Experimenterar på Fredriks hår just nu. Hä...

100media_imag019 (MMS)

Experimenterar på Fredriks hår just nu. Här precis fikat på mammas goda kanelbullar :)


Förinställt inlägg

Stressig morgon. Fick inte upp fredrik och sedan hann jag knappt äta frulle. Tur det är en kort dag idag. hihi, riktigt skönt!
Längtar verkligen till påsklovet. Mest för att det är ett lov. Men nu måste jag kila. hör av mig senare! ;)


Godkväll !:)

Tror nästan jag får säga godnatt för idag. Både jag och fredrik håller på att somna. Det var verkligen en fin dag idag och kul har det varit. Stannade på hemvägen och åt thai, men de visste ni redan. Sedan lämnade Emir oss hemma hos mig. Och här är vi. Jag bloggar och fredrik ligger bredvid och sover. Jag är sugen på att se en film, men vet inte vilken än. Antingen ska jag försöka få tag på  Beastly eller Number 4. Popcorn ska dessutom poppas och något annat gott. Beror på vad jag hittar i vårt tomma skafferi. (hur stavas skafferi egentligen?)

Men nu är det kanske dags för att få liv i fredrik, och gå ner. Börjar inte förrän halv elva imorgon. Riktigt skönt!


Gott! Fortfarande i Hörby. Sitter nu med M...

100media_imag019 (MMS)

Gott! Fortfarande i Hörby. Sitter nu med Martin, Fredrik och emir och åter thaimat!


I Hörby. Har till och med lyckats kasta va...

100media_imag019 (MMS)

I Hörby. Har till och med lyckats kasta vatten på medpassagerare. Ska ut ur bilen nu, hihi hörs sen :)


I väntan på Julia och Emir






Godmorgon!

alla pigga och vakna? Jaadå!
Håller på att sminka mig. Och fredrik har somnat om igen. Vi ska åka om ungefär en halvtimme. Emir och Julia kommer och hämtar oss småbarn. Dvs martin, jag och fredrik :)
Så idag ska jag då umgås med barn som är halva min ålder och uppåt.

Slänger in lite halvtaskiga-bilder från i torsdags

Juliett och jag


På thai, Johanna och alex


Rebecka och julie


Th och alexilois





Godnatt!

Nu ska jag och fredrik sova. Bilder från ikväll kommer imorgon, även någon liten filmsnutt. På tal om i morgon så ska jag med fredrik och hans familj till hörby på någon äventyrsbad. Har inte varit på något äventyrsbad sedan jag var liten. Eller ja, fem år sedan, om inte sex.

Hörs imorgonbitti!
puss på er! :)

Inte tid

Hinner inte fota mig själv. hihi
Vi hörs senare! :)
puss

Lördagfixande

Ska hoppa in i duschen nu och sedan sminka mig. Wow, får kanske lägga upp dagens facelook sen i så fall? Eller beror på vilket humör jag har och hur mycket tid som finns över. Klädseln är fortfarande ett stort frågetecken.

Slänger in två bilder från igår.

Kaka, mums


fina th, eller?


9m



Hittade en gammal film på oss. ute, sommar, mys

Hej vackra lördag!

Ligger fortfarande i sängen med rullgardinen nere. Jag tycker alltid man blir så överraskad när man rullar upp den, då man ser hur vädret är. Känns som om det är molnigt idag. Har jätte mycket att göra, och så ligger jag i sängen? Det är nog dags att stiga upp. Är dessutom rätt hungrig också. Så nu ska jag klä på mig, gå ner och få lite mat i magen! Hörs snart!



dags för lite sömn

Känner att ögonenlocken börjar bli tunga. Imorgon måste jag upp tidigt för att städa det sista. Sedan kommer några av mina kära vänner hit och umgås med mig. Så fint och rent ska di va! Nu ska jag fortsätta titta på film. Och sedan hoppas jag verkligen att jag slocknar! :)

puss och godnatt!

önsketanke

jag vill pierca mig, men jag får inte förrän jag är arton år gammal. Men det är kanske en bra regel som mina föräldrar ha bestämt för hur många tonåringar idag piercar sig inte hit och dit? Sedan vill de inte ha piercingen längre och det blir då ett fult ärr, knuta eller liknande. Ska jag ha en piercing så vill jag vara säker på att jag vill ha den. Inte bara just då, utan ha den alltid. Som en tatuering, fast man kan plocka av och på.

Jag har alltid varit svag för piercingar i läppen. Ingen plopp då, utan ring. Eller i kinderna, skitfint! Fast det ska vara färgglada ploppar då, som rosa eller turkosa. Men mest av allt så är det jättefint när killar har piercing i bröstvårtorna. Tycker dock inte det är fint på tjejer. Och Egentligen, varför ska jag tycka det är snyggt på tjejer? Jag går inte runt och granskar tjejers bröst? hm..  Men i alla fall. Piercingar i ansiktet är jättefint, och jag längtar till jag kan förstöra mitt med metall och fejkdiamanter!

Något som skrämde mig var dock bilderna på google.




Dock vill jag inte ha så många, utan två tre stycken.

home again

Vägen hem var kall och blåsig OCH mörk. Nu ligger jag återigen i sängen och väntar på bättre tider. Är på väg att ta mitt livs största beslut, men jag velar fram och tillbaka. Kanske lika bra att får det överstökat? nja, jag vet inte. nog om det.

Ikväll bjöds det på både kladdkaka och chips med dippa. Min mage mår just nu jätte dåligt, Men det får man faktiskt ta om man ska gotta sig. En film avslutade kvällen, Gullivers resor. Ganska underlig film med ett extremt töntigt slut. Men annars helt okej :) Efter det tog jag mig ut i kylan och sedan in i värmen när jag kom hem.

Som sagt, ligger i sängen nu. Tänkte sätta på en film och sedan städa rummet, jag gjorde aldrig det innan ;) Jag är lite udda ibland. Jag tycker om att städa på natten. Det har varit så ända sedan jag var liten. Fast då föste jag in allt skräp under sängen och lät det ligga där till någon upptäckte mitt gömställe. Men så städar jag dock inte idag, och glad är jag för det. För det mesta ligger kläder på mitt golv. Nytvättade som otvättade. Jag förstår inte hur de hamnar där egentligen? Som nu bytte jag om till sovtröja och ser nu att allt jag hade på mig idag, ligger redan i en fin hullerombuller hög mitt på golvet. Det är vad jag kallar skillz. Dessutom har jag en fotölj där jag kan lägga kläderna. Men icke så nicke. Golvet passar nog mig bäst. Förr när Emma kom hit brukade hon alltid städa mitt golv från kläder, vika och lägga in i garderoben. Men nu är inte hon här så ofta längre, så nu måste jag göra det själv. kul? nej.


I'm use to it.

Fantasin flödar. Jag hade verkligen kunnat skriva om hur jäkla irriterad jag är och hur mycket jag vill skrika av ilska, men det tänker jag inte göra. Planerna för ikväll ändrades ganska snabbt när jag ringt th. Ska antagligen till henne och borg och umgås, jag hoppas på det i alla fall! :) Ska ner och äta nu. Revben, mums.

Tycker inte ni också det känns dumt ibland att äta något som förr levde? Jag tycker det är jätte hemskt, dessutom när man vet hur djuren har blivit behandlade. Eller ja, alla har ju inte blivit dåligt behandlade. Men en del. usch nej, nu är jag inte säker på om jag vill äta längre.

Vi hörs sen :D


Hemma igen

Sitter och äter popcorn. hihi. Har dammsugat hela ovanvåningen förutom mitt rum. Ska ner och titta på film "The blind side" och mysa vid TV:n. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Tror det behövs. Har ingen fantasi om vad jag ska dela med mig av. och därför återkommer jag med både inlägg och fantasi senare!

Godmorgon! Ligger i Rebeckas säng just nu....

Godmorgon! Ligger i Rebeckas säng just nu. I natt har jag legat utan täcke och fått en fot i huvudet. Men det är väl sånt man får ta ;-) gårdagen blev jätte mysigt. Julia kom hit och sedan gick vi och mötte Johanna och Alex. De käkade på thai och vi tre stod för underhållningen. Sedan kom även th, borg och Alexander. Så igår träffade jag vänner så de räcker hela veckan ;-) Men vad ska jag göra idag då? Antagligen måste jag städa mitt rum, och hela huset för den delen. Kanske träffa Fredrik också, vem vet? Men nu ska jag försöka få liv i min lilla mysis och sedan äta frukost!:-) ha det bra så länge!:-)


Nattamaud

Äta bör man, annars dör man.
Nu tänkte vi gå och lägga oss. Galet trött efter en galen kväll! Träffade många kända ansikten och vänner med pojkvänner. Lol, själv fick jag aldrig träffa min egen.
Puss

Myslåt

Kanye West – Gorgeous
Också en av mina favoriter. Men egentligen, när gör Kanye West dålig musik?

Hej små barn!

Sitter nu hos Rebecka och väntar på att hon ska äta upp. Ikväll vet jag inte vad vi hittar på. Men Julia kommer snart förbi, och då ska vi antagligen ut en sväng :)


Tungan rätt i mun. Rebecka försöker sig på min mobils sms-funktion. Slutade dock med "jävla mobil" och "AAAH"

Jag just nu, ser sleden och redet rälig ut

Redet söt



Redet söt för lite träning. Ni ska se mig, fast nej. De får ni inte. Hihi


Morron(passet)kaffet i p3

Ligger fortfarande i sängen. Var uppe en gång för någon timme sedan och tog en chokladboll.
Dålig frukost egentligen, men jag tänkte faktiskt gå och äta nu, sedan träna.

Ikväll vet jag inte var jag tar vägen, men en sak som är säker är att jag ska träffa rebecka :)
Hörs av senare.

Godkväll och godnatt

Tänkte avrunda kvällen med en film. Det blir dagens tredje film. Min dag idag har varit mysig. fin. Hann till och med en runda till Ystad för att fixa pass innan jag åkte till Nina. Men nu ligger jag i min säng och lyssnar till nattens alla mystiska ljud. Mest flygplan och bilar som susar förbi.

En riktig sömn har jag bestämt mig för att få idag i alla fall. Vill dessutom påpeka att jag och fredrik hade tre månader igår. Och jag fick fira den själv, eftersom han ville spela.

men nu får jag nog säga hej för idag innan jag blir irriterad. Sov gott småungar! :)
Bjuder på en låt, som är lite av min favorit just nu.

Alexis Weak – 112



Ett skepp kommer lastat, med godis :) har ...

100media_imag017 (MMS)

Ett skepp kommer lastat, med godis :) har precis tittat på film med Nina och nu sitter vi bara och snackar. tjohopp


Tittar på tv och har precis ätit frukost. ...

100media_imag017 (MMS)

Tittar på tv och har precis ätit frukost. Snön vill aldrig sluta falla. Jag som trodde det skulle bort nu eftersom de börja töa för en timme sedan. Nu ska vi väl fortsätta glo på tv och snacka skit! Puss :)


vem ringde 112?

Har precis kommit ut ur duschen och ska sminka mig och packa. Sedan ska jag lämna lite saker hos Linda och plocka upp henne dessutom. Sedan sitter vi på tåget mot malmö för att se en film. Vet inte vad det är för någon, men är den svart och vit, vet jag inte vad jag ska ta mig till! Men jag hoppas på att hålla mig vaken denna gången! :)

Vi hörs senare, eller imorgon! :) Puss


Tisdag!

Nästan uppe med tuppen. Vaknade för en timme sedan och har legat kvar i sängen i hopp om att jag skulle somna om. Tänk så fel jag hade. Eftersom jag inte har något att göra just nu tänkte jag spela sims. Har inte gjort det på jätte länge, och i dag känner jag för att vara töntig.

Igår kom ju marie hit. Vad gjorde vi? Smaskade på popcorn och jordnötter och pratade. En halv film blev det också. Vi lämnade henne på stationen tjugo över tolv och sedan bums i sängen.

Vad som händer i dag är fortfarande ett mysterium. Men ikväll ska jag se på bio i malmö med linda. Och sedan ska jag sova hos henne! jätte mys!:) så imorgon ska vi bara lata oss och ha kul!

Men nu väntar spelet på mig, puss

soffpotatis

Har legat i soffan hela dagen. Jätteskönt att bara göra ingenting. Bra början på lovet! :) Måste snart hoppa in i duschen. Men först ska jag titta på desperate housewives! :D

Godmorgon!

Ligger i soffan och tittar på film. Mår allmänt dåligt och hoppas verkligen inte på att jag ska bli sjuk. Marie ska nämligen hit ikväll, och jag hoppas på att jag mår bättre.

Nu tänkte jag ta mig något att äta, och sedan fortsätta glo på filmer :)


upp och hoppa

solen skiner och det snöar. SNÖAR?
Det var ungefär min reaktion. Jag hoppades på att vi redan hade fått den sista snön igårkväll. Men det verkar ju inte som det alls. Skitkallt är det också. Börjar nästan sluta hoppas på att sommaren ska komma i år. Fast förra året var det väl också en utdragen vinter? Kommer inte alls ihåg och därför lämnar jag den frågan :)

Idag ska jag städa mitt rum, som verkligen behövs. Jag kan inte tänka mig att jag, emelie håkansson, har låtit det sett ut som en svinastia i snart en vecka.

Tänkte bjuda på lite paaardy musik och sedan sätter jag igång med städningen! :)

Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)

Kanye West – All Of The Lights

September – Resuscitate Me - radio edit

Adam Tensta – Like a Punk

DJ Khaled – All I Do Is Win - Feat. T-Pain, Ludacris, Snoop Dogg & Rick Ross


Emelie says goodnight








Har varit en lång dag idag. Kom hem från Therese för ungefär en timme sedan. Har verkligen haft jätte kul ikväll! Men nu sviker dock mina ögon mig. Ska upp tidigt imorgon för att hinna en förmiddagsrunda och sedan ska jag vidare till Skurup. Hoppas på en lika toppenkväll imorgon som det var idag.

Godnatt tills vidare!

natti

Täcket är upp och ned och det ända sällskapet jag har ikväll är en penna som jag hittade i sängen. Sminket är borta och huden ren och fin. Trots finnen på högra kindbenet. men nog om den. Tänkte skriva att det är dags för mig att sova. Kvällen har varit lång, to long. Och jag vill bara sova. Kanske det jag ska göra nu. Så godnatt barn, vi hörs. Kanske imorgon? vem vet.

gammal bild på mig och ninisen


Torsdag

och det är mammas födelsedag!

Ligger nu i soffan och försöker få till det lilla extra på min novell. Har gäster och har precis ätit tårta och kakor. Magen är full och jag mår illa. Men det får man väl ta ;) Har lagt ned med min träning nu, helt sjuk. Ska igång igen på söndag och sedan fortsätter det! Har hamnat i en svacka, psykisk svacka, och har därför inte orkat. Men man känner sig så hemsk när man inte tränat och trycker i sig tårta.


Vackra tisdag

Sitter och gör min engelskaläxa framför tvn. Går dock inte så bra eftersom jag blir distraherad av både tv och facebook. Kanske dags att stänga ned allt? Fick min alla-hjärtans-dag present av fredrik idag. Ett par örhängen i hjärtan. Jätte sött, men han tyckte dem var fula och erbjöd sig själv att slänga dem? dum i huvudet.

Kan visa bild sen :) Nu måste jag fortsätta med mitt tv/facebook/pluggande.
Puss

min botten-tråkiga-söndag

Idag har jag inte gjort ett skit. Läxorna vad hände med dem då? ingen vet.

Tittade på Tangled innan. Underhållande, barnslig, girlyfilm. Annars helt okej. Nu tänkte jag försöka få igång fettförbränningen, lika bra när man inte har något för sig. För att få tiden och gå, så jag kan gå och lägga mig och sova i min stora sköna säng. Ensam.


Godmorgon söndag!

Har precis lämnat både henrik och madde på statioenen. Kan inte säga mer än att gårdagen var helt galen. Och nu är jag extremt trött men ska ändå göra läxor och träna. Om allt går som planerat. Ikväll kommer antagligen fredrik hit. Vad vet jag?

Slänger in något senare istället, när jag har någon fantasi. Nu ska jag i alla fall ta ett tag på crosstrainern!
Detta är mitt mål.


min lördagskväll


Fredagsmys

chibbe, film och soffa. Det är min fredagskväll. Är inte riktigt klar med städandet, men det är bara småsaker kvar. Undra om det går något bra på tv ikväll?

Sjukt att jag är hemma en fredagskväll. Kanske skönt att varva ner? Mja, jag är mer rastlös och känner mig olycklig av allt städande och gnällande om att det måste bli rent och fint. Varför inte hyra en städerska istället om det nu ska bli skinande.

Imorgon ska jag till Ystad och handla alla hjärtansdag present till fredrik. Undra egentlige vad jag kommer hitta på med. Det åtestår att se.

Bjuder på en härlig låt så länge! :D

Adam Tensta – Like a Punk



Bild från musikvideon

Doo-Wops & Hooligans

Är de bara jag som lagt märke till att Doo-Wops & Hooligans är Bruno Mars debut album? Det är faktiskt helt sjukt hur många bra låtar det finns i albumet. Men jag kan inte sluta tänka på att de är hans första. Det är inte många artister som fått en sådan bra start som han lyckats med. Dessutom är albumet väldigt genomtänkt och välarbetat. Grenade, Just the way you are, Talking to the moon och Marry you är bara några av de få låtar som är skitbra! Galet är nog ordet.


perfect!



Perfekt fika när man kommer hem. Glass och kladdekaka. Mums. Nu ska jag städa och göra klart tills imorgon då vi får gäster och madde och henke kommer hit och myser med mig! Ska bara skruva upp volymen och sedan är det dags för städning!

Godkväll!

Har varit hemma idag också. Känns faktiskt konstigt att inte ha varit i skolan på hela veckan. Hela min förmiddag spenderade jag min tid på sömn. Eftermiddagen kom fredrik hit och han åkte för någon timme sedan.

Nu sitter jag och kollar på tv och väntar på bättre tider. Hoppas på att kunna gå i skolan imorgon i alla fall. Det finns ju inget att göra här hemma alls. Not fun at all.

Vi hörs av senare. Måste plugga lite till provet imorgon

Tjarå

This is killing me. Helt ärligt. Jag trodde att jag mådde bra innan idag men nu är det lika dåligt igen. Man blir alltid lurad, men allting kommer alltid till kvällen. Trots huvudvärkstablett har det inte blivit någon skillnad alls.

Fredrik är här nu. Vi ska göra smoothie och kolla på A-team och antagligen sova efter det. En sak som är säker är att jag inte kommer klara att se hela filmen ändå, jag kommer somna. Som vanligt :)
vi hörs senare, om jag är vaken det vill säga ;)


ett måste

299 :- H&M och snart mina!




spring












mums

Sitter och knaprar på en müsli bar medan jag gör tyskan. Ligger för övrigt i soffan och chillar järnet. Mår inte illa idag, wow!


underbart

En bra start på dagen för mig är när man vaknar av att solen skiner in i rummet. Och när man vaknar på rätt sida förstås! Idag gjorde jag det och tänker därför koppla bort min sjuka. Börjar dels sakna skolan efter tre dagar hemma. Har säkert missat jätte mycket men jag får ta igen det över helgen. Vet dock inte när jag frisknar till och kommer till skolan igen.


Godmorgon

Blev inte alls mycket sömn inatt. Gick ned vid ett tiden och lade madrass på golvet. Slutade med att Terese, mamma, fredrik och jag sov i vardagsrummet. Mitt rum skakade och ja, vi kunde inte sova alls. Därför ska man inte ha sitt sovrum på ovanvåningen. 

Idag vaknade jag vid tolv. Har fortfarande jätte ont i huvudet och är illamående. Men eftersom de inte var något fel på mig, så är det väl vanlig förkyldning och influensa. Det blåser fortfarande.

Dags för lite lunch! :)

Natti

Ska sova nu, trött och har jätte ont i halsen min.
puss

skojade bara?

Skrev ju innan att fredrik skulle komma hit ikväll, men han stack till simrishamn istället. Lika bra. Så ikväll är det jag, min dator och några filmer som jag fick låna av linda igår! :) Jag börjar bli rätt van vid att det är så, men jag ska inte klaga. Finns väl dem som har de värre, hoppas jag i alla fall.

Ska fortsätta med mitt nu, för det är väl så det kommer se ut hädan efter

Det gick bra.

Ligger i sängen och försöker få in lite tyskgrammatik. Går halvdåligt. Det gick bra hos doktorn iaf, men hon hittade inga "fel". Men ett stick i fingret fick jag och råd om hur jag skulle ta hand om min laktosintollerans.

Efter doktorn så följde jag med mamma för att handla. Osminkad, ovanligt död och med ett finger som pissade blod. Hjälpte henne med att ta in kassarna sen. Efter det var min hand blodig för att kassarna var otroligt tunga.

Men ja, nu väntar jag på att fredrik ska dyka upp. Men först, ta tag i tyskan !

godmorgon!

Är hemma idag, wow. Ska till doktorn halv ett. Måste plugga tyska idag, har prov på fredag och jag kan ingenting. Känns jätte bra. Kanske är det dags att äta någonting?

Man kan ju nästan se på mig hur överlycklig jag är för läkarbesöket.

godnatt

Verkligen en händelserik helg och idag mår jag verkligen skit. Skulle gå och lägga mig inatt men blev inte så. Vill inte gå in på detaljer, lite för äckligt för min smak. Men ja, dödstrött och feber, hosta, förkyldning, ledvärk, huvudvärk, dubbelseende och illamående. Det är min söndagskväll det. Vi hörs imorgon, kanske


sjuksjuksjuksjuk.


lördagskänsla

Har precis kommit hem från mormor och morfar. Måste säga att hon gör gudomligt god mat! Bjöds på underbar tårta också! mums, så nu är jag mätt och belåten.

Ska snart till emma och sedan vidare till sjöbo. Undrar verkligen hur kvällen kommer bli. Måste göra mig i ordning nu, berättar mer sen!

Puss


friday

Sitter i sängen och försöker få ihop en lista på spotify som jag kan ha när jag tränar. Mycket roligare att träna till musik, har ni tänkt på det? Tror nästan de, vem tränar utan musik?
Ja som sagt, ska träna, hoppa in i duschen, göra mig i ordning, lämna fredrik och sedan sitter jag på tåget till skurup.

Hör av mig senare! :)


Godmorgon alla små kära och okära barn!

Morgonpigg och glad. Lia bra att få igång humöret. Om ni undrar nu varför jag är uppe så pass tidigt som jag är, så är de för att jag tänkte träna och sedan hoppa in i duschen och göra mig klar för att tralla vidare till skolan. Fredrik däremot ser inte så pigg ut. Tror han är sjuk dessutom. Han får de hårt på valla ikväll. (alltså vem drar egentligen till valla? tråkigt, fjortisar och idioter beskriver det rätt bra)

Men iaf, måste vidare om jag nu vill hinna med att äta min fiberrika frulle. Fast nja? Hädanefter är det faktiskt GI diet som gäller. tro det eller ej! :)

Tjarå!

Sängen för oss nu, hihi
"förlåt för jag har kille, ja han lider ju faktiskt också. Jag vet inte ens vad jag snackar om" citat av fredrik när jag skulle skriva detta inlägget. lol

mys med 2½men och puss nu.

hejdå!

Och fick uppelbarelse(linda sa det) att söndag också är helg då jag ska till mina kusiner och fira lenas födelsedag. Hihi
tur att det är fredag imorgon, så jag kan se framemot alla dessa festligheter !

Wonderful.

Är galet trött och väntar på att fredrik ska dyka upp. Hade kunnat somna nu, men nej de får jag inte. Hann med och träna i fyrtio minuter. Kanske därför jag är så utmattad? vem vet.

Imorgon är det fredag, wooho! Veckans höjdpunkt, helgen!
Ska till Skurup och chilla bananer. Sedan på lördagen ska jag vidare till Simrishamn för äta mat och tårta. Morfar fyller år idag! :) och lördagkvällen spenderar jag med min emma! Där drog jag hela helgens planer utan att tänka på det. Lika bra, så ni håller stenkoll på mig. Så jag inte hittar på något annat i stället? för vem vet, det kan ändras på sekunden.

lol, nej de är fasta planer, det mesta. Nu ska jag vidare ned och göra mig i ordning för natten. Sen ta mig en liten tupplur innan jag öppnar dörren för killen som kommer stå i regnet, blåsten och kylan.


no time to cry



Ibland måste man bjuda på sig själv, och sitt stökiga rum.

Sitter nu i träningsuniform och ska utföra en del övningar. FÖR ATT få en fin kropp till sommaren. Egentligen kan jag bara drömma, men att försöka gör att det känns lite bättre!

Idag tänkte jag ta ett tag på crosstrainern, och sedan hitta några olika övningar från http://tranasmart.blogg.se/
Tänka sig!

I simrishamn

Sitter hos min moster och chillar. Har precis ätit och ska snart hem. Tog bussen direkt hit efter skolan, eftersom mamma skulle göra något med sina linser. vem vet?

Fick reda på att stackars julie ligger på sjukhus. Hoppas verkligen att hon snart mår bra igen. iloveu (L)

haha, vet ni? det var första gången på länge som jag somnade tidigt. Somnade redan tio. Galet i know. Idag ska jag träna lite, och sedan vara med fredrik. Tror jag? Eftersom vi inte setts på hela veckan spelar de nog ingen roll om jag träffar honom idag eller på söndag ;) haha, fast na. Man kanske ska ta sig tid till att träffas mer än en gång i veckan? Nja, funkar nog bäst såhär. Men det är klart jag saknar min pojkvän! :)


Tjarå!

Är extremt trött och tänkte än en gång dra mig tillbaka. Orkade inte ens träna idag. Då är det sorligt! :(

Imorgon får jag lite sovmorgon iaf. Riktigt skönt ska de bli! :) Slutar tidigt också. mums
Har ingen fantasi på vad jag ska skriva. Lia bra att runda av.

Sov gott! :)



bild från förra gången vi åt pizza. hihi
Märks att de var länge sedan, för henrik hade kort hår.


Home again

Det bjöds på både bulle och baguette idag. Senare tog vi en tur till en pizzeria och åt pizza. Mysig och helt perfekt onsdagskväll!

Tänkte ta ett bad nu. Skönt med avkoppling. Hör av mig senare! :D


Onsdag

Jag har eld i baken. Är sen!
Vi hörs senare, hehe


mums!



Sharonfrukter såhär på kvällskvisten. Mums. Tänkte dock lägga mig i sängen och titta på film nu. Imorgon ska jag till skolan och vara där till ett, sedan vidare till Sjöbo på någon "mässa" på färsinga. Där elever pratar och frågar saker om den linjen man går på osv. Hoppas på att det ska bli kul i alla fall! :) Därför kommer min bloggning att vara extremt låg imorgon. Kommer kanske mobilblogga. vem vet?

Bye for now!

genomsvettig

Verkligen duschen nästa.

Tänkte bara ge er lite info, något så väldigt intressant. (om ni undrar)


Första och sista gången

http://www.youtube.com/watch?v=H30sw-aSDjw


undra vad jag gör?


Just nu...

Sitter jag i träningskläder. Ska snart sätta igång. För en gångs skulle tycker jag att det är kul att träna. Vilket påminner mig om hur mycket jag saknar att spela fotboll. Men ja, vissa saker är redan stängda böcker. Nu är nu och de är nu jag ska ta tag i detta. För en gångs skull. Jag brukar alltid lata mig några dagar och sedan komma på att jag inte tycker de är kul. Men med inställningen jag har nu, kommer de gå toppen. Det vet jag!



Lagom sleden!

Dagens facelook



Skitig spegel, sne mun,
rätt så osminkade ögon.
Ja, de är jag idag!

Sitter i skolan

Sitter i skolan och har svenska. Är så otroligt trött och vill bara hem. Lektion i 80 minuter, yeey. Nu måste jag fortsätta med mitt! synd här inte är någon webbcamera. hihi, ni får min facelook senaren, när jag är hemma :*

Godmorgon!

Hinner faktiskt inte blogga alls mycket nu. Är sen till bussen och har inte ens ätit frukost än. Hur ska detta gå? Har medieproduktion i tre timmar nu på morgonen. Fasen vad kul :) sen slutar jag tidigt. Men jag kan inte ta mig hem. Det är dagens wtf. Jag vill hem, men nej. Bussarna vill inte ta mig dit jag ska.

Kommer ni ihåg kylan som uppstod under nyår? Väderfjantarna har sagt att detta ska vara ända till April? Tänka sig, och sen får vi vår hur länge som helst och sommar typ i en månad. Jag blir galen på vädret och jävla växthuseffekten.


I would die for you baby, but you won't do the same




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus