what am I doing?

Verkar som om det än en gång blivit kväll. Jag sitter här och funderar på vad jag verkligen vill bli när jag blir stor. låter som ett femårigt barn nu, men det är faktiskt rätt intressant att fundera på. vad är jag bra på? vad gillar jag? Sådanna frågor.

När jag var liten hade jag perioder då jag blev fascinerad av min snälla tandläkare. Då ville jag också bli tandläkare, bara för att hon var snäll. En gång åkte vi upp till high chaparall och såg på när de blåste glas, och då ville jag såklart bli glasblåsare. Men i grunden ville jag alltid bli sjörövare, så länge jag kan minnas. Segla runt på hav och sno skattkista av oskyldiga människor. Dessutom att få ha lapp på ögat och ett träben, det var grejer det!

Men nu sitter jag här, inte en aning om vad jag vill bli. Går jag rätt linje? Ingen aning alls faktiskt. Jag får nog ta det som det kommer och bara hoppas på att jag snart vet. Men det jag absolut inte vill göra, det är att sitta på ett kontor och skriva massa papper. Dels att sitta still varje dag, hade jag aldrig klarat av, och dessutom inte ha så mycket socialtumgänge, förutom på rasterna, hade inte heller gått.

usch nej, jag gillar inte framtids prat. Det är så långt bort.
Vad har jag gjort idag? Tre lektioner, sedan åkte jag hem. Min mage och hals mår inte så bra just nu.


Detta är vad jag gjort här hemma. Tittat på tv, drukit milkshake, fått hem mina beställda armband, gjort läxor och pratat i telefon. låter som en helt vanlig vardag. Vilket det ä också. tihi

uschnej, känner att jag måste påbörja läsningen av läxan som vi har till imorgon.
Ha det bra mina vänner!

Over and out!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus