innerst inne är jag på väg att explodera

inte lätt när det är svårt?
övning ger träning?
dum fråga ger dumt svar.

Jag har blivit en riktig tänkare på senaste tiden. Filosiferar om allt och bara drömmer mig bort. Som om jag är hög på livet. Just nu ligger jag i sängen och väntar. på vad? ja, på bättre tider. Vi disskuterade igår att det är lättare att  bli våldtagen i tomelilla än vad det är i malmö. Jag kommer ju aldrig våga vistas i tomelilla ensam mer. Fast å andra sidan så gick jag på en kurs i självförsvar. Eller ja, vad man kunde göra i svåra situationer. Men tror inte jag hade vågat mig ut på gatorna i mörker alldeles ensam ända, trots mina kunskaper.

Tröttheten springer ikapp mig och det är sovdags. Vinden susar fortfarande utanför fönstret och jag hör hur trägolvet knakar, trots att min dörr ut till hallen är stängd. Jag bara väntar på att mina ögonlock ska stängas och vakna upp på en ny underbar dag. När jag stänger ögonen fantiserar jag om en annan värld bortom denna.

Visst hörs det som en saga. HAHA! Tänk berättaren i Bamse som berättarröst. Vad roligt allting blev helt plötsligt då, eller hur?

detta är ett gott exempel på emelies humor när den är som värst. Och då jag är som tröttast. Jag pratar om mig själv i tredje person och tänker på helt fel banor. Bamse, vafan?

men godnatt allesammans. allasammans? tror skåningar behöver  bättra på sina svenska kunskaper. Vi uttalar "fönstret" som "fönstrort".
för mycket svammel.

Godnatt mina kära och nära vänner.
Resten får inget godnatt :(

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus