Sängen väntar.

Det är nästan så jag inte ens själv kommer ihåg vad jag hittat på med på lovet. Tänkte berätta vad jag gjort, men jag tycks glömt det mesta.

I början av lovet så åkte jag, therese, emma, henrik och rebecka till Lund för att söka till Idol. Dock bara jag, therese och henrik som sökte av oss. Men också tre av 2500. Vi gick inte vidare och inte heller Henrik med sin oemotstånliga "Oops I did it again".

Sedan har det bara flytit på med grillning och någon fest och sådär. Och självklart har jag hunnit med att umgås med mina vänner också!

Igår var jag, henrik och nina på en liten cykelrunda. Kan ni tänka er? Dock var det väldigt svitt pga värmen, men skönt var det verkligen. Kvällen avslutades på Ths koloni med Borg och Henrik. Vi åt grillat och spelade kubb. Självklart var både jag och Th naturbegåvningar, och sopade banan med dem. Sedan kom också Plutten och Ann-Charlotte. Då försvann våran naturbegåvning hux flux.

Nu ska jag däremot sova och känna ångest över att det är skola imorgon. Men det är ju faktiskt bara tre dagar där, sedan är det helg igen! Verkligen skönt!

Sov gott små liv.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus