Godmorgon! :)

tänkte berätta om min helg.
fredag; var hemma hos rebecka och grillade.
lördag; femkamp. Tog vår äckliga husvagn till st olof. åt när vi kom dit och sedan satte tävlingarna igång. Laget jag var med i förlorade, men wtf :)  På kvällen grillade vi och spelade med andra ord :) Och självklart missade jag inte fotbollen heller utan hade sällskap av filip och oskar. 3-2 till tyskland. Satt uppe till halv tre med erika och filip. Skrämde upp varandra hela tiden. hemskt
söndag; gled igenom förmiddagen och eftermiddagen. på kvällen hamnade jag hos linda med henne kompisar och tittade på fotboll. och vem vann ;)  SPANIEN SÅKLART! Holland spelade extremt fult igår, hemskt att titta på.  Tanken fanns att de kanske skulle ta hem det eftersom spanien sög på att markera och höll inte sina positioner. Men oturen vände tillslut! :) Helt sjukt att bläckfisken hade rätt, igen!
Kom hem vid tolv och skulle gå in på mitt rum, men nej alldeles för varmt, så jag fick sova på soffan här nere. Skulle gissa på 30 grader där inne, även fast fönstret var öppet.

Och idag ska det bli 33 grader, helt sjukt om jag får säga det själv. Hatar när det är såhär varmt, man blir så klibbig och äcklig.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus