Godnatt

Tänkte samla en del krafter till att gå upp imorgon genom att lägga mig nu. Är vrålhungrig men håller mig till frukosten imorgon, om den hinns med. Fastän det är det viktigaste målet på dagen, så slarvar man. Och när man slarvar med frullen är det lättare att gå upp i vikt och jag orkar inte förklara varför.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med min hårfärg. Trivs bra i det, men ser mognare ut i mörkare hår måste jag själv säga. Min hårfärg säger inte ett skit om mig egentligen. Men ändå är folk så omogna och elaka och drar alla över en kam. Och jag är ju faktiskt en av dem som hamnade där över den kammen. Även om det mesta bara är blondin-jokes, så är det inget jag vill bli igenkänd som, En korkad blondin? come on..

Jag är faktiskt den enda människan jag känner som har svar på det mesta (förutom henrik). Vad det än gäller. Om det så är atomer till datorer eller hur man planterar en blomjävel, så vet jag det. Jag har bra betyg, det har jag alltid haft. Jag glider genom skolan, i do. Jag lägger inte ned så mycket energi på arbeten, prov eller uppgifter. Utan allt kommer av sig själv och sedan står jag där med ett skitbra betyg. Jag tycker faktiskt synd om dem som har svårt för att lära och få in det i huvudet. Det känns som att jag kastar bort min skoltid genom att glida, när de kanske sitter där och pluggar ända in på natten och fortfarande inte kan någonting ändå.

Och jag har faktiskt ingen aning varför jag drar in massa olika engelska ord när jag skriver, eller pratar för den delen. Men det känns som det blir mer kraft och som att fler lyssnar eller läser och verkligen förstår.

Att brusa upp över hemska blondin-skämt tyker jag själv är ganska idiotiskt. Men när någon kallar mig något jag verkligen inte är, så kan jag inte hjälpa det. Det tar ganska hårt. Jag vet ju själv att jag absolut inte är korkad, och jag vill inte att någon ska få bilden av att jag är det heller. Inte för att jag bryr mig om vad andra tycker, utan det handlar ju mer om mig själv. vad jag mår bra av.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus