dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.

Egentligen hade jag kunnat ljuga ihop en hel historia om att jag vill få barn, en fin bil, gifta mig när jag blir stor, att de är mina drömmar. Sanningen är att jag inte ser någon framtid. Nu lät det helt mörkt och hemskt som jag-vill-inte-leva. Men jag älskar att ta dag för dag och se vad som händer. Om jag slutar upp som en hemlös alkis, så låt det vara så. okej, jag kanske inte ska ta i. Men jag gillar att leva nu och sedan när det gäller, då kan jag börja tänka på det där. 

Men önskningar och mål det har jag massor av. Förlora några kilon, inte äta godis och chips, ha en vit månad, att alla ska må bra, inte dricka coca. Ungefär såna svensson.  Men jag önskar att jag alltid fick som jag ville. Tänk vad allt hade varit mycket lättare då. Jag kunnat tvinga vem som helst att umgås med mig när jag har tråkigt. Men det hade ju också blivit tråkigt i längden.

Men det jag önskar allra mest de är att få göra det jag älskar och få vara med dem jag älskar. Jag tror det är allt jag behöver för att överleva.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus