Look what you've done

Tittade precis på ett program där en kille eller tjej anmäler sin partner till en skola där de får veta vett om hur man beter sig i ett förhållande. Rätt underhållande att se eftersom alla betedde sig som skit mot varandra och de andra paren. Galet dock att det kan gå så långt. Men det är väl bara verkligeheten.

Jag tror inte att det finns någon kille eller tjej på hela jorden som aldrig blivit sårad i ett förhållande. Och den som aldrig har får tusen kronor av mig. Kanske inte. Men ni förstår vad jag menar. Jag tror att vissa människor väljer att vara som dem är. De vill inte förändras. Verken för kärlek eller något annat. Visst, man ska inte hitta en partner som man måste ändra på och slipa detaljerna på. Men ibland måste man göra en uppoffring. Och det är vad dehär killarna och tjejerna gjorde för varandra. De visade att de ville vara tillsammans utan att vara otrogna eller säga fula ord till varandra. Alla vann på det. Men verkligheten fungerar inte på det där sättet. Dehär paren tävlade om 100.000 kronor. Hade inte pengarna varit med i spelet, hade nog ingen velat delta.

Jag tycker människor är naiva. Att alla gör saker bara för sin egen vinnings skull. Det borde inte vara så alls. Man borde vara glad för att man fått sitt liv och vara tacksam över det man har. Inte dra nytta på andra.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus