dag 7 - min bästa vän♥



Jag har många nära vänner, men en person som ligger gott om mitt hjärta är min bästa vän Emma Lundborg. Hon har alltid funnits för mig, eller hon finns fortfarande för mig. Hon hjälper alltid mig i svåra situationer, när jag mår dåligt och när jag bara vill vara. Ibland är hon själv onärvarandre, och då försöker jag hjälpa henne på rätta spår igen. Men jag antar att det är vad vänskap är. Att man tar hand om varandra, ser till så man har det bra.

De fyra år som jag kännt emma, har varit de bästa i mitt liv. Inte bara för att jag inte kommer ihåg vad som hänt innan dehär fyra åren, utan för att jag vekligen menar det. Innan vi träffades var jag ofta deprimerad och nere. Jag hatade världen. Men när jag träffade henne så vändes allt. Det kan jag inte ljuga om.

Just nu står vi på stadiga ben. Vi har haft våra nedförsbackar och uppförsbackar. Men just nu känns det som vi står stilla på den plats vi stod på från början. Jag vet var jag har henne, och hon vet var hon har mig. Hade jag inte träffat emma den dagen, då vi satt på mitt köksgolv och spelade kort, så vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Ni vet när allt känns mörkt och man behöver sitt ljus. Emma var mitt ljus, det är hon än idag. 


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus