fml

orkar inte vara hemma, orkar inte min mage. dödstråkigt.

what a day

lite thaimat, lite läxläsning, lite pussar, lite badboys 2 på sexan. Låter som en bra kväll. Jag är däremot ganska kluven, trots detta. Fast det går inte att nämna en gång jag inte varit det på sådär två månader. what to do, what to do.
Sova på saken är nog en bra ide. Håller tummarna för att jag snart vet hur jag ska göra och vad jag vill.


söt chey?


never say sorry for what you feel that's like apologizing for being real


Godmorgon onsdag.

Idag mår jag perfekt! verkligen perfekt. Och idag slutar jag tidigt, vilket gör hela saken ännu bättre. tih

just be true to who you are.

Ligger för tillfället i sängen och funderar starkt på att sova. Orkar inte riktigt att vara vaken. Min mobil funkar inte, händer inget kul här och då återstår bara tv:n och allt pluggande. Orkar inte riktigt. Inte nog med det så har jag fått 12912490 myggbett sedan jag var hos linssa. Jag var ute i max fem minuter. 7kt. OCH min mobil fungerar inte. orkar inte det heller. fuck my life.


sliten tjej



Ska plugga till provet på torsdag, och seeeeeeedan ska jag iväg till Linssa en sväng, om jag pluggat klart det vill säga. Bäst jag sätter igång.

Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar


myskväll




Mina kläder har kommit!


Hoppas allt passar bara :D



Godmorgon!

Fint väder och varmt ute. Här inne är det småvindar med sjuk och ett högtryck med magont.
som vanligt. orkar inte.


sjuk, död, hemsk


vilken helg!

Galen, helt galen och underbar. Fast det saknades ju en hel del saker egentligen, men den blev perfekt ändå.

Igår åkte jag till sjöbo. Åt först skräpmat och gick sedan hem till henrik för lite partaj. Det varade dock inte så länge för mig eftersom min onda och djävulska mage och min trötthet sprang ifatt mig. Men jag hade kul så länge det varade även om jag tog bussen hem tio i elva. Väl i Tomelilla gick jag en runda med min prinsessa och sedan blev jag hämtad och däckade bums i sängen.

Vaknade senare av ett samtal av en förvirrad och full Nathalie, tror verken att hon eller jag kommer ihåg vad som sas. Så trött som jag var och så dragen som hon var.

Och idag har blivit en slags chillsöndag, varit lite på vift, övningskört, klagat över min mage, varit på dåligt humör, inte kunnat äta(därav dåligt humör) och sovit.

funderar också starkt på om jag ska färga tillbaka mitt hår, eller om jag ska hålla det blondt? Är trött på att det alltid ser likadant ut när jag vaknar på morgonen, klipper snart av hela skiten och bär peruk istället.




Varför ska jag behöva låtsas vara glad.

Varför ska jag behöva låtsas vara glad.


Godmorgon!

Vaknade relativt tidigt idag, så man kan ju tänka sig att jag hunnit med att göra massor av saker idag. men nej, det har jag inte.

Min mobil har för tillfälligt lagt av, så det är inte lönt att höra av sig. Om jag har tur så får jag igång den igen, men om jag har otur så får jag säga farväl till min skatt.

Ikväll drar jag vidare till Henrik i Sjöbo, vet dock inte hur jag tar mig in dit, men det fixar sig alltid.
Måste kila. ha en bra lördag! :)


haha

inte för att vara så, menlina berättade en rolig sak precis.
Sweden, smoke weed everyday eeeend night.thih liksom?

mobilhelvete

arg, godnatt

Godmorgon

Verkligen på bra humör idag och jag älskar skolan.
lögn, men okej.

Vaknade på fel sida idag, tror jag. Vill bara ligga kvar. men nej. skola awnawgnmel. Måste göra mig i ordning, blörk.


I won't be here forever.


happy!

Idag slängde jag iväg en beställning på kläder från H&M. Antar att jag är för bekväm och beställer istället för att åka och shoppa. Fast man ser alltid bättre ut i speglarna hemma än vad man gör i provrummen. De gör alltid en för smal, eller för tjock.

Nu ska jag däremot sova. dödstrött efter den jäkla orienteringen


sleep tight.

Inte ett dugg taggad för morgondagen. Men fem kilometer är dock inte så himla långt heller. I'll be just fine.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på tv. As always,
natti mina kära små vänner.


övningskörning

Ska ut på vägarna i dag igen, vet dock inte vart jag ska men jag antar att jag märker det. Är faktiskt en riktig höjdare på att köra. Är nästan förvånad själv ;)

Idag har magen verkligen varit knas och jag hoppas med botten av mitt hjärta att den är bra till imorgon då vi ska till Brösarp och orientera. Direkt efter det ska jag till Simrishamn så jag hoppas att allt kommer gå bra på dagen! :)

Nu ska jag däremot fara. Jag är trött på att sitta här.



söt




Forfarnde i pyjamas. orkar verkligen inte med dagen, blörk


Godmorgon!

Vill inget mer än att ligga kvar i sängen. Ska i alla fall försöka gå i skolan idag fastän jag mår jättejättedåligt. jag vill inte..

Har inte kunnat sova inatt heller. Vet inte riktigt varför jag är så orolig som jag är, det är sjukt. Jag brukar alltid vakna mitt i natten och sedan tänka på alla möjliga saker som får mig att må dåligt och sedan slutar det med att jag mår dåligt också. Kul liv ;)

Ska i alla fall stiga upp nu för att se om det blir bättre.
Pussssssss :)

Howwwe

Pratar med min käraste i telefon (nathalie). Har gjort det i någon timme nu, som vanligt. Ligger i sängen och tittar på Idol också. mer töntig kan man verkligen inte bli. :( hihi

nu ska jag däremot ta hand om mig själv lite. Ansiktsmask, nagelfix och hårfix. Känns trots allt som en bra måndag.


Vet dock inte vad jag ska välja för någon.



If you never try, you'll never know

At least I tried and now I know.

take me away, a sweet escape.



ögonlocken börjar bli tunga som stenar. Tänkte mysa ned mig i sängen och titta på Dexter. Har inte följt det innan, men eftersom jag somnar med sexan på, så får det gå det som rullar. om ni förstår? :)

Vet dock inte om jag ska till skolan imorgon eller inte, eftersom allt inte är så perfekt någonstans. But I'm still alive. Men i alla fall. Jag hoppas ni alla haft en underbar helg och haft otroligt roligt!
För nu tänkte jag avrunda detta inlägg och säga godnat. såå
godnatt! :)



sängliggande.

är i stort sätt vad jag varit hela dagen. Har sett film och ja, allt som hör till.
Stör mig på allt och alla idag, har dessutom mina anledningar.


så många frågor, inga svar



Kapten Röd – Saknade Vänner


changed plans

magen ville annat än vad jag ville. Ligger istället hemma i sängen och sjuk. Från att vara helt klar, fixad och allt till mer än motsatsen. Orkar dessutom inte ta bort allt smink heller. Orkar inte heller att det går ut över mina vänner. Hade hellre varit på fest nu än att ligga i min säng, all by myself.

godnatt.


farväl

Har precis kommit hem från släktmiddag i Baskemölla. Maten är som alltid, underbart god, och jag blir som vanligt ovanligt trött och somnar lite sådär.

Ska snart iväg till ystad på partaj, men innan dess ska jag småmysa med min finafina blomma, så nu måste jag snabba mig! vi hörs senare, en annan dag, eller ikväll. Eller aldrig, vad vet jag?


puss

ännu en gång.


Godkväll.

Idag verkar det som om det blir en städ-dag. Skulle egentligen göra läxan också, men na.
orkar inte.

Jag kan berätta om min helg istället. Fast de är kanske inte så kul att veta. jag vet inte. Måste i alla fall berätta att jag, precis som Nathalie, blivit kär. I Avicii. Han och jag gjorde slut ett tag, men det verkar som om vi är tillsamman igen. Levels är ju sååå himla bra. Jag nästan dör.




söt sessa.



Kom hem för ett tag sedan. Har myst med Ronja och Linssa. det har arit en riktigt FML dag för oss alla verkar det som. Och om man kollar på fejjan så verkar det vara det överallt. Finns inget positivt där, förrutom adrians sju-månader-med-min-älskling-inlägg. För det är väl relativit positivt :)

Nu ska jag göra mina läxor. Sedan sova. Börjar blii gaaaaanska trött, efter inte någon sömn inatt.



Bilder från fredags.

Seg som jag är, lägger jag in bilderna nu. taskig mobilkamera men det får duga.









lite seg.

Har inte suttit vid min dator på åratal, känns det som i alla fall. Helgen flöt på och nu är det skola som vanligt igen. Funderar starkt på att hoppa av. Eller i alla fall byta linje. Men det är ju lite så att göra det i tvåan. Har redan gått halvvägs. usch..





Måndag, igen

Hatar måndagar. Vill inte mer än att ligga kvar i min säng. Börjar inte förrän tio. Men eftersom det inte går någon buss som passar så måste jag ta nio bussen, vilket kanske inte är det roligaste då den är överfull med barn som ska till skolan. Dessutom är jag klar om tio minuter. så jag får sitta och vänta jättelängeeeeee. usch.





Söndag

Vaknade hos min pojke idag. Drog hem vid halv tolv, eller halv ett. Kommer inte ihåg. i alla fall. Hann bara vara hemma någon timme innan nathalie kom hit. Vad har vi gjort, mer än sovit? inget.
Ska snart äta och sedan fara till min sockertopp Patricia!


söt


drar vidare på fest. Ciao

Godmorgon!

Gör mig klar inför skolan. Det är så otroligt kul att gå upp såhär tidigt på dagarna.
Ikväll ska jag i alla fall till Julia på födelsedagsfest, eftersom hon fyller år imorgon. Antar att jag kommer att vara död på alla sätt som går att vara död på. Och sedan är jag så trött på att jag alltid ska vara så himmla negativ såhär på morgonkvisten.

Jag vet ju inte ens vad dagen har att bjuda på? mer än tråkiga lektioner och att jag ska åka till Sjöbo och träffa lite nya ansikten och intervjua. Något till lokaltidiningen, en liten bilaga där till alla nior som ska välja gymnasie och sådär. Fast rätt sjukt ändå att jag ska skriva en artikel som ska bli publicerad. Jag som är så efterbliven på att skriva.


bryr mig inte om att min näsa ser ut som en potatisnäsa pga solen. jag orkar inte
ciao.


så söta.





Bilder från igår. Trots min sjuka lyckades min blomma få mig på gott humör. ovanligt? nej
Fast idag dök det rätt långt ned igen, eftersom jag fick reda på en ganska wow-sak, som jag borde vetat? egentligen? vad är det med min familj och kommunikation? det funkar liksom inte.




Efter regn kommer alltid solsken

Knäppt väder. Regn, sol, regn, sol exc.
Nu ska jag i alla fall ut och övningsköra. Mest för att vara duktig.. Puss

Natti

Slocknar i vilken sekund som helst. Trots att jag sovit hela dagen, så verkar det inte som om jag blev piggare av det. Bättre blir det inte heller av att jag ska upp tjugo i sex imorgon och att jag inte gjort någon av mina läxor.

ja, natti. sov gott pumpkins.

okej?

"det är ändå rätt äcklig med örhänge, man har ju dem liksom ändå i sig" citat av nathalie

Min dag idag

Idag har jag sovit, skickat iväg onödiga sms, läst onödiga sms. Haft tråkigt, tänkt på saker som jag skulle tänkt på för länge sedan. Fått reda på saker som jag borde fått reda på för länge sedan. Tagit beslut som jag också skulle tagit för ett tag sedan.
nog om det.

Snart kommer nathalie hit och tar hand om mig. Behövs verkligen.

Jessie J – Nobody's Perfect



intar chillmode



min sjuk-facelook i mjukiskläder

Beger mig mot soffan. Sedan ska jag försöka äta någonting. hihi
pusss



tredje gången på tre veckor

Detta är underbart, verkligen. Idag ska jag sova, eftersom jag är hemma. igen. sjukhuset nästa?
Life is good.

wellwell.

Hemma efter en dag full med mys. Emma kom hit efter skolan. Var otroligt kul att träffa henne, har inte gjort det på ett tag, vilket märktes. Munnarna gick i ett.

Vid kvällstid tog jag mig till Linssa för lite snack och disskusion om hur vi ska påbörja renovering av huset. Kommer bli skitsnyggt om ni frågar mig. Jag skulle också vilja bo själv, sådär. Tänkte på det innan idag, att jag vill härifrån, när det luktade koskit från åkrarna. Inte bort från tomelilla men här jag bor. Det är ganska öde. Lite öde

Hamnade till sist i Ronjas säng och tittade på idol. Det är lite tradition nu. Efter såhär tre dagars idolmys. Idol är egentligen ett sjukt töntigt program, vilket jag vet eftersom jag sökte i våras, det är så tillgjort och usch. Hemskt. Men jag tycker det är sjukt att de är så många dåliga som går vidare till den riktiga juryn. Varför inte ge dem som kan chansen istället för att få programmet till att sälja? Nog om idol.

Nu ska jag mysa med det resterande av min sallad och sätta på en film. Sedan säger jag nog godnatt. Börjar åtta imorgon, hemskt jag vet.


Jag är fortfarande lika söt som jag var den 21:a februari.


You keep on talking but it makes no sense at all

Har nog världens sämsta dag idag. Inte nog med att jag har ett fett sår på benet som gör att byxor jag har på mig blir äckliga, som en man, utav form av iggeman, orsakade. utan nu fungerar inte mina knappar på tangentbordet, mitt internet på mobilen har också lagt av oooooooch jag har en fet spindel på mitt rum som jag inte vågar röra. Tur jag ska iväg härifrån snart. dvs nu.

Håller tummarna att det inte är fler hemskheter som väntar mig.


hopplös söndag

Idag har jag bara legat i sängen. Vet inte hur många gånger jag somnat och vet inte heller hur många filmer jag sett. Ganska skönt ändå, att ta det lugnt och bara vara själv.

Nu ska jag vidare till Linssa, för lite kaffe och mys.
puss

You're a song, written by the hands of god.

Kanske ska börja med att säga godmorgon?
Är rätt trött idag eftersom jag inte kunde somna till allt slaskade och smaskande från ronjas säng. I alla fall, fick träffa min efterlängtade medina igår, och min pojke lite snabbt sådär.

Nu är jag nyduschad och klar för kvällen. Lite tacos, och lite fest antagligen. Men vad vet jag. puss

I'm the bitch we all call crazy.

Med spindlar i håret, katthår på tröjan och förstora byxor drar jag mig till Ronja. Hoppas på mys ikväll, eftersom jag inte orkar annat. Har ju som sagt legat i sängen hela dagen och man blir alltid lagom seg då.

See you all later!


tired.



Sitter och myser i min säng framför tv:n, i min stora tjocka rosa tröja. Tänk vad man kan hitta i garderoben. Kan dock inte bestämma mig vilken film jag ska mysa till. hmm?


home

Blir ingen skola för min del idag. Vaknade och gjorde mig i ordning. Precis innan jag skulle till stationen vände sig allt. yeey. Så nu sitter jag onödigt sminkad, eftersom jag skulle kunna gå och lägga mig igen.

Hoppas dock att det blir bättre framåt dagens gång.

David Guetta – Night Of Your Life (feat. Jennifer Hudson)
Myser med den tills dess!

tur jag är sjuk.

igen


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus