Vilken skillnad!?

Har som ni alla märkt varit pretty buissy. Var på nova lund idag med Linssa, vilket resulterade med ett besök i Eslöv, en tutning, ett finger och lite skoshopping. Köpte ett par skor alltså, that's all. Och en hamburgare på doken på vägen hem. Men jag tycker inte det räknas. Eller? ;)

Men klickade i alla fall hem två par skor för någon dag sedan också. Som snart kommer på brevlådan, hoppas jag i alla fall. Hade varit bra och fått dem innan nyår, så jag hade sluppit att tänka på vad jag ska ha för skor då. Men jag tror inte jag har sån tur. Jag är ingen turfis. Om jag säger så...

Sitter just nu vid mammas och pappas dator och kollar igenom lite gamla cambilder. De flesta är ju dock på mig (hehe), who else, och kom fram till att jag blivit förändrats totalt på bara några månader. Borde göra som hon chibbanesen som tog bilder på sig själv varje dag i ett år. Hade varit så jävla kul att se. Ursäkta språket.





Det ser ut som om det kunde varit för två år sedan. Jag såg exakt lika dan ut då som i somras. Pretty much fjortis över hela mig. Skäms kan jag dock inte säga att jag gör, för alla har vi vår fjortis period. Men jag var ganska söt.



A whole new me? 


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus