I'm free fallin'


Never apologize for what you feel. It's like saying sorry for being real



Trött
. Hemsk. Arg. Besviken. Frustrerad. Irriterad. Sur. Sunkig.
tror jag fick med allt!
Vad finns det att göra?
-vi är bara människor..




never say hello if you really mean goodbye


Chillin' with my bitches

Sitter hemma hos allis. Har en extremt lång håla och ska snart gå och beställa thaimat, vilket är skitbra för min mage (y) men eftersom jag får en box gratis, så måste man ju faktiskt offra sig :)

Hörs sen, poss

orkar intee


Vilket väder!

Sitter ensam på mitt rum och bara lyssnar. Fönsterna och väggarna vibrerar. Är jätterädd att glaset ska gå i sönder i fönstret. Blåser värre här också ju, eftersom här inte är något alls som skyddar. Tur att Linssa kommer hit och sover med mig. så jag inte behöver vara så himla rädd!





look what happens





Drar vidare på släktmiddag, pusspusss



Gud i himmelen

Min dag har varit något av det vanliga. Jag har pluggat, tyckt mitt liv var hemskt när det inte gått som jag velat. Allt det där. Meeen still, jag är på topp för snart bokar vi resa till turkiet. Hur underbart är inte det? sol, bad, fest. Livet i guess. Sist jag var utomlands var när jag gick i sexan, eller sjuan. Sak samma. Det var länge sedan i alla fall.

Brun har jag planerat att bli. Jag hade inte varit svår på en sista minuten heller, nu. Man är så himla blek på vintern. Alla ser ut som levande spöken. Får väl ta ett snack med mina päron, imorgon. För nu ska jag nanna. pusssss natti


natti



Lägger ned pluggandet och intar sömnposition. Imorgon är det dags och jag ska antagligen döden möta. Jag trodde att Svenska B var som en dans på rosor men det verkade vara på spik eller musfällor istället. Galet irriterande..

Säger därför godnatt och tackar för dagen.




frustration


Bild tagen av julia.

Klarar inte av dettaaa.


You think that you know me. you don't know a thing about me


varför landa när jag kan flyga med änglarna?

Nu väntar mera pluggande, en skön säng och lite te. Har precis kommit hem från en runda på Bo Ohlsson med mamma. Handlade lite nödvändiga saker som hårspray och ja, sånt krimskrams.

Har förövrigt lite nya saker i gardroben, som jag inte tänker visa. För jag orkar inte, så Julia kan vara tyst. Kanske en vacker dag eller två.
Time to go!
puss


Stop hatin', this aint over


Ett och ett halvt år kvar av matte och allis går redan i taket.


Äppelpaj och plugg



Så har min dag sett ut. Halvt i alla fall. Har mest chillat istället för att plugga, vilket motsvarade till att jag absolut inte kommer få mer än g på mitt arbete. Jag antar att jag bara har mig själv att skylla & Nathalie förstås. :)

Pusspusss natti liksom heh3h 2ap+imfnrjq wo´,
ds.cv

Godmorgon :)

Filmen var inte så bra som jag förväntade mig. Jag trodde det skulle vara med action, men istället var den fylld av romantiska inslag. Jag klarar inte av sånt. blörk
Å andra sidan så var den inte jättedålig men ingen jag skulle vilja se om. :)))
Nu ska jag iväg till bussen, hemskt men sant. Idag är det skola för min del!


what to do?

Vad hände egentligen? Jag har inte börjat med läxan, utan legat framför tv:n och städat lite här och var. Jag hade blivit en skitbra hemmafru, om jag nu hade velat vara en. Men jag tror knappast det. Har faktiskt ingen aning om vad jag vill bli när jag är äldre. Det känns bättre att bara ta en dag i taget och inte tänka på framtiden. Det har funkat i nästan 17 år så jag ser inte varför jag skulle tänka annorlunda heller ;)
Det enda jag saknar för tillfället är att vara i skolan. Det är så himla tråkigt att vara hemma. Så imorgon asar jag min röv dit, även om jag mår skit.



Labyrint – Kärleken?


Dag 3

Ska, tro det eller ej, börja med mina skolarbeten. Har halkat efter rejält, skulle jag gissa. Men först ska jag hoppa in i duschen och äta frukost.
Ikväll ska jag se bio, undrar verkligen hur den är eftersom det är både positiva och negativa kommentarer på facebook.
Men ja, what ever. Vi höres !:*


She doesn't mind

Sean Paul – She Doesn't Mind


1-0 till england



Orkar inte ens kolla på matchen längre. jag blir så besviken. Varför är jag fotbollsintresserad egentligen!?
Går nog och lägger mig och hoppas på tillfriskning imorgon. Måste vara frisk till bion i alla fall. Missar inte den, någnstans!



It is what it is



Ligger i soffan och tittar på gamla avsitt av Vampire Diaries i väntan på att mamma ska komma hem. Jag har inte ens börjat på mina läxor och är inte sugen på det heller. Snörvlar och hostar gör jag också. Jag vill bli frisk! ;(


Varför landa när jag flyger fritt?

Medina – FLYGER FRITT


what I love


.. Det är att vakna upp till solsken. Känns som att det kommer bli en bra dag idag, fastän jag är hemma för förkyldning.

bilden är random och tagen när jag ligger i sängen. Som ni ser på bänken framför fönstret så ligger det en slink löshår, en datormus och två ljuslyktor. Dessa föremål hade jag valt att ta bort om jag ville vara lite seriös. But I didn't.



Goodnight

Säger natti för dagen. Vaknade bredvid daniel imorse och gjorde mig sedan klar för skolan. Men åkte dock hem i stället. Förkyldning och hosta är vad jag ligger inne med just nu, och kommer ligga inne med imorgon också. Rätt tråkigt och rätt ounderhållande. Vad finns det att göra hemma liksom? Fast just idag har jag varit lite finurlig i alla fall och tagit mig ett långt bad, tittat på skräckfilm, sovit och druckit ett glas oboy och ett glas fruktsoppa.

Hoppas dessvärre att jag är frisknar till imorgon så jag kan komma till skolan. Har alldeles för hög frånvarao och missar säkerligen en hel del.
Nu ska jag släcka allt som har med släckning att göra. Vi hörs imorgon babes! Puss


Cause there’ll be no sunlight If I lose you, baby. There’ll be no clear skies If I lose you, baby


Life is good


& skönt!




Lördag








This girl is crazy!




I want to be your favorite hello and your hardest goodbye


Natti

Det enda jag skriver här är godnatt och godmorgon. Funderar starkt på att lägga ned denna totalt eftersom jag inte har ork längre.

Men eftersom rubriken säger natti, så säger jag väl också det. Klockan elva, en lördagskväll.. Life is good, hade jag ju kunnat säga.

fairytales never last


the truth is, everyone is going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for.

natti

home

Vaknade för en stund sedan och har precis fått i mig något att äta och ska börja med läxorna. Egentligen skulle jag helst vilja somna om. Har blivit helt konstigt på sistone. sjukt liksom.


don't say that you love me if you don't

ligger i sängen. Fick inte rätt med nathalies dator någonstans. Jag är så irriterad. jäkla dator. Tror nästan att både hon och jag hade velat slänga ut den genom fönstret.

sängen kallar. för oss båda. natti

Ett tag sedan..

.. som jag uppdaterade på denna bloggen. Inte för att jag har någon annan, utan för att jag inte orkar. Lovet har i sig själv varit underbart. Jag lovade mig själv att inte tänka så mycket på skolan sista dagen på lovet. Och det är det enda jag har gjort idag. Jag tröstar mig med att jag har sovmorgon imorgon och att det snart är lov igen.


what a day!

Vaknade upp i beddinge, fick en ovanlig start på dagen. Mest konstig, skulle jag nog säga. Sedan kom jag hem, vad har jag gjort? Sovit, ätit, sovit igen, druckit oboy.

Idag ska jag till sjukan och hälsa på djungel-jim. Riktig kämpe dedär ;) sedan ska jag roa mig med att sitta hemma och bara vara, städa rummet lite och ja, sånt tråkigt. Men det behövs nog, kanske.

pussssss


kvällens planer!

Drar snart vidare till stationen för bussen mot ystad, sedan vidare till beddinge. Har ingen aning om vart de ligger, men jag vet att jag varit där en gång innan. Fest på schemat i alla fall. Känns skönt att komma bort, inte från allt, verkligen inte från allt, men en liten del.

Har precis satt i allt fejkat hår och allis precis åkt hem. Sminkad är jag också, fit for fight. Det enda som saknas, söt som jag är, är en puss från min pojke.

Nu ska jag fortsätta hålla på med håret. För fixas behöver det i alla fall!


bild från igår, på finisnathalie


I'm so in love.


Krossa alla fönster, slå in hans dörr


väntar på pojken min. Seg pojke dedär. Tänkte värma mig i sängen ett tag i alla fall, kanske leta upp någon film, ta ut löshår, ta bort smink, allt dedär... vad jobbigt allt blev nu.

ciao.


NU--> BAD

Tar ett långt och skönt bad. Känner verkligen att jag behöver det. Är så många tankar i huvudet och jag vet inte hur jag ska känna över alla. Har inte mina fötter på jorden i alla fall, det är en sak som är säker.


Godmorgon!

Sitter återigen i soffan, denna gången all by myself!  Jag tänkte äta lite frulle, sedan nörda mig med Sims.Det är så otroligt roligt och underbart c:

Ska antagligen till Simrishamn sen och en runda till, till Ystad. Hoppas verkligen att denna dagen blir bättre än gårdagen.

puss blommor


soffslö

Ligger i soffan hos ronja. Är inne på andra filmen och jag håller redan på att somna. Funderar starkt på att gå upp och lägga mig, men tror faktiskt att de andra hindrar mig.

Idag var jag i Ystad, i stortsätt hela dagen. Kom hem en snabbis och far sedan iväg igen. Jag är typ inte hemma längre, men jag kan skylla på att det är lov. I alla fall en vecka till..

Nu ska jag vara social med dem andra soffeslarvarna.
puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus