usch och fy.

Jag tycker det är så hemskt att ungdomar inte riktigt förstår hur mycket skit man utsätter sin kropp för, hur beroende man kan bli och hur fel allt kan bli. De bara förstår inte, eller vill inte förstå. "men det är ju lika farligt som alkohol?"

Det är allt fler ungdomar som håller på med sånt här skit, och en del av mina vänner, eller fd vänner? Hur mycket man än vill få sin åsikt hörd, så kommer den aldrig fram. Det är som att prata med en vägg, för de vägrar lyssna.
Själv kommer jag aldrig prova på någon sådandär, för jag vet hur fel allt kan bli. Dels kan man dö på sekunden beroende på vilket preparat man använder. Och att det sätter sig i fettcellerna i blodkärlen, så man kan få en flashback och bli helt galen och döda folk.

Jag tror det var min konfaledare som berättade för mig om en kille, som var idrottslärare. Han hade hållt på med marijuana i någon månad i ungdomen, och sedan fick han en flashback i vuxen ålder. han blev galen och våldtog en elev och dödade henne. Men trots allt prat och snack om hur farlig det är, lyssnar inte de fjantarna. Antingen så är de redan beroende och vill därför inte lyssna, eller så är de inne i en period då det är coolt att hålla på med sånt där.

De sjunker så lågt i mina ögon så det knappt är sant. Men jag blir så irriterad på hur korkad dagens ungdom är.
 NI borde veta bättre.
Men visst, vad vet jag? Man gör sina egna val. och ibland, så blir det fel


Helt sjukt och otroligt sorligt.
 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus