2 december

Nu är det såhär att jag tänkte göra en kul sak för mig själv, på bloggen.
Jag tänkte räkna ner till julafton, och berätta en sanning och ett roligt minne varje dag, beroende på vad jag kommer på.
eftersom jag ligger back en dag, så skiter jag i den! Eftersom det faktiskt är min blogg.
Till mina små inlägg finns det dock en passande bild om jag hittar någon på mina små backup diskar!
Läs och njut småbarn!

Dag 2

Jag kan börja med sanningen, eftersom det är lättast! :)

När jag var liten trodde jag alltid på sagor. Prins får prinsessa, alla är lyckliga. Jag var en sådan tjej som lekte med barbie och gillade rosa otroligt mycket. Tills en vacker dag, eller vacker och vacker. Tills en dag, då jag bestämde mig för att vara med och leka med bilar med de andra killarna och jag tyckte det var roligt. Jag slutade inte leka med dockorna, för det var det enda jag hade här hemma, eftersom vi var två flickor. Men sedan började jag tänka på mitt utseende, och jag tyckte jag liknade en pojke, och inte en flicka. Wierd, eller hur? Och jag gillade "pojksaker" vilket fick mig att tvivla på mitt kön. (liten och dum). I dessa åren hade jag kort hår, jätte kort hår. varför vet jag inte, fråga min mamma. Men en dag sa min syster till mig "om man är gul under fötterna, så är man en kille" och den dagen brast allt och jag sprang gråtandes till min mamma för att jag trodde jag var en pojke. Och sedan dess är jag alltid orolig att jag faktiskt gör det. Om jag inte har något smink alls, till exepel.
 Så tänk vad mycket en mening kan göra när man var liten, som faktiskt sitter i än. Men inte nog med det, min syster var också gul under sina fötter!


Hittade ingen bild på alla.

Det var en fin tid vi hade, tjejmaffian på kastanjeskolan. Skolans "mobbare"? sjukt faktiskt, att lärarna och eleverna fick sådan fel uppfattning om oss. Bara för att vi var ett gäng tjejer, som var väldigt nära. Johanna, Julia, Amanda, Rebecka, Th, Jag, Lisa, Pernilla, Mathilda och Allis. Ibland tänker jag tillbaka på tiden, hur otroligt roligt vi hade det. Inte bara i skolan, utan på fritiden också. Alla fester, alla tjejkvällar och alla bråk. Haha, vi var nästan aldrig sams, men trots det hängde vi ihop på något sätt. Jag saknar det, jag saknar er.

Kommentarer
Postat av: julie

Du vet att jag älskar dig och alla andra tjejer! och fifan vad jag hade viljat gå i 9an nu alltså!!!!!! KÄRLEK TILL ER<3

2010-12-02 @ 23:09:21
URL: http://juliez.blogg.se/
Postat av: Rebecka

big love. Jag saknar nian & jag saknar oss!! (L)

2010-12-02 @ 23:35:19
URL: http://rebeckasvensson.devote.se
Postat av: johanna

jag saknar det med! vaffan tjejer, vi får slänga ihop alla hos någon och ha en riktig tjejkväll! love you guys <3

2010-12-02 @ 23:37:05
URL: http://johannathroback.blogg.se/
Postat av: Fredrik

ja, ni va riktigt coola 8-)

2010-12-02 @ 23:45:31
URL: http://sindorei.blogg.se/
Postat av: Mathildanilsson

usch, det rinner ner "saknadtårar" ner för min kind. flyger upp massa bilder&minnen i mitt huvud. Det är äckligt sjukt hur mycket jag älskar er, utan er hade jag inte varit den jag är idag!

2010-12-03 @ 17:45:05
Postat av: julie

oj måste rätta mig själv lite, jag saknar er ALLA bortsett från en ;)

2010-12-03 @ 19:00:05
URL: http://juliez.blogg.se/
Postat av: amanda

Ahhh! Fan vad jag saknar er!

Håller med johanna!;)

Love you! <3

2010-12-22 @ 19:54:55









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus