Godmorgon lördag! :)

Idag mår jag faktiskt toppen. och har precis kommit hem. hihi, mamma var snäll och hämtade mig så slapp emir och juliett lämna mig här hemma senare. Jag var ju ändå vaken.

Magen hungrar efter mat så jag får väl snart titta efter lite halvt efter något gott. Ska till Linda idag. Skulle egentligen till malmö men den tosan hade kollat fel på filmerna. Så det blev ingen bio idag. Men umgås med min kusin, det ska jag göra ändå! :)

Fast nu har jag andra planer. Nu ska jag rensa bilder. Har många bilder på en person som betydde väldigt mycket för mig för en dag sedan, men som betyder inte alls lika mycket, inte ens hälften eller en femtedel. Jag är förvånad att jag tar "the break up" så lätt, men som sagt. Den som fäller mångar tårar har aldrig så det räcker när det gäller. Och det är väl vad mina är, slut? för länge sedan. Men vem lurade man egentligen? Om man varit tillsammans två gånger innan så finns det många skäl till att inte vara tillsammans en tredje. Men nu är det faktiskt slut på det. Och jag vet inte riktigt hur man ska beskriva mina känslor. Är nog mest besviken på att fredrik verkligen inte tog hänsyn till mina känslor alls och strulade med en 96:a, en kvart efter hans "göra slut" samtal. Eller det var nog till och med innan han "gjorde slut". skrattretande, Men det är ändå inte jag som förlorar på det. Det är tvärtom! :)

Kommentarer
Postat av: Georgstina

Very Good! I love it.

2011-10-14 @ 11:28:45
URL: http://georgstina.blogger20.com









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus