wellwell.

Hemma efter en dag full med mys. Emma kom hit efter skolan. Var otroligt kul att träffa henne, har inte gjort det på ett tag, vilket märktes. Munnarna gick i ett.

Vid kvällstid tog jag mig till Linssa för lite snack och disskusion om hur vi ska påbörja renovering av huset. Kommer bli skitsnyggt om ni frågar mig. Jag skulle också vilja bo själv, sådär. Tänkte på det innan idag, att jag vill härifrån, när det luktade koskit från åkrarna. Inte bort från tomelilla men här jag bor. Det är ganska öde. Lite öde

Hamnade till sist i Ronjas säng och tittade på idol. Det är lite tradition nu. Efter såhär tre dagars idolmys. Idol är egentligen ett sjukt töntigt program, vilket jag vet eftersom jag sökte i våras, det är så tillgjort och usch. Hemskt. Men jag tycker det är sjukt att de är så många dåliga som går vidare till den riktiga juryn. Varför inte ge dem som kan chansen istället för att få programmet till att sälja? Nog om idol.

Nu ska jag mysa med det resterande av min sallad och sätta på en film. Sedan säger jag nog godnatt. Börjar åtta imorgon, hemskt jag vet.


Jag är fortfarande lika söt som jag var den 21:a februari.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus