dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.



Eftersom jag inte är så himla förtjust att ta bilder på mig själv exakt hela tiden, så fick det bli någon månad gammal bild.
Jag vet inte riktigt vad ni inte redan vet om mig. Men jag försöker mig på det ändå :)

1. Jag bor på lanneeed
- Förstår inte riktigt hur mina föräldrar tänkte när de köpte detta hus. Ändå sedan barnsben har jag drömt om att flytta här ifrån. Men vart har jag ingen aning, och det hade jag inte då heller. Det finns så många nackdelar med att bo här, men också många fördelar. Jag kan i alla fall vara glad över att det inte är någon bondgård vi bor på!

2. Jag blir ofta frustrerad.
- Jag klarar inte riktigt av när saker inte går som jag vill. Jag brukar inte visa mina känslor när det gäller det heller, men inombords skriker jag. Det kan vara allt från ändrade planer till när något oväntat (negativt) händer. Man skulle kunna säga att jag är en crazy bitch, i hemlighet

3. Mina vänner betyder allt för mig. (låter jävligt töntigt, but that's the truth!)
- Utan dem hade jag inte vetat vart jag skulle ta vägen. Det är så himla mycket man delar med varandra. Inte bara minnen utan hemligheter och andra konstigheter. Jag hade heller inte kunnat säga "detta är min bästavän", för att alla mina vänner står mig väldigt nära och de har alla olika egenskaper och personligheter. Även om man kanske inte umgås så ofta så vet jag att de alltid finns där.

4. Jag ogillar mitt namn
- Om jag tittar mig i spegel så tycker inte jag att det ser ut som en emelie, och absolut inte en håkansson heller.

5. Jag älskar nybäddade sängar.
- När man bäddat rent och ja. Det känns allmänt bra.

6. Jag är otroligt mörkrädd
- men har ändå lyckats övervinna detta på något sätt. Allt började med en skräckfilm hos Jensen när vi var sådär åtta år gamla. Och det var ganska mycket att ta in. The ring. Klarar inte heller att se den nu. Antar att jag är en riktig barnrumpa, men den tänker jag aldrig se om. Jag har men för livet.

7. Jag älskar överraskningar!
- Vill man få mig på bra humör, så överraska!

8. Myskvällar är det bästa jag vet
- Skulle någon beskriva mig med ett ord så hade de varit "partygirl", men jag föredrar faktiskt hemmakvällar. Ligga i sängen, käka lite popcorn och se en bra film. Kanske inte så himla kul att göra det själv, men med någon annan.

9. Jag älskar stunder med mig själv
- Det lät helt fem, om man väljer att misstolka. Men jag älskar att ta hand om mig själv, bara vara för mig själv. Tänka, andas och leva.

10. Jag är kär



Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus