home again

Vägen hem var kall och blåsig OCH mörk. Nu ligger jag återigen i sängen och väntar på bättre tider. Är på väg att ta mitt livs största beslut, men jag velar fram och tillbaka. Kanske lika bra att får det överstökat? nja, jag vet inte. nog om det.

Ikväll bjöds det på både kladdkaka och chips med dippa. Min mage mår just nu jätte dåligt, Men det får man faktiskt ta om man ska gotta sig. En film avslutade kvällen, Gullivers resor. Ganska underlig film med ett extremt töntigt slut. Men annars helt okej :) Efter det tog jag mig ut i kylan och sedan in i värmen när jag kom hem.

Som sagt, ligger i sängen nu. Tänkte sätta på en film och sedan städa rummet, jag gjorde aldrig det innan ;) Jag är lite udda ibland. Jag tycker om att städa på natten. Det har varit så ända sedan jag var liten. Fast då föste jag in allt skräp under sängen och lät det ligga där till någon upptäckte mitt gömställe. Men så städar jag dock inte idag, och glad är jag för det. För det mesta ligger kläder på mitt golv. Nytvättade som otvättade. Jag förstår inte hur de hamnar där egentligen? Som nu bytte jag om till sovtröja och ser nu att allt jag hade på mig idag, ligger redan i en fin hullerombuller hög mitt på golvet. Det är vad jag kallar skillz. Dessutom har jag en fotölj där jag kan lägga kläderna. Men icke så nicke. Golvet passar nog mig bäst. Förr när Emma kom hit brukade hon alltid städa mitt golv från kläder, vika och lägga in i garderoben. Men nu är inte hon här så ofta längre, så nu måste jag göra det själv. kul? nej.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus