mycket av den svarta, but still. Sedan två par jeans. Ett par svarta och ett par marinblå, från Kappahl och H&M. Wonderful!

Halsringen blev min för 99:- Jag tänkte att det kanske var dags att köpa en egen. Jag kan inte springa runt med mammas v-ringade hela livet, som dessutom hade kostat mig allt i min ägo att betala om jag tappade bort den. Då är den för 99:- på H&M, a big savior!


Natti!

Imorgon väntar skolan som vanligt. SLutar sent, vilket innebär att jag inte har tid för något som jag tycker om att göra imorgon, utan måste plugga. What a day! Och jag ser inte framemot den heller.

Nu tänkte jag då, bra som jag är, sätta på TV:n och somna till den. Och tänka på varfan jag har lagt mitt USB minne? Det är borttappat någonstans i denna villa.

Måste i alla fall kila nu. Have a great night folks! :)


Mys i soffan

till The Real Housewives Of Beverly Hills. Har tittat på flera avsnitt bara idag. Man blir beroende. Jag vill också vara rik, ha dyra kläder och stort hus.. Man kan nog bara kämpa, som det ser ut i dagens läge..

Efter detta tittande ska jag träna och sedan plugga till mitt körkort. yeeey!


Godmorgon!

Blev en hemma dag idag. Magen är inte riktigt som den ska. Trots att den varit bra i flera månader, och så blir det såhär. Men jag antar att det snart går över igen!


Nina var faktiskt här i söndags. Vi chillade med film och fika och en massa prat!

Tattoo

Min 18 födelsedag närmar sig med stormsteg. Det är en ganska stor befrielse eftersom jag kan då göra lite hur jag vill. Jag kan tatuera mig, pierca mig åka utomlands. Vad fan som helst.

men eftersom jag är inne på tatueringar och all dess like, så har jag bestämt mig för att pricka in en på benet. Inte bara för att det är så gudomligt snyggt utan också för att det går att dölja, om man känner för det, vilket jag aldrig kommer att göra.

Funderar på någon slags blomma och annat krims och krams, men mamma, pappa och terese ska ju abosolut vara inkluderat.. På mitt ben... hm.... Dessutom ska den inte vara söt, inte gullig, inte för hård utan otroligt snygg på ett sexigt sätt. Wonderful, huh?

I alla fall, detta ser jag fram emot och har en ganska lång tid på mig att ändra mig och dra fram olika idéer. Men innan skottet kommer till verket så måste jag ha en fit-body. Otherwise-Mission incomplete.
Sedan är kanske en tatuering på benet en ganska stor sak som första tatuering.. don't know..





WHAT A DAYYY

Inte sugen alls på att gå och lägga mig i sängen. Har inte hunnit med ett dugg av vad jag skulle göra idag eftersom jag bara pluggat och pluggat. Det tar i stort sätt upp mitt liv.

Känns ändå bra att jag slutat med de flesta sorters onyttigheter och att jag försöker leva så sunt så möjligt, men inte har jag tid till att träna, nej. That really breaks my heart. Från att gå till en tjej som är igång minst tre gånger i veckan till zero. Inte konstigt jag är lite fläskig.



blörk!



Follow your heart, but take your brain with you



Godkväll!

Verkar som om mattepluggande står på schemat. Har nämligen prov på tisdag. Och så vitt jag vet, så kan jag ingenting. Kanske dags att börja då?

Min helg har varit i stort sätt perfekt. Började fredagen med bak med Madeleine och sedan far jag till Simrishamn för släktkalas, då min morfar fyllde 67. Som vanligt bjöds det underbart god mat.
Efter middagen for jag vidare på fest och det är väl så min helg sett ut i stort sätt. Fest och fest, båda dagar.

Känns inte alls stabilt egentligen. Men gårdagen, hos Linnéa, var den mysigaste kvällen jag varit med om på länge! Tjejsnack och tjejmys på otroligt hög nivå :)









mot köpingebro



tjejmys på schemat. Nice one!

chillin'



Så hemskt trött. Ingen ork för bloggande, sorryyyyy.
Har så himla mycket i skolan och så oerhört många tankar i skallen. Det enda jag hoppas på just nu, är att allt bara löser sig. Alla bitar på plats.

See u later!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus